Gestul incredibil pe care l-a făcut această femeie înainte să moară de cancer

Doctorii nu i-au mai dat nicio șansă acestei femei de 38 de ani din Idaho, SUA, așadar a așteptat moartea într-un mod neobișnuit.

Sonia Todd, o femeie din Idaho, SUA, a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală la 38 de ani, șansele de a se trata fiind practic nule. Femeia nu a dorit să cadă pradă disperării și a decis să își aștepte moartea în cel mai demn mod posibil. Ea și-a scris propriul necrolog, oferind câteva gânduri bune și sfaturi tuturor celor care urmau să o citească după trecerea ei în neființă. Aceasta este confesiunea pe care Sonia Todd a făcut-o înainte să își ia adio de la această lume:

sonia"Numele meu este Sonia Todd și am murit de cancer la vârsta de 38 de ani. Am decis să îmi scriu propriul necrolog deoarece acestea sunt scrise în diverse feluri care mie nu îmi plac. Fie că familia și prietenii punctează la înmormântarea decedatului fiecare lucru mărunt pe care acesta l-a bifat în viață, fie că se scrie o poezioară înălțătoare, care ar trebui să incununeze viața celui plecat în eternitate. Nu îmi place ideea asta.

Să fim realișți, eu nu am realizat lucruri mărețe în viață. Înafara nașterii celor doi fii minunați, James și Jason, a căsniciei mele cu dragul meu soț Brian și a acceptării Domnului Iisus Hristos ca și salvator al meu, nu am făcut nimic notabil în viață. Nimic care să merite să ocupe spațiu pe piatra mea funerară care costă bani.

Adevărul este că am încercat să fac tot ce mi-a stat în putință ca om. Uneori am reușit, alteori nu. Chiar dacă m-am mai plâns, am făcut glume, am avut nemulțumiri, chiar am iubit oamenii. Viață mea nu a fost perfectă și a trebuit să fac față multor provocări. Aș șterge perioada cuprinsă între vârsta de 16 ani și 20 de ani. Astfel aș putea șterge dezastrul vestimentar și estetic care eram atunci. Dar, în general, am iubit viața. Unele perioade au fost extrem de dificile, însă am învățat că fiecare a fost o lecție de viață.

Există și avantaje atunci când mori tânăr: dacă încă nu ți-ai achitat creditul la bancă pentru facultate, nici nu mai trebuie să o faci. Nu trebuie să îți mai faci griji legate de criminalii în serie, agenți de vânzări sau plata taxelor către stat. Nu trebuie să mai am grija ridurilor, a stratului de ozon care se subțiază de la an la an sau a rezultatelor alegerilor.

Unii mi-au spus că a-mi scrie propriul necrolog este morbid, dar eu consider că este o oportunitate de a le mulțumi tuturor celor dragi care mi-au fost alături. Cei care m-au iubit, care m-au îngrijit, care au râs cu mine și care mi-au făcut viața mai frumoasă. Am fost binecuvântată să vă cunosc pe voi toți. Acest lucru a oferit un sens vieții mele.
Dacă vă veți gândi la mine și veți dori să îmi onorați amintirea, faceți asta:

Scrieți o scrisoare cuiva care a avut un efect pozitiv asupra vieții voastre.

Dacă fumați, lăsați-vă.

Dacă beți alcool și vă puneți la volan, opriți-va.

Închideți toate aparatele electronice din casă, scoateți-vă copilul la o înghețată și povestiți despre visurile voastre.

Iertați pe cineva despre care credeți că nu ar merita asta.

Opriți-vă la fiecare stand cu limonadă vândută de către un copil și lăudați-l.

Faceti pe cineva să zâmbească astăzi, dacă va stă în putere."

Cum vi se par cuvintele Soniei Todd? Emoționante, nu-i așa?

cimitir

Sursa: us.wakeupyourmind.net;

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Gestul care a dat-o de gol. Andra este însărcinată?
  Gestul care a dat-o de gol. Andra este însărcinată?

  Vine barza? Pepe și soția lui, Raluca, au făcut un gest care i-a pus pe gânduri pe fanii Andrei. Aceștia sunt ferm convinși că vedeta este din nou însărcinată!

  Am făcut un avort și asta m-a făcut o mamă mai bună. Nu, nu sunt singura în această situație
  Am făcut un avort și asta m-a făcut o mamă mai bună. Nu, nu sunt singura în această situație

  Decizia de a trece printr-un avort este în unele cazuri mai simplă, dar de cele mai multe ori este complicată. Motivele care pot duce la o asemenea decizie sunt foarte variate dar,...

  Ce trebuie să facă orice femeie înainte de Papanicolau?
  Ce trebuie să facă orice femeie înainte de Papanicolau?

  Rutina anuală a fiecărei femei ar trebui să include o prezentare la medicul giencolog pentru investigațiile uzuale și pentru recoltarea unei probe pentru examenul Babes-Papanicolau. Ce...

  Povestea unui bebeluș avortat care a refuzat sa moară
  Povestea unui bebeluș avortat care a refuzat sa moară

  Atunci când află că bebelușul lor suferă de o malformație genetică, multe mame decid să întrerupă sarcina. Fie că știu că micuțul nu va supraviețui mult, fie pentru...

  Sfaturi prețioase de la o mamă din Italia: iată ce aș fi făcut diferit, înainte ca lucrurile să devină grave
  Sfaturi prețioase de la o mamă din Italia: iată ce aș fi făcut diferit, înainte ca lucrurile să devină grave

  O mamă cu doi copii din Italia vorbește despre greșelile care au condus la evenimentele de acolo din ultimele săptămâni, pe fondul creșterii numărului de cazuri de...

  Incredibil! Cum arată Elena Băsescu după 3 sarcini. A slăbit 25 de kilograme
  Incredibil! Cum arată Elena Băsescu după 3 sarcini. A slăbit 25 de kilograme

  Elena Băsescu a făcut furori pe plajă, vara aceasta, în costum de baie! A slăbit 25 de kilograme după cea de-a treia sarcină și arată incredibil.

  Atenție! Ingredientul din cremele de protecție solară care cauzează cancer
  Atenție! Ingredientul din cremele de protecție solară care cauzează cancer

  Vara cu atât mai mult nu ar trebui să ieșim din casă fără să aplicăm, în special pe față, un strat de cremă cu un factor de protecție solară ridicat. O astfel de...

  Gestul diversificării care te ajută să crești un copil fără mofturi la mâncare
  Gestul diversificării care te ajută să crești un copil fără mofturi la mâncare

  Diversificarea reprezintă o piatră de încercare pentru orice părinte, prin urmare este important să apelezi uneori la strategii nebănuite. Iată cum un gest aparent banal poate...

  © 2022 Qbebe