Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași - 2021

Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași - 2021

Qbebe.ro

Într-un an plin de provocări, în care toți am fost nevoiți să ne schimbăm viața, să facem față unor probleme la care nimeni nu se gândea până în 2020, o mare parte dintre liderii care activează în beneficiul copiilor s-au reinventat, și-au activat curajul și puterile interioare pentru a dărui susținere și ajutor copiilor, părinților și profesorilor. La Gala Lideri pentru Liderasi – 2021, powered by Itsy Bitsy ne amintim de proiectele sociale desfășurate anul trecut și aducem recunoștință și aprecierea noastră Liderilor pentru Liderași.

Ajunsă anul acesta la a șasea ediție, Gala Lideri pentru Liderași se va desfășura pe 11 februarie 2021 în sistem hibrid: va fi transmisă live de pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureștiului în direct pe Facebook Itsy Bitsy și itsybitsy.ro.

supereroii itsy bitsy la gala itsy bitsy lideri pentru liderasi

Procesul de selecție și nominalizare a presupus o etapă inițială în care membrii echipei Itsy Bitsy și colaboratori permanenți au nominalizat 48 de lideri activi în 2020. Lista de nominalizați a fost apoi documentată de echipa de jurnalișți Itsy Bitsy, analizată și supusă la vot, iar alegerea liderilor finaliști s-a făcut ținând cont de următoarele criterii: proiectul dezvoltat de lider să implice copiii - direct sau indirect, să acopere o nevoie reală din societate, să aibă impact cantitativ și calitativ la publicul vizat.

Astfel, la Gala Lideri pentru Liderasi - 2021 vor primi recunoaștere și apreciere la scenă deschisă 18 lideri finalișți, la următoarele categorii:

 • Liderii anului 2020 în stare de bine sunt cei care au acordat o atenție deosebită nevoii copiilor, părinților și profesorilor de îngrijire a stării emoționale: Simona Baciu cu proiectul “Profesorul din tine”, Felicia Filip - director general al Operei Comice pentru Copii și Diana Vasile, cea care coordonează, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.
 • Liderii anului 2020 în implicare socială sunt cei care au dat dovadă de curaj și inițiativa, implicându-se activ în proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România: Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu – Asociația Dăruiește Viață, Ioana Grindean – Organizația ReadyNation România, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia – Asociația ZI de BINE, Mihaela Nabar – Fundația World Vision România.
 • Liderii anului 2020 în educație pentru copii sunt cei implicați în proiecte de educație menite să vină în sprijinul copiilor, căci trecerea de la școala față în față la școala online a reprezentat și reprezintă în continuare o provocare pentru toți cei implicați, dar mai ales pentru copii: Victoria Dumitru – Școala din Valiza, Mădălina Ion – EDU BOX, Andra Munteanu – NARADA.
 • Liderii anului 2020 în educație pentru profesori sunt cei care au venit în ajutorul profesorilor care au fost nevoiți să se adapteze rapid la schimbările din educație: Dragoș Anastasiu – SuperTeach, Cătălin Dinu – Școala pe net și Andreea Nistor – Asociația pentru Valori în Educație.
 • Liderii anului 2020 în sănătate pentru copii și-au dedicat timpul și energia desfășurând proiecte menite să ofere condiții mai bune de tratament și îngrijire pentru copiii din România: Ana Raluca Chișu – Asociația KinetoBebe , Alexandru Cucu – Asociația AMAis, Anca Dumitrescu – Autism Voice.

În această ediție a Galei Lideri pentru Liderasi, mai există o categorie specială: Liderul anului 2020 în social media. Procesul de selecție și desemnare a acestui lider este diferit. Titlul și trofeul sunt acordate în urmă propunerilor făcute de influenceri și bloggeri de parenting și educație și vizează liderii care au avut în anul trecut proiecte semnificatine în mediul online.

