Medicii mi-au spus că sunt infertilă, dar în aceeași zi mi-a apărut în casă, ca prin vis, un copil. Viitorul meu copil

Bianca Geica - Redactor Senior

Când doctorii mi-au spus că sunt infertilă, am simțit cum cerul se prăbușește peste mine. Îmi doream cu disperare să fiu mamă. Dar apoi s-a întâmplat ceva neașteptat: viitorul meu fiu mi-a apărut în casă!

Maternitatea este, într-adevăr, cea mai frumoasă experiență din viața unei femei. Și eu tânjeam să devin mamă. Visul meu era să-mi port nou-născutul în brațe, să-l alint și să-i cânt cântece de leagăn în timp ce dormea. Dar nu toate visele devin realitate, nu-i așa?

„Îmi pare rău, doamnă Philip, dar nu prea mai sunt speranțe. Analizele sugerează că sunteți infertilă”, a spus medicul într-o fatidică zi de marți. INFERTILĂ. Acest cuvânt suna ca o insultă. Mă simțeam ca și cum cineva m-ar fi lovit peste față, iar eu nu puteam face nimic în privința asta.

femeie care plange

Cum putea Dumnezeu să fie atât de crud cu o femeie care își dorea din toată inima să fie mamă? De ce rugăciunile mele rămăseseră fără răspuns?

Îmi pierdusem credința în rugăciune. Îmi pierdusem credința în Dumnezeu. Dar apoi s-a întâmplat ceva ciudat în ziua următoare. Am intrat în dormitorul meu și am încremenit. Era acolo... fiul meu cel mic, dormind adânc în dormitorul meu. Arăta atât de adorabil. Nu-mi puteam lua privirea de la el. La început, totul părea un vis, dar nu era...

Soțul meu, Josh, și cu mine încercam să avem un copil, dar nu am reușit. Într-o zi, vorbeam cu menajera mea, Meryl. Ea era o doamnă drăguță de 50 de ani care trecuse prin multe greutăți în viață. Faptul că mi-a ascultat grijile și mi-a spus o vorbă bună a însemnat enorm pentru mine.

„Nu cred că Dumnezeu a vrut vreodată ca eu să devin mamă, Meryl. Altfel de ce nu m-ar fi binecuvântat cu un copil? Poate că nu merit să devin mamă”, i-am spus cu tristețe.

„Draga mea, nu te mai învinovăți pe tine și pe Dumnezeu. Întotdeauna există speranță”, mi-a răspuns Meryl cu blândețe. „Dacă El îți închide o ușă, îți va deschide alta. Ai credință”.

„Nu pot, Meryl”, am spus, reținându-mi lacrimile. „Știi, noaptea trecută am visat un băiat minunat. Îl legănam ușor să adoarmă. Dar când m-am întors mai târziu în cameră, dispăruse. M-am panicat. L-am căutat peste tot, dar pur și simplu nu era acolo. Apoi m-am trezit și mi-am dat seama că a fost un vis...”, i-am mai spus.

Punându-și mâna peste a mea, Meryl a încercat din răsputeri să mă consoleze. Mi-a spus să am credință în Dumnezeu, dar eu nu am crezut-o. Dar ceea ce s-a întâmplat a doua zi după ce am aflat că eram infertilă mi-a schimbat părerea.

M-am întors acasă de la cumpărături și am fost șocată când am intrat în dormitor!

Pe patul meu dormea un băiețel adorabil care ținea în brațe un iepuraș de jucărie și era înfășurat într-o pătură gri. Era uimitor și nu-mi puteam lua ochii de la el. M-am apropiat ușor de patul meu și i-am mângâiat părul. Oh, era adevărat! Era un copil în camera mea! Apoi am observat o scrisoare roz lângă el.

„Acesta este viitorul tău fiu”, a început. „Nu voi fi niciodată în stare să-l cresc și să-l fac fericit. Tu îi poți oferi un cămin iubitor. Știu asta. El a fost o greșeală pentru mine și nu-l pot iubi chiar dacă aș vrea”, scria în scrisoare.

bebelus care doarme

Mi-a luat doar câteva secunde să îmi dau seama că scrisul de pe foaie era al lui Meryl. Am sunat-o imediat, dar telefonul ei era închis. „Doamne, ce ar trebui să fac?”, mi-am spus. Eram atât de îngrijorată.

