Gala premiilor Emmy 2013: covorul rosu, ceremonia si premiantii

Gala premiilor Emmy 2013: covorul rosu, ceremonia si premiantii

Carmen Toma

Cei mai buni in ceea ce priveste televiziunea au fost premiati duminica seara in cea de-a 65-a editie a premiilor Emmy. Gala a avut loc la Los Angeles, iar batalia cea mare a fost la categoria "cel mai bun serial de drama".

Premiile Emmy 2013: Covorul rosu

Covorul rosu este locul in care starurile isi etaleaza costumatiile, zambesc frumos si se lasa fotografiate. Ca in fiecare an la decernarea premiilor Emmy, vedetele incearca sa iasa in evidenta cat mai mult prin bijuterii, tinute si coafuri. Unora le iese, altora nu.

Ce ne-a placut

Ca intotdeauna, pe covorul rosu vedetele au calcat imbracate in tinute impecabile, si am admirat, si de data aceasta, alegerile lor vestimentare impresionante. Astfel, trebuie sa spunem ca rochiile sirena, care urmaresc linia senzuala a corpului sunt cele care au primit cele mai multe laude, mai ales ca purtatoarele lor au avut formele necesare pentru o astfel de croiala. Am mai admirat si rochiile de zana, in nuante prafuite, cu insertii de volan, dantele si flori.

Maria Menounos

Kerry Washington

January Jones

Julie Bowen

Ne-au mai placut si vedetele care au stiut sa se imbrace conform varstei lor. Astfel, Kiernan Shipka, din Mad Men, care are numai 14 ani, a ales o rochita dragalasa, cu imprimeu floral, fara decolteu, cu o lungime potrivita varstei, care a avantajat-o.  Pe cealalta parte, Jessica Lange a fost si ea un exmplu de stil. La cei 64 de ani ai ei arata impecabil, insa isi alege o rochie potrivita varstei ei, care ii urmareste silueta insa o acopera exact atat cat trebuie.

Kiernan Shipka

Jessica Lange

Bineinteles ca am avut si gravidute, care au dat si ele un exemplu prin alegerile vestimentare:

Morena Baccarin

Brooke Anderson

Iar la capitolul super-sexi, am fost impresionati de fratii Hough: Julianne si Derek, dar si de actorii nostri favoriti: Dylan McDermott din American Horror Story, Matt Damon si Shemar Moore din Minti criminale.

Derek Hough si Julianne Hough

Dylan McDermott

Matt Damon

Shemar Moore

Ce nu ne-a placut

Au fost si cateva detalii care nu prea ne-au placut. La capitolul vestimentatie nu am apreciat deloc rochiile care nu au avantajat formele purtatoarei. De exemplu, Claire Danes a ales o rochie cu un decolteu adanc, neavand insa ce sa puna in decolteu. Iar Lena Dunham din Girls a ales o rochie de printesa care, in loc sa ii subtieze silueta i-a ingrosat-o si mai mult. 

Claire Danes

Lena Dunham

Si nu ne-a mai placut un lucru: actorii nostri favoriti imbatranesc!

Al Pacino

Michael Douglas

Ed O'Neill

Matt LeBlanc

Premiile Emmy 2013: Ceremonia

Gala premiilor Emmy a inceput la ora 17:05 cu cateva minute intarziere din cauza unui meci The Jets,  la Teatrul Nokia, iar maestrul de ceremonie a fost nimeni altul decat Neil Patrick Harris. De prezentarea ceremoniei s-au ocupat Michael Douglas si Matt Damon, iar Elton John a fost prezent pentru prima data la eveniment. Ziua in care premiile Emmy sunt acordate nu este intamplatoare. Gala trebuie sa aiba loc in duminica ce precede inceputul sezonului de toamna la televiziune din SUA. Evenimentul nu este difuzat doar de o singura televiziune, ci de patru posturi prin rotatie: CBS, ABC, NBC si FOX.

 Patrick Harris

La evenimentul de duminica au fost momente frumoase, pline de bucurie si emotie, cu omagii aduse actorilor care au plecat dintre noi anul acesta, dar si unele situatii din care vedetele au iesit cu greu.

Majoritatea starurilor care urca pe scena decernarii premiilor Emmy sunt de-a dreptul socate. Sunt atat de emotionate incat nici nu mai stiu cui sa multumeasca pentru tot succesul lor si pentru premiu. Cu toate ca emotiile sunt la cote maxime, cei care urca pe scena incearca sa lege cateva vorbe. Nu este cazul si lui Merritt Wever, vedeta din "The Nurse Jackie". Aceasta a avut cel mai scurt discurs: "E greu sa faci toate aceste lucruri. Nu stiu inca cum sa ma simt. Multumesc foarte mult. Trebuie sa plec".

