Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte

Mirela Floricescu - Redactor

Sărbătorirea zilei de naștere este unul dintre cele mai așteptate momente din an pentru fiecare persoană. Amintește-le celor dragi cât înseamnă pentru tine cu ajutorul unor mesaje frumoase. Există o multitudine de urări pentru copii, părinți, frați sau prieteni. Am ales pentru tine 40 de mesaje de la mulți ani frumoase și scurte, dintre care le poți alege pe acelea care se potrivesc aniversării.

Cele mai calde urări de la mulți ani, potrivite pentru orice persoană din viața ta

Zilele de naștere reprezintă un prilej foarte bun pentru a le transmite persoanelor speciale din viața noastre mesaje unice. Cu siguranță cei dragi se vor bucura să audă cuvinte frumoase și pline de însemnătate de la tine. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să alegi mesaje de la mulți ani frumoase și scurte pentru prieteni sau membrii ai familiei. Iată mai jos 10 mesaje de la mulți ani frumoase și scurte cu ajutorul cărora le vei lăsa o impresie bună celor dragi.

grup-de-prieteni-care-se-distreaza-la-ziua-de-nastere-a-unuia-dintre-ei

 1. Îți doresc din toată inima să ai parte de toată fericirea din lume, de toate zâmbetele pe care ți le poate aduce ziua, de toate binecuvântările pe care viața ți le poate da! Să ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta! La mulți ani!
 2. De ziua ta, îți doresc să ai mereu parte de noroc, fericire, iubire, sănătate și succes în tot ceea ce îți propui! Pentru că meriți toate astea. La mulți ani!
 3. Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ!
 4. Astăzi e ziua ta, așa că dedic-o numai lucrurilor care îți fac ție plăcere și care te bucură. Să ai o zi minunată, așa ca tine! La mulți ani!
 5. În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani!
 6. Ce-ți doresc de ziua ta? Să ai cea mai bună viață pe care ți-o poți imagina, să trăiești din plin fiecare zi, să-ți faci timp pentru oamenii la care ții și să simți întotdeauna cât ești de iubit de cei apropiați! La mulți ani!
 7. Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică!
 8. Îți mulțumesc că ești o persoană minunată și pentru că mă inspiri în fiecare zi! La mulți ani în această zi atât de specială pentru tine!
 9. De ziua ta îți doresc multă fericire fără sfârșit, să ți-o petreci alături de prieteni și familie! Viața să-ți fie strălucitoare și anii să nu zboare atât de repede!
 10. Să ai o viață fericită și împlinită. Să ți se împlinească toate dorințele de-a lungul călătoriei care te așteaptă în viață de acum încolo! La mulți ani!

Felicitări de la mulți ani pentru copii

Ziua de naștere este unul dintre cele mai așteptate momente din an pentru orice copil. Pe lângă toate cadourile și prăjiturile, amintește-i celui mic ce simți pentru el printr-un mesaj frumos. Iată mai jos câteva mesaje de la mulți ani frumoase și scurte pentru copii.

grup-de-copii-care-sarbatoresc-ziua-de-nastere-a-unei0fetite-care-sufla-in-lumanarea-de-pe-tort

 1. Timpul se scurge și tu crești atât de repede, devii mai mare și mai independent. Ți-aș da toate stelele de pe cer ca să-ți poarte noroc. La mulţi ani, dragul meu copil!
 2. Copilul nostru bun şi inteligent, fie ca viaţa să îţi ofere tot ceea ce doreşti, şi nu uita că noi vom fi aici pentru tine întotdeauna! La muţi ani!
 3. Vă iubim, dragii noştri copii! Fie ca tot ceea ce vă doriţi să se îndeplinească! La mulţi ani de la mami şi tati!
 4. Dragul nostru/draga noastră, ai mai crescut cu încă un an. Ai devenit nu doar mai mare, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. La mulți ani!
 5. Copilaria-i un zâmbet, un vis, e veselie. E pasarea ce alunecă-n zare, și-un gand pribeag de-o veșnicie. Copilaria-i o suavă floare. Bucură-te de copilărie!

