Contributors
Manute Creative

40 mesaje de la mulți ani pentru copii

Ziua de naștere a copilului este poate cel mai frumos moment al anului pentru un părinte. Fie că vorbim despre un copil aflat la prima sa aniversare sau despre un adolescent, emoțiile părinților sunt la fel de mari. Pe lângă multele cadouri și prăjituri pe care i le vei cumpăra, urează-i copilului tău sănătate, fericire și dragoste cu ocazia aniversării sale. Găsești mai jos 40 de mesaje de la mulți ani pentru copii, potrivite pentru toate vârstele.

Cele mai amuzante urări de ziua de naștere a copilului tău

Copilăria este de la sine o perioadă în care zâmbetele și buna dispoziție sunt la ordinea zilei, astfel dacă te gândești cum pot spune la mulți ani de ziua copilului meu este indicat să te îndrepți către mesaje amuzante. Iată mai jos câteva mesaje amuzante pentru ziua de naștere a copilului tău.

copii-fericiti-care-zambesc-si-sarbatoresc-ziua-de-nastere-de-5-ani

 1. Privește spre cer! Fiecare stea reprezintă un copil. A ta este cea mai strălucitoare și frumoasă dintre toate, pentru că astăzi este ziua ta de naștere. Fie ca viața să-ți fie încălzită de lumina ei magică, strălucirea ei să-ți călăuzească drumul, iar măreția stelei să îndepărteze toată tristețea. La mulți ani!
 2. Cât de repede ai crescut, îngerașul meu. Parcă nu demult ți-am văzut primul zâmbet. Îți dorim să ai o dezvoltare armonioasă, un munte de bomboane și să râzi azi cel mai tare, fiind înconjurat de cei mai dragi.
 3. La mulți ani! Să ai o viață plină de fericire și împliniri. Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta.
 4. La mulți ani, dragul nostru! Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.
 5. O viață fără griji și fără probleme îți doresc, exact ca-n desenele animate. Fii activ/activă și fă-ți prieteni, pentru că viața cu ei, cu siguranță, este mult mai distractivă!

La mulți ani pentru copii băieți

Mamele de băieți nu știu cum să transmită cel mai potrivit mesaj pentru copii lor. Este cu adevărat emoționant să vezi cum puiul tău se transformă foarte încet într-un bărbățel. Mai jos ai 5 mesaje de la mulți ani pentru copii băieți.

baietel-blond-cu-tricou-cu-dungi-tine-mainile-in-aer-si-sarbatoreste-ziua-de-nastere

 1. La mulți ani, iubitul meu băiat! Îți promit că voi fi mereu în fața ta ca să-ți arăt drumul, în spatele tău ca să te susțin sau lângă tine ca să nu te simți singur. Contează întotdeauna pe mine. Te iubește mama ta!
 2. Să ai o zi minunată, uriașul nostru! Azi e ziua ta, așa că îți urăm la mulți ani și anul care vine să îți aducă la fel de multe descoperiri ieșite din comun și realizări frumoase, la fel ca ultimul!
 3. De ziua ta, băiatul meu, îți doresc întregul pământ – păduri, mări și oceane, țări exotice și insule nepopulate. Vreau să cucerești munții, dar oriunde te-ai duce, să nu uiți că acasă te așteaptă părinții tăi iubitori.
 4. La mulți ani celui mai bun băiat! Fie ca mereu să ai noroc și bună dispoziție. Tot ceea ce vrei și la ce visezi să se realizeze, să crești într-o lume plină de culoare, unde domină bunătatea.
 5. Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească – iată ce-ți doresc eu de ziua ta!

