Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Din copilăria noastră: cum arată și ce fac acum actorii din Beverly Hills

Printre amintirile din copilăria noastră se numără, cu siguranță, și unele filme pe care le urmăream cu plăcere de fiecare dată. „Beverly Hills 90210" se află printre ele, în condițiile în care ne-a ținut în fața micului ecran timp de mai mulți ani. Din articolul de mai jos veți putea afla nu numai detalii despre cariera actorilor din seriile „Beverly Hills, ci și cum s-au descurcat aceștia în planul vieții personale.

Actorii ce intruchipau personajele principale din Beverly Hills, la o decernare de premii

Actrițele din „Beverly Hills 90210"

Shannen Doherty
Pe aceasta o cunoaștem din rolul Brendei Walsh din „Beverly Hills 90210" . Shannen Doherty a jucat în serial doar în seriile 1-4, întrucât ulterior a fost concediată din cauza comportamentului necorespunzător. A primit însă un nou rol într-o altă producție de televiziune a lui Aaron Spelling (producător celebru, tatăl lui Tori Spelling, ce a avut în „Beverly Hills" rolul Donnei), „Charmed". Shannen Doherty a renunțat să mai filmeze la această producție în anul 2001. Actrița a mai jucat în șapte episoade ale unei noi serii „Beverly Hills" (produse de către CW), iar în 2011 s-a căsătorit pentru a treia oară, cu fotograful Kurt Iswarienko. În anul 2015 ea a mărturisit că suferă de cancer la sân în cadrul „The Doctor Oz Show" și că speră să mai primească noi roluri.

brenda din beverly hills

Jennie Garth
Ea a intrepretat rolul lui Kelly Marlene Taylor, unul dintre personajele principale din serialul „Beverly Hills", ce a fost prezent în toată seria. De altfel, Kelly este surprinsă în film ca evoluând de la adolescenta cu o viață de familie tumultuoasă (o mamă dependentă de droguri și un tată ce a ajuns la închisoare), la tânăra de 25 de ani dinspre finalul filmului.

Jennie Garth alaturi de alti colegi din Beverly Hills si de producatorul serialului

După încheierea „Beverly Hills 90210", Jennie Garth și-a continuat cariera în lumea filmului și a televiziunii. De exemplu, în anul 2002 a avut succes grație rolului pe care l-a jucat în cadrul sitcom-ului „What I Like About You" (care a durat până în anul 2006). A urmat apoi prezența în cadrul show-ului „Dancing with the Stars", iar anul 2008 a readus-o în rolul lui Kelly Taylor în cadrul unei noi serii din „Beverly Hills". Șase ani mai târziu, Jennie Garth va fi alături de colega ei din „Beverly Hills 90210", Tori Spelling, în producția ABC „Mystery Girls".
În privința vieții personale, Jennie Garth a fost căsătorită timp de aproape 12 ani cu actorul și producătorul Peter Facinelli, alături de care are 3 fiice. Actrița nu a trecut ușor peste divorț, fapt pe care-l mărturisește inclusiv în cartea ei, apărută în anul 2014: „Deep Thoughts From a Hollywood Blonde".

Jennie Garth

Tori Spelling
A avut rolul Donnei Martin în serialul „Beverly Hills 90210", o adolescentă sociabilă, dar care avea o dizabilitate ce-i provoca anumite dificultăți de învățare. La începutul serialului, ea a fost prietena lui David Silver.

Tori Spelling alaturi de Brian Austin Green in Beverly Hills

Asemenea colegilor ei din „Beverly Hills", și ea a rămas în universul televiziunii. Așa l-a cunoscut pe viitorul ei soț, tot actor (Dean McDermott), după ce au lucrat împreună în cadrul reality-show-urilor „Tori & Dean: Inn Love" și „Tori & Dean: Home Sweet Hollywood".Până în anul 2016, când acestea s-au încheiat (inclusiv din cauza unui scandal legat de faptul că Dean ar fi avut o relație extraconjugală cu o femeie mult mai tânără), Torri și soțul ei au devenit părinții a patru copii. Anul trecut, Tori a născut cel de-al cincilea copil, un băiețel.

Tori Spelling

Gabrielle Carteris
Ne amintim de ea în rolul adolescentei cu ochelari, Andrea, ce era îndrăgostită de unul dintre protagoniștii din „Beverly Hills 90210", Brandon. Gabrielle Carteris a jucat în cadrul sezoanelor 1-5, 6-8, dar și în ultimul. Actrița nu a mai avut multe apariții în filme de la încheierea „Beverly Hills". Printre ele, pot fi menționate roluri din „NYPD Blue" sau „Criminal Minds". Din cauza unui rol pe care urma să-l dețină a suferit un accident, în urma căruia a rămas, pentru un timp, cu o paralizie facială.
Gabrielle Carteris a devenit președintele SAG-AFTRA („Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists", ce reunește peste 160.000 de actori, de jurnaliști, de personalități din lumea radio, producători de film, de muzică, dar și cântăreți din lumea întreagă) în anul 2016.

