14 lucruri pe care el vrea să nu le mai faci când îi faci sex oral

În cazul în care ați hotărât să aveți parte și de sex oral, este foarte important ca tu să știi ce ai de făcut. Parcurge articolul de mai jos pentru a vedea care sunt unele dintre cele mai comune greșeli pe care le-ai putea comite și care v-ar putea determina să nu vă mai implicați într-o astfel de activitate pe viitor. De asemenea, vei afla și cum ar trebui să procedezi pentru a evita situații nedorite, astfel încât să nu ajungeți amândoi să vă simțiți stânjeniți

Nu îi spui ce intenționezi de la început

Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. Pentru ca sexul oral să fie agreabil pentru ambii parteneri, ar trebui să comunici și să precizezi care-ți sunt limitele, ce ai fi și ce nu ai fi dispusă să-ți asumi.
Dacă ai o atitudine deschisă de la început, îl vei determina și pe bărbatul de lângă tine să fie la fel și astfel veți găsi împreună cele mai adecvate soluții ca să vă simțiți confortabil.

Ești încordată

Pentru ca amândoi să vă simțiți confortabil și să nu-l determini pe partenerul tău să simtă că este ceva în neregulă, este foarte important să încerci să fii cât mai relaxată. Chiar dacă încercați prima dată sexul oral, stați de vorbă dinainte pentru a ști fiecare ce așteptări aveți. În acest fel, va fi mai ușor pentru amândoi.

Fata ce isi musca buza de jos pentru ca nu se simte confortabil

Te arăți dezgustată

Odată ce ajungeți să încercați și sexul oral, se presupune că ați discutat în prealabil și ați decis împreună că merită să faceți și acest demers. În aceste condiții, un bărbat nu se va simți deloc bine dacă partenera o să-i reproșeze că sperma sa are un gust neplăcut. Astfel, chiar dacă nu prea ți-a făcut plăcere să-i simți gustul, amână o discuție pentru altă dată.

Îl întrebi dacă nu cumva a adormit

Faptul că vor fi momente în care partenerul va închide ochii nu înseamnă că a adormit, ci doar că dorește să savureze mai mult plăcerea. De cele mai multe ori, îl poți observa cum te privește zâmbind sau că încearcă să închidă ochii pentru a trăi mai intens experiența alături de tine.

Să faci un demers pe care în realitate nu îl dorești

Și o asemenea atitudine îl va supăra pe partener. Pentru ca amândoi să vă simțiți bine, nimic nu trebuie să pară impus sau artificial. Încercați să vă lăsați cuprinși de ceea ce simțiți în acele momente și veți vedea că veți reuși să vă relaxați mult mai ușor și să fiți satisfăcuți la final.

Nu este de dorit să îți folosești prea mult dinții

Ca să nu-i provoci disconfort partenerului și să-l determini să-și piardă încrederea în tine, este recomandat să nu abuzezi de forța dinților. Mult mai bine va fi să lucrezi cu limba și să apelezi la dinți cu precauți, ca nu cumva să stârnești dureri.

Nu îți folosești îndeajuns limba și buzele

Pentru ca partenerul tău să se simtă cât mai bine, este important să îți folosești cât mai mult limba, dar și buzele. Ca să-ți fie mai ușor, gândește-te la cum procedezi pentru a mușca mai senzual dintr-o banană sau când vei atinge cu limba înghețata dintr-un cornet. Încearcă să aplici aceste gesturi și când este vorba despre partenerul tău.

Fata ce vrea sa muste dintr-o banana

Nu îți utilizezi suficient mâinile

Atât gura, cât și mâinile, trebuie implicate când este în discuție sexul oral. Totul este să le utilizezi echilibrat. Spre exemplu, partenerul poate să aștepte o apucare mai fermă (dar nu dură) și puțină presiune. Uită-te la reacțiile sale, care îți vor transmite sigur ce ai de făcut pentru a ajunge să-i asiguri plăcerea așteptată.

Îți folosești mult prea mult mâinile

Nu exagera în acest demers, întrucât prea multă presiune sau strângere poate să facă total dezagrabilă experiența trăită de către partenerul tău.

Ești prea ritmică

Pentru a reuși să-ți captezi partenerul, este important să reușești ca, din când în când, să mai schimbi intensitatea mișcărilor pe care le faci. În acest fel, vei evita să intervină plictiseala partenerului și îi vei provoca senzații care să-l facă să se simtă cu adevărat satisfăcut.

Îi ignori reacțiile

Dacă partenerul nu scoate niciun sunet sau dacă ți se pare că mai degrabă îl supără ceva, ia-l neapărat în seamă. Numai așa vei ști ce ar mai trebui să faci, dacă este bine să continui sau trebuie neapărat să schimbi ceva.

Să nu-l privești în ochi la final și să preferi să vă retrageți undeva la întuneric

O asemenea atitudine l-ar putea determina  să creadă că experiența ți-a displăcut și nu se va simți bine. Încearcă să te uiți în ochii lui, să vă relaxați și să discutați cu altă ocazie ce a fost bine și ce nu, dacă veți mai repeta sau nu așa ceva.