La mulți ani pentru copii fete

Pe lângă numeroasele jucării și dulciuri primite de ziua de naștere, este important ca fetița ta să audă și niște mesaje frumoase. Cine știe, poate peste mai mulți ani își va aminti cu drag de ele. Mai jos găsești câteva urări de ziua de naștere a copilului tău.

trei-fetite-care-zambesc-si-au-coifuri-de-petrecere-pe-cap

 1. La mulți ani, prințesa mea! Fie ca lumea să strălucească ca soarele pentru tine, aducând daruri, bucurie și prieteni adevărați, cu care distracțiile vor fi de neuitat. Fiecare zi să fie în culorile curcubeului.
 2. Scumpete mică, fie ca bucuria să nu se termine niciodată pentru tine, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie aproape. Astăzi e ziua ta de naștere și tot ce trebuie să faci e să despachetezi cadourile și să fii veselă.
 3. La mulți ani celei mai drăguțe fetițe! Ești mai dulce ca prăjitura cea mai bună și mai prețioasă ca bijuteria cea mai scumpă. Te iubesc, fetița mea dulce!
 4. Copilă blândă, pe zi ce trece devii tot mai frumoasă. Îți urez ca viața să fie ca o ciocolată de savuroasă și cu multe surprize și cadouri.
 5. La mulți ani, mica mea prințesă! Dumnezeu să te binecuvânteze cu cele mai frumoase lucruri și cu tot ce e mai bun, pentru că le meriți! Te iubesc din tot sufletul!

La mulți ani de ziua copilului meu: cele mai emoționante cuvinte

Relația dintre părinți și copii lor este cu unică. Odată ce anii trec și copilul începe să devină independent din mai multe puncte de vedere și părinții devin mai sensibili. Am ales pentru tine unele dintre cele mai emoționante mesaje pe care le poți transmite copilului tău de ziua de naștere. Acestea sunt potrivite ca mesaje de la mulți ani pentru copii de 2 ani sau chiar pentru mesaje de la mulți ani pentru copii de 13 ani sau mai mari.

 1. Copilăria este o lume plină de seninătate și veselie, așa că bucură-te de ea în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani, copil frumos! Mult succes în anii ce urmează.
 2. Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât îmi aduci tu mie în fiecare zi. La mulți ani, frumosul meu copil!
 3. Astăzi, s-a ivit soarele de după nori și au cântat păsările melodiile lor vesele pentru a vesti că tu ai zi de naștere. Te așteaptă un drum lung și dificil în viață, dar cel mai important e să crezi în tine și să știi că vei reuși, pentru că noi, părinții și prietenii tăi, îți vom fi mereu alături.
 4. Scumpul meu copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința. Să ai rezultate remarcabile și să ne bucuri pe noi cei din familia ta și pe profesori. Să faci bine și să devii o persoană demnă. Să crești deștept, educat și amabil. Ești viitorul nostru.
 5. Ziua de naștere este cea mai frumoasă sărbătoare. Felicitări, odorașul meu! Fie ca visele tale să devină realitate – pentru asta te-ai născut!

Mesaje de la mulți ani pentru copii intre 1 și 6 ani

Prima aniversare a puiul tău este specială, dar nici următoare nu sunt mai prejos. La fiecare aniversare trebuie să-i transmiți multe gânduri frumoase copilului tău. Am găsit pentru tine mesaje de la mulți ani pentru copii de 6 ani, dar și pentru celebrarea primului an de viață.

copii-care-zambesc-si-au-un-tort-albastru-in-fata-lor

 1. Felicitări, soare drăguț, cu primul tău anișor, cu prima ta zi importantă! Îți doresc să mergi pe drumurile cu noroc, să crești sănătos, iubit, bun și fericit. Tu ești cea mai mare bucurie pentru întreaga noastră familie.
 2. Să ai o viață frumoasă și parfumată ca un buchet de trandafiri. La mulți ani pentru cei 2 anișori, copilul meu cel iubit.
 3. Felicitări pentru vârsta de 3 anișori! Îți doresc o copilărie fără griji, multe cuvinte frumoase, prieteni buni, o mulțime de bomboane, înghețată și jucării. Bucură-te zilnic de fiecare zâmbet al mamei și fă pași încrezători spre tata. La mulți ani, scumpete!
 4. La cei 4 ani, îți urez multe zâmbete, împlinirea tuturor viselor și emoții fericite! Fiecare clipă din viață să-ți aducă numai plăcere. Întotdeauna să ai un curcubeu peste fereastră, soarele să fie strălucitor, vremea să fie caldă, iar zâmbetele vesele.
 5. Felicitări de aniversarea ta, copil minunat! Fie ca această lume să fie plină de culoare și plină de bucurie, iar la cei 5 ani ai tăi să descoperi în fiecare zi ceva nou și interesant pentru tine și să primești multe ciocolate care să-ți facă dispoziția dulce.
 6. Felicitări, iepurașul nostru! Au trecut 6 ani de când am fost binecuvântați și îngerii ne-au adus fericirea în casă. Să-ți fie viața întotdeauna veselă, fără griji și interesantă. Crește și încălzește-ne inimile cu zâmbetul tău sincer.

