40 mesaje de la mulți ani pentru copii

40 mesaje de la mulți ani pentru copii

Mirela Floricescu - Redactor

Ziua de naștere a copilului este poate cel mai frumos moment al anului pentru un părinte. Fie că vorbim despre un copil aflat la prima sa aniversare sau despre un adolescent, emoțiile părinților sunt la fel de mari. Pe lângă multele cadouri și prăjituri pe care i le vei cumpăra, urează-i copilului tău sănătate, fericire și dragoste cu ocazia aniversării sale. Găsești mai jos 40 de mesaje de la mulți ani pentru copii, potrivite pentru toate vârstele.

Mesaje de la mulți ani pentru bebeluși

Există numeroase mesaje de la mulți ani pentru copii din care să-l alegi pe cel potrivit. Câteva mesaje de la mulți ani de la părinți pentru copii sunt minunate, încă din primele luni de viață. În selecția pe care am făcut-o pentru tine sunt și mesaje de la mulți ani pentru copii mici sau mesaje de la mulți ani pentru copii de 1 an. Iată mai jos numeroase mesaje pentru copii de la mulți ani.

 1. Pentru cel mai dulce îngeraș, îți doresc îmbrățișări nenumărate, fericire și mult alint în această zi minunată. La mulți ani!
 2. Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visele să ți se îndeplinească. La mulți ani, copil frumos!
 3. Crește sănătos și fericit, iubitule copil! Ia de la tata mintea și tăria, de la mama frumusețea și ingeniozitatea, iar de la bunici – înțelepciunea și răbdarea. Crește spre bucuria tuturor. La mulți ani!
 4. Felicitări! Ești sufletul nostru! Să crești inteligent, puternic, de succes și să ne aduci tuturor bucurie.
 5. Micuțul/micuța nostru/noastră, vrem ca dorințele tale să se împlinească, să-ți găsești fericirea și pe calea vieții tale să nu plouă!
 6. Ziua de naștere este cea mai bună sărbătoare. Felicitări, odorașule! Fie ca visele tale să devină realitate – pentru asta te-ai născut.
 7. Dragul nostru, vom fi mereu alături de tine. Împreună vom trece peste toate greutățile. Suntem foarte fericiți că ne-ai ales pe noi ca părinți. La mulți ani!
 8. Azi e o zi minunată, mult așteptată – e ziua ta! Să porți în inimă numai bucurie și să ai în casă mai multă distracție. La mulți ani, fetiță/băiețel dulce!
 9. Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La mulți ani!
 10. Viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine. La mulți ani, copilul meu!

Cele mai amuzante urări de ziua de naștere a copilului tău

Copilăria este de la sine o perioadă în care zâmbetele și buna dispoziție sunt la ordinea zilei, astfel dacă te gândești cum pot spune la mulți ani de ziua copilului meu este indicat să te îndrepți către mesaje amuzante. Unele sunt mesaje de la mulți ani pentru copii de 12 ani, iar altele sunt mesaje pentru copii de 14 ani sau mai mari, Iată mai jos câteva mesaje amuzante pentru ziua de naștere a copilului tău.

copii-fericiti-care-zambesc-si-sarbatoresc-ziua-de-nastere-de-5-ani

 1. Privește spre cer! Fiecare stea reprezintă un copil. A ta este cea mai strălucitoare și frumoasă dintre toate, pentru că astăzi este ziua ta de naștere. Fie ca viața să-ți fie încălzită de lumina ei magică, strălucirea ei să-ți călăuzească drumul, iar măreția stelei să îndepărteze toată tristețea. La mulți ani!
 2. Cât de repede ai crescut, îngerașul meu. Parcă nu demult ți-am văzut primul zâmbet. Îți dorim să ai o dezvoltare armonioasă, un munte de bomboane și să râzi azi cel mai tare, fiind înconjurat de cei mai dragi.
 3. La mulți ani! Să ai o viață plină de fericire și împliniri. Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta.
 4. La mulți ani, dragul nostru! Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.
 5. O viață fără griji și fără probleme îți doresc, exact ca-n desenele animate. Fii activ/activă și fă-ți prieteni, pentru că viața cu ei, cu siguranță, este mult mai distractivă!