Gabrielle Carteris

Kathleen Robertson
Această actriță este cea care a dat viață rolului lui Clare Arnold în „Beverly Hills 90210". Ea era în ultimul an de liceu, remarcându-se prin inteligența sa și pentru că era fiica unui diplomat. Cariera ei nu a încetat după „Beverly Hills". De pildă, a primit un rol în seria „Boss", apoi în drama „Bates Motel" și ulterior în „Murder in the First" (care și-a lansat cel de-al treilea sezon în 2016). Kathleen Robertson este căsătorită din 2004 cu producătorul Chris Cowles și au împreună un fiu.

Kathleen Robertson

Tiffani Thiessen
Când vine vorba despre „Beverly Hills 90210", actrița a deținut rolul lui Valerie Malone, prietenă a familiei lui Brandon și a Brendei. În copilărie, ea a fost prietena fraților pe când se aflau în Minnesota.Cariera ei de actriță a continuat după finalizarea seriei „Beverly Hills". Inițial a apărut în mai multe show-uri și în drama ABC „What about Brian". Ulterior a jucat în rolul soției lui Tim McKay în drama „White Collar" (ce a avut 6 serii).Tiffani Thiessen a devenit și gazda emisiunii „Dinner at Tiffani's" de pe Cooking Channel. Ea este căsătorită cu actorul Brady Smith și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Tiffani Thiessen

Carol Potter
A jucat rolul lui Cindy Walsh (mama lui Brendon și Brendei) în sezoanele 1-5 și 6-8 din „Beverly Hills 90210". Ea l-a urmat pe tatăl lor, pe Jim, când acesta a fost promovat la locul de muncă și a trebuit să se mute în Hong Kong.
Carol Potter nu a primit un nou contract pentru seria „Beverly Hills" în anul 1995, dar câțiva ani mai târziu a obținut un rol în alt serial, „Sunset Beach". În plus, pe parcursul filmărilor la acesta, actrița a obținut și masteratul în terapia de familie și de cuplu.
Carol Potter are o carieră în domeniul menționat și, în paralel, a mai fost invitată la diverse show-uri din SUA.

Carol Potter

Actorii din „Beverly Hills 90210"

Jason Priestley
A jucat în „Beverly Hills 90210" în rolul lui Brandon Walsh, fratele geamăn al Brendei Walsh. Acest personaj a fost prezent în aproape toate seriile (în afară de ultima, când a fost doar calitate de invitat) și a fost cel care se străduia să mențină unitatea în grupul său de prieteni.

Jason Priestley cand avea rolul lui Brandon din Beverly Hills

Pasionat de cursele de mașini, actorul a avut un accident foarte grav în anul 2002. După un timp îndelungat de spitalizare, el nu a revenit în forță în lumea televiziunii. Spre exemplu, a colaborat pentru realizarea unor show-uri din SUA, remarcându-se însă în două serii de filme canadiene, cea mai recentă având premiera în 2016. De asemenea, Jason Priestley a participat la producerea unor episoade din seriile „The Secret Life of the American Teenager" sau „7th Heaven".În privința vieții personale, se poate spune că în anul 2005 s-a căsătorit cu make-up artistul Naomi Lowde. Jason și Naomi au împreuă doi copii.

Actorul Jason Priestley

Ian Ziering
În „Beverly Hills 90210" a interpretat rolul lui Steve Sanders, un tânăr bogat și foarte popular, care l-a avut prieten pe Brandon Walsh (un alt personaj principal din serial). Cei doi au fost colegi de liceu, iar pe parcursul filmului au ajuns să împartă un apartament.
Odată cu finalizarea serialului, Ian Ziering nu a abandonat lumea filmului și a televiziunii. În anul 2007 a ajuns până în semifinala show-ului „Dancing with the Stars", iar ulterior a încercat să devină prezentator la „Prețul Corect" („The Price Is Right", un show de televiziune american), dar nu reușit în acest demers. Actorul a jucat  apoi în cele patru serii ale filmului „Sharknado".
Ian Ziering a divorțat în anul 2002 de prima soție (un model Playboy) și s-a căsătorit în anul 2013 cu Erin Kristine Ludwig (aceasta este asistentă medicală), alături de care are doi copii.La un moment dat, Ian Ziering a declarat, pentru „ABC News" că a acceptat să joace în „Sharknado" tocmai pentru a-și susține financiar familia.

Actorul Ian Ziering

Brian Austin Green
L-a interpretat pe David Silver în cadrul „Beverly Hills 90210". Acesta era un adolescent care-și dorea în mod special să fie popular și a devenit în acest scop chiar DJ-ul liceului.
Brian Austin Green și-a continuat cariera de actor și după terminarea serialului. De pildă, a avut diverse roluri în producții precum „Terminator", „Neveste Disperate" sau în diverse comedii (cea mai cunoscută dintre ele este cea produsă de către Charlie Sheen, „Anger Management"). În același timp, a jucat și în cadrul unor sitcom-uri, precum „Wedding Band" (produs de către TBS). Actorul a rămas cunoscut și pentru relația sa cu Megan Fox. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar cinci ani mai târziu Megan Fox a solicitat divorțul. În anul 2016, ei s-au împăcat, după ce aceasta a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil.

