ECONOMIDA

7 jocuri pentru copii care te vor face să uiți că ești adult

Prin joc nu numai că vei petrece timp de calitate alături de copil, însă vei avea ocazia de a-ți pune imaginația la încercare, de a-ți testa răbdarea și de a te relaxa într-un mod plăcut care te va face să uiți de grijile cotidiene. Iată cinci jocuri pe care copiii tai le vor adora, iar pe tine te vor face să uiți că ești adult.

1. MagPlayer - jocul perfect pentru copii si adultii

MagPlayer este un joc inovativ pe care îl adoră atât copii cât și adulții, care nu se mai satură de acest joc. Jocul de construcții magnetic le dezvoltă copiilor abilitățile cognitive, vederea în spațiu și îi ajută să învețe forme geometrice.

Piesele se îmbină foarte ușor prin magnetism. Acestea au diverse forme geometrice și sunt colorate în nuanțe vesele care îi atrage pe cei mici.

mg player 

Jocul de construcții magnetic are rolul de a stimulează gândirea logică și atenția într-un mod distractiv, susțin experții educlass.ro , importator exclusiv al jocului. Jocul este destinat copiilor de peste trei ani, însă mulți adulți îl consideră o bună metodă de relaxare.

2. GO, cel mai vechi joc de strategie din lume

GO este cel mai vechi și cel mai popular joc din lume. Cu reguli deosebit de simple, dar care deschid calea către strategii complexe, jocul GO este apreciat atât de începători, cât și de jucătorii profesioniști. Potrivit libris.ro , jocul este destinat copiilor de peste 10 ani, însă îi va cuceri pe loc și pe adulții care vor dori să petreacă ore în șir jucându-se.

joc go 

3. Catan, un joc care face furori în toată lumea

Coloniștii din Catan îi atrag atât pe copii cât și pe adulții care tânjesc după perioada fără griji a copilăriei. Acest joc este întotdeauna o poartă către lumea veselă și colorată a copilăriei. Potrivit experților educlass.ro , Catan este un joc de strategie care dezvoltă capacitatea de concentrare și stimulează competiția și socializarea, atât pentru copii cât și în cazul adulților.

catan 

4. Chalk & Chuckles - un joc matematic pentru întreaga familie

Jocul matematic Chalk & Chuckles este un joc educativ pentru copii și distractiv pentru adulții care trebuie să țină pasul cu cei mici. Fiecare jucător se transpune în rolul unui adevărat spion și are o de rezolvat o mulțime de misiuni secrete.

chuck 

Acest joc distractiv îi încurajează pe copii să facă ecuații și să-și depășească limitele în ceea ce privește exercițiile matematice obișnuite. Pentru rezolvarea misiunilor jucătorii vor purta Ochelarii Spionului pentru a putea descifra jetoanele cu amprente. Folosindu-se de cărți și zaruri, jucătorii trebuie să rezolve ecuații matematice. Câștigă cel care rămâne primul fără niciun card.

Jocul contribuie la exersarea abilităților de calcul într-un mod distractiv făcându-i pe cei mici să adore matematica, susțin experții educlass.ro , importator exclusiv al jocului.

5. Cărarea pierdută, Hansel și Gretel

Cărarea pierdută, Hansel și Gretel este un joc educativ pentru copii, care îi va cuceri și pe adulți. Acest joc te va transpune înapoi în lumea copilăriei și a basmelor. Este un joc care stimulează dezvoltarea inteligenței, imaginației și gândirii logice.

Descoperă pe libris.ro  un joc de societate minunat pentru 2-4 jucători care îi provoacă pe cei mici să pătrundă în lumea fascinantă a basmelor, dezvoltând spiritul de competiție și abilitățile sociale.

cartea pierduta 

6. Puzzle pentru pasionații de călătorii

Puzzle XL - Harta Lumii este ideal pentru copiii de este 10 ani, dar și pentru adulți. Acesta are 300 piese și îi ajută pe cei mici să învețe într-un mod distractiv geografia lumii. În plus, reprezinta un mod inedit de relaxare pentru adulți, potrivit educlass.ro . Pe lângă faptul că este relaxant să te joci alături de copil și să-ți pui răbdarea și îndemânarea la încercare este un mod plăcut pentru copii de a-și dezvolta atenția la detalii, de a învăța să aibă răbdare și să lucreze în echipă.

puzzle calatorii 

7. Învaţă unitățile de măsură alături de copil

Unități de măsură, jocul matematic de la Learning Kitds este ideal pentru a-i învăța pe cei mici unitățile de măsură, dar și pentru a-ți testa cunoștințele în domeniu, susțin experții educlass.ro . Este un joc educativ care contribuie la stimularea memoriei, a atenției și a abilitaților de calcul matematic rapid.

learning 

 

10 jocuri fără gălăgie, dar care sunt numai bune pentru o petrecere de copii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  12 momente in care ai nevoie de MAMA, chiar daca esti ADULT
  12 momente in care ai nevoie de MAMA, chiar daca esti ADULT

  Indiferent de varsta pe care o avem, mama este tot mama. Nimeni nu ne va intelege si nu ne va iubi mai mult ca ea. Si, in ciuda independentei fiecaruia dintre noi, tot mai sunt momente cand...

  Top 10 lucruri pe care sa NU le uiti cand pleci in concediu
  Top 10 lucruri pe care sa NU le uiti cand pleci in concediu

  Sezonul concediilor e in toi, ceea ce inseamna ca in curand iti vei umple masina cu bagaje si cu intreaga familie si vei porni la drum ca sa descoperi locuri noi si sa te umpli de energie si...

  De ce nu este bine să faci bolile copilăriei când ești adult
  De ce nu este bine să faci bolile copilăriei când ești adult

  Deși multe persoane pot considera că bolile copilăriei se referă strict la perioada primilor ani de viață, adevărul este că în lipsa imunizării prealabile sau cu o imunizare...

  Ce sa cumperi pentru bebelus cand esti insarcinata. Ia-le din timp si vei face si economie la bani
  Ce sa cumperi pentru bebelus cand esti insarcinata. Ia-le din timp si vei face si economie la bani

  Printre primele intrebari care iti vin in minte cand esti insarcinata este Ce sa cumperi pentru bebelus. Desi la noi exista superstitia ca nu este bine sa cumperi lucruri inainte de nasterea...

  Doctor Mihai Craiu, despre varicelă: „Acest virus persistă foarte mulți ani în corp, după vindecare, revenind la maturitate". Ce boală gravă poți face, ca adult!
  Doctor Mihai Craiu, despre varicelă: „Acest virus persistă foarte mulți ani în corp, după vindecare, revenind la maturitate". Ce boală gravă poți face, ca adult!

  „Varicela. Aparent o boală minoră pe care am avut-o cu toți în copilărie... Un moft...”, își începe domnul doctor Mihai Craiu postarea pe Facebook: un moft...

  Top 5 idei de jocuri pentru copii
  Top 5 idei de jocuri pentru copii

  Jucăriile fac parte din categoria accesoriilor potrivite pentru dezvoltarea abilităților esențiale ale copiilor. Se aleg în primul rând în funcție de vârsta,...

  Pentru mama epuizată: ce să nu uiți niciodată
  Pentru mama epuizată: ce să nu uiți niciodată

  După ce visul de a deveni mamă ți s-a împlinit, începi să fii pusă în fața unor provocări la care nu te-ai fi gândit nicicând. Vei începe să...

  © 2019 Qbebe