La mulți ani, copil frumos

Ziua unui copilaș este un moment important în viața lui, dar și pentru părinți. Câteva urări de la mulți ani pentru zi de naștere vor fi reamintite peste ani și ani. Selecția de mai jos pot fi mesaje de la mulți ani de la mama și tata sau pot fi trimise în funcție de vârsta împlinită. Poți trimite mesaje de la mulți ani pentru copii de 2 ani, mesaje de la mulți ani pentru copii de 3 ani sau chiar mesaje de la mulți ani pentru copii de 4 ani sau mai mari. De asemenea, trimite mesaje de la mulți ani pentru copii prietenilor. Cu siguranță se vor bucura de gestul tău. Iată mai jos 10 mesaje de la mulți ani pentru copii.

 1. Copilul meu, azi este o sărbătoare importantă – ziua ta de naștere! Familia ta este mândră de tine, tu ești un soare frumos pentru noi. Cel mai dorit, drag și scump.
 2. Copilaria este o lume plina de seninătate și veselie, bucură-te de ea în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani, copil furmos! Mult succes în anii ce urmează!
 3. La mulți ani! Fericire, inocență, speranță și bunătate, iubire, de toate să ai parte în viața ta, copilul meu!
 4. La mulți ani! Pentru că aduci mereu fericire celor din jur, îți urăm o zi plină de bucurii și de surpize care să te țină tot anul.
 5. La mulți ani, îngerul meu. Îți doresc, să te joci cu interes, să ne surprinzi în fiecare zi și să cucerești toată lumea cu zâmbetul tău.
 6. Ești un copil minunat, bun și frumos. Mama și tata te iubesc tare și te apreciază nemărginit. Ești cel mai ascultător copil din lume. La mulți ani!
 7. Dragă copil, la mulți ani pentru tine. Îți doresc un curcubeu vesel pe cer, un aer proaspăt și curat de fericire, spații nesfârșite de fantezie și noroc, povești, aventuri și idei minunate, drumuri bune în timpul călătoriilor și raze luminoase de dispoziție însorită!
 8. Felicitări! Să visezi țări fabuloase și fapte grozave, să rămâi mereu un omuleț fericit și un copil minunat. La mulți ani!
 9. De ziua ta, fie ca inima să nu-ți fie tulburată de tristețe, să existe întotdeauna o ocupație interesantă pentru mâinile tale, iar dispoziția ta să fie mereu inspirată de ceva amuzant și neobișnuit.
 10. La mulți ani, copil minunat! Îți doresc, soarele nostru, o lume plină de culoare, în care să fie multă distracție, fericire, bucurie, jocuri, hobby-uri, leagăne, jucării, dulciuri, dragoste și multă plăcere.

La mulți ani pentru copii băieți

Mamele de băieți nu știu cum să transmită cel mai potrivit mesaj pentru copii lor. Este cu adevărat emoționant să vezi cum puiul tău se transformă foarte încet într-un bărbățel. Mai jos ai 5 mesaje de la mulți ani pentru copii băieți.

baietel-blond-cu-tricou-cu-dungi-tine-mainile-in-aer-si-sarbatoreste-ziua-de-nastere

 1. La mulți ani, iubitul meu băiat! Îți promit că voi fi mereu în fața ta ca să-ți arăt drumul, în spatele tău ca să te susțin sau lângă tine ca să nu te simți singur. Contează întotdeauna pe mine. Te iubește mama ta!
 2. Să ai o zi minunată, uriașul nostru! Azi e ziua ta, așa că îți urăm la mulți ani și anul care vine să îți aducă la fel de multe descoperiri ieșite din comun și realizări frumoase, la fel ca ultimul!
 3. De ziua ta, băiatul meu, îți doresc întregul pământ – păduri, mări și oceane, țări exotice și insule nepopulate. Vreau să cucerești munții, dar oriunde te-ai duce, să nu uiți că acasă te așteaptă părinții tăi iubitori.
 4. La mulți ani celui mai bun băiat! Fie ca mereu să ai noroc și bună dispoziție. Tot ceea ce vrei și la ce visezi să se realizeze, să crești într-o lume plină de culoare, unde domină bunătatea.
 5. Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească – iată ce-ți doresc eu de ziua ta!

