65 de mesaje de "La mulți ani!" pentru prietena cea mai bună a fiicei tale

65 de mesaje de "La mulți ani!" pentru prietena cea mai bună a fiicei tale

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Aniversările sunt un prilej numai bun pentru a le arăta unor oameni dragi cât de mult îi apreciem și cât îi iubim. De aceea, unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți oferi sunt gândurile bune, exprimate prin urări venite din suflet. Descoperă cum acestea pot contribui la o aniversare de neuitat și cum pot face o relație de prietenie să fie mai solidă și mai frumoasă pentru fiica ta și pentru cea mai bună prietenă a ei.

La mulți ani pentru prietena fiicei tale! Ajut-o să scrie o urare!

În afară de faptul că îți poți ajuta fiica să găsească un dar cât mai potrivit, poți să-ți aduci și contribuția pentru compunerea unui mesaj de la mulți ani pentru prietena ei. Implicarea ta în acest demers va fi cu atât mai binevenită cu cât fiica ta are încă o vârstă fragedă și nu are încă suficientă experiență în a-și așterne gândurile pe hârtie. În același timp, îi va prinde bine să îi dai o idee în situația în care oricui i se poate întâmpla să nu aibă inspirație la momentul potrivit, în special când este vorba să creeze o urare de la mulți ani pentru o ființă specială așa cum este cea mai bună prietenă.

Mesajul pe care trebuie să i-l transmiți fiicei tale este că urările de la mulți ani pentru prietene vor aduce multă bucurie și le vor demonstra acestora cât de iubite și de apreciate sunt. Mai ales dacă își dorește să facă o surpriză agreabilă unei persoane care ocupă un loc special în inima ei, urările cu la mulți ani pentru cea mai bună prietenă ar trebui să fie scrise pe o felicitare. Procedând astfel, va avea bucuria să audă, din partea acesteia, cuvinte precum: „Îți mulțumesc pentru urarea cu la mulți ani, prietena mea!”

femeie-adulta-care-sta-langa-un-copil-care-vrea-sa-scrie-intr-o-felicitare-homemade

Sursă poză: istockphoto.com

În cazul în care ai o fetiță aflată în primii ani de școală, arată-i că urările de la mulți pentru o prietenă nu trebuie să fie lungi și complicate, esențial fiind să fie scrise din suflet. De pildă, o poți ajută să scrie mesaje de la mulți ani pentru prietena ei bună care să arate precum sunt cele de mai jos:

 • „Sper că toate dorințele pe care ți le-ai pus astăzi să ți se îndeplinească!”
 • „Să ai cea mai frumoasă aniversare pe care ai avut-o vreodată! La mulți ani, prietena mea!”
 • „Să te bucuri de ziua ta! La mulți ani, prietena mea dragă!”
 • „La mulți ani pentru cea mai isteață fată. Sunt onorată să fiu prietena ta!”
 • „Pe măsură ce vei sufla în lumânări, sper că toate dorințele o să ți se împlinească. La mulți ani pentru prietena mea dragă!”
 • „La mulți ani! Sper să te bucuri de cei 100 de saci plini de voie-bună pe care ți-i trimit de ziua ta!”

Dacă ai o fiică mai mare, dar care simte că nu își găsește cuvintele pentru a formula urări cu la mulți ani pentru cea mai bună prietenă, ai putea să-i sugerezi mesaje precum sunt și acestea:

 • „Ești foarte specială. Și să fiu prietena ta este ceva foarte special. Îți doresc să ai parte de cea mai frumoasă aniversare de până acum! La mulți ani!”
 • „Niciodată nu voi uita cum m-ai salvat în prima zi de școală, când nu cunoșteam pe nimeni. Ești cea mai bună și sunt atât de bucuroasă că sunt prietena ta! La mulți ani!”
 • „Te pricepi la de toate și sunt atât de bucuroasă că îți pot fi în preajmă. Cele mai sincere urări de la mulți ani pentru prietena mea dragă!”
 • „Îți doresc sănătate, multă bucurie și voie-bună în această zi specială pentru tine. La mulți ani, ești cea mai bună!”
 • „Ești un dar pentru toți cei din preajma ta, așa că îți doresc să primești azi darurile pe care ți le dorești cel mai bun. La mulți ani, draga mea!” 

