Fiica mea spune că sunt egoistă fiindcă am rămas însărcinată înainte de nunta ei

Bianca Geica - Redactor Senior

O mamă a fost certată de fiica ei pentru că a rămas însărcinată înainte de nunta sa! Femeia în vârstă de 41 de ani a rămas șocată în momentul în care fata ei a numit-o egoistă fiindcă a rămas însărcinată înainte de cel mai important moment al vieții sale.

Mamă certată de fiica pentru că a rămas însărcinată înainte de nunta ei

Vestea unei sarcini reprezintă, de cele mai multe ori, un motiv de bucurie. Nu și în cazul acestei familii! O mamă în vârstă de 41 de ani, extrem de fericită că a rămas din nou însărcinată, a împărtășit minunata veste cu fiica ei de 22 de ani, crezând că aceasta va fi la fel de entuziasmată ca și ea. În schimb, fata catalogat-o drept egoistă pentru că a rămas însărcinată înainte de nunta ei.

fiica suparata pe mama ei

Femeia povestește că nu s-a așteptat nicio clipă ca fiica ei să reacționeze în felul în care a făcut-o. Ea a fost atât de supărată pe mama ei pe motiv că îi va fura atenția la nuntă și că o va face de râs în momentul în care se va afișa cu burta mare.

Pe Reddit, mama a explicat că și-a născut fiica când era foarte tânără și că de atunci i s-a dedicat întru totul. Între timp, ea a divorțat de tatăl fetei și a reușit să își refacă viața alături de un alt bărbat, căruia voia de foarte mult timp să îi dăruiască un copil. Acum că visul i s-a îndeplinit, fericirea îi este umbrită de reacția fiicei sale.

Citește și: Suparari de mama: 7 intristari pe care numai o mama le poate ierta

„Fiica mea spune că sunt egoistă fiindcă am rămas însărcinată înainte de nuntă ei. Am o relație cu un bărbat de mai bine de 5 ani și trebuie să recunosc că, într-adevăr, la început fiica mea nu prea a fost de acord cu noul meu partener. Asta fiindcă este mai are o vârstă mai apropiată de a ei decât de a mea. Are 31 de ani.

Ca și mine, el are o carieră de succes și, din fericire, amândoi am reușit să ne păstrăm locurile de muncă în perioada pandemiei. Dat fiind faptul că avem o stabilitate financiară, eu și partenerul meu am decis să încercăm să facem un copil. Așa că am renunțat la pilulele contraceptive și după câteva luni s-a întâmplat! Am rămas însărcinată. Va trebui să nasc la scurt timp după nuntă fiicei mele, ceea ce înseamnă că burta mea va fi destul de vizibilă atunci”, explică mămica.

mama si fiica imbracata in rochie de mireasa

Femeia mai spune că deși inițial fiica ei a fost bucuroasă la vestea că va mai avea un frățior sau o surioara, atitudinea ei s-a schimbat imediat cum și-a dat seama că la nuntă nu ea va fi în centrul atenției, ci mama ei însărcinată pentru a două oară, la 41 de ani.

„Fiica mea m-a felicitat inițial, așa cum a făcut toată lumea, dar mai târziu s-a supărat și a spus că sunt egoistă că nu am așteptat până după nuntă. Mi-a spus că se va simți jenată de faptul că burtă mea va fi vizibilă la nuntă și m-a acuzat că sunt egoistă, că am rămas însărcinată fix acum că să fiu în centrul atenției la nunta ei. I-am atras atenția că am mai fost la nunți cu domnișoare de onoare însărcinate și mi-a spus că este diferit și că este foarte ciudat din cauza diferenței de generațîi. M-a întrebat de ce nu am putut aștepta până după nuntă. I-am explicat că pur și simplu ni s-a părut amândurora că este momentul potrivit”, a mărturisit mămica.

Citește și: Ce trebuie să înveţe fiica de la mamă până la 10 ani

Ea le-a cerut utilizatorilor Reddit un sfat cu privire la această situație și îi întreabă dacă, într-adevăr, fiica ei a reacționat deplasat în momentul în care a acuzat-o că ar fi egoistă fiindcă a rămas însărcinată înainte de nunta ei.

Unele persoane au spus că nu era nevoie că fiica ei să reacționeze în felul în care a reacționat.