La mulți ani pentru copii fete

Pe lângă numeroasele jucării și dulciuri primite de ziua de naștere, este important ca fetița ta să audă și niște mesaje frumoase. Cine știe, poate peste mai mulți ani își va aminti cu drag de ele. Mai jos găsești câteva urări de ziua de naștere a copilului tău.

trei-fetite-care-zambesc-si-au-coifuri-de-petrecere-pe-cap

 1. La mulți ani, prințesa mea! Fie ca lumea să strălucească ca soarele pentru tine, aducând daruri, bucurie și prieteni adevărați, cu care distracțiile vor fi de neuitat. Fiecare zi să fie în culorile curcubeului.
 2. Scumpete mică, fie ca bucuria să nu se termine niciodată pentru tine, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie aproape. Astăzi e ziua ta de naștere și tot ce trebuie să faci e să despachetezi cadourile și să fii veselă.
 3. La mulți ani celei mai drăguțe fetițe! Ești mai dulce ca prăjitura cea mai bună și mai prețioasă ca bijuteria cea mai scumpă. Te iubesc, fetița mea dulce!
 4. Copilă blândă, pe zi ce trece devii tot mai frumoasă. Îți urez ca viața să fie ca o ciocolată de savuroasă și cu multe surprize și cadouri.
 5. La mulți ani, mica mea prințesă! Dumnezeu să te binecuvânteze cu cele mai frumoase lucruri și cu tot ce e mai bun, pentru că le meriți! Te iubesc din tot sufletul!

La mulți ani de ziua copilului meu: cele mai emoționante cuvinte

Relația dintre părinți și copii lor este cu unică. Odată ce anii trec și copilul începe să devină independent din mai multe puncte de vedere și părinții devin mai sensibili. Am ales pentru tine unele dintre cele mai emoționante mesaje pe care le poți transmite copilului tău de ziua de naștere. Acestea sunt potrivite ca mesaje de la mulți ani pentru copii de 2 ani sau chiar, mesaje de la mulți ani pentru copii de 13 ani, mesaje de la mulți ani pentru copii de 15 ani sau mai mari.

 1. Copilăria este o lume plină de seninătate și veselie, așa că bucură-te de ea în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani, copil frumos! Mult succes în anii ce urmează.
 2. Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât îmi aduci tu mie în fiecare zi. La mulți ani, frumosul meu copil!
 3. Astăzi, s-a ivit soarele de după nori și au cântat păsările melodiile lor vesele pentru a vesti că tu ai zi de naștere. Te așteaptă un drum lung și dificil în viață, dar cel mai important e să crezi în tine și să știi că vei reuși, pentru că noi, părinții și prietenii tăi, îți vom fi mereu alături.
 4. Scumpul meu copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința. Să ai rezultate remarcabile și să ne bucuri pe noi cei din familia ta și pe profesori. Să faci bine și să devii o persoană demnă. Să crești deștept, educat și amabil. Ești viitorul nostru.
 5. Ziua de naștere este cea mai frumoasă sărbătoare. Felicitări, odorașul meu! Fie ca visele tale să devină realitate – pentru asta te-ai născut!

Mesaje de la mulți ani pentru copii intre 1 și 6 ani

Prima aniversare a puiul tău este specială, dar nici următoare nu sunt mai prejos. La fiecare aniversare trebuie să-i transmiți multe gânduri frumoase copilului tău. Am găsit pentru tine mesaje de la mulți ani pentru copii de 6 ani, dar și pentru celebrarea primului an de viață. Dacă simbi doar câteva cuvinte selecția de mai jos intră fără probleme și în categoria cu mesaje de la mulți ani pentru 2 copii gemeni. 