„La mulți ani, prietena mea”- cele mai candide mesaje

Zilele de naștere fac parte dintre acele ocazii care sunt numai bune pentru cultivarea prieteniilor și pentru consolidarea celor existente. Astfel, fie că este vorba despre o prietenă descoperită de curând, dar față de care există un atașament deosebit, fie că este vorba despre o prietenă din primii ani ai copilăriei, un mesaj de la mulți ani pentru o prietenă trebuie să exprime cele mai sincere gânduri, afecțiune și recunoștință. Grație susținerii venite din partea unei prietene de nădejde se poate trece nu doar peste zilele mai puțin senine ale copilăriei, ci și peste obstacolele prin care viața te încearcă. 

O mamă ar trebui să fie un model pentru fiica sa în ceea ce privește întreținerea unei relații de prietenie și să-i amintească acesteia faptul că nimeni nu este perfect, că oricine poate greși, că o prietenie adevărată necesită energie și timp, dar că la final aceasta va merita pe deplin eforturile. Datorită ei, amintirile copilăriei se vor păstra mereu proaspete, printre cele mai prețioase rămânând și cea de la prima aniversare la care s-a participat în calitate de cea mai bună prietenă, când fetiței timide nu i-a fost de la început la îndemână să trimită un mesaj de la mulți ani pentru o prietenă care îi era deja dragă. Atunci a fost probabil și momentul în care fiica ta te-a și rugat să o ajuți să scrie „un mesaj de la mulți ani pentru prietena mea.” I-ai propus mai multe mesaje adecvate pentru o zi de naștere a unei prietene, din care și l-a ales pe cel care i s-a părut mai frumos. 

Urarea „La mulți ani!” nu poate lipsi nici din mesajele pentru o prietenă, după cum se poate observa și din următoarele exemple.

Mesaje cu la mulți ani pentru prietena mea

Cu ocazia unei aniversări, niciodată nu vor fi de prisos mesajele cu la mulți ani pentru o prietenă scumpă:

 • „E minunat să am o prietenă așa de bună în viața mea! Îți doresc la mulți ani și să ai o zi de naștere plină de bucurii!”
 • „La mulți ani pentru una dintre prietenele cele mai bune! Suntem prietene de atât de mult timp, încât simt că vom fi legate una de cealaltă pentru toată viața!”
 • „La mulți ani celei mai „cute” tipe din Univers! Să ai o zi fantastică!”
 • „Sper ca viața ta să fie la fel de minunată ca tine! La mulți ani și tot ce-ți dorești să devină realitate!”
 • „În această zi specială îți doresc tot ce are viața mai frumos și mai bun de oferit! La mulți ani!”
 • „O prietenă minunată merită o zi de naștere minunată. Sper ca această zi să fie plină de oameni și lucruri iubite. La mulți ani și mulți pupici!”
 • „Cineva la care țin mult, foarte mult, s-a născut azi! La mulți ani, draga mea!”
 • „Îți pui mintea, inima și sufletul în orice lucru pe care îl faci, oricât de mic. Ești una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut! La mulți ani, draga mea!”
 • „Cel mai bun mod prin care poți să-ți prezici viitorul este să-l creezi pur și simplu. La mulți ani draga mea și sper să-ți creezi viitorul pe care-l meriți, pentru că ești extraordinară!”
 • „Ești o persoană cu adevărat specială pentru mine și ești o prietenă pentru întotdeauna. Sunt recunoscătoare pentru legătura minunată care s-a creat între noi! La mulți ani pentru o prietenă minunată!”

Mesaje de zi de naștere pentru prietena cea mai bună

Datorită unui mesaj de la mulți ani pentru prietena cea mai bună, aceasta va trebui să simtă cât este de prețuită, cât este de iubită și ce rol important are în viața cuiva.

