Fiica mea spune că sunt egoistă fiindcă am rămas însărcinată înainte de nunta ei

Bianca Geica - Redactor Senior

O mamă a fost certată de fiica ei pentru că a rămas însărcinată înainte de nunta sa! Femeia în vârstă de 41 de ani a rămas șocată în momentul în care fata ei a numit-o egoistă fiindcă a rămas însărcinată înainte de cel mai important moment al vieții sale.

Mamă certată de fiica pentru că a rămas însărcinată înainte de nunta ei

Vestea unei sarcini reprezintă, de cele mai multe ori, un motiv de bucurie. Nu și în cazul acestei familii! O mamă în vârstă de 41 de ani, extrem de fericită că a rămas din nou însărcinată, a împărtășit minunata veste cu fiica ei de 22 de ani, crezând că aceasta va fi la fel de entuziasmată ca și ea. În schimb, fata catalogat-o drept egoistă pentru că a rămas însărcinată înainte de nunta ei.

fiica suparata pe mama ei

Femeia povestește că nu s-a așteptat nicio clipă ca fiica ei să reacționeze în felul în care a făcut-o. Ea a fost atât de supărată pe mama ei pe motiv că îi va fura atenția la nuntă și că o va face de râs în momentul în care se va afișa cu burta mare.

Pe Reddit, mama a explicat că și-a născut fiica când era foarte tânără și că de atunci i s-a dedicat întru totul. Între timp, ea a divorțat de tatăl fetei și a reușit să își refacă viața alături de un alt bărbat, căruia voia de foarte mult timp să îi dăruiască un copil. Acum că visul i s-a îndeplinit, fericirea îi este umbrită de reacția fiicei sale.

Citește și: Suparari de mama: 7 intristari pe care numai o mama le poate ierta

„Fiica mea spune că sunt egoistă fiindcă am rămas însărcinată înainte de nuntă ei. Am o relație cu un bărbat de mai bine de 5 ani și trebuie să recunosc că, într-adevăr, la început fiica mea nu prea a fost de acord cu noul meu partener. Asta fiindcă este mai are o vârstă mai apropiată de a ei decât de a mea. Are 31 de ani.

Ca și mine, el are o carieră de succes și, din fericire, amândoi am reușit să ne păstrăm locurile de muncă în perioada pandemiei. Dat fiind faptul că avem o stabilitate financiară, eu și partenerul meu am decis să încercăm să facem un copil. Așa că am renunțat la pilulele contraceptive și după câteva luni s-a întâmplat! Am rămas însărcinată. Va trebui să nasc la scurt timp după nuntă fiicei mele, ceea ce înseamnă că burta mea va fi destul de vizibilă atunci”, explică mămica.

mama si fiica imbracata in rochie de mireasa

Femeia mai spune că deși inițial fiica ei a fost bucuroasă la vestea că va mai avea un frățior sau o surioara, atitudinea ei s-a schimbat imediat cum și-a dat seama că la nuntă nu ea va fi în centrul atenției, ci mama ei însărcinată pentru a două oară, la 41 de ani.

„Fiica mea m-a felicitat inițial, așa cum a făcut toată lumea, dar mai târziu s-a supărat și a spus că sunt egoistă că nu am așteptat până după nuntă. Mi-a spus că se va simți jenată de faptul că burtă mea va fi vizibilă la nuntă și m-a acuzat că sunt egoistă, că am rămas însărcinată fix acum că să fiu în centrul atenției la nunta ei. I-am atras atenția că am mai fost la nunți cu domnișoare de onoare însărcinate și mi-a spus că este diferit și că este foarte ciudat din cauza diferenței de generațîi. M-a întrebat de ce nu am putut aștepta până după nuntă. I-am explicat că pur și simplu ni s-a părut amândurora că este momentul potrivit”, a mărturisit mămica.

Citește și: Ce trebuie să înveţe fiica de la mamă până la 10 ani

Ea le-a cerut utilizatorilor Reddit un sfat cu privire la această situație și îi întreabă dacă, într-adevăr, fiica ei a reacționat deplasat în momentul în care a acuzat-o că ar fi egoistă fiindcă a rămas însărcinată înainte de nunta ei.

Unele persoane au spus că nu era nevoie că fiica ei să reacționeze în felul în care a reacționat.

 • „Nu cred că este deloc ciudat să fii însărcinată în orice moment când ești un adult responsabil, capabil să decidă să aibă un copil. Mama mea m-a născut la 40 de ani", a scris cineva.
 • „Nu e chiar atât de simplu să amani o sarcina, mai ales dacă ai peste 40 de ani. Acel an pe care l-ai aștepta ar putea fi diferența dintre a rămâne însărcinată sau nu. Pot să înțeleg ce vrea să spună, dar ai doar 41 de ani, nu e că și cum vei avea 60 de ani și vei fi însărcinată, nu e neobișnuit să vezi o femeie de 40 de ani așteptând un copil”, a mai adăugat o persoană.