Brian Austin Green

Luke Perry
Este actorul care a deținut rolul lui Dylan Michael McKay, în seriile 1-6 și 9-10 din „Beverly Hills 90210". El s-a remarcat pentru că a fost atât prietenul Brendei, cât și al lui Kelly. Nici el nu a renunțat la cariera artistică după finalizarea serialului cu care a avut succes. Încă din anul 2001 a jucat rolul principal în cadrul producției HBO „Oz". Tot pentru HBO a apărut și în drama „John From Cincinnati" (anulată după numai un sezon), iar după aceea a apărut în mai multe seriale (cum ar fi „Lege și Ordine") sau în diferite sitcom-uri (cel mai recent dintre ele fiind „Hot in Cleveland"). Luke Perry a fost căsătorit timp de 10 ani și are doi copii.

Luke Perry

Joe E. Tata
A deținut rolul lui Nat Bussichio (atât în sezoanele6-10 din prima serie „Beverly Hills 90210", cât și în noua serie), care era șeful lui Brandon și proprietarul unui mic local („Peach Pit"), la care grupul format din protagoniștii serialul obișnuia să se reunească. După ce sezoanele din „Beverly Hills 90210" s-au încheiat, Joe E. Tata a stat, în general, departe de universul filmului sau televiziunii. Printre aparițiile sale notabile se numără cea din reluarea modernă a seriei „Beverly Hills" din anul 2008, precum și participarea în producția ABC „Mystery Girls", alături de Tori Spelling și Jennie Garth.

Actorul Joe E. Tata

James Eckhouse
Din „Beverly Hills" ni-l aducem aminte ca Jim Walsh, tatăl fraților Brenda și Brandon. După finalizarea serialului, actorul a fost gazda unor show-uri și a avut o apariție în cadrul seriei cu super-eroi, „The Avengers" (lansată în anul 2012). James Eckhouse este căsătorit de mai mult de 30 de ani și are doi băieți.

Actorul James Eckhouse

Voi ați avut ocazia să-i revedeți pe actorii din „Beverly Hills 90210" și în alte filme sau seriale?

Citește și: Vedetele copilariei noastre: unde au fost si unde au ajuns

Surse:
www.en.wikipedia.org, www.goodreads.com, www.nickiswift.com

Surse poze:
www.gettyimages.com

Cea mai frumoasă fetiţă din lume a împlinit 18 ani. Uite cum arată acum

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”
  Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

  Au trecut 30 de ani de la celebra replică ”Mi-am făcut familia să dispară”. Macaulay Culkin a fost supranumit copilul-minune al cinematografiei americane, după ce a cunoscut...

  Îți amintești de băiețelul subnutrit din Nigeria salvat de o asistentă socială? Uite cum arată și ce face acum
  Îți amintești de băiețelul subnutrit din Nigeria salvat de o asistentă socială? Uite cum arată și ce face acum

  Anja Ringgren Lovén, o asistentă socială daneză, a salvat în urmă cu 4 ani un băiețel nigerian, abandonat de părinții săi întrucât era considerat vrăjitor....

  Cum arată acum și ce face fetița din reclama la salam săsesc
  Cum arată acum și ce face fetița din reclama la salam săsesc

  Cu siguranță toată lumea o ține minte pe fetița din reclama de la Salam Săsesc. Aceasta este acum o studentă de succes în Scoția și a devenit femeie în toată regula.

  Ce fac și cum arată acum primii septupleți supraviețuitori
  Ce fac și cum arată acum primii septupleți supraviețuitori

  Luna aceasta, primii septupleți supraviețuitori vor împlini 21 de ani. Ei sunt din SUA și au devenit cunoscuți în toată lumea.

  Supereroul cu cicatrici, după ce și-a salvat sora din colții unui câine. Actorii de la Hollywood îl dau ca exemplu
  Supereroul cu cicatrici, după ce și-a salvat sora din colții unui câine. Actorii de la Hollywood îl dau ca exemplu

  Viața bate filmul și adevărații eroi se află chiar printre noi. Un băiețel de doar 6 ani din Statele Unite a cucerit mediul online după ce și-a salvat sora mai mică de atacul unui...

  Cum arată și ce face acum Miruna, din serialul “Inimă de țigan”
  Cum arată și ce face acum Miruna, din serialul “Inimă de țigan”

  O mai țineți minte pe Miruna din serialul "Inimă de țigan", sau pe Mirela din "Îngerașii"? Atunci, cu siguranță sunteți curioși cum arată acum Lili...

  Îl mai știi pe Ionică din Liceenii? Incredibil cum arată acum, la 54 de ani
  Îl mai știi pe Ionică din Liceenii? Incredibil cum arată acum, la 54 de ani

  Actorul Mihai Constantin, care a avut rolul lui „Ionică" în filmul „Liceenii", are acum 54 de ani. Iată cum arată cariera și viața sa personală!

  © 2021 Qbebe