Ținute originale de vară cu ajutorul balerinilor potriviți

Corina Naftanaila

Din dorința de a beneficia atât de confort optim la purtare, cât și de eleganță la un nivel superior, femeile depun efort în identificarea balerinilor potriviți în funcție de fiecare ținută. Aduc plusul dorit în orice vreme acele modele în confecționarea cărora s-a ținut cont de aparente detalii, definitorii în esență - calitatea materialului din care sunt realizați, flexibilitatea tălpii, finețea cusăturilor, eleganța detaliilor decorative diverse, calitatea finisajelor și alte astfel de aspecte.

Nu există loc de greșeli când vine vorba despre încălțămintea de orice fel, partea feminină este pe deplin conștientă de acest aspect și la fel ar trebui să fie și producătorii. ANNA CORI, magazin specializat atât în încălțăminte, cât și în accesorii diverse, confecționate din piele, nu a pierdut pentru nicio clipă din vedere acest aspect, astfel că vin în întâmpinarea celor aflate în căutarea unor balerini potriviți cu opțiuni multiple. Acestea au fost gândite în așa fel încât să răspundă tuturor preferințelor, pliindu-se cu eleganță pe orice tip de picior.

Balerinii - completarea necesară în ținute originale
Reușesc să aducă senzualitate în orice ținute modelele de balerini propuse în colecția de sezon a acestui magazin ce a cunoscut o popularitate de neegalat mai ales în rândul femeilor. Iată care sunt tipurile de ținute în care balerinii pot fi încadrați fără efort, aducând un plus estetic de remarcat și totodată un nivel de confort pe măsură.
Sunt neîndoielnic alegerea ideală într-o mulțime de ținute abordate, atât pentru doamne, cât și pentru domnișoare, însă contează mult ca aceștia să fie asortați corect în vederea obținerii unui look de excepție. Pot fi purtați cu succes balerinii în:

• Ținutele de tip office
La locul de muncă, în întâlnirile de afaceri sau în orice loc în care se impun astfel de ținute, este important a alege o pereche de balerini în conformitate. Contează desigur și comoditatea, astfel că multe femei nu reușesc să le atingă pe ambele - și pe aceasta și eleganța specifică stilului office. ANNA CORI vine și de această dacă cu soluția ideală constând în modele de balerini damă care se axează pe nevoile și preferințele variate ale femeilor.

anna cori

Se recomandă purtarea balerinilor realizați din piele naturală sau piele laminată în ținute alcătuite atât din fuste, cât și a celor ce vizează pantaloni. Pentru a nu crea însă senzația de picioare scurte, se recomandă asortarea balerinilor cu o fustă până la genunchi. În ceea ce privește croiala pantalonilor, de preferat la dungă, aceasta ar trebui să fie de 7/8. Cele care activează într-un astfel de mediu vor ști cum să se orienteze legat de acest aspect. Desigur, includerea balerinilor în ținute office care vizează alt tip de îmbrăcăminte decât cea menționată - spre exemplu de pantaloni skinny închiși la culoare, nu este nicidecum exclusă. Alături de o cămașă lejeră, efectul va fi unul de senzație.

• Ținutele de weekend
Iată un alt tipar în care balerinii pot fi purtați cu plăcere. Modelele propuse pe annacori.com reușesc să răspundă provocărilor, aceștia vizând un repertoriu larg de designuri, cu note moderne și practice. Plimbările în oraș, ieșirile la terase sau momentele de relaxare din parc sunt însemnat îmbunătățite datoriră confortul sporit pe care îl oferă o pereche de balerini din piele la purtare. Se potrivesc în ținutele casual în general balerinii negri, însă nu fac excepție nici celelalte opțiuni care vizează linia simplismului, fiind realizați într-o singură culoare sau în combinații discrete de tonuri.