 • „Prietena mea cea mai bună, prietena mea adevărată, tu ești o rază de soare în viața mea. Îți mulțumesc pentru că ești atât de minunată!”
 • „Ești o prietenă pentru întotdeauna; ești parte dintr-o prietenie care va dura veșnic. Sper că aniversarea ta din acest an va fi cât de fabuloasă se poate, draga mea!”
 • „Există prieteni, prieteni cei mai buni, iar printre aceia ești tu! La mulți ani, prietena mea dragă!”
 • „Să ai alături pe cineva ca tine la un moment dat în viața ta este minunat, dar să îl ai alături încă din copilărie este senzațional. La mulți ani!”
 • „O prietenie ca a noastră este greu de găsit și nu este ușor de păstrat, dar până acum am făcut amândouă o treabă excelentă. La mulți ani, scumpa mea!”
 • „Cea mai bună prietenă îți face vremurile bune și mai bune și vremurile grele mai ușoare! Tu ești acea persoană specială pentru mine! La mulți ani, te iubesc!”
 • „Zilele de naștere vin în fiecare an, dar o prietenă ca tine vine o singură dată în viață. Îți doresc tot binele din lume, la mulți ani, prietena mea cea mai bună!”
 • „La mulți ani pentru o tânără adorabilă și pentru o persoană minunată, cu care am șansa să împărtășesc cea mai lungă și mai frumoasă prietenie! Sper că știi cât de norocoasă mă simt și cât de mult apreciez o prietenă ca tine”
 • „Prietenia e așa ciudată. Pur și simplu alegi pe cineva pe care de abia l-ai întâlnit și-ți spui: „da, îmi place de omul ăsta”. Și începi să petreci timp împreună cu el. La mulți ani, draga mea prietenă! Ești cea mai tare prietenă pe care mi-o puteam dori”
 • „Sper că aniversarea ta este plină de lumină, de culoare, de dragoste și de veselie! Cele mai bune gânduri ale mele se îndreaptă către tine, prietena mea cea mai bună!”

fetita-cu-codite-impletite-si-cu-basca-daruindu-i-un-cadou-prietenei-sale

Sursă poză: istockphoto.com

Citate de la mulți ani pentru prietena mea

Un mesaj de la mulți ani pentru o prietenă dragă poate fi construit pornindu-se de la citate legate de prietenie:

 • „Cea mai bună prietenă este cea care îți știe trecutul, crede în viitorul tău și te acceptă așa cum ești. Mulțumesc că ești prietena mea și-ți doresc tot bine din lume azi de ziua ta și în orice altă zi! La mulți ani, drăguța mea!”
 • „Prietenii adevărați nu sunt cei care fac ca problemele tale să dispară. Nu, sunt cei care nu dispar de lângă tine atunci când dai de greu. La mulți ani, draga mea prietenă!”
 • „Să ai un suflet-pereche nu este întotdeauna despre dragoste. Îți poți găsi sufletul-pereche și în cel mai bun prieten. La mulți ani!”
 • „Cel mai frumos dar este darul prieteniei. De aceea, ți-l voi dărui cu ocazia aniversării tale. Nu-ți face griji... îți voi oferi și un cadou palpabil. La mulți ani!”
 • „Prietenii buni te ajută să regăsești lucrurile cu adevărat importante pe care câteodată le pierzi: zâmbetul, speranța, curajul! Mulțumesc că-mi ești cea mai bună prietenă și că mă pot baza pe tine oricând! La mulți ani, draga mea!”

Felicitări amuzante de la mulți ani pentru prietena copilului tău

Dacă ești în căutarea unei modalități originale de a transmite un mesaj de la mulți ani pentru o prietenă la care copilul tău ține mult, nu vei greși dacă vei face tot posibilul pentru a aduce un zâmbet în plus pe chipul sărbătoritei. Astfel, aceasta ar putea avea parte de urări cum ar fi:

