Când mergem în vizită, părinții mei îmi interzic să dorm cu soțul meu în aceeași cameră

Alina Nedelcu - Redactor Senior

O tânără în vârstă de 24 de ani, căsătorită și mamă a doi copii, a trecut printr-o experiență mai puțin obișnuită când și-a vizitat părinții alături de soțul ei și de copii. După această întâmplare, ea a cerut sfaturi în mediul online pentru a putea gestiona mai ușor situația neplăcută care s-a creat. Descoperă din articolul de mai jos despre ce situație este vorba!

Unui cuplu i s-a interzis să doarmă în aceeași cameră în vizită la părinții soției

O tânără mamă și soție s-a confesat pe o rețea de socializare, povestind prin ce situație a trecut în timpul unei vizite la părinții ei. Aceștia i-au interzis, deși este căsătorită și are doi copii, să doarmă în aceeași cameră cu soțul ei. Din confesiunea de pe Reddit se poate afla cum au stat lucrurile și care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii:

„Împreună cu soțul meu (amândoi avem 24 de ani) am mers în vizită la părinții mei.

Ne pregăteam de culcare alături de cei doi copii ai noștri și să ne ducem în dormitor, dar brusc părinții mei au început să se comporte ciudat. Ceva nu era în regulă.

Am întrebat ce se întâmpla, iar mama mea mi-a spus în șoaptă că soțul meu ar trebui să meargă să doarmă pe canapeaua din sufragerie. Am fost puțin șocată...am întrebat de ce? Mi s-a spus că tatăl meu nu se simțea în largul lui. Mi s-a părut ciudat, așa că am chemat-o atât pe mama, cât și pe tata și i-am zis soțului meu să nu-i bage în seamă. 

În sfârșit am reușit să-i culcăm pe copii, dar în vreme ce ne pregăteam și noi de culcare, mama a dat buzna în dormitor și ne-a anunțat că nu își dorea ca noi doi să dormim în aceeași cameră cât timp ne aflam în casa ei. Soțul meu a fost terifiat întrucât chiar atunci se pregătea să se schimbe, așa că s-a dus în sufragerie, iar mama a zis că îi pare rău, dar că pur și simplu nu avea chef ca în acea noapte să stea să suporte toanele tatălui meu. 

Vreau să subliniez faptul că sora mea mai mică (în vârstă de 21 de ani) și soțul ei au dormit în aceeași cameră în casa părinților mei DE MAI MULTE ORI, dar au fost lăsați în pace, iar mie mi s-a spus „În fine...soțul tău e alb și din acest motiv tatăl tău nu se simte confortabil.” Voiam să termin cu asta, așa că nu am mai intervenit. 

În jurul orei 4 dimineața m-am trezit să beau apă și am văzut că soțul meu stătea întins pe canapea, dar era treaz. Mi-a mărturisit că nu era deloc comod pe canapea, m-am așezat și eu lângă el și până la urmă am adormit amândoi. 

M-am trezit târziu din cauza mamei mele, care era nervoasă. Se străduia să nu țipe tare pentru a nu-l trezi pe tata și m-a întrebat dacă eu și soțul meu suntem dependenți unul de celălalt, întrucât nu reușim să dormim o noapte separat. Am încercat să-i explic faptul că a fost o greșeală, dar ea îmi tot spunea că sunt lipsită de respect, că sunt egoistă etc. Eram supărată, dar am fost chemată de fiul meu, așa că a fost nevoie să încheiem conversația.

barbat-tânăr-stand-pe-o-canapea-satul-de-certurile-dintre-femeile-din-casa

Oare am fost o ticăloasă în această situație? Mama susține că am fost întrucât am fost egoistă, lipsită de respect și că nu am luat în seamă faptul că i-aș fi creat ei probleme dacă tata m-ar fi descoperit alături de soțul meu pe canapea. Ideea e că a fost un accident, am 24 de ani, tata se comportă ciudat și mă întreb de ce soțul surorii mele nu trebuie să procedeze așa, iar al meu da?”

Această parte a articolului reprezintă traducerea și adaptarea materialului disponibil pe site-ul reddit.com

Cuplul căruia i s-a interzis să împartă aceeași cameră a primit susținere în mediul online

Cea care nu s-a ferit să dezvăluie faptul că i s-a interzis să doarmă în aceeași cameră cu soțul ei pe când se afla în vizită la părinții săi a precizat că ea are origini asiatice, iar soțul ei este alb. Tânăra a adăugat că își dă seama că probabil din acest motiv părinții ei au avut o asemenea atitudine.

