Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Cele mai utile produse pe care le poți oferi unei mame ce a născut

În cazul în care ai o rudă sau o prietenă ce abia a născut și duci lipsă de idei cu privire la ce cadou ai putea să-i oferi când vă vedeți, noi îți oferim câteva sugestii extrem de bine venite. Următoarele daruri sunt utile atât pentru bebeluș, cât și pentru mamă.

1. Philips Avent - Sistem DECT de monitorizare copii

Acest cadou este util în special pentru mamele care nu împart aceeași cameră cu bebelușul lor. Produsul oferă siguranță și dispune de un sunet perfect clar, fiind lipsit de interferențe datorită tehnologiei DECT. Raza sa de acțiune este de 330 m în aer liber, asigurând recepția sigură în interiorul și în jurul casei. Sistemul de monitorizare oferă posibilitatea de a vorbi cu copilul (funcția talk-back) și beneficiază de unitate de alimentare reîncărcabilă. Alte specificații: sunetul său poate fi ușor reglabil, ledurile indică dacă bebelușul face zgomot, lumina sa are un efect de liniștire a bebelușului. În plus, unitatea parentală este mică și mobilă (dispune de o clemă ce se atașeză la curea devenind ușor transportabilă).

 

http://magazinvavianpharma.ro/monitoare/philips-avent-sistem-dect-de-monitorizare-copii-scd510-00-143

 

2. Philips Avent - Termometru digital pentru baie și cameră

Termometrul reprezintă un produs ce nu trebuie să lipsească dintr-o familie cu copii de orice vârstă. Acest temometru de la Philips Avent ajută la monitorizarea temperaturii mediului ambiant, în același timp măsurând sigur și corect temperatura apei din cadă. Datorită formei sale, devine și o jucărie distractivă pentru copil, putând fi folosit în siguranță în timpul băii (plutește pe apă).

 

http://magazinvavianpharma.ro/termometre/philips-avent-termometru-digital-pentru-baie-si-camera-147

 

3. Philips Avent - Set pentru îngrijirea bebelușului

Rutina de igienă a unui nou-născut este la îndemâna oricărui proaspăt părinte grație acestui produs complet. Setul compus din 10 produse esențiale pentru îngrijirea bebelușului vine într-o husă compactă. Conține următoarele produse: un termometru digital extrem de precis cu vârf flexibil (pentru confortul bebelușului), un aspirator nazal cu vârf moale și flexibil (ajută la decongestionarea căilor nazale ale bebelușului), o periuță de dinți pentru deget (masează delicat gingiile sau dinții bebelușului), un foarfece cu vârfurile rotunjite, o unghieră, 3 pile, un pieptene cu vârf rotund și o perie moale pentru păr. Reprezintă un cadou ideal pentru micuții abia ieșiți din maternitate.

 

http://magazinvavianpharma.ro/articole-de-ingrijire/philips-avent-set-pentru-ingrijirea-bebelusului-595

 

4. Philips Avent - Sterilizator electric cu abur 3 în 1

Pentru că igiena reprezintă un factor important pentru îngrijirea unui nou-născut, un aparat de sterilizare se dovedește mereu un accesoriu indispensabil unei mame ce a născut. Datorită dimensiunii sale reglabile, sterilizatorul electric este potrivit pentru orice articol ce necesită sterilizare, fie că este vorba despre articole mici precum suzete sau tetine sau de biberoane de diverse mărimi și forme. Funcționează pe baza unor principii medicale puse la punct de o expertiză îndelungată și utilizează căldura intensă a aburului pentru a elimina bacteriile în proporție de 99,9%. Durata sa de folosire este rapidă, un ciclu de sterilizare durând doar 6 minute (dacă nu este ridicat capacul, conținutul se păstrează steril până la 24 de ore); în plus, sterilizatorul beneficiază de un sistem de oprire automată. În ceea ce privește capacitatea, pot fi simultan sterilizate 6 biberoane cu accesoriile aferente, precum și pompa de sân.

 

http://magazinvavianpharma.ro/sterilizatoare-si-incalzitoare/philips-avent-sterilizator-electric-cu-abur-3-in-1-135

 

5. Philips Avent Natural - Pompă electronică pentru sân + CADOU

Toate mămicile își doresc să aibă câteva clipe de confort și relaxare în timpul în care își hrănesc micuții. De altfel, în acest mod și laptele curge mai ușor. Cu ajutorul experților în alăptare, această pompă pentru sân dispune de o formă ergonomică care nu necesită din partea ta niciun efort (nu trebuie să te apleci) și este prevăzută cu pernuțe de masaj care stimulează reflexul de curgere a laptelui. Produsul este ușor de folosit, are trei viteze de extragere a laptelui, fiind compactă și ușor de utilizat oriunde. Alături de pompă în gentuță vei primi și următoarele: 1 Recipient Philips Avent cu capac pentru stocarea laptelui matern 180 ml, o suzetă Philips Avent transparentă 0-6 luni și un setX2 tampoane de noapte pentru sân Philips Avent.