 • „Zilele de naștere sunt modul naturii de a ne spune să mâncăm mai multe prăjituri. La mulți ani, draga mea prietenă!”
 • „Zilele de naștere sunt ocazia perfectă pentru a te „îndestula” cu toate filmele Disney. Nu mai pierde timpul și uită-te la toate care îți plac! La mulți ani!”
 • „Felicitări! Azi te-ai făcut mai mare și ești tot mai aproape de a-ți pierde și un alt dințișor. Urări frumoase de la o „Zână-Măseluță”!
 • „Îți doresc ca de ziua ta să ai parte de toată înghețata, de toate brioșele și de toate bezelele pe care le poți mânca. Nu mai sta pe gânduri și apucă-te de treabă! La mulți ani!” 
 • „Când erai mică, plângeai fără niciun motiv. Acum, că ai crescut, plângi după bomboane și după cadouri de ziua ta. La mulți ani, prietenă dragă!”
 • „Ai auzit cumva de oameni faimoși care s-au născut în această zi importantă? Eu nu am idee. Dar te cunosc pe tine și este suficient! La mulți ani!”
 • „Să fii fericită când vei sufla în lumânări, când îți vei pune dorințe și să nu uiți să ne chemi și pe noi la tort! La mulți ani!”
 • „Tobele anunță acum: „Este ziua cuiva special”. Să ai o aniversare fantastică!”
 • „Este cel mai bine când mă joc cu tine cu păpușile și când organizăm împreună petreceri cu ceai! Sper că vom face toate acestea de ziua ta, dar nu mă vei uita nici cu tortul tău delicios! La mulți ani!”
 • „O aniversare roz pentru prietena mea ce adoră rozul! Te iubesc, scumpa mea și îți doresc să ai o aniversare roz și pufoasă alături de prietenii tăi. La mulți ani!”
 • „Am vrut să-ți dăruiesc ceva unic, mare și iubitor de ziua ta. Dar pur și simplu nu a încăput pe ecran! La mulți ani!”
 • „Mama ta a spus mereu că ești o mare răsfățată. Eu nu văd nicio problemă în asta. Bucură-te de ziua ta ca un copil răsfățat ce ești. La mulți ani, draga mea!”

Asemenea mesaje vor înveseli și mai mult dacă vor fi incluse într-o felicitare amuzantă cu la mulți ani. Felicitările pot fi alese și dintre cele care sunt disponibile pe youtube. Aruncă o privire peste sugestiile de mai jos și vezi care i s-ar potrivi de minune prietenei copilului tău:

„Nu puteam lipsi chiar de ziua ta!

pisicuta-tigrata-avand-un-coif-de-petrecere-pe-cap-si-tinand-intr-o-labuta-un-balon-roz-inimioara-si-in-cealalta-un-tort

Sursă poză: istockphoto.com

„A spus cineva că pizza nu poate fi pe post de tort?”

o-pisica-si-un-catel-purtand-pe-cap-coifuri-de-petrecere-si-aducand-pizza-in-loc-de-tort

Sursă poză: istockphoto.com

„Sunt prințesă și de ziua mea!”

catelus-alb-pufos-purtand-pe-cap-un-coif-de-petrecere-pe-care-scrie-Princess-in-spatele-sau-fiind-un-alt-catelus-maro-cu-coif-albastru

Sursă poză: istockphoto.com

„Să ne distrăm și să mâncăm!”

catel-si-pisica-purtand-pe-cap-coifuri-de-petrecere-si-stand-la-masa-avand-in-fata-un-tort-cu-etaj

Sursă poză: istockphoto.com

Mesaj de la mulți ani de la broscuță și de la fluturașii zâmbăreți

Un sincer „La mulți ani!” de la un cățel tare simpatic

Musafiri pe cinste! Cine i-ar putea refuza?

Invitație la răsfățuri dulci!

Urări de la mulți ani emoționante pentru prietena fiicei tale

O aniversare frumoasă, de neuitat, este cea în care sărbătorita va primi atenție, afecțiune, binecuvântări și nu, în ultimul rând, în cadrul căreia va avea plăcerea de a auzi urări de la mulți ani de la prietena ei dragă. De asemenea, un călduros „la mulți ani” se poate regăsi și în mesaje sensibile, pline de emoție.

Urări de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă

 • „La mulți ani pentru amuzanta și fabuloasa mea cea mai bună prietenă! Te iubesc până la lună și înapoi și sunt recunoscătoare pentru prietenia noastră. Sper să ai o zi excepțională!”
 • „De la zilele petrecute în parc pentru a explora locurile de joacă, tu ai fost și vei fi mereu cea mai bună prietenă a mea. La mulți ani!”
 • „Să am o prietenă ca tine este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat. Îți doresc o aniversare minunată și un sincer „La mulți ani”!
 • „Chiar dacă nu avem legături de sânge, suntem complet legate datorită inimilor noastre. La mulți ani, draga mea prietenă!”
 • „La mulți ani pentru cineva care este mai mult decât o prietenă dragă. Astăzi îi urez să aibă o zi specială surorii mele speciale!”
 • „La mulți ani pentru cea mai bună și cea mai strălucitoare prietenă a mea. Nu aș petrece această zi cu altcineva în afară de tine!”

