Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit
Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Cea mai bună metodă de organizare a body-urilor pentru bebeluși

În vederea unei depozitări eficiente a unuia dintre cele mai utilizate articole vestimentare ale unui bebeluș (body-urile), o mamă cu mai mulți copii a postat pe Facebook o sugestie care a primit, până acum, peste 167.000 de distribuiri.

Truc de aranjare a body-urilor bebelușului propus de către o mamă

Stacy Augustyn este asistentă medicală și mama a patru copii. Ea a povestit, pe diverse rețele de socializare, cum de-a lungul timpului a încercat diverse metode pentru a ține cât mai ordonate lucrurile rămase de la copiii ei. De exemplu, Stacy a spus că a depozitat body-urile în cutii sau s-a străduit să le agațe de umerașe individual, dar nu i s-a apărut că acest mod de organizare este eficient.

Ulterior a prins mai multe body-uri odată pe un umeraș și acestea tot cădeau. După ce s-a gândit cum să rezolve această problemă, a ajuns la concluzia că ar fi mai bine să procedeze altfel: a luat câte un umeraș de plastic, a așezat body-urile invers (cu mânecile în jos) și a putut să fixeze mai multe pe umerașul respectiv. Mama și-a dat seama că în acest fel putea să găsească mai ușor body-ul de care avea nevoie și că putea să economisească și spațiu.

Ea a hotărât să posteze pe Facebook această idee de organizare pentru body-urile bebelușului. Ideea sa a fost apreciată de către părinții care-și doreau să gestioneze mai eficient spațiul din dulapuri sau șifoniere, fără ca body-urile să se șifoneze tare.
Stacy Augustyn a primit mulțumiri din partea părinților, o mare parte dintre mamele care au găsit pe Facebook ideea sa i-au dat „Share" și au caracterizat-o ca fiind „genială”.

 

Alte metode eficiente de organizare a hainelor bebelușului

Sortarea în funcție de anotimpuri
Lucrurile pentru un anumit anotimp vor fi ținute cel mai la îndemână, iar restul vor fi puse mai departe. De exemplu, pentru primăvară și vară va trebui să existe un acces ușor la body-uri nu prea groase, la rochițe, pantaloni nu foarte groși, pantaloni scurți, salopete, tricouri, pelerine de ploaie și jachete lejere. Pentru toamnă se vor deoparte lucruri precum dresuri, pantaloni, salopete cu pantaloni lungi, puloverașe, tricouri cu mânecă lungă. Pentru iarnă se vor sorta căciulițe, fulare, mănuși, salopete groase, canadiene, pulovere.

Gruparea hainelor în funcție de evenimente și activități
Acestea vor fi puse în locuri/secțiuni separte din dulapuri/șifoniere, grupându-se în categorii precum: haine pentru evenimentele/activitățile de zi cu zi și cele destinate ocaziilor mai speciale. Cele pentru zilele obișnuite vor fi puse cât mai la îndemână.

Sortarea hainelor în funcție de tipul lor
Este un mod de sortare care permite așezarea lucrurilor bebelușului în funcție de un criteriu precum haine de interior și haine de exterior.

Lucrurile pot fi puse în coșuri de diverse dimensiuni
Coșurile de plastic pot fi utilizate în acest scop și pot fi agățate pe mai multe nivele pentru o organizare optimă a spațiilor de depozitare.

Ușile cu spații speciale pentru depozitare sunt o variantă pentru lucrurile bebelușului
Hainele vor fi la îndemână și se va menține mai ușor ordinea dacă vor fi puse, în funcție de tip și de dimensiune, în spații special create, existente pe ușile de la șifoniere sau de la debarale.

Posibilitatea de a dona lucrurile de care nu mai e nevoie trebuie luată în calcul
Pentru a câștiga mult spațiu suplimentar există posibilitatea de a dona lucrurile ce au rămas mici.

Surse:
www.mom.me, www.thestir.cafemom.com, www.thespruce.com, www.wikihow.com

Surse poze:
www.facebook.com

La mine în casă nu este niciodată curat. Asta mă face o mamă mai puțin bună?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Body pentru bebeluși: cele 3 detalii neștiute pentru o alegere perfectă
  Body pentru bebeluși: cele 3 detalii neștiute pentru o alegere perfectă

  Oricine știe, părinte sau nu, că body-ul este piesa vestimentară ce nu lipsește din dulapul copiilor. Este accesibil, simplu de îmbrăcat și ușor de purtat. Mămicile știu...

  A apărut primul body din bumbac cu mărime universală 0-36 luni
  A apărut primul body din bumbac cu mărime universală 0-36 luni

  Sarcina a decurs de minune. A trecut și momentul nașterii. Ați depășit deja începutul anevoios al alăptării. Gata, de acum nu-ți rămâne decât să-ți vezi...

  Cum alegi body-ul pentru bebeluș?
  Cum alegi body-ul pentru bebeluș?

  Când vine vorba despre produsele pentru bebeluși, în special body-urile, procesul de selecție este ceva mai complex. Nu este un secret faptul că cei mici sunt mult mai...

  Metoda cea mai simplă și mai naturală pentru scăderea febrei la bebeluși. Și nu sunt șosete cu oțet!
  Metoda cea mai simplă și mai naturală pentru scăderea febrei la bebeluși. Și nu sunt șosete cu oțet!

  Nu există părinte care să nu fi trecut cel puțin o dată printr-un episod de febră la copil, însă de fiecare dată se instalează panica. De cele mai multe ori suntem tentanți...

  Folosirea smartphone-urilor duce la ADHD în adolescență
  Folosirea smartphone-urilor duce la ADHD în adolescență

  V-ați gândit vreodată ce efect devastator poate avea tehnologia asupra copiilor din ziua de azi?

  Atenție, români! O nouă metodă de înșelăciune în numele ANAF vă lasă fără bani în conturi
  Atenție, români! O nouă metodă de înșelăciune în numele ANAF vă lasă fără bani în conturi

  O nouă scamatorie circulă prin țară - românii primesc un SMS sub numele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) sub pretextul unei sume mari de bani care urmează să...

  Workshop cu Ben Furman - Kids' Skills (Metoda Eu Pot)
  Workshop cu Ben Furman - Kids' Skills (Metoda Eu Pot)

  Asociaţia Psihologilor Profesionişti din Romania organizează în perioada 26 - 27 Mai la Bucureşti un Workshop susţinut de psihiatrul şi psihoterapeutul finlandez Ben Furman - Kids'...

  © 2019 Qbebe