Mesaje de la mulți ani pentru copii între 6 și 12 ani

La 6 ani copilul tău este aproape de prima zi de școală și poate te gândești cum a trecut timpul atât de repede. Nu mai spunem atunci când deja cauți mesaje de la mulți ani pentru copii de 11 ani, pentru că îți dai seama că ai aproape un adolescent lângă tine. Iată cele mai interesante urări pentru copii de 6 ani, dar și mesaje de la mulți ani pentru copii de 12 ani.

 1. Este ziua ta de naștere, floricica mea mică. Ai deja 6 ani și poți alerga sigură în întâmpinarea viselor tale. De când ai apărut, lumea a devenit mai frumoasă, mai luminoasă, mai bună. Ești un omuleț atât de sincer și vesel. Vreau să-ți urez ca fiecare zi să fie plină de zâmbete, noi aventuri și bucurie.
 2. Fie ca a 7-a ta aniversare să fie una dintre cele mai amuzante din viața ta, toate cadourile să fie cele mai bune și exact cele pe care ți le-ai dorit. La mulți ani!
 3. La mulți ani de ziua ta pentru că ai făcut 8 anișori. Îți doresc să te întâlnești în fiecare zi cu un zâmbet și o dispoziție bună, să înveți ce înseamnă curajul și să te distrezi cu prietenii.
 4. Astăzi poți să-ți dorești tot ce vrei. Familie prietenoasă, zile fericite, prieteni pe viață, cadouri interesante, descoperiri neașteptate, jucării superbe și 9 kilograme de înghețată! La mulți ani pentru cei 9 anișori!
 5. La mulți ani! Te-ai făcut copil mare și suntem tari mândri de tine. Să sufli cu putere în cele 10 lumânărele și să-ți pui cele mai frumoase 10 dorințe din lume.Te iubim din tot sufletul!
 6. Astăzi vreau să te felicit cu a 11-a aniversare. Această zi te face nu doar mai mare, dar și mai înțelept, independent și responsabil. Vreau să-ți urez împlinirea tuturor viselor, distracție nelimitată și emoții vii. Nu te grăbi să crești, bucură-te de copilăria minunată și fascinantă.
 7. Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulți ani pentru cei 12 ani împliniți azi.

Mesaje cool de la mulți ani pentru adolescenți

La adolescenți prezența persoanelor dragi, dar și cadourile ingenioase sunt în centrul atenției, dar acest lucru nu înseamnă că nu primesc cu drag și mesaje emoționante. Este mai greu să găsești o listă cu mesaje de la mulți ani pentru adolescenți. Însă, noi te ajutăm cum puțină inspirație cu ajutorul unor mesaje de la mulți ani pentru copii de 15 ani sau mai mari.