copii-care-zambesc-si-au-un-tort-albastru-in-fata-lor

 1. Felicitări, soare drăguț, cu primul tău anișor, cu prima ta zi importantă! Îți doresc să mergi pe drumurile cu noroc, să crești sănătos, iubit, bun și fericit. Tu ești cea mai mare bucurie pentru întreaga noastră familie.
 2. Să ai o viață frumoasă și parfumată ca un buchet de trandafiri. La mulți ani pentru cei 2 anișori, copilul meu cel iubit.
 3. Felicitări pentru vârsta de 3 anișori! Îți doresc o copilărie fără griji, multe cuvinte frumoase, prieteni buni, o mulțime de bomboane, înghețată și jucării. Bucură-te zilnic de fiecare zâmbet al mamei și fă pași încrezători spre tata. La mulți ani, scumpete!
 4. La cei 4 ani, îți urez multe zâmbete, împlinirea tuturor viselor și emoții fericite! Fiecare clipă din viață să-ți aducă numai plăcere. Întotdeauna să ai un curcubeu peste fereastră, soarele să fie strălucitor, vremea să fie caldă, iar zâmbetele vesele.
 5. Felicitări de aniversarea ta, copil minunat! Fie ca această lume să fie plină de culoare și plină de bucurie, iar la cei 5 ani ai tăi să descoperi în fiecare zi ceva nou și interesant pentru tine și să primești multe ciocolate care să-ți facă dispoziția dulce.
 6. Felicitări, iepurașul nostru! Au trecut 6 ani de când am fost binecuvântați și îngerii ne-au adus fericirea în casă. Să-ți fie viața întotdeauna veselă, fără griji și interesantă. Crește și încălzește-ne inimile cu zâmbetul tău sincer.

Mesaje de la mulți ani pentru copii între 6 și 12 ani

La 6 ani copilul tău este aproape de prima zi de școală și poate te gândești cum a trecut timpul atât de repede. Nu mai spunem atunci când deja cauți mesaje de la mulți ani pentru copii de 11 ani, pentru că îți dai seama că ai aproape un adolescent lângă tine. Iată cele mai interesante urări pentru copii de 6 ani, dar și mesaje de la mulți ani pentru copii de 12 ani.

 1. Este ziua ta de naștere, floricica mea mică. Ai deja 6 ani și poți alerga sigură în întâmpinarea viselor tale. De când ai apărut, lumea a devenit mai frumoasă, mai luminoasă, mai bună. Ești un omuleț atât de sincer și vesel. Vreau să-ți urez ca fiecare zi să fie plină de zâmbete, noi aventuri și bucurie.
 2. Fie ca a 7-a ta aniversare să fie una dintre cele mai amuzante din viața ta, toate cadourile să fie cele mai bune și exact cele pe care ți le-ai dorit. La mulți ani!
 3. La mulți ani de ziua ta pentru că ai făcut 8 anișori. Îți doresc să te întâlnești în fiecare zi cu un zâmbet și o dispoziție bună, să înveți ce înseamnă curajul și să te distrezi cu prietenii.
 4. Astăzi poți să-ți dorești tot ce vrei. Familie prietenoasă, zile fericite, prieteni pe viață, cadouri interesante, descoperiri neașteptate, jucării superbe și 9 kilograme de înghețată! La mulți ani pentru cei 9 anișori!
 5. La mulți ani! Te-ai făcut copil mare și suntem tari mândri de tine. Să sufli cu putere în cele 10 lumânărele și să-ți pui cele mai frumoase 10 dorințe din lume.Te iubim din tot sufletul!
 6. Astăzi vreau să te felicit cu a 11-a aniversare. Această zi te face nu doar mai mare, dar și mai înțelept, independent și responsabil. Vreau să-ți urez împlinirea tuturor viselor, distracție nelimitată și emoții vii. Nu te grăbi să crești, bucură-te de copilăria minunată și fascinantă.
 7. Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulți ani pentru cei 12 ani împliniți azi.

