Ce cadou să îi iei unui copil atunci când mergi în vizită

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Vizitele din perioada sărbătorilor de iarnă trebuie însoțite de cadouri cât mai atractive pentru cei mici. Inspiră-te și din propunerile din articolul de mai jos și cu siguranță vei reuși să oferi cadouri cu totul speciale, fie că este vorba despre unele pentru fetițe, fie că este vorba despre cele pentru băieței.

Păpușile Anne Geddes

Dacă vrei să oferi un cadou cu totul special, orientează-te spre păpușile Anne Geddes de la Nicoro Toys .
Poți opta pentru păpușile-bebe din colecția celor în costum de animăluțe sau celor ce reprezintă semnele zodiacului. Indiferent de varianta aleasă, acestea au un aspect realist, semănând perfect cu bebelușii adevărați, care dorm în poziții adorabile. Păpușile sunt inspirate din fotografiile celebrului designer Anne Geddes.
De exemplu, păpușa Anne Geddes ursuleț galben arată ca un pui de ursuleț ce doarme, are codiță și urechiușe rotunjite.

Papusa ursulet
În schimb, păpușa Țestoasă verde seamănă foarte bine cu o țestoasă cu carapacea verde și gălbui.

Papusa Broasca testoasa
Putem alege și o păpușică reprezentând zodia Peștilor. Aceasta arată ca un peștișor, cu aripioare și codiță delicată.

Papusa zodia Pesti
Sau putem să ne orientăm către un Berbec drăgălaș , cu blăniță pufoasă și albă.

Papusica zodia berbec
Toate variantele de păpuși Anne Geddes sunt confecționate din materiale de calitate, având 23 de cm, fiind ideale pentru a fi ținute în brațe de către copii. Ele sunt recomandate copiilor de la 3 ani în sus și nu necesită baterii pentru a funcționa.

Citește și: Păpușile Anne Geddes: cadoul ideal pentru copii și adulți

Nisip kinetic

Nisipul kinetic reprezintă un cadou potrivit pentru copiii mai mari de 3 ani, întrucât le va dezvolta abilități precum: motricitatea fină, coordonarea mână-ochi, imaginația. În plus, joaca prin intermediul nisipului kinetic îi va învăța să devină mai răbdători și să se concentreze mai bine pe parcursul unei activități.
Nisipul kinetic are următoarele avantaje:
• Este foarte moale și plăcut la atingere
• Nu se fărămâmițează, nu murdărește, nu se lipește de mâini
• Se curăță ușor
• Nu se usucă niciodată
• Este compus din materiale 100% organice, netoxice pentru copil
Veți face o alegere inspirată orientându-vă către seturile de construcție cu nisip kinetic de la Nicoro Toys . Seturile Sands Alive au nisip de culoare foarte naturală, ce poate fi modelat și sculptat în cele mai diverse forme.
Spre exemplu, Setul de nisip kinetic Sands Alive cu forme pentru animale conține: nisip kinetic (675 g ), formă în formă de elefant, formă în formă de leu, formă în formă de maimuță, rola pentru imprimat urme de animale. Produsul nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani!

Nisip kinetic cu forme de animale
Un băiețel ar fi foarte încântat să primească drept cadou Setul Cra-Z Sand Fluorescent Călătorie Spațială. Acesta va pune la dispoziția copilului tot ce îi trebuie pentru a-și confecționa propria lume interstelară.
Setul conține: 4 forme, un instrument 3 în 1 pentru modelat, obiecte care îl vor ajuta să realizeze rachete, nave spațiale, un căpitan curajos și chiar un extraterestru prietenos. În nisipul kinetic micuțul va putea sculpta pași, cratere și urme ale mașinilor galactice. În plus, nisipul este fluorescent și este disponibil în 3 culori (verde, albastru, gri strălucitor)
Nisipul kinetic are și următorul avantaj: cu cât copilul se va juca mai mult cu el, cu atât va căpăta textura ideală. De asemenea, trebuie să știți că acest tip de nisip trebuie depozitat în spații uscate, ferite de lumină și umiditate.
Nisipul nu trebuie depozitat pe suprafețe ce-i pot absorbi uleiul din structură (precum hârtie, piatră poroasă etc.). Dacă nu folosiți nisipul pentru o perioada mai lungă de timp, este recomandat să schimbați poziția produsului o dată la 3 luni pentru a evita strângerea uleiului la bază.