Citește și: 40 de mesaje de la mulți ani pentru copii

Urări la mulți ani simple pentru copii și părinți         

Copiii sunt cele mai frumoase daruri pentru părinți. În același timp, părinții sunt pentru copiii lor sprijinul de care aceștia au nevoie în momentele importante ale vieții. Este important să ne amintim de aniversările părinților sau ale copiilor. Mai jos ai 5 variante de mesaje de la mulți ani scurte și frumoase pentru copii și părinți.

tata-si-fiica-care-se-imbratiseaza-iar-tatal-are-un-cadou-in-mana

 1. Timpul se scurge și tu crești atât de repede, devii mai mare și mai independent. Ți-aș da toate stelele de pe cer ca să-ți poarte noroc! La mulţi ani, dragul meu copil!
 2. Înțelepciune, încredere, iubire, pe toate mi le-ați oferit. Vă iubesc enorm, dragi părinți frumoși. Vă mulțumesc pentru educația ți pentru copilăria minunate oferite! La mulți ani!
 3. Copilul nostru bun şi inteligent, fie ca viaţa să îţi ofere tot ceea ce doreşti, şi nu uita că noi vom fi aici pentru tine întotdeauna! La muţi ani!
 4. Un părinte este cea mai de preț ființă pentru un copil. Ființa ce i-a dat viață și l-a crescut cu drag, înțelepciune și respect. Dragi părinți, vă doresc alături mulți, mulți ani! Să fiți fericiți și la fel de încântători!
 5. Dragul nostru, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai mare, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. La mulți ani!

Urări de la mulți ani pentru fete

Copiii sunt poate cea mai mare comoară pe care o poate avea un părinte în viața lui. Dacă vrei să-i faci o urare fiicei tale pentru a-i arăta cât de mult înseamnă ea pentru tine, ai mai jos câteva urări de la mulți ani simple prin care să o faci să se simtă specială și iubită.

fetita-cu-un-coif-pe-cap-care-tine-un-cadou-in-maini-si-zambeste

 1. Draga noastră, nu te grăbi să crești! Când ai apărut în viața noastră, am vrut să îmbrățișez întreaga lume! Ești suflețelul nostru frumos! La mulți ani cu sănătate!
 2. La mulți ani fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi.
 3. Îmi amintesc şi acum bucuria pe care am simţit-o când te-am privit pentru prima dată, draga mea. Sper ca asemenea sentimente să îţi fie întotdeauna aproape! La mulţi ani, fata mea!
 4. A mai trecut un an, şi ai devenit mai frumoasă, mai bună, mai iubitoare, fata mea. Fie ca în fiecare an, bucuriile tale să sporească asemeni iubirii tale. La mulţi ani!
 5. La mulți ani, prințesa noastră! Fie că lumea să strălucească că soarele pentru ține, aducând daruri, bucurie și prieteni adevărați, cu care distracțiile vor fi de neuitat! Fiecare zi să fie în culorile curcubeului!

Citește și: Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței

Urări de la mulți ani pentru băieți

Fie că ai un băiat a cărui zi de naștere se apropie sau ai ai în viața ta un bărbat special căruia vrei să-i transmiți un mesaj, este bine să ai la dispoziție mai multe surse de inspirație. Iată mai jos câteva mesaje scurte și frumoase de la mulți ani pentru băieți.

baiat-cu-papion-care-rade-are-cadouri-in-mana-si-cade-confetti-peste-el

 1. Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească!
 2. Dragul nostru, astăzi vei sufla lumânările de pe tortul tău aniversar, iar noi ne vom aminti de primele tale realizări: primul cuvânt, primii pantaloni rupți, primul joc, desenul animat preferat, prima zi de grădiniță. La mulți ani cu sănătate și numai fericire.
 3. La mulți ani! Sper ca anul care te așteaptă în față să fie plin de aventuri minunate! Și sper ca această călătorie a anului care vine să te ducă în locuri extraordinare!
 4. Micul nostru inventator! Felicitări! Cât mai multe aventuri distractive și un drum larg în viață! La mulți ani!
 5. La mulți ani dragul nostru! Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.

Mesaje de la mulți ani pentru soră

Surorile sunt unele dintre cele mai speciale persoane din viețile noastre. De ziua surorii tale, poți să-i trimiți acesteia un mesaj special prin care o să-și dea seama de legătura specială care există între voi. Mai jos ai 5 mesaje de la mulți ani frumoase și scurte dintre care îl poți alege pe cel potivit pentru sora ta.

doua-fete-mulatre-care-zambesc-si-tin-amandoua-un-cadou

 1. Visele tale să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări. La mulți ani, sora mea dragă!
 2. O soră e un dar al inimii, o prietenă dragă, precum și un fir aurit de speranță și dragoste ce coase drumul vieții noastre. La mulți ani, surioară!
 3. Surioară, cu ocazia zilei de naștere îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire. La mulți ani!
 4. Sora mea, când alte prietenii nu mai rezistă, relația noastră va rămâne mereu la fel de puternică. La mulți ani, draga mea!
 5. Draga mea, îți doresc ca începând cu această zi specială dragostea să îți lumineze drumul așa cum iubirea ta pentru mine m-a însoțit în tot acest timp. La mulți ani, surioara mea!

