Cât de mult a crescut fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Vrea să-i calce pe urme tatălui și să devină celebră

Cât de mult a crescut fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Vrea să-i calce pe urme tatălui și să devină celebră

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Carmina Vârciu are 21 de ani și este studentă în anul al III-lea la Facultatea de Jurnalism. În cadrul unor interviuri acordate recent, ea a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei și a insistat asupra ideii că își dorește să-și croiască singură viitorul, fără să profite de celebritatea lui Liviu Vârciu. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi ce planuri ambițioase are Carmina și cum reușește să aibă o relație strânsă cu ambii ei părinți.

După 20 de ani în care a locuit în Arad, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a mutat în București

Încă de acum doi ani, mama Carminei, Ami Teiceanu, a povestit, într-un interviu pentru „playtech.ro”, că fiica ei se va muta în București întrucât Liviu Vârciu îi va cumpăra un apartament. De asemenea, a explicat că relațiile dintre ea și tatăl fiicei sale s-au îmbunătățit:

...îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru că este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul...Nu am avut nicio treabă cu el, nici el cu mine. Îi doresc să fie fericit cu familia lui, nu are rost să purtăm dușmănie, avem un copil, e mare. Nu am mai avut certuri, fiecare cu treaba lui”.

Carmina Vârciu sarutandu-si pe obraz mama, pe Ami Teiceanu

Anul trecut, Carmina s-a mutat în apartamentul cumpărat de tatăl ei, așa cum reiese și dintr-o conversație pe care acesta a avut-o cu fiica lui. Potrivit „wowbiz.ro”, dialogul dintre ei a arătat astfel: „Am mutat copilul. Ia să vedeți ce surpriză i-a făcut tati fetei. Ce frumos ai aranjat aici, tu ai făcut?(...) Să-l stăpânești sănătoasă. Să te bucuri de el. „Mulțumesc mult, tata!”

Liviu Vârciu, primele declarații după ce a devenit și tată de băiat: „Eram fericiți acum patru ani. Eram liniștiți,dormeam”

Tânăra este o prezență constantă în mediul online

Așa cum a povestit în mai multe interviuri, fiica lui Liviu Vârciu a realizat încă din adolescență vlog-uri, iar în ultimii ani se străduiește să devină un influencer apreciat. Despre activitatea ei din mediul online a vorbit și într-un interviu acordat în vara care a trecut pentru „Fanatik”:

„Nu vreau să sune ceva ipocrit, dar mai mult mă împac cu termenul de creator de conținut decât cu termenul de influencer, deși… Da, influențez cumva oamenii care mă urmăresc.

N-aș face niciodată o reclamă la ceva nociv, la vreo tâmpenie. Pe lângă asta, eu nu promovez niciodată un produs până nu l-am testat pe mine. Vreau să fiu împăcată noaptea când mă culc că nu am promovat ceva despre care nu știu sigur dacă e ok, dacă funcționează, dacă dă rezultate cu adevărat”.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, purtand o bluza alba cu chipul unei femei

Își dorește să calce pe urmele tatălui ei

Stând de vorbă cu „playtech.ro”, Carmina a mărturisit că i-ar plăcea să lucreze în televiziune, în divertisment: „Tot pe drumul acesta ceva, continui afacerea de familie cum s-ar zice. Nu știu, Doamne ajută, sper să fie ceva frumos! Mai am niște idei de proiecte, dar astea, momentan, le țin un pic așa, până le dezvălui”.

De asemenea, într-un interviu recent pentru „EGO.ro”, venind cu detalii despre activitatea ei din mediul online și despre colaborarea cu Iustin Chiroiu (un creator de conținut online foarte cunoscut), nu s-a ferit să spună că ar fi foarte fericită dacă ar putea să apară în următorul film al tatălui ei: „Am mai vorbit cu el pe tema asta. Chiar i-am zis să mă bage și pe mine în film, pe acolo prin spate, duc gunoiul, tund iarba, dar măcar apar și eu acolo undeva”.

În urmă cu trei ani, Liviu Vârciu a produs primul său film: „Zăpadă, ceai și dragoste”. În același timp, a făcut parte și din distribuția mai multor filme și seriale, cum ar fi „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, „State de România”, „Secretul Mariei” etc.

Încă de acum câțiva ani, Carmina își exprimase dorința de a călca pe urmele tatălui ei, însă a insistat asupra ideii că își dorește să se afirme prin propriile eforturi. De exemplu, într-un interviu pentru „Viva!”, ambițioasa adolescentă declarase că:

„Mereu m-a tentat ideea de a fi cunoscută și de a fi apreciată pentru munca mea, ceea ce îmi și doresc să se întâmple, pentru că nu sunt de acord deloc cu ideea a fi cunoscută pe spatele tatălui meu sau al mamei mele. Așa m-a învățat și mama… Da, aceste pasiuni pot spune că le-am moștenit de la tata mai mult, cu toate că și mama are unele tendințe artistice. El a știut dintotdeauna care sunt plăcerile și pasiunile mele, dar mai mult în privința actoriei, deoarece, până acum, în legătură cu cântatul am fost puțin sceptică..”