Nisip kinetic fosforescent

Puzzle-uri 3 D

Și acestea reprezintă un cadou numai bun pentru un copil mai mare de 4 ani, întrucât îl va ajuta să-și dezvolte abilități precum: capacitatea de atenție, de concentrare, capacitatea de a găsi soluții pentru rezolvarea unor probleme, perspicacitatea sau motricitatea fină.
Puteți alege pentru un copil puzzle-uri care să recreeze o poveste sau puzzle-uri care să recompună imaginea unui loc celebru din lume.
Puzzle-ul 3D Tigrul curajos (48 de piese) de la Nicoro Toys este ușor de asamblat și va crea o poveste din lumea circului. Personajele principale sunt doi clovni, care privesc un tigru ce face un salt printr-un cerc în flăcări. Toate personajele stau pe propria scenă, decorată și colorată precum un circ adevărat.
Puzzle-ul este confecționat din hârtie și foaie din polistiren expandat, fiind recomandat copiilor mai mari de 6 ani.

Puzzle Tigrul Curajos
Puzzle 3 D Big Ben Puzzle-ul 3D Big Ben (ediție specială) , de la Cubicfun (colecția Worlds Great Architecture), îi va oferi copilului ocazia de a-și construi propria versiune a celebrului ceas din turunul de nord al Palatului Westminster din Londra.
Turnul poate fi asamblat în mai puțin de 100 de minute și este adecvat copiilor de la 5 ani în sus.

Păsările interactive

Jucăriile interactive au nu numai rolul de a-i stimula pe copii să aibă o mai bună capacitate de comunicare, dar le va dezvolta și creativitatea.
Dacă vrei, când te duci într-o vizită, să-i oferi unui copil un cadou deosebit, optează pentru păsările interactive de la Nicoro Toy s. Fie că vei alege o singură pasăre interactivă, fie că vei alege un set de păsări, acestea sunt fabricate din material de calitate (care nu este toxic pentru copii) și funcționează pe bază de baterii. Iată două exemple de astfel de păsări interactive:

Pasare interactiva Logan Pasărea interactivă DigiBirds Logan

Pasărea interactivă DigiBirds Logan este cea mai rebelă dintre păsările DigiBirds, lucru dovedit de penajul sau roșu incandescent. Logan iubește aventura și îi place foarte mult să se joace alături de ceilalți prieteni DigiBirds. Mica pasăare interactivă se trezește și începe să cânte și să ciripească atunci când copiii folosesc fluierul-inel sau suflă peste ea. Ea își mișcă în mod natural capul și ciocul în timp ce cântă.

Setul de trei păsări interactive DigiBirds - varianta 1

Setul de trei păsări interactive DigiBirds - varianta 1 , în ediție limitată, reprezintă o jucărie cu totul inedită. Păsările interactive DigiBirds sunt cele mai bune animale de companie: sunt mici, frumoase și foarte inteligente. În compania lor, copiii vor putea asculta oricând ciripituri și cântece vesele. Ca niște păsări adevărate, ele stau singure în picioare, pe birou sau în palmă.
Cele trei păsări încep să cânte și să ciripească atunci când copiii folosesc fluierul-inel sau suflă peste ele. „DigiBirds" își mișcă în mod natural capul și ciocul în timp ce cântă. Când două sau mai multe păsări sunt așezate împreună, ele pot fi setate pe opțiunea „&ldquo Cor&rdquo" pentru a-și sincroniza cântecele. Fiecare pasăre interactivă este dotată cu 20 de melodii (Old McDonald had a farm, Bingo was his name, Happy Birthday, We wish you a Merry Christmas etc.) și cu ciripituri diferite. Când pasărea este activată cu ajutorul fluierului, cântecele și ciripiturile vor fi redate în ordine aleatorie pentru a nu se crea un tipar de care copiii să se plictisească.
Toate pasarile DigiBirds au și 14 cântece secrete. Copiii le pot descoperi jucându-se pe aplicația gratuită pentru Android, iPhone sau tabletă, disponibilă pe www.digibirds.com. La fiecare nivel câștigat la jocul din aplicație, copiii sunt răsplătiți cu o nouă melodie.
Jucăriile sunt confecționate din materiale de calitate, nu conține ftalați sau alte substanțe chimice dăunătoare. Produsul funcționează pe bază de baterii și nu este indicat pentru fetițele mai mici de 3 ani.