Mesaje cool de la mulți ani pentru adolescenți

La adolescenți prezența persoanelor dragi, dar și cadourile ingenioase sunt în centrul atenției, dar acest lucru nu înseamnă că nu primesc cu drag și mesaje emoționante. Este mai greu să găsești o listă cu mesaje de la mulți ani pentru adolescenți. Însă, noi te ajutăm cum puțină inspirație cu ajutorul unor mesaje de la mulți ani pentru copii de 15 ani sau mai mari.

adolescenta-care-are-in-fata-ei-un-tort-si-familia-care-se-uita-la-ea

 1. La mulți ani, draga mea fată! Viața e la început, bucură-te de cât de plină de posibilități este și nu-ți face prea multe griji. Te iubesc din tot sufletul și nu uita că voi fi mereu alături de tine să te susțin.
 2. Să ai o zi minunată, uriașul nostru! Azi e ziua ta, așa că îți urăm la mulți ani și anul care vine să îți aducă la fel de multe descoperiri ieșite din comun și realizări frumoase, la fel ca ultimul.
 3. La mulți ani! Îți doresc noroc în viață, multe momente pozitive și fericite. Să nu știi ce înseamnă plictiseală și tristețe. Să fii întotdeauna înconjurat de prieteni devotați și de familia iubitoare. Lasă viața să fie o aventură distractivă pentru tine.
 4. Fata noastră, ai o mulțime de energie și ești foarte ageră. Îți dorim ca această energie să fie suficientă pentru mulți ani înainte și să o irosești doar pe fapte bune. Ne-am dori ca toate calitățile tale spirituale să nu rămână în urma înălțimii și greutății: să înveți bine, să citești mai mult, să descoperi lucruri noi.
 5. Astăzi ai devenit un pic mai mare. Suflă în toate lumânările de pe tort și puneți o dorință. Nu! Un milion de dorințe! Astăzi se poate!
 6. Viața e plină de daruri de iubire, atenție, prietenie, bucurie și distracție. Îți dorim să le obții pe toate. Învață cu sârguință și crește sănătos. Pe drumul vieții fă cunoștință cu cei mai demni oameni și ia exemple bune de la ei. Te-ai maturizat cu încă un an, dar pentru noi mereu vei rămâne copilașul nostru scump.
 7. Dimineața te duci la școală. Crești în înălțime. Nu ești leneș și înveți bine. Vai de mine! Ce băiat mare am! Sper ca toate visurile tale să se îndeplinească la maturitate. Dar pentru asta trebuie să rămâi la fel de ascultător. La mulți ani!

Urări de la mulți ani pentru majoratul copilului

De la mesaje de la mulți ani pentru copii de 5 ani, mesaje de la mulți ani pentru copii de 7 ani, mesaje de la mulți ani pentru copii de 11 ani sau mesaje de la mulți ani pentru copii de 10 ani, trecem la o vârstă foarte importantă pentru oricine, fiind primul pas către maturitate. Vârsta de 18 ani sau majoratul reprezintă pentru adolescenți o zi în care vor să se distreze cu prietenii,  să mănânce dintr-un tort delicios și să primească cele mai haioase cadouri. Mai jos ai găsești 10 mesaje de la mulți ani pentru majoratul copilului.

 1. La mulți ani pentru majorat! Să ai un viitor pe atât de frumos și strălucitor ca zâmbetul tău! Te îmbrățișăm și-ți dorim tot binele din lume!
 2. Dragul/draga nostru/noastră, îți dorim la mulți, mulți ani minunați! Astăzi intri într-o nouă și minunată etapă e vieții! Avem încredere în tine și în alegerile tale și îți dorim o călătorie extraordinar de frumoasă la facultate, în dragoste, la primul job și în tot ce îți propui!
 3. Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata plina de dragoste si fericire. La multi ani!
 4. Copilaria a plecat, adolescenta s-a terminat, 18 ani te-ai jucat. Acum începe viata! Fericire, bucurie si sanatate iti doresc in continuare. La mulți ani!
 5. Sincere urări de bine cu prilejul frumoasei vârste de 18 ani! Fie ca această zi să-ți aducă în dar momente de bucurie, sănătate, armonie, inspirație și mult curaj în îndeplinirea viselor. La mulți ani!
 6. Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! 18 ani – este o vârstă magică, o nouă etapă a vieții tale pe nume – maturitate. Să pășești cu dreptul în această etapă, să ai parte de mari succese și realizări deosebite, iar familia, prietenii și oamenii dragi mereu să-ți fie alături! La mulți ani!
 7. Esti liber acum, liber/ă sa-ti alegi drumul in viata si sa iubesti. Dragostea adevarata este cel mai frumos diamant, cel mai frumos buchet de flori si cea mai frumoasa emotie. Iti urez multa sanatate si tot ce iti doresti! La multi ani, dragule!
 8. Există 18 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a te pregăti pentru următorii 18 ani, dar le vei învăța pe măsură ce mergi pe drumul vieții. La mulți ani!
 9. Călătoria vieții tocmai a început pentru tine. Lasă-ți grijile deoparte și sărbătorește. La mulți ani pentru cei 18 ani!
 10. Bucură-te de această zi specială alături de cei dragi și fă-ți niște amintiri cu adevărat de neuitat, deoarece este chiar prima zi a maturității! La mulți ani!

