Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit
Din grija pentru copilul tau
Burtici fericite

SFÂȘIETOR! Durerea unei mame când și-a auzit fiul spunând, înainte să moară de COVID-19: „Nu o să supraviețuiesc, mamă”

Ultimele cuvinte ale unui bărbat, înainte de a deceda, au fost adresate mamei sale. Aceasta i-a ținut capul în mâinile sale și nu a putut decât să asiste la deteriorarea stării sale de sănătate, chiar dacă nu avea decât 36 de ani.

Durerea unei mame care și-a pierdut fiul din cauza COVID-19

Anne, mamă îndurerată a lui Emeka Nyack, în vârstă de 36 de ani, șofer de autobuz în Londra și tată, spune că ultimele cuvinte ale fiului său au fost “Nu o să supraviețuiesc, mamă.” Acesta și-a pierdut viața în data de 4 aprilie, după ce s-a luptat cu boala timp de mai mult de 2 săptămâni. Ea nu a reușit să își ia rămas bun deoarece paramedicii i-au spus să iasă din cameră când Emeka și-a pierdut starea de conștiență și este dezamăgită că acesta a murit singur, fără familie alături. Femeia, în vârstă de 62 de ani, a declarat că fiul său a rămas în casă cât de mult posibil pentru a evita contractarea coronavirusului, însă era îngrijorat cu privire la lipsa mijloacelor de protecție în timp ce se afla la muncă.

Își amintește despre ultimele clipe ale lui că stătea întins pe podea și se vedea că se simte foarte rău. Era speriat și respire rapid. Îi ținea capul în mâini și se întreba de ce întârzie salvarea. Ultima dată când l-a văzut a fost luat de paramedici.

sofer autobuz covid-19

Domnul Nyack suferea de astm ușor și înainte să moară discutase cu colegii cu privire la faptul că igiena era precară în autobuz și lipsea protecția personalului, mai ales că își cunoștea problema de sănătate. Șoferii erau trimiși să lucreze fără măști sau mănuși, iar mașinile nu erau curățate corect, spunea el.

Emeka Nyack s-a îmbolnăvit pe data de 17 martie și a ajuns la spital în 21 martie, fiind pus în comă indusă. După 3 zile părea să își fi revenit și a fost externat, când starea sa de sănătate s-a agravat brusc. Partenera sa, Tamara Carrick, cu care bărbatul avea un copil, spune că bărbatul era îngrijorat cu privire la starea lor financiară, așa că a continuat să meargă la muncă. “S-a trezit cu febră și a spus că se simte rău. În zilele următoare temperatura creștea și scădea și a început să aibă probleme cu respirația. După ce a fost externat îmi amintesc că făcea baie și vorbeam, apoi dintr-o dată s-a simțit amețit și obosit. S-a întins pe pat și arăta speriat și epuizat. A spus că trebuie să meargă la spital, așa că am chemat salvarea. Paramedicii au sosit și au încercat să îl liniștească și i-au redus ritmul cardiac. Apoi corpul său a cedat”.

Fiul meu nu a ales să își riște viața

Doamna Nyack, mama lui Emeka, este furioasă pe moartea fiului său și a lansat un atac la adresa Primăriei pentru că nu a oferit echipament corespunzător de protecție angajaților. Îi consideră responsabili de moartea fiului său și în urmă cu o lună atrăsese deja atenția asupra acestei probleme, însă nu a primit niciun fel de răspuns. “Este pur și simplu îngrozitor că acești șoferi muncesc pentru a servi publicul, ducând personalul medical la muncă și sunt trimiși să își riște viețile în autobuze murdare, lipsiți de protecție. Tatăl primarului a fost șofer de autobuz. Nu pot să înțeleg cum nu a avut grijă de oamenii care ajută țara să meargă. Fiul meu nu mergea în locuri riscante, doar acasă și la muncă. Era o rutină banală, dar lui îi plăcea și își făcea treaba în mod profesionist. Nu a ales să fie acolo să își riște viața în vreme ce unii idioți ignoră avertizările. Îți făcea meseria pe care o iubea pentru a-și ajuta țara.“

La momentul de față, alături de Emeke Nyack și-au pierdut viața încă 9 șoferi de autobuz ca urmare a infectării cu COVID-19.

Primarul a recunoscut faptul că acești lucrători nu au primit echipament de protecție, însă susține că aceasta a fost recomandarea pe care au primit-o din partea Serviciului de Sănătate Publică din Anglia. Acesta a declarat că va scrie familiilor lucrătorilor care și-au pierdut viața și a transmis în mod public că este îndurerat de moartea lui Emeka Nyack, transmițând condoleanțe familiei.

 Sursa: www.dailymail.co.uk

Gestul unei mame când vede că fiul său cade de la etaj. Tu ce ai fi făcut?

Surse foto: https://www.dailymail.co.uk/

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mesajul emoționant al unei mame, înainte să-și dea copilul spre adopție
  Mesajul emoționant al unei mame, înainte să-și dea copilul spre adopție

  Decizia de a-ți da copilul spre adopție este cea mai grea decizie pe care ar putea să o ia o mamă. Deși pare greu de crezut, există cazuri în care tinerele mame hotărăsc...

  Mărturia emoționantă a unei mame singure: „Așa arăta holul meu miercurea trecută. Ciobit. Tăios. Periculos. Fiul meu chiar a făcut asta”
  Mărturia emoționantă a unei mame singure: „Așa arăta holul meu miercurea trecută. Ciobit. Tăios. Periculos. Fiul meu chiar a făcut asta”

  Încă din primele clipe în care îți vei ține copilul în brațe, vei simți o bucurie care nu poate fi descrisă în cuvinte, dar totodată știi și că ai...

  Nimeni nu știe să ascundă mai bine durerea decât o mamă
  Nimeni nu știe să ascundă mai bine durerea decât o mamă

  Nimeni nu ascunde durerea mai bine decât o mamă care încearcă să rămână puternică pentru copiii ei.

  De ce creierul unei mame se scurtcircuitează când copilul ei începe să plângă
  De ce creierul unei mame se scurtcircuitează când copilul ei începe să plângă

  Studii efectuate în ultimul deceniu au ajuns la concluzia că în creierul femeilor se produc schimbări semnificative odată ce devin mame. Iată despre ce este vorba!

  Cum arată corpul unei mame de tripleți înainte și după naștere? Fotografii sincere care dezvăluie adevărul
  Cum arată corpul unei mame de tripleți înainte și după naștere? Fotografii sincere care dezvăluie adevărul

  Șansele de o sarcină cu tripleți sunt de una la 9000 de sarcini. Așa că nu este de mirare că o femeie însarcinată cu tripleți a decis să își documenteze o astfel de...

  Marturia sinceră a unei mame despre recuperarea după naștere: este o traumă de fiecare dată când mă duc la toaletă
  Marturia sinceră a unei mame despre recuperarea după naștere: este o traumă de fiecare dată când mă duc la toaletă

  Maternitatea este un proces minunat, însă vine la pachet cu multe dificultăți și din fericire, din ce în ce mai multe mămici încep să nu se mai ascundă și să ne...

  Scrisoarea unei mame către copilul ei adult:„Nu mai simt că îți sunt mamă, ci doar povară”
  Scrisoarea unei mame către copilul ei adult:„Nu mai simt că îți sunt mamă, ci doar povară”

  O mamă ajunsă la vârsta neputinței îi scrie copilului ei o scrisoare prin care își cere iertare pentru că a ajuns să-i fie o povară.

  © 2019 Qbebe