 Merrit wever

O scena amuzanta s-a petrecut in momentul in care Julia Louise Dreyfus - pe care o cunoastem din Seinfeld, si care acum a luat premiul premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-o comedie pentru rolul din Vicepresedinta - Veep, difuzat pe HBO Comedy in Romania. Si-a intrat foarte rapid in rol si l-a facut pe Garry sa ii care geanta stralucitoare pe scena, dupa care s-a facut ca uita sa ii multumeasca in timpul discursului. De asemenea, doamnele comediei americane, Tina Fey si Amy Poehler au urcat pe scena la deschiderea ceremoniei "impiedicandu-se" pentru a ne readuce aminte de momentul pe deplin mediatizat de la Oscaruri, cand Jennifer Lawrence a cazut gratios pe scari cand urca pe scena pentru a-si primi premiul.

La Gala Premiilor Emmy au avut loc si cateva momente emotionante. Unul din ele este momentul cand Jim Parsons a castigat premiul pentru cel mai bun actor in rol principal intr-o comedie. Este al treilea Emmy pe care il castiga, lucru ce l-a emotionat teribil. Vedeta a inceput sa planga pe scena si l-a numit pe Todd Spidewak "persoana preferata de pe pamant".

Vedetele sunt oameni si au emotii ca noi toti atunci cand sunt prezente la un eveniment important. Cand Anna Gunn a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-o drama, aceasta a fost sfatuita de Bryan Cranston sa lase emotiile deoparte si sa respire. Pe scena aceasta a declarat "Bryan Cranston tocmai mi-a spus sa respir". Cu toate ca era foarte emotionata in momentul in care se afla pe scena, ea a reusit sa multumeasca tuturor celor care au ajutat-o sa castige premiul.

Anna Gunn

Cand se afla in lumina camerelor de filmat si a bliturilor, vedetele incearca sa fie cat mai diplomate, insa nu le reuseste intotdeauna. Cand se afla pe scena, Stephen Colbert a reusit cu brio sa isi faca sotia de rusine spunand "Eu as vrea sa ii multumesc sotiei mele, Evie, pentru ca a fost atat de dura si de sexy". Aceasta a incercat sa para ca nu a fost deranjata de comentariul sotului, dar se vedea clar ca era jenata de situatie. A inceput sa rada, s-a inrosit foarte tare la fata, dupa care plecat capul. Stephen Colbert a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu intr-un varieteu, iar pe scena a tinut sa ii multumeasca bunului sau partener Jon Stewart "Eu trebuie sa ii multumesc prietenului si fratelui meu Jon Stewart care a spus ca impreuna trebuie sa facem un show in care eu as fi un idiot profesionist". Totodata, emotiile s-au accentuat cand Stephen a adus vorba de mama sa care a decedat anul acesta. "As vrea sa ii multumesc mamei ca nu si-a facut griji si ca a crezut ca voi fi bine".

Stephen Colbert
 

Castigatorii Premiilor Emmy

Cel mai bun serial de drama: "Breaking Bad"
Cel mai bun serial de comedie: "Modern Family"
Cel mai bun film pentru televiziune: "Behind the Candelabra"
Cel mai bun actor in rol principal intr-un film: Michael Douglas in "Behind the Candelabra"
Cel mai bun actor in rol principal intr-o comedie: Jim Parsons in "The Big Bang Theory"
Cel mai bun actor in rol principal intr-o drama: Bobby Cannavale in "Boardwalk Empire".
Cel mai bun actor in rol secundar intr-un film: James Cromwell in "American Horror Story: Asylum"
Cel mai bun actor in rol secundar intr-o comedie: Tony Hale in "Veep"
Cea mai buna actrita in rol principal intr-o comedie: Julia Louis-Dreyfus in "Veep"
Cea mai buna actrita in rol principal intr-un film de televiziune: Laura Linney in "The Big C: Hereafter"
Cea mai buna actrita in rol principal intr-o drama: Claire Danes in "Breaking Bad"
Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un film: Ellen Burstyn in "Political Animals"
Cea mai buna actrita in rol secundar intr-o comedie: Merritt Wever in "Nurse Jackie"
Cea mai buna actrita in rol secundar intr-o drama: Anna Gunn in "Breaking Bad"
Cea mai buna regie pentru un film: Steven Soderbergh in "Behind the Candelabra"
Cea mai buna regie intr-o comedie: "Modern Family"
Cea mai buna regie intr-un varieteu: Don Roy King in "Saturday Night Live"
Cel mai bun scenariu pentru un film: Abi Morgan in "The Hour"
Cel mai bun scenariu intr-o comedie: Tina Fey si Tracy Wigfield in "30 Rock"
Cel mai bun scenariu intr-o drama: "Homeland"
Cel mai bun scenariu intr-un varieteu: "The Colbert Report"
Cel mai bun concurs reality-show: "The Voice"

