ECONOMIDA

Intrebari bebelusi


Toate intrebarile pe care le are o proaspata mamica despre bebelusul ei isi vor gasi raspunsul in aceasta categorie. Afla tot ce trebuie sa stii despre bebelusul tau prin raspusnurile la intrebarile frecvente ce pot sa apara in primele luni ale micutului tau.
Pozitiile de somn potrivite pentru copil in functie de varsta
Pozitiile de somn potrivite pentru copil in functie de varsta

Alaturi de nutritie, somnul reprezinta unul dintre factorii principali de dezvoltare pentru copil. Importanta sa deosebita este legata de faptul ca acesta asigura consolidarea maturitatii...

Sfaturi numai bune.. sa nu le urmezi!
Sfaturi numai bune.. sa nu le urmezi!

Cred ca ai auzit despre zicala din batrani “Cate bordeie, atatea obiceie”. Afla ca ti se potriveste perfect inca dinainte ca bebelusul tau sa vina pe lume.

Ai o intrebare despre alimentatia bebelusului tau sau despre cum sa il ingrijesti mai bine? Intrebarile frecvente pe care ti le vei pune in legatura cu bebelusul tau vor avea parte de un raspuns bine documentat sau care poate veni chiar din partea unui specialist. Afla raspunsurile la intrebarile despre bebelusi care vor aparea pe parcurs si cauta solutiile cele mai bune pentru ingrijirea copilului tau.
© 2019 Qbebe