Aniversarea copilului tău este cel mai frumos moment din fiecare an. Fie că ai un copil de 1 an sau deja ajuns aproape de majorat, fix înainte de marea sărbătoare cauți cu spor mesaje de la mulți ani pentru copii. Cele 40 de mesaje de mai sus sperăm că îți vor fi o sursă importantă de inspirație pentru ziua de nașterea a puiul tău.

Surse: baby.unica.ro, postmodern.ro, happybirthdaymsg.com, ziarulunirea.ro, fericitazi.com, mesajmix.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Mai mulți copii, mai multe certuri. Ce trebuie să faci pentru a păstra liniștea în casă?
Mai mulți copii, mai multe certuri. Ce trebuie să faci pentru a păstra liniștea în casă?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte
  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte

  Sărbătorirea zilei de naștere este unul dintre cele mai așteptate momente din an pentru fiecare persoană. Amintește-le celor dragi cât înseamnă pentru tine cu ajutorul...

  65 de mesaje de "La mulți ani!" pentru prietena cea mai bună a fiicei tale
  65 de mesaje de "La mulți ani!" pentru prietena cea mai bună a fiicei tale

  Aniversările sunt un prilej numai bun pentru a le arăta unor oameni dragi cât de mult îi apreciem și cât îi iubim. De aceea, unul dintre cele mai frumoase daruri...

  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 16 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei
  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 16 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei

  Andreea Marin și Ștefan Bănică au format, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale...

  O femeie a devenit mamă de opt ori până la vârsta de 31 de ani. „Oamenii te judecă și dacă ai prea mulți copii, și dacă nu ai deloc”
  O femeie a devenit mamă de opt ori până la vârsta de 31 de ani. „Oamenii te judecă și dacă ai prea mulți copii, și dacă nu ai deloc”

  Când auzi despre familiile cu mulți copii, poți fi tentată să începi să le judeci, în ciuda faptului că nu le cunoști situația și nu știi cum au ajuns să fie...

  Cum se descurcă Raluca de la trupa „Angels” cu cinci copii. „Mi s-a spus că fac parte dintr-o sectă având așa mulți copii”
  Cum se descurcă Raluca de la trupa „Angels” cu cinci copii. „Mi s-a spus că fac parte dintr-o sectă având așa mulți copii”

  În anii '2000, Raluca Blejușcă forma, alături de Monica, una dintre cele mai îndrăgite formații românești din acea perioadă: „Angels”. În prezent,...

  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI
  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI

  “Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci...

  O femeie din Galați, refuzată de taximetriști fiindcă are prea mulți copii și nu încap în mașină
  O femeie din Galați, refuzată de taximetriști fiindcă are prea mulți copii și nu încap în mașină

  O gălățeancă, mamă a trei copii, povestește că nu de puține ori a fost refuzată de șoferi ai firmelor de transport fie pe motiv că nu încap toți în mașină, fie...

  5 zodii care se vor căsători după mulți ani împreună
  5 zodii care se vor căsători după mulți ani împreună

  Unii nativi ai zodiacului nu se grăbesc deloc să se căsătorească! Care sunt motivele lor și cât pot să aștepte până fac marele pas, aflăm în cele ce urmează.

  © 2024 Qbebe