50 mesaje de încurajare pentru a-i face să se simtă bine pe cei dragi

50 mesaje de încurajare pentru a-i face să se simtă bine pe cei dragi

Mirela Floricescu - Redactor

Fiecare avem momente când ne simțim lipsiți de energie și ne pierdem încrederea în noi. Cuvintele din partea celor dragi pot face minuni, însă. Mesajele de încurajare schimbă starea de spirit în bine și ne ajută să nu renunțăm la ceea ce ne-am propus. Am selectat pentru tine 50 de mesaje de încurajare pline de însemnătate, tocmai pentru a-i inspira pe cei din jurul tău când acestora le este greu.

Mesaje de încurajare scurte

Atunci când o persoană dragă are probleme sau și-a pierdut încrederea în sine, câteva mesaje de încurajare din partea ta pot face minuni. Dacă vrei să faci ceva special, poți alege mesaje de încurajare haioase, care au puterea să schimbe stare de spirit a orcărei persoane. Iată mai jos 10 mesaje optimiste de încurajare sau mesaje de încurajare scurte, care îi vor motiva pe oamenii din jurul tău.

femeie-care-sta-pe-canapea-citeste-mesaje-de-pe-telefon-si-zambeste

 1. Nu contează cât de încet mergi, atât timp cât nu te oprești.
 2. Tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge scopurile este deja în tine.
 3. Fii blând cu tine însuți. Faci tot ce ține de tine!
 4. Ai dreptul să țipi, ai dreptul să plângi, dar nu renunța niciodată!
 5. Ești extraordinar/ă, ești curajos/joasă, ești puternic/ă!
 6. Ești capabil/ă de lucruri extraordinare.
 7. Trage aer adânc în piept, e doar o zi proastă, nu o viață proastă.
 8. Dificultățile îi pregătesc de cele mai multe ori pe oamenii obișnuiți pentru destine extraordinare.
 9. Mici progrese zilnice se adună în rezultate mari.
 10. Ai încredere în tine și vei fi de neoprit.

Mesaje creștine de încurajare pentru bolnavi

Uneori, câteva încurajări în momentele grele înseamnă chiar salvarea vieții. Din păcate, atunci când aflăm că un om drag trece printr-o perioadă dificilă, este posibil să nu găsim frazele potrivite pentru a-l consola. Există multe mesaje creștine de încurajare pentru bolnavi pe care să le transmiți celor aflați în nevoie. Poți căuta chiar mesaje de încurajare din Biblie, dacă vrei ceva cu un puternic impact emoțional. Am selectat mai jos 5 mesaje de încurajare pentru bolnavi sau mesaje biblice de încurajare.

doua-femei-care-isi-tin-mainile-impreunate

 1. Fie ca Bunul Dumnezeu să te binecuvânteze cu darurile sale, cu sănătate și liniște.
 2. Chiar dacă treci prin momente delicate, oprește-te puțin și roagă-te. Gândește cu lumină și seninătate la viața ta și gândește-te că totul răul va fi spre bine.
 3. Fie că îngerul tău păzitor să-ți șoptească mereu putere, iar zâmbetul de pe chip să-ți revină cât mai repede. Nu uita că tu poți face orice. Trebuie doar să crezi în tine, iar cineva de Sus te iubește și te va ajuta.
 4. Dumnezeu nu ne dă tot ce vrem, dar El își împlinește promisiunile, conducându-ne de-a lungul celor mai bune și mai drepte căi către sine.
 5. Dumnezeu nu a spus niciodată că va fi ușoară călătoria, dar El a spus că sosirea va merita.

Mesaje de încurajare pentru operație

Deși poate suna clișeic, sănătatea este cel mai de preț lucru pentru noi. Atunci când întâmpinăm probleme de sănătate, avem nevoie de toate încurajările celor dragi. Se aplică aceste lucruri cu precădere înaintea unei operații. Cu niște mesaje de sănătate și încurajare poți ajuta pe cineva drag să depășească o perioadă dificilă.