Carmina și Liviu Vârciu pe malul unei ape

A vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei

În ultimii ani, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a dezvăluit că relația pe care o are cu tatăl ei a devenit tot mai strânsă. De exemplu, potrivit informațiilor furnizate de „a1.ro”, la un moment dat a declarat că: „Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare! Suntem foarte bine și ne înelegem exact așa cum mi-am dorit mereu”.

În plus, discutând cu „Fanatik”, a adus în prim-plan faptul că a moștenit anumite trăsături de caracter de la Liviu Vârciu: „Am o relație foarte bună cu tatăl meu. Singurul sfat pe care l-am primit este să fiu eu așa cum sunt...
Sunt mai multe situații care mă enervează. Depinde de context, uite, în trafic nu mai am răbdarea necesară. Pe zi ce îmbătrânesc mi se mai declanșează câte un nerv. Îl moștenesc pe tata aici”.

Liviu Vârciu surprins când fiica lui cea mare, Carmina, l-a sarutat pe obraz

Se bucură de susținerea ambilor ei părinți

Carmina nu a ezitat să spună cât este de fericită pentru că amândoi părinții au susținut-o dintotdeauna și în privința drumului pe care îl va alege în viață. Mai mult decât atât, a avut parte încă de la o vârstă fragedă și de sfaturi venite din partea tatălui ei.

Într-un interviu pentru „EGO.ro”, fiica lui Liviu Vârciu a venit cu următoarele precizări: „Orice aș fi făcut sau ales în viața asta să fiu, au fost foarte toleranți și înțelegători, atât el, cât și mama. Dacă voiam să fiu medic veterinar, eram medic veterinar. Au fost super OK și super înțelegători, m-au susținut și m-au ajutat să mă formez ca om ca să pot să ajung acolo unde îmi propun... Mi-a spus: „Orice domeniu este greu, dar, dacă îți place, nu o să mai fie atât de greu!”
 

Surse foto: instagram.com/carminaaaat/, instagram.com/liviu_varciu/

Surse articol: a1.ro, ego.ro, fanatik.ro, playtech.ro, spynews.ro, viva.ro, wowbiz.ro

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fetița lui Nicole Cherry! Cele mai recente imagini cu micuța au făcut deliciul publicului

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Cât de mult a crescut fiica lui Teo Trandafir! Cum reușesc cele două să aibă o relație așa apropiată
    Cât de mult a crescut fiica lui Teo Trandafir! Cum reușesc cele două să aibă o relație așa apropiată

    A lucrat o perioadă la un post de radio, iar de-a lungul timpului Teo Trandafir a reușit să devină una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. De asemenea, este o...

    Cât de mult a crescut fiica Ioanei Ginghină! Cum se înțelege vedeta cu adolescenta
    Cât de mult a crescut fiica Ioanei Ginghină! Cum se înțelege vedeta cu adolescenta

    Ioana Ginghină este actriță și a devenit cunoscută mai ales datorită rolurilor pe care le-a jucat în diverse telenovele românești. În anul 2007, s-a căsătorit tot...

    Cât de mare a crescut fetița lui Mihai Petre! Uite cum a impresionat cu talentele ei culinare la numai 9 ani
    Cât de mare a crescut fetița lui Mihai Petre! Uite cum a impresionat cu talentele ei culinare la numai 9 ani

    Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori și coregrafi din România. S-a remarcat ca jurat în show-ul „Dansez pentru tine”, iar în perioada...

    Cât de mult a crescut băiețelul lui Dani Oțil! Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil
    Cât de mult a crescut băiețelul lui Dani Oțil! Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil

    Cunoscuta vedetă de televiziune Dani Oțil și modelul Gabriela Prisăcariu formează un cuplu din anul 2018, s-au logodit doi ani mai târziu și s-au căsătorit civil în mai...

    13 lecții pe care aș vrea ca fiica mea să le învețe până să devină adult
    13 lecții pe care aș vrea ca fiica mea să le învețe până să devină adult

    De la a-și urma visele până la a învăța din greșeli, sunt atât de multe lecții de viață pe care vreau să le învețe fiica mea înainte de a crește....

    Fiica cea mare a lui Pavel Bartoș a devenit majoră! Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul
    Fiica cea mare a lui Pavel Bartoș a devenit majoră! Ce mesaj emoționant i-a transmis actorul

    Pe Pavel Bartoș îl cunoaște o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu că îndrăgitul actor și prezentator tv este tată de fete. Acesta are trei fiice, iar...

    Un tată vrea ca fiica lui să poarte numele fostei lui iubite decedate: „Soția mea nu este de acord”
    Un tată vrea ca fiica lui să poarte numele fostei lui iubite decedate: „Soția mea nu este de acord”

    Subiectul foștilor parteneri de cuplu este unul sensibil, mai ales pentru actualii parteneri din viața noastră. Acest bărbat i-a propus soției sale să-și numească fiica după fosta...

    Ce mare și frumos a crescut băiețelul lui Pepe! Pepe Jr. a împlinit un an
    Ce mare și frumos a crescut băiețelul lui Pepe! Pepe Jr. a împlinit un an

    Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din țara noastră și este tatăl a trei copii. Ori de câte ori are ocazia, artistul nu ezită să spună cât este de...

    © 2024 Qbebe