Sursa foto: zimbio.com

Articolul urmator
Nunta anului: doi cățeluși abandonați au parte de o ceremonie adorabilă organizată de adăpostul care i-a salvat
Nunta anului: doi cățeluși abandonați au parte de o ceremonie adorabilă organizată de adăpostul care i-a salvat

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    15 nume pentru copii inspirate de ceremonia Premiilor Oscar 2023
    15 nume pentru copii inspirate de ceremonia Premiilor Oscar 2023

    Se pare că premiile Oscar nu inspiră doar la ținute extravagante sau la idei de filme, ci și la idei de nume pentru bebeluși. Decernarea premiilor de anul acesta a avut loc pe data de...

    I-am dat copilului prietenei mele paste gătite cu vin roșu și mi-a spus că am fost extrem de iresponsabilă
    I-am dat copilului prietenei mele paste gătite cu vin roșu și mi-a spus că am fost extrem de iresponsabilă

    O mamă de peste hotare s-a supărat pe prietena ei, pentru că aceasta i-a oferit copilului său paste cu sos de vin roșu. Femeia însă, nu crede că a făcut nimic greșit. Cine are...

    Fetița "Rudolf", care a venit pe lume cu nasul roșu, a devenit o adolescentă superbă! Transformarea este uluitoare
    Fetița "Rudolf", care a venit pe lume cu nasul roșu, a devenit o adolescentă superbă! Transformarea este uluitoare

    Un semn din naștere a atras numeroase comentarii jignitoare la adresa unei fetițe. Părinții au avut de luat o decizie dificilă și au ales intervenția chirurgicală, în ciuda...

    Înghețata, curentul și roșu în gât. Cele mai frecvente mituri despre sănătatea copiilor, demontate de medicul pediatru Oana Vîrban
    Înghețata, curentul și roșu în gât. Cele mai frecvente mituri despre sănătatea copiilor, demontate de medicul pediatru Oana Vîrban

    Copilul răcește dacă îl trage curentul. Cu cât este mai înfofolit, cu atât este mai protejat de răceli. Consumul de înghețată provocă roșu în...

    O mămică și-a primit diploma de absolvire a facultății în timp ce era în travaliu: „Sper să fiu o inspirație pentru fiica mea”
    O mămică și-a primit diploma de absolvire a facultății în timp ce era în travaliu: „Sper să fiu o inspirație pentru fiica mea”

    Kelsey, o mămică în vârstă de 27 de ani, a avut o ceremonie de absolvire cel puțin neașteptată. În timp ce se afla în așteptarea diplomei sale, a intrat...

    4 nunți, dar niciun divorț. Acest cuplu trăiește din plin!
    4 nunți, dar niciun divorț. Acest cuplu trăiește din plin!

    Un cuplu de peste Ocean a decis să facă nu una, ci 4 nunți, în 4 state diferite, astfel încât să poată participa toți prietenii și membri familiei care locuiesc...

    O mamă este furioasă în online după ce fostul soț a botezat copiii fără acordul ei. "Copiii mei au ca nași persoane pe care nici nu le cunosc"
    O mamă este furioasă în online după ce fostul soț a botezat copiii fără acordul ei. "Copiii mei au ca nași persoane pe care nici nu le cunosc"

    Drepturile și obligațiile care le revin părinților cu copii mici după divorț sunt uneori greșit înțelese. Foștii parteneri, care odată s-au iubit pentru a aduce pe lume...

    Familia pe primul loc! De ce l-a pocnit Will Smith pe Chris Rock la premiile Oscar
    Familia pe primul loc! De ce l-a pocnit Will Smith pe Chris Rock la premiile Oscar

    Cea de-a 94-a ediție a Galei Premiilor Oscar nu a fost lipsită de momente controversate. Pe lângă aparițiile impecabile de pe covorul roșu și ceremonia propriu-zisă de decernare...

    © 2024 Qbebe