Set Pasari Interactive

Board games

Acest tip de jocuri constituie un cadou ideal pentru copii, întrucât le vor dezvolta abilități ce le vor fi utile întreaga viață. Printre acestea se numără:
• Îi vor învăța să fie buni coechipieri
• Îi vor familiariza cu succesul și cu eșecul
• Îi vor obișnui pe copii cu ideea de acțiune și de consecință
• Participând la astfel de jocuri, copiiii vor învăța să ia decizii
• Jocurile acestea îi vor învăța să-și facă planuri
• Cu ajutorul lor copiii își pot dezvolta abilitățile matematice
• Copiii vor învăța să fie mai răbdători și mai atenți la ceea ce se întâmplă în jur
Având în vedere toate aceste beneficii, nu vă mai rămâne decât să vă orientați spre niște „board games" adecvate vârstei copilului pe care-l veți vizita.
De pildă, puteți să alegeți și jocuri de la Nicoro Toys, precum:

Joc Șah, Dame și Table

Jocul de Șah este unul dintre cele valoroase cadouri pe care le poti oferi unui copil Acest tip de joc ajută la creșterea concentrării, dezvolta capacitățile intelectuale, memoria și gândirea analitică și abstractă.
In afară de șah, setul de la Nicoro Toys le oferă copiiilor șansa de a se bucura si de alte jocuri pe care le vor adora!
Jucăria se recomandă copiilor care au peste 5 ani .Culorile și detaliile de design pot varia. Pentru siguranță și pentru a evita orice risc de accidentare, este indicat să îndepărtați toate etichetele din plastic atașate înainte de a-i da copilului această jucărie.

Joc sah, table si dame

Citește și: Jocuri de societate strategice pentru întreaga familie

Joc Monopoly standard Monopoly Standard

Este un joc de societate adecvat copiilor mai mari de 8 ani. Acesta are acum un nou design și un zar rapid, cu care te poți bucura de jocuri mai rapide și mai intense. Mișcă-te pe tablă, vinde și cumpără proprietăți și construiți case și hoteluri din mers!
Scopul acestui joc este să reușiți să vă îmbogățiți rapid.

Voi mai puteți face și alte propuneri de cadouri, ideale pentru a fi dăruite în cadrul vizitelor din perioada sărbătorilor de iarnă?

 

Logo Nicoro Toys

 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce cadou să iei de Secret Santa în funcție de zodie
  Ce cadou să iei de Secret Santa în funcție de zodie

  „Secret Santa” a devenit deja o tradiție în preajma Crăciunului și este așteptat cu entuziasm și cu nerăbdare. Nu este însă întotdeauna la...

  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil
  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil

  Fericire mare în familia fostului principe Nicolae al României! Acesta a dat cea mai frumoasă veste în ajun de Moș Nicolae: soția sa, Alina-Maria Binder, este...

  Vizita la un nou-nascut in timp de pandemie
  Vizita la un nou-nascut in timp de pandemie

  Pademia ne-a schimbat multe obiceiuri. De la cele de consum, pana la iesirile cu prietenii, diverse traditii sau chiar... mersul la medic.

  Secrete amuzante din istorie: Regina Elisabeta s-a ascuns de Ceaușescu într-un tufiș când acesta se afla în vizită la Palatul Buckingham
  Secrete amuzante din istorie: Regina Elisabeta s-a ascuns de Ceaușescu într-un tufiș când acesta se afla în vizită la Palatul Buckingham

  Nici cu casele regale nu trebuie să ne fie rușine. Dacă ne uităm cu atenție mai mare la comportamentele lor, vom vedea că și ei sunt la fel ca noi: au momente hazlii, momente penibile...

  Când mergem în vizită, părinții mei îmi interzic să dorm cu soțul meu în aceeași cameră
  Când mergem în vizită, părinții mei îmi interzic să dorm cu soțul meu în aceeași cameră

  O tânără în vârstă de 24 de ani, căsătorită și mamă a doi copii, a trecut printr-o experiență mai puțin obișnuită când și-a vizitat părinții alături...

  Reacția unui artist când i s-a spus că bebelușul lui este urât: „Cei care se iau de un copil nevinovat ...”
  Reacția unui artist când i s-a spus că bebelușul lui este urât: „Cei care se iau de un copil nevinovat ...”

  Tu cum ai reacționa dacă cineva ți-ar spune că bebelușul tău este urât? Jake Quickenden, cântăreţ britanic şi star de reality show, a izbucnit în momentul în...

  Fosta mea soție are o listă de alimente pe care eu nu am voie să i le dau fiicei noastre când vine în vizită
  Fosta mea soție are o listă de alimente pe care eu nu am voie să i le dau fiicei noastre când vine în vizită

  Un bărbat se află în conflict cu fosta sa parteneră, din cauza dietei fetiței pe care o au împreună, în vârstă de 10 ani.

  Cum să te apropii de bebelușul tău chiar și atunci când lucrezi
  Cum să te apropii de bebelușul tău chiar și atunci când lucrezi

  Dacă ai început munca de acasă la scurt timp după naștere sau dacă ai ales să te întorci mai devreme la serviciu, nu trebuie să-ți faci probleme în ceea ce...

  © 2023 Qbebe