Tristă și îngrijorată pentru situația creată, ea a cerut și sfaturi în mediul online. Așa cum se poate sesiza din mesajele disponibile pe „Reddit”, dar și în „Mirror”, a avut parte de susținere:

 • „Părinții tăi sunt cei care nu dreptate. Nu a fost deloc corect să te trateze astfel din moment ce nu procedează la fel și cu sora ta”
 • „Dacă sunteți căsătoriți și aveți copii ar trebui să vă trateze căsnicia cu respect și să vă lase să dormiți împreună. Și așa este destul de dificil să dormi într-o altă casă, cel puțin ar trebui să vă lase să fiți alături unul de celălalt. Nu cumva tatăl tău are ceva cu soțul tău din motive care țin de rasă?”
 • „Care este problema cu faptul că soțul tău este alb? Cultura din care faci tu parte este cumva una în care soțul și soția nu trebuie să doarmă împreună? Este foarte ciudat că părinții tăi au două seturi de reguli complet diferite pentru două cupluri. În locul tău, aș refuza să mai merg în acea casă” 
 • „Nu are niciun sens! Tatăl ar trebui să fie sincer și să spună care este de fapt problema...eu nu aș mai dormi în acea casă până când lucrurile nu s-ar rezolva”
 • „Ce fel de oameni sunt aceștia? Nu văd ce problemă are tatăl tău cu faptul că dormi în aceeași cameră cu soțul tău. Aveți deja copii, așa că bineînțeles că este clar că ați avut relații intime”
 • „Tatăl tău este rasist și este și o persoană toxică. Data viitoare când i-aș vizita aș merge la un hotel, iar dacă nu mi-aș permite aș face o călătorie doar de 1 zi sau i-aș chema pe părinți la mine acasă, acolo unde am propriile mele reguli”
 • „El este soțul tău. Ce se întâmplă cu părinții tăi? Ești căsătorită, iar oamenii căsătoriți dorm împreună”

Surse: mirror.co.uk, reddit.com, smalljoys.tv

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  A trebuit să le spun copiilor mei că sunt însărcinată și că soțul meu a murit în aceeași zi
  A trebuit să le spun copiilor mei că sunt însărcinată și că soțul meu a murit în aceeași zi

  Mi-am cunoscut soțul pe când aveam 7-8 ani. Era cel mai vechi prieten al meu și singurul, de altfel, din perioada școlii gimnaziale, când am fost abuzată. Tații noștri și...

  Soacra mea îmi bate copiii când stă cu ei si soțul meu îi ia apărarea. Nu știu ce să fac
  Soacra mea îmi bate copiii când stă cu ei si soțul meu îi ia apărarea. Nu știu ce să fac

  ”Lasă, că și pe mine m-a bătut și uite ce bine am ajuns” ... asta îmi spune soțul meu de fiecare dată când îi spun că mama lui consideră că a-și lovi...

  Soțul meu bea și îmi spune să plec dacă nu îmi convine, cu o fiică de 10 ani și însărcinată. Nu știu ce să fac
  Soțul meu bea și îmi spune să plec dacă nu îmi convine, cu o fiică de 10 ani și însărcinată. Nu știu ce să fac

  Una dintre principalele cauze ale depresiei, boala nevăzută care face milioane de victime, este abuzul emoțional în familie. Ca o picătură de apă care erodează și cea mai...

  Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine
  Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine

  Am descărcat o aplicație care simulează o emisiune de dating pe care eu și soțul meu o adorăm. Nimic din ce se întâmplă în acel joc nu este real. Toate personajele...

  Fostul meu soț și-a prezentat iubita copiilor mei fără să îmi spună
  Fostul meu soț și-a prezentat iubita copiilor mei fără să îmi spună

  Divorțul este dificil, mai ales pentru un cuplu care are și copii. Însă adevărata lui traumă începe abia după ce viața de după începe, când întregul...

  Copiii mei se ceartă atât de rău, încât soțul meu vrea să divorțeze
  Copiii mei se ceartă atât de rău, încât soțul meu vrea să divorțeze

  Relația dintre frați poate să fie foarte dificilă, mai ales când ajung să fie influențați de pubertate. Am primit un mesaj foarte interesant pe acest subiect de la o mamă a...

  Soțul meu mă pune să mă ascund în dormitor când alăptez
  Soțul meu mă pune să mă ascund în dormitor când alăptez

  Alăptarea este hrană, deci este ceva cât se poate de natural și normal. Societatea a început să accepte și sa normalizeze gestul de a hrăni un bebeluș de la sân, dar...

  Regulile vizitelor de Craciun de la Raed Arafat: „Mergem în vizită cu mască și stăm foarte puțin”
  Regulile vizitelor de Craciun de la Raed Arafat: „Mergem în vizită cu mască și stăm foarte puțin”

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a făcut câteva recomandări cu privire vizitele la bunici și părinți, în perioada sărbătorilor de iarnă,...

  © 2022 Qbebe