În acea seară, când Josh a venit acasă, i-am spus totul. Ne-am hotărât să sunăm la poliție și la Protecția Copilului și să-l înfiem pe băiat. Le-am spus asistenților sociali că aveam o viață bună și că îi puteam oferi un cămin iubitor, iar ei au fost de acord. Cu toate acestea, ceva nu părea în regulă. Am încercat să o contactez pe Meryl de mai multe ori, dar totul a fost în zadar.

Micul Adrian a venit la noi în cel mai neașteptat mod, iar noi l-am iubit ca pe propriul nostru copil!

Cu toate acestea, am fost mereu îngrijorată de ceea ce s-ar fi întâmplat dacă Adrian ar fi descoperit că nu era copilul nostru biologic. Oare m-ar mai adora pe mine ca mamă și pe Josh ca tată? Eram îngrozită. Așa că am făcut ceea ce ar fi făcut Meryl. Într-o zi, când Adrian avea 15 ani, m-am dus la biserică pentru a-i cere ajutorul lui Dumnezeu. Am îngenuncheat în fața Lui, cu mâinile încrucișate în rugăciune, și I-am spus toate grijile mele.

„Doamne, dă-mi putere. Băiatul meu... nu știu dacă ar trebui să-i spun adevărul despre nașterea lui. Sunt îngrijorată”, am spus.

„De ce ți-e frică să-i spui adevărul?”, m-a întrerupt brusc o voce.

Am deschis ochii și am văzut că lângă mine stătea pastorul John. „Părinte, nu știu... sunt doar îngrijorată că ar putea să nu ne mai iubească pe mine și pe soțul meu. Ar fi ușor pentru el să ne părăsească. Mi-e teamă să nu-mi pierd fiul”, i-am spus.

Pastorul John a zâmbit și a spus: „Te înșeli, draga mea. Nu-ți poți pierde fiul, din moment ce el nu a fost niciodată cu tine. Ai fost prezentă fizic pentru el, dar inima ta era în altă parte. Ziua în care îi vei spune adevărul va fi ziua în care te va îmbrățișa din toată inima. Fii sinceră cu el, iar el va aprecia asta.”.

După ce l-am ascultat pe pastorul John, am căpătat în sfârșit curajul de a-i spune lui Adrian adevărul. Josh și cu mine am stabilit să-i spunem într-o seară, în timpul cinei, și asta am făcut.

baiat adolescent care isi priveste tatal

„Știam, mamă”, a spus el, zâmbind după ce i-am spus totul. „Am bănuit asta atunci când ai fost prea tăcută ca să spui ceva care să mă rănească. Și îmi tot spuneai că nu vrei să mă pierzi niciodată... De exemplu, într-o zi m-am rănit ușor și te-ai speriat de parcă aș fi murit. Adică, știu că mă iubiți, dar asta a fost ceva în plus! Și l-am auzit pe tata și pe tine vorbind într-o seară și am știut că sunt adoptat. Uite, vă iubesc pentru că, până la urmă, mi-ați oferit un cămin și nu sunt supărat pe voi, dar...”, a făcut o pauză. „Vreau să-i găsesc... vreau să-mi găsesc părinții biologici. Am crezut că o voi face de unul singur, dar acum că voi știți, vreau să mă ajutați.”.

Josh și cu mine am fost foarte îngrijorați în acea seară. Ne-am dus la casa lui Meryl la scurt timp după ce am primit biletul, dar ea se mutase deja. În cele din urmă, am contactat din nou poliția pentru ajutor și, trei luni mai târziu, am aflat că Meryl se mutase în alt oraș și lucra la o fermă.

Ne-am dus să o vedem pe Meryl o săptămână mai târziu, iar când ne-a văzut, a izbucnit în lacrimi. Părea atât de slabă și firavă. „Ce-ai mai făcut, Meryl?” , am întrebat-o eu. „El este Adrian. Copilul cu care ne-ai binecuvântat.”.

„Oh, este exact ca ea”, a spus ea, ținând mâna lui Adrian. „Este frumos... Fiica mea... avea 16 ani când l-a născut. A murit în timpul nașterii, iar eu am dat vina pe acest băiat pentru asta. Nu m-am putut convinge să-l iubesc. Îmi pare rău, copilule. Mama ta nu mai trăiește, iar tatăl tău nu a fost niciodată lângă ea. A abandonat-o.”, i-a spus Meryl lui Adrian.