 • „Nu cred că este deloc ciudat să fii însărcinată în orice moment când ești un adult responsabil, capabil să decidă să aibă un copil. Mama mea m-a născut la 40 de ani", a scris cineva.
 • „Nu e chiar atât de simplu să amani o sarcina, mai ales dacă ai peste 40 de ani. Acel an pe care l-ai aștepta ar putea fi diferența dintre a rămâne însărcinată sau nu. Pot să înțeleg ce vrea să spună, dar ai doar 41 de ani, nu e că și cum vei avea 60 de ani și vei fi însărcinată, nu e neobișnuit să vezi o femeie de 40 de ani așteptând un copil”, a mai adăugat o persoană.

Cu toate acestea, mulți alții au fost de acord cu reacția fiicei sale și spun că pe bună dreptate se simte ciudat în legătură cu această situație.

 • „Să fii însărcinată la nunta fiicei tale este ciudat. Dacă este atât de deranjată, nuntă poate fi amânată până după ce se naște noul tău copil”, a scris o persoană.
 • „S-ar putea să fie jenată pentru că are 22 de ani și fratele ei va fi mult mai mic decât ea. Dar mie mi se pare mai mult supărată decât jenată. Pentru că da, tu vei fi cea care se va bucura de atenția care ar trebui să fie asupra ei în ziua ei cea mare”, a spus altul.

Tu ce părere ai despre reacția fiicei acestei mămici?

Citește și: 5 lucruri de care o fiică are nevoie de la mama ei

 • Sursă: kidspot.com.au
 • Sursă foto principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Soacra mea mi-a purtat rochia de mireasa ca și costum de Halloween înainte de nuntă
  Soacra mea mi-a purtat rochia de mireasa ca și costum de Halloween înainte de nuntă

  Soacră, soacră, poamă acră ... așa spune o vorbă românească. Se pare că are ea un sâmbure de adevăr, pentru că relația soacră-noră depășește granițele fizice,...

  Fiica mea s-a plâns întotdeauna că sunt mult prea protectivă. A rămas mamă singură de gemeni un an mai târziu
  Fiica mea s-a plâns întotdeauna că sunt mult prea protectivă. A rămas mamă singură de gemeni un an mai târziu

  Relația mamă-fiică poate fi una complicată, în special atunci când fiica este adolescentă. După ce a rămas văduvă, o mamă de peste hotare încearcă să-și...

  Părinții mei sunt într-o relație poliamoroasă, dar nu vreau să-l invit pe partenerul lor la nunta mea
  Părinții mei sunt într-o relație poliamoroasă, dar nu vreau să-l invit pe partenerul lor la nunta mea

  O femeie care urmează să se căsătorească tocmai a aflat că părinții ei se află într-o relație poliamoroasă și vor să-și aducă celălalt partener la ceremonie. Mireasa,...

  „Îmi plac copiii, dar nu la nunta mea.” De ce o mireasă și-a gonit propriul nepot de la nuntă
  „Îmi plac copiii, dar nu la nunta mea.” De ce o mireasă și-a gonit propriul nepot de la nuntă

  Nunțile sunt un prilej de mare bucurie, dar nu de puține ori sunt însoțite de diverse „peripeții”, care pot interfera cu așteptările mirilor sau ale oaspeților. Așa...

  Pentru băiețelul care a spus că fiica mea este urâtă
  Pentru băiețelul care a spus că fiica mea este urâtă

  Pentru băiețelul care a făcut-o urâtă pe fiica mea în autobuzul școlar zilele trecute: am câteva lucruri să-ți spun!

  Verișoara mea nu îi dă propria cameră fiicei sale, pentru că este biroul ei. Eu cred că e o egoistă
  Verișoara mea nu îi dă propria cameră fiicei sale, pentru că este biroul ei. Eu cred că e o egoistă

  O mamă este criticată de familie pentru că refuză să îi facă fiicei sale propria cameră, fiindcă folosește acea încăpere pentru a face conținut pentru Instagram....

  Fiica mea de 14 ani vrea să se mărite cu iubitul ei și îmi spune asta obsesiv
  Fiica mea de 14 ani vrea să se mărite cu iubitul ei și îmi spune asta obsesiv

  O mămică de peste Ocean povestește, pentru kidspot.com.au, că fiica ei în vârstă de 14 ani îi repetă obsesiv că vrea să se mărite cu iubitul ei. Aceasta spune că...

  © 2023 Qbebe