3 bărbați au spus că și-ar părăsi soțiile dacă nu ar slăbi după naștere. Ghiciți ce s-a întâmplat apoi?

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În cadrul podcast-urilor sunt abordate adesea și subiecte „sensibile”. Așa s-a întâmplat și în cadrul unui podcast realizat de trei prieteni, unde s-a discutat despre problema slăbitului după naștere. După ce aceștia și-au exprimat opiniile, cei care i-au urmărit în mediul online nu au fost deloc încântați. Descoperă care a fost punctul de vedere al urmăritorilor pe acest subiect!

Un bărbat a afirmat, în cadrul unui podcast, că și-ar părăsi soția dacă aceasta nu ar slăbi după naștere

Frații Anthony și Nick Casasanta (din Wayne, New Jersey, SUA), alături de prietenul lor, Jason Girratano, sunt gazdele podcast-ului „The No Filter podcast”. Într-una dintre edițiile acestui podcast, de luna trecută (din 10 ianuarie), ei au abordat subiectul slăbirii femeilor după naștere. Anthony Casasanta a dezvăluit, într-un videoclip ce a fost postat pe TikTok (sub titlul de „Este cumva prea mult??”), că el și-ar abandona viitoarea soție dacă aceasta nu ar reuși să slăbească după naștere„Dacă soția mea nu ar avea grijă de ea după ce am avea copii, i-aș spune la un moment dat...Încă îmi doresc să fiu atras din punct de vedere sexual de soția mea și, dacă nu aș putea fi așa, aș pleca.”

Reacțiile următorilor de pe TikTok nu au întârziat să apară

După ce videoclipul podcast-ului „The No Filter podcast” a fost vizionat, numeroase persoane au încercat să le arate gazdelor că nu au dreptate. Iată câteva exemple în acest sens, ce pot fi văzute în materialul publicat în „DailyMail”:

 • „Steguleț roșu. Ceea ce ai spus nu este un lucru sănătos...”
 • „OBRĂZNICIA celui mai mediocru bărbat alb din zece bărbați pe care i-ai vedea la o benzinărie”
 • „Putem să mergem noi să îl batem pentru viitoarea sa soție?”
 • „Vei rămâne în final singur”
 • „Vorbești serios, omule? Așa îi mulțumești tu după ce a dat naștere copilului tău? OMG”

De asemenea, conform „cafemom.com”, bărbatului care a afirmat că și-ar părăsi soția dacă nu ar slăbi după naștere i-au fost adresate și comentarii precum:

 • „Nu ai idee cât de dificil este după naștere, cum este cu depresia postnatală prin care trecem. Nu ai niciun drept să spui ceea ce ai spus în podcast”
 • „Niciodată nu vei înțelege cât este de greu să fii mamă și să nu te neglijezi”
 • „Dacă un bărbat ar începe să-și piardă părul după ce ne căsătorim și devenim părinți, i-aș lăsa o singură șansă să-l redobândească sau l-aș abandona”

Au venit critici și din partea unor influenceri

Podcast-ul celor trei bărbați care au spus că și-ar părăsi soțiile dacă acestea nu ar slăbi după naștere a atras și atenția lui Alex Light, un influencer ce promovează încrederea în propriul corp. Potrivit „news.com.au”, aceasta a precizat că vorbele auzite în cadrul podcast-ului reprezintă „unul dintre cele mai rele lucruri” pe care le-a văzut pe internet. Din aceeași sursă provin și comentariile pe care le-a făcut Alex Light pe acest subiect:

„Prin urmare, o femeie- viitoarea ta soție, Dumnezeu să se îndure de ea- aduce pe lume, prin vaginul ei, un om, iar tu vrei ca ea să rămână slabă... sau să devină așa imediat- iar dacă nu reușește, o vei părăsi. Ceea ce vrei să spui este că, în momentul în care te vei căsători, nu ești în căutarea unui parteneriat, nu așa ceva este ceea ce îți dorești. Tu vrei ca soția să fie în posesia ta și să o controlezi. Tu vrei ca ea să arate și să comporte într-un anumit fel- așa cum vrei tu- îți dorești să se conformeze standardelor tale și, dacă nu o va face, o vei părăsi...”

influencer-ul-britanic-Alex-Light

Sursă poză: captură instagram.com/alexlight_ldn/

În urma exprimării acestor opinii, numeroase femei furioase pe cel care a afirmat că și-ar părăsi soția dacă nu ar slăbi după naștere au menționat că vorbele bărbatului au fost „înfricoșătoare” și „foarte dureroase”. Câteva comentarii ale acestora pot fi găsite și în sursa citată anterior:

 • „Acest videoclip mi s-a părut dezgustător. Îți mulțumim că ești tu însuți și că ne-ai adus în atenție acest subiect”
 • „Lucrul înfricoșător este că el (și societatea) probabil că o vor manipula pe viitoarea sa parteneră că au dreptate. Că dacă nu va slăbi după naștere înseamnă că se neglijează. Este ceva cu adevărat dureros”
 • „Unde îi este dragostea, respectul și admirația pentru partenera sa? Chiar îmi pare rău pentru el. În mod cert că nu are idee ce este dragostea”
 • „Nici măcar nu pot comenta întrucât această postare este pur și simplu IREALĂ”