M-am uitat la Adrian, iar el era în lacrimi. „Deci tu ești bunica mea? Și m-ai părăsit?”.

Cu o vinovăție profundă, Meryl a dat din cap. „Am făcut-o... Și poți să mă urăști pentru asta.” Dar Adrian a îmbrățișat-o strâns. „Te iubesc. Te iert, bunico. Nu te învinovățesc pentru ceea ce ai făcut pentru că erai furioasă. Pun pariu că nu mă poți urî acum! Va trebui să mă iubești! Haide!”.

Meryl a început să plângă ca un copil. „O, Doamne! Îmi pare rău, copile. Îmi pare atât de rău că te-am părăsit când aveai nevoie de mine....”.

În timp ce Meryl își îmbrățișa nepotul, eu și Josh nu ne-am putut abține să nu plângem. A fost atât de sfâșietor prin ce a trebuit să treacă Meryl și Adrian în viață. Dar dacă nu există momente grele în viața noastră, vom uita să le apreciem pe cele bune. Poate că de aceea Dumnezeu a plănuit lucrurile așa.

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: news.amomama.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Toți medicii mi-au spus că bebelușul meu cu sindrom Down nu va trăi, dar iată-l acum!
  Toți medicii mi-au spus că bebelușul meu cu sindrom Down nu va trăi, dar iată-l acum!

  Unul din 1.000 de copii se naște cu sindrom Down, o afecțiune care se manifestă prin întârzieri în dezvoltarea mentală și fizică. Este important de precizat că...

  O femeie a conceput încă un copil, însărcinată fiind deja cu gemeni. Medicii sunt uluiți!
  O femeie a conceput încă un copil, însărcinată fiind deja cu gemeni. Medicii sunt uluiți!

  Ați auzit de superfetație? Veți auzi acum când veți citi povestea unei femei care a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată cu gemeni! Al treilea...

  Medicii i-au spus că e doar surplus de grăsime, dar această mamă era să moară din cauza unei boli nediagnosticate!
  Medicii i-au spus că e doar surplus de grăsime, dar această mamă era să moară din cauza unei boli nediagnosticate!

  O mamă era cât pe ce să moară după ce medicii i-ar fi ignorat în mod repetat simptomele, spunând că burta ei proeminentă este doar consecința faptului că s-a...

  A trebuit să le spun copiilor mei că sunt însărcinată și că soțul meu a murit în aceeași zi
  A trebuit să le spun copiilor mei că sunt însărcinată și că soțul meu a murit în aceeași zi

  Mi-am cunoscut soțul pe când aveam 7-8 ani. Era cel mai vechi prieten al meu și singurul, de altfel, din perioada școlii gimnaziale, când am fost abuzată. Tații noștri și...

  Au angajat o bonă pentru copilul lor dar i-au spus că nu are voie să mănânce nimic din casă
  Au angajat o bonă pentru copilul lor dar i-au spus că nu are voie să mănânce nimic din casă

  Dacă te numeri printre părinții care au sau au avut nevoie de ajutor pentru a avea grijă de copii, cu siguranță știi cât de greu este să găsești o bonă bună. Aceasta...

  Un ou bizar a apărut pe tavanul camerei fiului meu. Aveți idee ce este?
  Un ou bizar a apărut pe tavanul camerei fiului meu. Aveți idee ce este?

  Incredibil ce a putut să găsească această mamă în camera fiului ei! Femeia a postat, pe un grup de Facebook, mai multe imagini cu ceva ce părea a fi un ou lipit de tavan. Extrem...

  Sunt o mamă sexy, prietenii fiului meu sunt toți îndrăgostiți de mine, dar nu mă voi opri din a mă îmbrăca provocator
  Sunt o mamă sexy, prietenii fiului meu sunt toți îndrăgostiți de mine, dar nu mă voi opri din a mă îmbrăca provocator

  O mămică de peste granițe recunoaște, cu nonșalanță că toți colegii de școală ai fiului ei sunt îndrăgostiți de ea, pentru că arată bine și se îmbracă foarte...

  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"
  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"

  Una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii s-a mutat de două luni în casă nouă. Descoperă cum arată noua locuinţă a lui Sore!

  © 2022 Qbebe