7 jocuri pentru copii care te vor face să uiți că ești adult

Prin joc nu numai că vei petrece timp de calitate alături de copil, însă vei avea ocazia de a-ți pune imaginația la încercare, de a-ți testa răbdarea și de a te relaxa într-un mod plăcut care te va face să uiți de grijile cotidiene. Iată cinci jocuri pe care copiii tai le vor adora, iar pe tine te vor face să uiți că ești adult.

1. MagPlayer - jocul perfect pentru copii si adultii

MagPlayer este un joc inovativ pe care îl adoră atât copii cât și adulții, care nu se mai satură de acest joc. Jocul de construcții magnetic le dezvoltă copiilor abilitățile cognitive, vederea în spațiu și îi ajută să învețe forme geometrice.

Piesele se îmbină foarte ușor prin magnetism. Acestea au diverse forme geometrice și sunt colorate în nuanțe vesele care îi atrage pe cei mici.

mg player 

Jocul de construcții magnetic are rolul de a stimulează gândirea logică și atenția într-un mod distractiv, susțin experții educlass.ro , importator exclusiv al jocului. Jocul este destinat copiilor de peste trei ani, însă mulți adulți îl consideră o bună metodă de relaxare.

2. GO, cel mai vechi joc de strategie din lume

GO este cel mai vechi și cel mai popular joc din lume. Cu reguli deosebit de simple, dar care deschid calea către strategii complexe, jocul GO este apreciat atât de începători, cât și de jucătorii profesioniști. Potrivit libris.ro , jocul este destinat copiilor de peste 10 ani, însă îi va cuceri pe loc și pe adulții care vor dori să petreacă ore în șir jucându-se.

joc go 

3. Catan, un joc care face furori în toată lumea

Coloniștii din Catan îi atrag atât pe copii cât și pe adulții care tânjesc după perioada fără griji a copilăriei. Acest joc este întotdeauna o poartă către lumea veselă și colorată a copilăriei. Potrivit experților educlass.ro , Catan este un joc de strategie care dezvoltă capacitatea de concentrare și stimulează competiția și socializarea, atât pentru copii cât și în cazul adulților.

catan 

4. Chalk & Chuckles - un joc matematic pentru întreaga familie

Jocul matematic Chalk & Chuckles este un joc educativ pentru copii și distractiv pentru adulții care trebuie să țină pasul cu cei mici. Fiecare jucător se transpune în rolul unui adevărat spion și are o de rezolvat o mulțime de misiuni secrete.

chuck 

Acest joc distractiv îi încurajează pe copii să facă ecuații și să-și depășească limitele în ceea ce privește exercițiile matematice obișnuite. Pentru rezolvarea misiunilor jucătorii vor purta Ochelarii Spionului pentru a putea descifra jetoanele cu amprente. Folosindu-se de cărți și zaruri, jucătorii trebuie să rezolve ecuații matematice. Câștigă cel care rămâne primul fără niciun card.

Jocul contribuie la exersarea abilităților de calcul într-un mod distractiv făcându-i pe cei mici să adore matematica, susțin experții educlass.ro , importator exclusiv al jocului.

5. Cărarea pierdută, Hansel și Gretel

Cărarea pierdută, Hansel și Gretel este un joc educativ pentru copii, care îi va cuceri și pe adulți. Acest joc te va transpune înapoi în lumea copilăriei și a basmelor. Este un joc care stimulează dezvoltarea inteligenței, imaginației și gândirii logice.