 1. Te rog să te gândești că totul va fi bine. Îți doresc din toată inima să treci cu brio peste această operație. Însănătoșire grabnică!
 2. Vreau să îți doresc mult succes în cadrul operației, să nu cunoști frica și durerea și să mergi la recuperare cu pași mari. Sănătate!
 3. Totul va fi bine, pentru că nu se poate altfel. Nu te teme de nimic, sunt cu tine. Operația va fi un succes.
 4. Credința fermă și speranța arzătoare creează minuni incredibile. Îți doresc un rezultat reușit al operației, o reabilitare și recuperare rapidă, astfel încât, cât mai curând posibil, să te întorci la o viață activă și veselă, în care nu va mai exista loc pentru nici o boală.
 5. Operația va avea loc și se va încheia cu un rezultat excelent. Restul va depinde de tine – îți doresc să te reabilitezi cât mai rapid, fii calm și crezi în cele mai bune. Mereu o să-ți fiu alături!

Citește și: 100 mesaje emoționante pentru mămici care au născut

Mesaj de încurajare pentru sportivi

Pentru a face performanță în oricare sport, este nevoie de multă perseverență. Din păcate, stresul afectează încrederea în sine. Dacă ai un sportiv care știi că are nevoie de sprijin moral, trimite-i câteva mesaje de încurajare și susținere. Am selectat mesaje de încurajare pentru echipe, dacă urmează o competiție sportivă. Iată 5 mesaje de încurajare pentru sportivi.

 1. Nu joci niciodata cu adevărat împotriva unui adversar. Ci joci cu tine însuți, cu cele mai înalte standarde ale tale, iar când îți atingi limitele, atunci ești fericit cu adevărat.
 2. Un campion este cel care se ridică, chiar și atunci când nu poate.
 3. Impulsionează-te mereu. Nu ceda niciun pas până când nu auzi fluierul final. - Larry Bird
 4. Am urât fiecare minut de antrenament, dar am spus: Nu renunța. Suferă acum și trăiește tot restul vieții tale ca un campion. - Muhammad Ali
 5. Diferența dintre posibil și imposibil stă în determinarea cuiva.

Mesaje de încurajare pentru fotbaliști

La fel ca orice sportivi și fotbaliștii au nevoie de mesaje de încurajare, mai ales înaintea unui meci important. Pentru cei mici care intră acum în lumea fotbalului, există mesaje de încurajare pentru copii, iar pentru cei mari trebuie să te orientezi către mesaje de încurajare simple.

 1. Fotbalul este fotbal și talentul este talent. Dar modul de gândire al echipei tale face toată diferența. - Robert Griffin
 2. Poți să te motivezi prin teamă, poți să te motivezi prin recompense. Ambele metode sunt temporare. Singurul lucru care contează este automotivarea.
 3. Cu cât este mai greu de obținut o victorie, cu atât este mai mare fericirea de a câștiga.
 4. Fotbalul este sportul care fură cele mai multe priviri. - Ovidiu Kerekes
 5. Fiecare campion a fost la un moment dat un concurent ce a refuzat să se dea bătut. - Sylvester Stallone

Mesaje de încurajare când pierzi pe cineva drag

Pierderea unei persoane dragi reprezintă o traumă emoțională, care poate fi depșită în timp doar cu ajutorul oamenilor apropiați. Dacă ai pe cineva care se află într-o perioadă dificilă, atunci transmite-i mesaje de încurajare când pierzi pe cineva drag.

femei-care-se-imbratiseaza-si-plang

 1. Durerea unei astfel de pierderi nu poate fi înăbușită de niciun cuvânt de consolare. Dar trebuie să încerci să faci amintirea lui/a ei plină de cele mai strălucite sentimente.
 2. Nu suntem capabili să depășim moartea, dar cred că nu este punctul final. E puțin probabil ca el/ea să vrea ca zilele tale să fie pline de durere. Fie ca amintirile tale despre el/ea să fie cele mai tandre și mai calde.
 3. Mi-e greu să-mi imaginez ceea ce experimentezi tu. Dacă ai nevoie de ajutorul sau sprijinul meu, doar spune-mi.
 4. Îți doresc mai multă forță pentru a rezista acestei lovituri și a nu te pierde în emoțiile tale. Dacă vrei să vorbești cu cineva, te voi asculta oricând.
 5. Îmi pare rău! Era o persoană minunată și sinceră, plecarea sa este un șoc pentru noi toți.