Citate pentru ziua de naștere a unei prietene

O urare de la mulți ani pentru o prietenă de suflet poate fi făcută și cu ajutorul unui citat inspirat, care scoate în evidență valoarea inestimabilă a unei prietenii. 

 • „Prietenii adevărați sunt precum diamantele- strălucitori, frumoși, valoroși și mereu la modă” (Nicole Ritchie)
 • „Prietenii buni sunt ca și stelele. Nu îi vezi întotdeauna, dar știi că vor fi mereu acolo”
 • „Un prieten bun va ajunge la mâna ta și îți va atinge inima”
 • „Vei fi întotdeauna sora sufletului meu, prietena inimii mele”
 • „Prietenia nu este un singur lucru mare. Ea reprezintă milioane de lucruri mici”
 • „Un prieten bun îți știe toate poveștile. Cel mai bun prieten le-a trăit alături de tine”

Mesaje emoționante de la mulți ani pentru prietena fiicei tale din partea ta 

Cu atât mai mult cu cât este vorba despre o prietenă pe care copilul tău o are de multă vreme, chiar din copilărie, cel mai probabil ai reușit să o cunoști bine. Întrucât ai ajuns să ții la ea foarte mult și o consideri parte din familie, îți dorești mult ca urările de la mulți ani pentru o prietenă apropiată a fetei tale să ajungă la inima acesteia și să îi arate cât de importantă este și pentru tine. În acest scop, ai putea să recurgi la mesaje de la mulți ani speciale pentru prietena dragă a fiicei tale:

 • „Scumpa mea, nu ești doar cea mai dragă prietenă a fiicei mele, dar ești și pentru mine o bună prietenă. Îți doresc o viață întreagă cu fericire, cu succes și cu liniște”
 • „Mă rog zilnic pentru sănătatea ta, pentru fericirea ta și pentru succesul tău. Îi urez un sincer „La mulți ani” unei fete care este pentru mine ca și fiica mea”
 • „Nu contează cât de mult ai crescut și cât de mult succes ai dobândit, pentru mine vei fi mereu cea mai bună prietenă a fiicei mele și o mică prințesă. Îți doresc o zi de naștere binecuvântată!”
 • „Ești un copil care merită mii de cuvinte, dar astăzi va trebui să te mulțumești cu un „La mulți ani”. Să ne trăiești! Te iubesc, prietenă dragă!”
 • „Dragă prietenă a fiicei mele, sunt atât de fericită că ai crescut așa cum și-ar dori orice mamă, inclusiv eu; îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele”
 • „Întrucât ești prietena fiicei mele, mă poți considera și pe mine mama ta. Sper ca aniversarea ta de astăzi să fie cea mai frumoasă dintre toate pe care le-ai avut!”
 • „Fie ca stelele să strălucească și mai mult pentru tine și fie ca acestea să-ți îndeplinească dorințele și să-ți deschidă toate ușile odată cu vârsta pe care o vei împlini. La mulți ani, dragă prietenă a fiicei mele!”
 • „Draga mea, vreau să știi cât de mult te admir. Mi-ai influențat copilul într-un mod minunat. Îți doresc să ai parte numai de bucurii în noul an al vieții tale. La mulți ani!”
 • „Indiferent de distanța, de spațiul sau de anii care ne vor despărți, tu vei fi mereu copilul pe care îl voi admira și îl voi iubi din toată inima mea. Să ai o zi minunată, draga mea! La mulți ani!”
 • „La mulți ani, fata mea scumpă. Să îți amintești mereu că fiecare aniversare este un pas în plus pentru a-ți îndeplini visurile. Asigură-te că te vei bucura de fiecare zi. La mulți ani!” 
 • „La mulți ani prietenei fiicei mele! Mereu sunt mândră să te numesc și pe tine fiica mea pentru că meriți chiar mai mult de atât. Sunt cea mai fericită că astăzi împlinești această frumoasă vârstă. Fie ca noua etapă a vieții tale să fie mai bună decât cea care a trecut!”

doua-femei-adulte-si-o-fetita-uitandu-se-fericite-pe-o-felicitare

Sursă poză: istockphoto.com

Fie că mesajul de la mulți ani pentru prietena cea mai bună a fiicei tale va fi unul mai scurt, fie că va fi mai amplu sau cu o notă de umor, cel mai mult va conta să fie formulat din toată inima, arătându-i sărbătoritei, o dată în plus, cât este de iubită, de prețuită și cât de mult luminează viața celor ce o îndrăgesc. 