Cu toate acestea, mulți alții au fost de acord cu reacția fiicei sale și spun că pe bună dreptate se simte ciudat în legătură cu această situație.

 • „Să fii însărcinată la nunta fiicei tale este ciudat. Dacă este atât de deranjată, nuntă poate fi amânată până după ce se naște noul tău copil”, a scris o persoană.
 • „S-ar putea să fie jenată pentru că are 22 de ani și fratele ei va fi mult mai mic decât ea. Dar mie mi se pare mai mult supărată decât jenată. Pentru că da, tu vei fi cea care se va bucura de atenția care ar trebui să fie asupra ei în ziua ei cea mare”, a spus altul.

Tu ce părere ai despre reacția fiicei acestei mămici?

Citește și: 5 lucruri de care o fiică are nevoie de la mama ei

 • Sursă: kidspot.com.au
 • Sursă foto principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Bucurie mare pentru Angela Rusu, la 46 de ani: „Fiica mea este însărcinată cu 5 săptămâni înaintea mea. Eu voi naște în iunie, iar ea în mai”
  Bucurie mare pentru Angela Rusu, la 46 de ani: „Fiica mea este însărcinată cu 5 săptămâni înaintea mea. Eu voi naște în iunie, iar ea în mai”

  Surpriză dublă în familia cântăreței de muzică populară, Angela Rusu. Ea și fiica ei, Larisa, sunt însărcinate în același timp! Diferența dintre bebeluși...

  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o
  Cu o zi înainte de nuntă, soacra mea mi-a probat rochia de mireasă si mi-a distrus-o

  Continui poveștile care o implică pe soacra mea, pentru că așa cum vă spuneam este un personaj. Îmi este dragă, am ajuns să avem o relație foarte apropiată, dar pănă am...

  Încă o vedetă a rămas însărcinată în carantină. Va avea un băieţel
  Încă o vedetă a rămas însărcinată în carantină. Va avea un băieţel

  Cântăreaţă, actriţă şi textieră americană, Mandy Moore şi soţul ei, Taylor Goldsmith (vocalist şi cântăreţ în trupa "Dawes") vor deveni părinţi anul viitor....

  Fiica mea aproape că a murit în tabără. Iată ce ar fi trebuit să îi spun înainte să plece acolo
  Fiica mea aproape că a murit în tabără. Iată ce ar fi trebuit să îi spun înainte să plece acolo

  Ori de câte ori copilul pleacă în tabără, îți dorești, mai presus de orice, să fie în siguranță și să se întoarcă sănătos de acolo. Din păcate,...

  Fiica mea spune că își urăște pielea moale de pe brațe și are doar 5 ani!
  Fiica mea spune că își urăște pielea moale de pe brațe și are doar 5 ani!

  Rufele pe care tocmai le împăturisem mi-au căzut din mâini în momentul în care fetița mea de doar 5 ani și-a ciupit tricepsul minuscul și mi-a spus:...

  Eu sunt acest bebeluș. Mama mea m-a avortat și am supraviețuit. Sunt aici să vă spun povestea mea
  Eu sunt acest bebeluș. Mama mea m-a avortat și am supraviețuit. Sunt aici să vă spun povestea mea

  M-am născut într-o cadă rece, în baia părinților mei, având 900 de grame și nicio șansă la viață, nici măcar cea de la mama mea. Trebuia să fiu moartă,...

  Îmi ador copilul dar nu-mi mai doresc încă un mic "monstruleț" ca el. Sunt o mamă egoistă?
  Îmi ador copilul dar nu-mi mai doresc încă un mic "monstruleț" ca el. Sunt o mamă egoistă?

  ”Deci, când îl faci pe al doilea?” m-a întrebat prietena mea.”Al doilea ce?” am întrebat eu confuză. ”Al doilea copil”, aproape...

  Sunt însărcinată în 8 luni și pot face ca burta mea să se micșoreze într-o clipă, ca să încap în jeanșii mei preferați
  Sunt însărcinată în 8 luni și pot face ca burta mea să se micșoreze într-o clipă, ca să încap în jeanșii mei preferați

  În perioada sarcinii, din dorința de a purta hainele preferate, mamele apelează la diverse trucuri. Un exemplu în acest sens este și o tânără din Marea Britanie, care...

  © 2022 Qbebe