Cursurile de engleză pentru copii de la English Kids Academy: paşii spre vis

Un copil este un născător de visuri. „Să fiu prinţesă”. „Să salvez animalele”. „Să vindec oamenii de boli”. „Să mă fac astronaut.” „Să ajung la ONU.” Iar visurile devin realitate atunci când le transformăm de timpuriu în obiective. Căci un obiectiv este un vis împlinit pentru că visătorul şi-a croit drumul cel bun către el, pas cu pas.

Primul pas, engleza

Un vis începe a se împlini printr-un prim pas. Într-o lume tot mai interconectată, unde totul capătă dimensiuni globale, de la informaţie la vaccinuri salvatoare, unde ne bucurăm, dar şi concurăm împreună pentru resurse ori descoperiri, limba engleză rămâne cea mai răspândită şi utilizată. Stăpânind această limbă, copilul tău poate avea lumea la picioare: acces nelimitat la cunoaştere, oportunităţi oriunde pe mapamond, perspective de carieră internaţională. Visează la acestea? Engleza îi deschide drumul într-acolo.

Engleza cu English Kids Academy

English Kids Academy este ea însăşi o entitate cu un vis împlinit:

 • ne-am format din International House Bucureşti, centru de limbi străine care aparţine reputatei reţele globale International House World Organisation (67 de ani de experienţă, 160 de şcoli în +50 de ţări)
 • am devenit singurul centru acreditat de către Cambridge Assessment English să formeze în România profesori specializaţi în predarea limbii engleze pentru copii şi adolescenţi
 • am primit Premiul pentru Cel mai Bun Centru de Pregătire pentru testele Cambridge, la categoria Step by Step, în cadrul concursului „Preparation Centre Awards” organizat în Marea Britanie
 • am obţinut statutul de Gold Preparation Centre acordat de către Cambridge Assessment English
 • suntem, din această toamnă, unica organizaţie educaţională din România care implementează Programul RULER al Yale University pentru dezvoltarea inteligenţei socio-emoţionale prin educaţie

cursuri-de-engleza-pentru-copii

Suntem ghidul perfect pentru copilul tău, pe traseul spre împlinirea visului său. De încredere, supercompetenţi şi deschizători de drumuri, îi stăm devotaţi alături la fiecare pas al căii sale către realizare, aşa cum îţi stăm şi ţie alături la fiecare pas al propriului tău vis de a-i pune lumea la picioare.

English Kids Academy, din toamna aceasta

Cursurile de engleză pentru anul şcolar ce începe în această toamnă au fost minuţios pregătite la EKA. Întâi, te-am întrebat printr-un sondaj ce îţi doreşti de la educaţia oferită copilului tău şi ne-ai răspuns:

 1. să înveţe engleza cu plăcere
 2. să înveţe cum să îşi recunoască, exprime, gestioneze şi fructifice emoţiile în viaţă
 3. să îşi dezvolte abilităţile cognitive (concentrarea, memoria, gândirea), dar şi încrederea în sine

Apoi, ne-am pregătit să îţi îndeplinim dorinţele în 2020-2021: Programul RULER aplicat în şcoli colaboratoare ale Yale University, printre care acum se numără şi EKA, a dovedit că, în doar 1 an de la implementare, copiii ajung să beneficieze de un mediu de învăţare cu 12% mai propice şi obţin rezultate şcolare cu 10% mai bune. Aşa îi aşternem calea spre un viitor împlinit.

Liderii de mâine, la English Teens Academy

După primii paşi alături de EKA, copilul tău adolescent va fi atins, alături de English Teens Academy, un nivel avansat de engleză (Cambridge Advanced English/C1 până la 18 ani). Şi mai mult: va fi descoperit cum să îşi folosească gândirea critică, cum să ia decizii mai întemeiate, cum să îşi gestioneze emoţiile astfel încât să obţină performanţă, cum să crească stăpân pe sine şi încrezător. Copilul tău va fi început să capete profilul liderului de mâine: empatic, inovator şi tenace. Un lider pregătit pentru a face faţă cu succes provocărilor secolului XXI.

Iar cel care, în acel orizont, îi va fi pus lumea la picioare... poţi fi, chiar din această toamnă, tu. Cu un partener ca English Kids Academy, ai toate şansele să începi de-acum să te apropii, pas cu pas, de visurile împlinite!

English Kids Academy (EKA) oferă cursuri de limba engleză faţă în faţă şi online pentru copii de 2-18 ani. Cursurile au la bază metoda comunicativă, derulată prin joc şi interacţiune, şi urmăresc stimularea inteligenţelor multiple şi dezvoltarea inteligenţei socio-emoţionale. Pentru înscrieri şi informaţii, contactaţi englezapentrucopii@ih.ro.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Pentru juliturile și cicatricile la copii: Flamozil Kids și Scagel Kids – o combinație reușită
  Pentru juliturile și cicatricile la copii: Flamozil Kids și Scagel Kids – o combinație reușită

  Căzăturile, juliturile, loviturile şi zgârieturile fac toate parte din viaţa de zi cu zi a copiilor. Totodată pot apărea leziuni precum arsurile sau intervenţiile chirurgicale.

  Hai la DAD TO BE Academy! O ediție despre și pentru viitorii tați
  Hai la DAD TO BE Academy! O ediție despre și pentru viitorii tați

  Dad To Be? Emoționant și atât de frumos, nu-i așa? Te copleșesc însă gândurile că nu ai "certificarea" necesară pentru a ocupa această poziție? Este...

  Flamozil Kids - Tratamentul rănilor la copii
  Flamozil Kids - Tratamentul rănilor la copii

  Căzăturile, juliturile, loviturile şi zgârieturile fac parte din viaţa de zi cu zi a copiilor. Totodată pot apărea leziuni precum arsurile sau intervenţiile chirurgicale.

  DAD TO BE Academy, Spring Edition Curs de puericultura pentru tatici, 13-14 aprilie, Bucuresti
  DAD TO BE Academy, Spring Edition Curs de puericultura pentru tatici, 13-14 aprilie, Bucuresti

  DAD TO BE Academy, unica academie dedicata viitorilor tati din Romania, anunta lansarea inscrierilor la cea de-a doua editie academica: 13-14 aprilie 2019, la Hotel International Bucuresti....

  S-a publicat lista cu rata de vaccinare din unitățile de învățământ. În ce condiții se vor reîncepe fizic cursurile
  S-a publicat lista cu rata de vaccinare din unitățile de învățământ. În ce condiții se vor reîncepe fizic cursurile

  Părinții se află iar în situația de a aștepta ce se decide cu privire la redeschiderea școlilor în format fizic după o vacanță impusă de rata mare de infectare de la...

  Fotografia unui viitor chinuit: o caruță plină de copii înghesuiți, în drum spre școală, pe o vreme geroasă
  Fotografia unui viitor chinuit: o caruță plină de copii înghesuiți, în drum spre școală, pe o vreme geroasă

  Aceasta este reprezentarea educației în viața satului românesc - o căruța gata să cadă, plină ochi de copii dornici să își construiască un viitor, mergând...

  Ce înseamnă dacă îți apare un bebeluș în vis?
  Ce înseamnă dacă îți apare un bebeluș în vis?

  Ți-a apărut un bebeluș în vis? Se spune că visul este modalitatea prin care subconștientul încearcă să ne transmită anumite mesaje. Prin intermediul viselor,...

  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"
  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"

  Una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii s-a mutat de două luni în casă nouă. Descoperă cum arată noua locuinţă a lui Sore!

  © 2021 Qbebe