Surse: birthdaywishes.expert, darlingquote.com, everydaypower.com, happybirthdayall.com, hapybirthday2all.com, happybirthdaywisher.com, homemade-gifts-made-easy.com, momjunction.com, mmaengage.com, occasionmessages.com, postmodern.ro, sweetlovemessages.com, thepioneerwoman.com, verywellfamily.com, wishesmsg.com, wishesquotes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com, youtube.com

Articolul urmator
Am găsit în telefonul copilului meu adolescent mesaje deocheate și nu știu cum ar trebui sa reacționez...
Am găsit în telefonul copilului meu adolescent mesaje deocheate și nu știu cum ar trebui sa reacționez...

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  "Fără trădare și dezamăgire, n-aș fi ajuns să-mi cunosc soțul". O femei a fost înșelată cu cea mai bună prietenă, dar a găsit puterea să iubească din nou
  "Fără trădare și dezamăgire, n-aș fi ajuns să-mi cunosc soțul". O femei a fost înșelată cu cea mai bună prietenă, dar a găsit puterea să iubească din nou

  O dezamăgire și o trădare în dragoste s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru o femeie trădată de fostul iubit și cea mai bună prietenă. Cu inima rănită, a putut să...

  Am divorțat după 37 de ani de căsnicie, pentru că m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea
  Am divorțat după 37 de ani de căsnicie, pentru că m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea

  Să ajungi să te descoperi pe tine însăți cu adevărat, să îți dai seama ce te împlinește de fapt, sunt procese care pot dura zeci de ani. În anumite cazuri,...

  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă
  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

  După trei ani de căsnicie, o femeie a descoperit că soțul ei o înșela cu sora ei pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori. Și mai șocant este că absolut toți...

  A părăsit-o pentru cea mai bună prietenă a ei. Ea s-a răzbunat și cu dietă și sport a devenit model
  A părăsit-o pentru cea mai bună prietenă a ei. Ea s-a răzbunat și cu dietă și sport a devenit model

  Să fii trădat de persoanele în care ai avut încredere și pe care le-ai iubit cel mai mult este cea mai mare durere pe care o poate suferi o persoană. O femeie supraponderală...

  Mi-am lăsat cea mai bună prietenă să-mi alăpteze copilul ca să pot ieși în oraș
  Mi-am lăsat cea mai bună prietenă să-mi alăpteze copilul ca să pot ieși în oraș

  Fie că alegi că alăptezi la sân sau cu biberonul, putem fi de acord că alăptarea este un proces minunat și natural între o mamă și copilul ei. Prin alăptare, între...

  Mi-am ajutat cea mai bună prietenă să nască copilul soțului meu, fără să știu
  Mi-am ajutat cea mai bună prietenă să nască copilul soțului meu, fără să știu

  Viața bate filmul! Ai spune că este doar o vorbă, dar, să recunoaștem, majoritatea filmelor chiar sunt inspirate din viața reală a oamenilor normali de pretutindeni. Și povestea lui...

  Soțul meu și cea mai bună prietenă a mea au o aventură. Ce să fac?
  Soțul meu și cea mai bună prietenă a mea au o aventură. Ce să fac?

  Să afli că soțul tău are o aventură face parte dintre cele mai dure experiențe prin care poți trece în viața de cuplu. Lucrurile devin însă mai dificil de gestionat...

  De ce mama mea este și cea mai bună prietenă a mea
  De ce mama mea este și cea mai bună prietenă a mea

  În toți anii mei de viață, nu am întâlnit niciodată un om mai frumos, mai puternic și mai grijuliu ca mama mea! Mamă, ai fost alături de mine toată viața mea,...

  © 2024 Qbebe