Lista de nominalizați la categoria Liderul anului 2020 în social media cuprinde 22 de lideri: Atena Boca, Ela Crăciun, Urania Cremene, Sofia Frunză, Alina Elena Golaes, Elena Gorun, Alina Greavu (Aluziva), Miruna Ioani, Antoaneta Luchian și Ana-Maria Rusu, Gabriela Maalouf, Ioana Macoveiciuc, Ioana Marinescu, Ana Nicolescu, Tily Niculae, Daniel Osmanovici, Cristina Oțel, Mirona Păun, Lucia Radu, Liviana Tane, Carmina Trambitas Vakulovski și Diana Vijulie. Liderul anului 2020 în social media va fi desemnat pe baza voturilor înregistrate pe www.itsybitsy.ro începând de acum și până la dată de 4 februarie 2021. Și tu ai posibilitatea să dai chiar acum votul tău liderului preferat din social media, votându-l aici.

În seara zilei de 11 februarie, începând cu ora 17:00, vor fi dezvăluiți liderii care vor primi trofeele Itsy Bitsy: câte unul pentru fiecare categorie de mai sus. Gala va fi transmisă live către publicul larg, în sistem gratuit, pe itsybitsy.ro și Facebook Itsy Bitsy și va include și momente surpriză pe care liderasii le-au pregătit pentru liderii dedicați lor.

trofeele si diplomele de la gala itsy bitsy lideri pentru liderasi

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Surse foto: Cristina Nichituș-Roncea

Articolul urmator
Elevii primesc bani pentru navetă în avans. Cu cât este majorată suma, conform autorităților
Elevii primesc bani pentru navetă în avans. Cu cât este majorată suma, conform autorităților

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Copiii din zodiac care vor fi lideri remarcabili
  Copiii din zodiac care vor fi lideri remarcabili

  Toți părinții își doresc să aibă copii de succes, cu reușite în viață, iar horoscopul îți poate oferi câteva indicii în acest sens. Dacă te...

  Nicki Minaj a născut: "Dragoste. Căsătorie. Cărucior de copil. Cuprinsă de încântare şi de recunoştinţă.”
  Nicki Minaj a născut: "Dragoste. Căsătorie. Cărucior de copil. Cuprinsă de încântare şi de recunoştinţă.”

  Una dintre cele mai faimoase vedete a devenit de curând mamă. Iată cum anunţase Nicki Minaj că aşteaptă un copil!

  S-a decis! Familiile monoparentale primesc zile libere când sunt suspendate orele copiilor
  S-a decis! Familiile monoparentale primesc zile libere când sunt suspendate orele copiilor

  Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, proiectul de lege care prevede acordarea de zile libere pentru familiile monoparentale în cazul suspendării sau limitării cursurilor...

  Se măresc alocațiile! Câți bani primesc copiii în plus din septembrie
  Se măresc alocațiile! Câți bani primesc copiii în plus din septembrie

  Alocațiile se majorează cu 20% de la 1 septembrie, aceasta fiind o primă etapă din calendarul de creștere. Astfel, 3.6 milioane de copii vor primi mai mulți bani începând...

  Este însărcinată în 3 luni! Vloggeriţa este în culmea fericirii: "În inima mea e doar cântec, bucurie şi recunoştinţă"
  Este însărcinată în 3 luni! Vloggeriţa este în culmea fericirii: "În inima mea e doar cântec, bucurie şi recunoştinţă"

  Face parte dintre cele mai cunoscute vloggeriţe din România, iar de curând le-a dat fanilor o veste foarte importantă: este însărcinată! Vedeta povestește cât...

  Rânduri pentru doamna învățătoare în care să-i arăți recunoștința
  Rânduri pentru doamna învățătoare în care să-i arăți recunoștința

  Ți-a pus creionul în mână, te-a introdus în universul literelor și al cifrelor, te-a învățat lucruri esențiale despre lumea înconjurătoare. Cu alte...

  Copiii primesc 300 de lei în plus! Ce prevede legea aprobată de Klaus Iohannis
  Copiii primesc 300 de lei în plus! Ce prevede legea aprobată de Klaus Iohannis

  În scopul încurajării și sprijinirii copiilor pentru practicarea sportului de performanță, președintele Klaus Iohannis a semnat o lege conform căreia fiecare copil care...

  Fiica Andreei Marin, reacție după ce fratele său, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a câștigat prima gală „Te cunosc de undeva”
  Fiica Andreei Marin, reacție după ce fratele său, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a câștigat prima gală „Te cunosc de undeva”

  Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., participă în acest sezon la show-ul „Te cunosc de undeva”. Tânărul a reușit să câștige...

  © 2023 Qbebe