Gazdele podcast-ului și-au exprimat și ele poziția

Într-o declarație pentru „news.com.au”, cei care au spus că și-ar părăsi soțiile dacă acestea nu ar slăbi după naștere au ținut să precizeze că acele comentarii pe care le-au făcut „au fost scoase din context”. Printre argumentele cu care au venit se numără, potrivit sursei citate, următoarele:

 • „Pur și simplu nu ne dorim ca soțiile noastre să fie obeze. Ne simțim ca și cum societatea ar promova obezitatea, ceea ce este un mod de viață foarte nesănătos și lipsit de confort”
 • „Aici, în cadrul No Filter podcast, promovăm un mod de viață sănătos. Nu este vorba numai despre acumularea kilogramelor în plus după naștere, este vorba și despre sănătatea mentală și cea fizică. Credem că este foarte important ca soții, atât bărbații, cât și femeile, să-și mențină un standard ridicat”
 • „Credem într-adevăr că videoclipul a fost scos din context. Nu ne vom cere scuze”

Cei trei bărbați nu s-au ferit să spună că au primit inclusiv amenințări cu moartea în mediul online. Nu s-au oprit din a posta videoclipuri pe TikTok, printre acestea numărându-se, de pildă, unele în care se vorbește despre faptul că „femeile înșeală mai mult decât bărbații”, despre cele care practică fitness-ul și care sunt „superioare tuturor femeilor”, despre faptul că femeile „își doresc stabilitate financiară din partea bărbaților” etc.

Surse: cafemom.com, dailymail.co.uk, news.com.au

Sursă poză principală: tiktok.com

Surse foto: tiktok.com, instagram.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  10 bărbați faimoși care și-au înșelat soțiile cu bonele copiilor
  10 bărbați faimoși care și-au înșelat soțiile cu bonele copiilor

  Viața personală a vedetelor este adesea marcată de controverse și de scandaluri, în special când vine vorba despre căsnicii. Parcurgând cu atenție articolul de mai...

  Ce i s-a întâmplat Gabrielei Cristea după ce a slăbit după naștere: "au lăsat urme vizibile pe corpul meu"
  Ce i s-a întâmplat Gabrielei Cristea după ce a slăbit după naștere: "au lăsat urme vizibile pe corpul meu"

  Una dintre cele mai cunoscute vedete din România, Gabriela Cristea, a dezvăluit cum a reuşit să slăbească, dar şi ce a păţit după ce a scăpat de cele 25 de kilograme. Iată...

  7 schimbări după naştere care te vor surprinde, dacă nu au făcut-o deja
  7 schimbări după naştere care te vor surprinde, dacă nu au făcut-o deja

  Entuziasmul cu care aştepţi să îţi strângi bebeluşul în braţe este imens, dar trebuie să ştii că sarcina va lăsa asupra corpului tău mai multe urme decât...

  ”Te prefaci!” Asta i-au spus medicii unei fetițe de 6 ani care a fost apoi diagnosticată cu cancer
  ”Te prefaci!” Asta i-au spus medicii unei fetițe de 6 ani care a fost apoi diagnosticată cu cancer

  O fetiță de 6 ani din Marea Britanie a fost diagnosticată cu cancer, după ce medicii au acuzat-o că se preface că e bolnavă și au refuzat să o trateze.

  Confesiuni de mamă: oboseala după naștere, când ajungi să te întrebi de ce ai făcut un copil și daca ești potrivită în acest rol
  Confesiuni de mamă: oboseala după naștere, când ajungi să te întrebi de ce ai făcut un copil și daca ești potrivită în acest rol

  Ajungi acasă de la maternitate, cu ghemotocul de om pe care l-ai adus pe lume. Îți dai seama că toață viața se va schimba. Ușor, dar sigur, se instalează oboseala după...

  Top 10 cele mai bune metode de a slăbi sănătos fără să ții dietă
  Top 10 cele mai bune metode de a slăbi sănătos fără să ții dietă

  Deși poți fi tentată să recurgi la diete restrictive, care promit eliminarea rapidă a kilogramelor în plus, medicii nutriționiști îndeamnă ca, pentru obținerea unor...

  Ce s-a întâmplat după ce s-au deschis școlile în Berlin
  Ce s-a întâmplat după ce s-au deschis școlile în Berlin

  Au fost depistate cazuri de COVID-19 în 41 de școli din Berlin, la doar două săptămâni de la începerea noului an școlar!

  Un tătic îşi goneşte soţia de la piscină din cauza corpului ei postpartum şi apoi întreabă internetul dacă a avut dreptate
  Un tătic îşi goneşte soţia de la piscină din cauza corpului ei postpartum şi apoi întreabă internetul dacă a avut dreptate

  Într-o postare de pe Reddit, un bărbat a ţinut să relateze ce reacţie a avut faţă de soţia sa, care născuse de mai puţin de un an, când aceasta a apărut în costum...

  © 2022 Qbebe