Citește și: 50 de mesaje de încurajare pentru a-i face să se simtă bine pe cei dragi

Mesaje de la mulți ani pentru frate

Fratele este un prieten, un sprijin și un model de urmat. Dacă ai un frate, cu siguranță îi ceri ajutorul în cele mai delicate momente. Pentru fratele tău care își aniversează ziua de naștere, am ales o varietate de mesaje de la mulți ani frumoase și scurte. Un mesaj plin de cuvinte de apreciere reprezintă cadoul perfect.

fata-care-ii-da-un-cadou-rosu-unui-baiat-iar-amandoi-zambesc

 1. Ești cel mai bun frate din lume, întotdeauna ai încercat să mă ajuți! Nu ești doar un frate, ci și un prieten. Ziua ta de naștere este pentru mine mai importantă decât oricare alta. La mulți ani fericiți!
 2. Deşi viaţa ne-a adus în locuri îndepărtate, îţi urez sănătate, bucurie şi noroc, dragul meu frate!
 3. Frate, aș dori foarte mult să-ți urez în această zi specială cele trei lucruri importante din viață: dragoste care te va inspira în fiecare zi, vis la care vei tinde și oameni buni alături care te vor susține mereu în vremurile grele.
 4. Dragul meu frate, tu îmi eşti şi cel mai bun prieten, şi cel mai bun sfătuitor. Sper ca viaţa să îţi aducă tot ceea ce îţi doreşti şi să fii alături de noi, familia ta, mereu. La mulţi ani!
 5. Viață luminoasă, cu pace în suflet, demnitate, frumusețe sufletească și multă iubire. La mulți ani, fratele meu drag! Să fii sănătos și să îți păstrezi sufletul curat, întotdeauna!

Aniversările sunt momente importante pentru fiecare dintre noi, iar mesajele venite din partea celor dragi reprezintă un cadou special. Dacă o persoană dragă ție urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, poți alege o urare din lista cu mesaje de la mulți ani frumoase și scurte de mai sus. Indiferent de dimensiunea mesajului, persoana căreia îl vei transmite va aprecia faptul că i-ai spus cuvinte din inimă.

Surse: allwording.com, postmodern.ro, libertatea.ro, fericitazi.com, pinka.info

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  40 mesaje de la mulți ani pentru copii
  40 mesaje de la mulți ani pentru copii

  Ziua de naștere a copilului este poate cel mai frumos moment al anului pentru un părinte. Fie că vorbim despre un copil aflat la prima sa aniversare sau despre un adolescent, emoțiile...

  Idei de nume de copii scurte, dar frumoase și neobișnuite
  Idei de nume de copii scurte, dar frumoase și neobișnuite

  Alegerea unui nume, pe care să-l vezi ca perfect potrivit pentru copilul tău, nu este un demers ușor. Pentru a vă ușura eforturile derulate în acest scop, articolul de mai jos vă...

  Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței
  Urări de botez: cele mai frumoase mesaje pentru fetițe și băieței

  Urările de botez sunt gânduri sincere, fiind întotdeauna binevenite. Dacă persoane apropiate din jurul tău urmează să-și boteze copilul, poți transmite un mesaj frumos...

  Cele mai frumoase mesaje pentru viitoare mămici
  Cele mai frumoase mesaje pentru viitoare mămici

  Nu e nimic mai frumos pe lume decât nașterea unui copil, asa că ți-am pregătit câteva idei de mesaje pentru viitoare mămici si proaspeți părinti numai bune de transmis!

  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari
  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari

  De Paste ne dorim sa le transmitem celor dragi cele mai frumoase urari. Qbebe a pus cap la cap o lista cu urari de unde te poti inspira.

  14 ani de StarShinerS! La și mai mulți ani pe piața din România
  14 ani de StarShinerS! La și mai mulți ani pe piața din România

  StarShinerS aniversează 14 ani cu REDUCERI de până la -80% la peste 20.000 de articole cu livrare din stoc. În perioada 11 - 15 martie te răsfățăm cu cele mai mici prețuri...

  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI
  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI

  “Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci...

  A fost violată când avea doar 15 ani. Tragedia celei mai frumoase actriţe ale tuturor timpurilor
  A fost violată când avea doar 15 ani. Tragedia celei mai frumoase actriţe ale tuturor timpurilor

  Una dintre cele mai faimoase actriţe a trecut în adolescenţă printr-o mare dramă. Descoperă din articolul de mai jos ce a păţit Isabella Rossellini pe când avea numai 15...

  © 2022 Qbebe