Nu aduci niciodată o schimbare

Pune-ți imaginația la încercare și gândește-te la ce i-ar face mai multă plăcere partenerului. Cel mai bine este să aduci mereu în prim-plan noi tehnici, folosindu-ți atât gura, cât și mâinile. Spre exemplu, dacă obișnuiți ca el să stea pe pat în timp ce tu îți faci treaba, poți să-l pui mai degrabă să stea pe un scaun. Sau stai tu pe un scaun și el în picioare. De asemenea, poți să îl legi la ochi. Vei vedea că va fi mai incitant pentru amândoi, monotonia fiind exclusă!

Citește și: 6 lucruri care iti distrug cheful de sex

Ești supărată dacă nu te sărută la final

Fiecare bărbat este diferit, așa că nu ar trebui să te mire dacă după ce ați făcut sex oral nu va veni la tine să te sărute. Pur și simplu nu vrea să facă acest gest pentru că poate nu-i place să simtă vreo urmă de spermă. Sau poate vrea să te recompenseze în alt mod. Nu te întrista, ci fii răbdătoare și vezi ce se va întâmpla. În mod sigur va găsi și el o soluție pentru a se revanșa cumva față de tine!

Ca să te asiguri că veți intra mai bine în atmosferă, sexologii recomandă să încercați, înainte de sexul oral, să vă stimulați simțurile. De pildă, utilizarea unor uleiuri de masaj cu arome puternice, menite să determine relaxarea și să crească libidoul , poate fi de mare ajutor, mai ales dacă amândoi sunteți obosiți și nu ați apucat să vă destindeți deloc înainte de activitatea sexuală.
Totodată, fanteziile îți pot fi de folos, în special dacă te confrunți cu unele temeri față de sexul oral. În acest fel, vei reuși să simți mai multă plăcere și să ai mai mult control asupra a ceea ce vei face, fiind mult mai relaxată.

Nu în ultimul rând, este esențial să te comporți astfel încât partenerul să se simtă în siguranță. În acest scop, va fi ideal nu numai să fii tu însăți în largul tău, să știi ce vrei, ci să fii și foarte atentă la gesturile pe care le vei face. Nu fii nici dură, dar nici nu ar trebui să pari mai degrabă absentă, dominată de o rutină anume. Cel mai bine va fi să ții cont de preferințele partenerului și să procedezi așa cum crezi că îi va fi mai bine, astfel încât să vă doriți amândoi să repetați experiența.

Tu știai care sunt cele mai frecvente greșeli în materie de sex oral?

Citește și: Top 8 lucruri pe care sa le faci si pe care sa NU le faci pentru un sex reusit

Surse:
www.bolde.com, www.cosmopolitan.com, www.marieclaire.com,www.rebelcircus.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  5 lucruri pe care să le faci azi ca să fii o mamă mai bună
  5 lucruri pe care să le faci azi ca să fii o mamă mai bună

  Orice aspect se poate îmbunătăți în viață și chiar dacă acum totul merge ca pe roate, lucrurile pot deveni tot timpul mai bune! Iată ce poți face pentru a-i arăta...

  5 lucruri pe care să le faci când îți vine să țipi la copil
  5 lucruri pe care să le faci când îți vine să țipi la copil

  În calitate de părinte cu siguranță ți s-a întâmplat să îți vină să țipi la copil, pentru ca mai apoi să regreți. Îți oferim în continuare...

  5 greseli pe care le faci cand pregatesti laptele praf
  5 greseli pe care le faci cand pregatesti laptele praf

  Ar trebui sa folosesc apa de la chiuveta sau apa sterilizata? Toate marcile de lapte praf sunt la fel de bune? In cat timp trebuie consumat laptele praf pe care il prepar? Ar trebui sa...

  10 lucruri pe care le faci și despre care nu știai că afectează dezvoltarea copilului tău
  10 lucruri pe care le faci și despre care nu știai că afectează dezvoltarea copilului tău

  Atunci când ești mămică pentru prima dată este posibil să faci unele lucruri care pot influența în mod semnificativ dezvoltarea copilului tău, precum modul în care...

  13 lucruri pe care să le faci începând de azi dacă vrei un copil cuminte
  13 lucruri pe care să le faci începând de azi dacă vrei un copil cuminte

  Toți părinții își doresc să pună bazele unei educații bune încă din primii ani de viață. În cazul în care îți dorești un copil cuminte, află că nu...

  Dacă vrei să trăiești mai mult, știința spune că trebuie să faci aceste lucruri
  Dacă vrei să trăiești mai mult, știința spune că trebuie să faci aceste lucruri

  Oricare dintre noi își dorește să aibă parte de o viață cât mai lungă, în care să se bucure de o sănătate optimă. Parcurgând articolul de mai jos vei afla...

  Dacă vrei să alăptezi mai mult timp trebuie să faci aceste lucruri
  Dacă vrei să alăptezi mai mult timp trebuie să faci aceste lucruri

  Unul dintre cele mai importante daruri pe care i le putem face copilului nostru este să-l putem alăpta mai mult de 6 luni. Pentru a ne atinge acest obiectiv este recomandat să ținem cont...

  Copilărie fericită: 13 lucruri pe care să le faci alături de copil de Crăciun
  Copilărie fericită: 13 lucruri pe care să le faci alături de copil de Crăciun

  Crăciunul și perioada ce îl precede sunt cele mai frumoase din an și merită să le petreceți într-un mod cât mai special. Parcurgeți și articolul de mai jos pentru a...

  © 2021 Qbebe