 

http://magazinvavianpharma.ro/pompe-de-san/philips-avent-natural-pompa-electronica-pentru-san-cadou-404

 

6. Philips Avent NATURAL - Set complet pentru nou-născuți PP

O idee perfectă de cadou pentru o proaspătă mămică care își hrănește bebelușul cu lapte formulă este setul complet pentru nou-născuți. Acesta conține următoarele produse: 2 biberoane 125 ml PP NATURAL, cu tetină 1 orificiu NATURAL +0 luni, 2 biberoane 260 ml PP NATURAL, cu tetină 2 orificii NATURAL +1 lună, 1 suzetă 0-6 luni transparentă, 1 perie pentru spălarea biberoanelor și tetinelor. Niciunul dintre produse nu conține BPA.

 

http://magazinvavianpharma.ro/biberoane-tetine-suzete/philips-avent-natural-set-complet-pentru-nou-nascuti-pp-406

 

7. Philips Avent - încălzitor electric automat pentru biberoane

O sugestie de cadou în continuarea celui anterior este acest încălzitor pentru biberoane capabil să încălzească laptele uniform. Modul său de funcționarea garantează că nu se vor forma puncte fierbinți în laptele matern (circulă continuu când este încălzit), că laptele nu se va supraîncălzi (senzorii integrați monitorizează constant temperatura laptelui), iar setările multiple de care dispune oferă posibilitatea de încălzire la temperatura dorita (3 nivele de temperatură). Reprezintă o metodă rapidă și în siguranță de dezghețare și poate păstra laptele la cald timp de 20 de minute (după acest interval de timp se oprește automat). În plus, când este introdusă diversificarea, dispozitivul poate fi folosit și pentru încălzirea hranei.

 

http://magazinvavianpharma.ro/sterilizatoare-si-incalzitoare/philips-avent-incalzitor-electric-automat-pentru-biberoane-599

 

8. Philips Avent - recipiente pentru stocarea laptelui matern

Pentru o mămică care își hrănește nou-născutul cu lapte matern, acest set se poate dovedi extrem de folositor pe termen lung datorită faptului că cele 10 recipiente pot fi folosite pentru colectarea, stocarea și hrănirea bebelușului (recipientul și adaptorul pot fi atașate la orice pompă Philips Avent). Acestea sunt rezistente, sterilizabile prin orice metodă, ușor de etichetat și de depozitat. Datorită sistemului de închidere etanș hrana se va păstra în condiții optime la frigider sau la congelator, fiind gata pentru a fi folosite (nu trebuie transferat laptele în biberon; prin atașarea adaptorului cu tetină recipientul devine biberon). Setul conține alături de recipientele sterile de 180 ml, 10 capace și 2 adaptoare.

 

http://magazinvavianpharma.ro/prepararea-si-servirea-hranei/philips-avent-recipiente-pentru-stocarea-laptelui-matern-87

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Care sunt cele mai importante daruri pe care le poți oferi copilului tău
  Care sunt cele mai importante daruri pe care le poți oferi copilului tău

  Tocmai a trecut perioada cadourilor...iar vorbim despre ele? Da, însă de data aceasta discutăm despre altfel de daruri, cele pe care copilul tau poate nu le prețuiește în mod...

  Cele 10 abilități pe care numai tu i le poți oferi copilului ca să fie cu adevărat responsabil
  Cele 10 abilități pe care numai tu i le poți oferi copilului ca să fie cu adevărat responsabil

  Cu toții dorim să creștem copii responsabili. Așa cum toți vrem să trăim într-o lume în care fiecare persoană își respectă îndatoririle. Dar acest lucru nu...

  Povestea incredibilă a unei mame care a născut 10 băieți la rând! A veni și al 11-lea, dar...Surpriză!
  Povestea incredibilă a unei mame care a născut 10 băieți la rând! A veni și al 11-lea, dar...Surpriză!

  O femeie din Marea Britanie, care a născut 10 băieți la rând, a devenit și mama unei fetițe.

  Cel mai important cadou pe care poți să îl oferi copilului tău: să pui sănătatea ta pe primul loc
  Cel mai important cadou pe care poți să îl oferi copilului tău: să pui sănătatea ta pe primul loc

  O mamă este capabilă de sacrificiu suprem, dar de multe ori cel mai important cadou pe care îl poți oferi copilului tău este mai simplu decât îți imaginai: să pui...

  Doar ce ai născut? Cele mai utile sfaturi de la alte mămici
  Doar ce ai născut? Cele mai utile sfaturi de la alte mămici

  Primele săptămâni din viața de mamă sunt pline de provocări, pentru care nimeni nu ne pregătește. Îți va fi însă mai simplu să treci peste ele cu ajutorul unor...

  Cadouri utile pentru mame și bebeluși de Black Friday
  Cadouri utile pentru mame și bebeluși de Black Friday

  Campaniile de Black Friday derulate de unele dintre cele mai importante magazine se apropie de final, așa că ar fi bine să te grăbești și să profiți de ultimele oferte, mai ales...

  © 2019 Qbebe