Descoperă pe libris.ro  un joc de societate minunat pentru 2-4 jucători care îi provoacă pe cei mici să pătrundă în lumea fascinantă a basmelor, dezvoltând spiritul de competiție și abilitățile sociale.

cartea pierduta 

6. Puzzle pentru pasionații de călătorii

Puzzle XL - Harta Lumii este ideal pentru copiii de este 10 ani, dar și pentru adulți. Acesta are 300 piese și îi ajută pe cei mici să învețe într-un mod distractiv geografia lumii. În plus, reprezinta un mod inedit de relaxare pentru adulți, potrivit educlass.ro . Pe lângă faptul că este relaxant să te joci alături de copil și să-ți pui răbdarea și îndemânarea la încercare este un mod plăcut pentru copii de a-și dezvolta atenția la detalii, de a învăța să aibă răbdare și să lucreze în echipă.

puzzle calatorii 

7. Învaţă unitățile de măsură alături de copil

Unități de măsură, jocul matematic de la Learning Kitds este ideal pentru a-i învăța pe cei mici unitățile de măsură, dar și pentru a-ți testa cunoștințele în domeniu, susțin experții educlass.ro . Este un joc educativ care contribuie la stimularea memoriei, a atenției și a abilitaților de calcul matematic rapid.

learning 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Lege controversată în Senat: ”Băieții se vor juca doar cu mașinuțe și vor face avansuri fetelor, fetele cu păpuși și vor accepta avansurile”
  Lege controversată în Senat: ”Băieții se vor juca doar cu mașinuțe și vor face avansuri fetelor, fetele cu păpuși și vor accepta avansurile”

  A sunat Evul Mediu ... își vrea politicienii înapoi. Pentru că se pare că mulți dintre cei care ne conduc vin dintr-o epocă demult apusă, care pare-se că vrea să renască...

  3 strategii care îți vor face soțul să spele vasele în fiecare seară
  3 strategii care îți vor face soțul să spele vasele în fiecare seară

  Da, da, știu: femeile idealiste de peste tot vor spune că trebuie doar să îi rugăm frumos. Dar, să fim serioase, dragi mămici, cu frumosul nu mai merge din primul an de...

  10 replici pe care mi le-a spus mama în copilărie care m-au ajutat să am încredere în mine ca adult
  10 replici pe care mi le-a spus mama în copilărie care m-au ajutat să am încredere în mine ca adult

  Mamele sunt cele care reușesc întotdeauna să sădească încredere în sufletele copiilor, însă acest lucru nu este întotdeauna ușor de realizat și necesită...

  Mâine, pe 5 iunie, de Ziua Învățătorului, elevii nu vor face cursuri, dar vor merge la școală
  Mâine, pe 5 iunie, de Ziua Învățătorului, elevii nu vor face cursuri, dar vor merge la școală

  Conform calendarului pentru anul școlar 2018-2019 elevii vor avea liber de la cursuri în data de 5 iunie, dar vor merge cu toate acestea la școală. Calendarul aprobat de Ministerul...

  Zodiile care vor face un copil în 2022
  Zodiile care vor face un copil în 2022

  Îți dorești deja de ceva vreme un copil? Ei bine, 2022 poate fi anul în care viața ta se va schimba radical. Astrele vin cu vești excelente pentru patru dintre nativele...

  Acestea sunt școlile care vor face cursuri numai online
  Acestea sunt școlile care vor face cursuri numai online

  24 de școli din București rămân închise din 14 septembrie și vor începe cursurile exclusiv online, conform scenariului roșu. Decizia aparține Comitetului Municipal...

  Doctor Mihai Craiu, despre varicelă: „Acest virus persistă foarte mulți ani în corp, după vindecare, revenind la maturitate". Ce boală gravă poți face, ca adult!
  Doctor Mihai Craiu, despre varicelă: „Acest virus persistă foarte mulți ani în corp, după vindecare, revenind la maturitate". Ce boală gravă poți face, ca adult!

  „Varicela. Aparent o boală minoră pe care am avut-o cu toți în copilărie... Un moft...”, își începe domnul doctor Mihai Craiu postarea pe Facebook: un moft...

  10 înlocuitori pentru pâine care îți vor face viața mai sănătoasă
  10 înlocuitori pentru pâine care îți vor face viața mai sănătoasă

  “Nicio masă fără pâine” este regula nescrisă care a crescut zeci de generații, nu doar în țara noastră. Putem spune, totuși, că românii au dezvoltat o...

  © 2022 Qbebe