Nu trebuie lasate deoparte nici opțiunile ce vizează culorile vesele, surprinzătoare. Pentru ținutele de weekend astfel de alegeri sunt chiar recomandări, ele reușind să aducă plusul de culoare și energie pozitivă în starea de spirit a purtătoarei, dar și în a celor din jur.

• Ținutele cocktail
Fiecare stil vestimentar a fost avut în vedere de designerii care au realizat colecția de sezon a magazinului ANNA CORI. Astfel, nici pentru ținutele de tip cocktail opțiunile nu au fost limitate. Chiar dacă multe femei merg pe principiul că se cade a le accesoriza cu o pereche de pantofi cu toc, iată că există posibilitatea de a sublinia eleganța unei ținute și cu ajutorul unor balerini de damă. Contează în acest sens însă detaliile decorative. Eventual participantele la o astfel de petrecere pot avea în vedere pantofii cu toc, alternând purtarea lor cu cea a balerinilor, pentru a nu obosi picioarele.

Sunt balerinii o opțiune valabilă în diverse ținute originale și aduc eleganța și confortul dorit? Cu siguranță că da, atunci când alegerea vizează un magazin de prestigiu precum este ANNA CORI.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  40 de ținute de școală pentru copilul tău: ghid pe vârste
  40 de ținute de școală pentru copilul tău: ghid pe vârste

  Indiferent de vârsta pe care o are un copil, fie că este în clasele primare, fie că este deja la gimnaziu sau la liceu, îndrumările venite din partea unei mame în...

  Cele mai cool și funcționale ținute pentru o iarnă fără griji
  Cele mai cool și funcționale ținute pentru o iarnă fără griji

  Frigul este principala temere a părinților în anotimpul rece însă nenumărate cercetări atestă că frigul, nu îmbolnăvește copiii, ci îi face mai sănătoși.

  7 reţete fără foc pentru zilele de vară când este prea cald să găteşti
  7 reţete fără foc pentru zilele de vară când este prea cald să găteşti

  În timpul zilelor caniculare îţi doreşti, pe de o parte, să petreci cât mai puţin timp în bucătărie şi, pe de altă parte, să le pui la dispoziţie celor...

  Zile de vară memorabile cu WMF
  Zile de vară memorabile cu WMF

  Evenimentul mult așteptat încă de la începutul verii are loc în acest weekend, pe terasa casei tale. Pregătirile sunt în toi pentru ca totul să iasă așa cum...

  7 abilități pe care copilul tău poate să le învețe de la tine vara aceasta
  7 abilități pe care copilul tău poate să le învețe de la tine vara aceasta

  Alături de grija permanentă pentru ca micuțul tău să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere, îți dorești ca treptat să-l înveți lucruri care să-i permită...

  Ajută-ne să donăm ochelari de vedere pentru copii. Spune-ne dacă știi un copil care are nevoie de ajutorul nostru
  Ajută-ne să donăm ochelari de vedere pentru copii. Spune-ne dacă știi un copil care are nevoie de ajutorul nostru

  Cu ajutorul tău și alături de Videt dorim să oferim trei perechi de ochelari de vedere și consultații oftalmologice unei asociații pentru copii sau unor cazuri particulare propuse de...

  A răpit peste 5.000 de copii cu ajutorul autorităților
  A răpit peste 5.000 de copii cu ajutorul autorităților

  Georgia Tann este femeia care a răpit peste 5.000 de copii, cu ajutorul unei agenții de adopție din America. Din 1924 până în 1950, mii de copii erau vânduți...

  O familie cu trei copii are nevoie de ajutorul tău! Uite cum le poți schimba viața
  O familie cu trei copii are nevoie de ajutorul tău! Uite cum le poți schimba viața

  Camelia este mama a trei copii frumoși și cuminți. Soțul ei, din cauza pandemiei, a rămas fără un loc de muncă. Locuiesc într-o căsuță cu o camera și o bucătărioară...

  © 2022 Qbebe