adolescenta-care-are-in-fata-ei-un-tort-si-familia-care-se-uita-la-ea

 1. La mulți ani, draga mea fată! Viața e la început, bucură-te de cât de plină de posibilități este și nu-ți face prea multe griji. Te iubesc din tot sufletul și nu uita că voi fi mereu alături de tine să te susțin.
 2. Să ai o zi minunată, uriașul nostru! Azi e ziua ta, așa că îți urăm la mulți ani și anul care vine să îți aducă la fel de multe descoperiri ieșite din comun și realizări frumoase, la fel ca ultimul.
 3. La mulți ani! Îți doresc noroc în viață, multe momente pozitive și fericite. Să nu știi ce înseamnă plictiseală și tristețe. Să fii întotdeauna înconjurat de prieteni devotați și de familia iubitoare. Lasă viața să fie o aventură distractivă pentru tine.
 4. Fata noastră, ai o mulțime de energie și ești foarte ageră. Îți dorim ca această energie să fie suficientă pentru mulți ani înainte și să o irosești doar pe fapte bune. Ne-am dori ca toate calitățile tale spirituale să nu rămână în urma înălțimii și greutății: să înveți bine, să citești mai mult, să descoperi lucruri noi.
 5. Astăzi ai devenit un pic mai mare. Suflă în toate lumânările de pe tort și puneți o dorință. Nu! Un milion de dorințe! Astăzi se poate!
 6. Viața e plină de daruri de iubire, atenție, prietenie, bucurie și distracție. Îți dorim să le obții pe toate. Învață cu sârguință și crește sănătos. Pe drumul vieții fă cunoștință cu cei mai demni oameni și ia exemple bune de la ei. Te-ai maturizat cu încă un an, dar pentru noi mereu vei rămâne copilașul nostru scump.
 7. Dimineața te duci la școală. Crești în înălțime. Nu ești leneș și înveți bine. Vai de mine! Ce băiat mare am! Sper ca toate visurile tale să se îndeplinească la maturitate. Dar pentru asta trebuie să rămâi la fel de ascultător. La mulți ani!

Aniversarea copilului tău este cel mai frumos moment din fiecare an. Fie că ai un copil de 1 an sau deja ajuns aproape de majorat, fix înainte de marea sărbătoare cauți cu spor mesaje de la mulți ani pentru copii. Cele 40 de mesaje de mai sus sperăm că îți vor fi o sursă importantă de inspirație pentru ziua de nașterea a puiul tău.

Surse: baby.unica.ro, postmodern.ro, happybirthdaymsg.com, ziarulunirea.ro, fericitazi.com, mesajmix.com

Pandemia a dublat cazurile! Boala gravă care afectează din ce in ce mai mulți copii

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Bani mai mulți pentru părinții care au copii peste 2 ani! Legea a intrat în vigoare
  Bani mai mulți pentru părinții care au copii peste 2 ani! Legea a intrat în vigoare

  Vești bune pentru părinții din România! Statul oferă un ajutor financiar familiilor care au nevoie de bonă pentru creșterea copiilor mici. Iată ce condiții trebuie...

  Felicitari de 8 martie pentru mame si soacre. 50 de mesaje si urari de Ziua Mamei!
  Felicitari de 8 martie pentru mame si soacre. 50 de mesaje si urari de Ziua Mamei!

  Felicitari de 8 martie pentru mame.  In fiecare an, de 8 martie, se serbeaza Ziua internationala a femeii. In Romania, insa, sarbatoarea are o conotatie si mai speciala, pentru ca la...

  Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari si felicitari de Martisor pentru iubita, mama, soacra si colege
  Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari si felicitari de Martisor pentru iubita, mama, soacra si colege

  Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si...

  Incident șocant la o grădiniță. Mai mulți copii au fost înjunghiați cu un cuțit
  Incident șocant la o grădiniță. Mai mulți copii au fost înjunghiați cu un cuțit

  Gest șocant al unei femei din Chongqing, China, care a atac cu un cuțit copiii aflați într-o grădiniță!

  Top 10 vedete cu cei mai mulți copii
  Top 10 vedete cu cei mai mulți copii

  Este frumos să ai mulți copii, mai ales dacă visul tău este să ai o familie mare, însă costurile pe care le presupune nu sunt de trecut cu vederea. Popularitatea însă nu...

  Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu
  Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu

  Veste bună pentru mămicile care nasc mai mulți copii!

  Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi
  Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi

  Oricine visează să devină specialist în limbajul trupului, astfel încât după o singură privire să-şi dea seama dacă cineva minte sau spune adevărul. Cu toţii am văzut cum eroii...

  © 2021 Qbebe