Mesaje de încurajare când ești trist

Toți avem perioade când, pur și simplu, simțim că lucrurile nu se leagă. De aceea, intrăm rapid într-o stare de tristețe care parcă nu mai trece. Sunt utile mesaje de încurajare pentru depresivi sau mesaje de încurajare când ești trist. De asemenea, ai grijă să transmiți câteva fraze cu însemnătate și dacă partenerul sau partenera ta are câteva zile mai grele. Există numeroase mesaje de încurajare pentru iubit sau mesaje de încurajare pentru iubită.

 1. Îmi fac griji din toată inima pentru tine, cred din tot sufletul că în curând te vei simți mai bine și lumea din jurul tău va deveni minunată, luminoasă, uimitoare și amabilă.
 2. Știu că sună a clișeu și poate chiar așa este, dar ai încredere, o să treci peste asta. Serios, ți-ai demonstrat de atâtea ori, singur/ă, că totul, dar absolut totul este trecător și ai văzut că te-ai vindecat complet după fiecare eșec, deci de ce să nu crezi și acum asta?
 3. Îți doresc ca viața să strălucească din nou în culori puternice. Îți doresc ca la orizont din nou să existe o mulțime de oportunități pe care, cu siguranță, nu le vei mai pierde.
 4. Bucură-te și ai grijă de tine, ai grijă de cei dragi, fără a lăsa tristețea și descurajarea să te distrugă.
 5. Îți doresc să fii mai puternic/ă și să crezi să va veni acea zi veselă și luminoasă. Un om atât de minunat nu trebuie să fie trist, ci trebuie să facă din această lume un loc mai bun, să creeze, să viseze și să se bucure de viață.

Mesaj de încurajare pentru primar

Chiar și oamenii aflați în funcții înalte au nevoie de încurajări. Responsabilitățile sunt de multe ori cele care afectează starea de spirit. Trimite mesaje de încurajare oamenilor speciali din viața ta.

 1. Nu vei putea deveni stăpânul vieții tale peste noapte. Doar relaxează-te. Fii stăpânul acestei zile. Apoi continuă să faci asta în fiecare zi.
 2. Primul pas către succes este atunci când refuzi să fii captiv mediului în care ești. – Mark Caine
 3. Nu există limite pentru ceea ce poți realiza, există doar limitele propriei gândiri. – Brian Tracy
 4. Succesul nu este final, eșecul nu e fatal: doar curajul de a continua contează. – Winston Churchill
 5. De fiecare dată când ești în dubiu cât de departe poți ajunge amintește-ți cât de mult ai mers deja. Amintește-ți toate obstacolele depășite, luptele câștigate și toate fricile învinse.

Citește și: 40 mesaje de la mulți ani pentru copii

Mesaje de încurajare pentru examen

Examenele sunt trepte importante din viața copiilor. Înainte de a da un examen, fiecare are nevoie de sprijin și încurajare că totul va fi bine. Câteva mesaje de încurajare pentru elevi sau studenții care urmează să parcurgă mai multe examene sunt binevenite. Iată mai jos 5 mesaje de încurajare pentru examen.

 1. Vreau să-ți urez mult noroc la examen. Ține minte că tu știi totul. Succesul să te ajute cu gânduri luminoase, opțiuni corecte și soluții potrivite. Baftă la examen!
 2. Pentru a realiza lucruri mărețe e nevoie nu numai de acțiune ci și de viziune, nu doar de planuri ci și de încredere că vei reuși.
 3. Adună toată voința într-un pumn, concentrează-te, pune în mișcare cerebelul și asigură-te că ții minte – ești mai inteligent decât toți ceilalți. Sunt sigur că vei trece examenul fără probleme. Nu există nici o îndoială!
 4. Pentru început, liniștește-te și fii mai îndrăzneț. Știu că te-ai pregătit bine pentru examen și-l vei susține cu succes. Cred în tine și în capacitățile tale. Norocul să te ajute!
 5. Țin pumnii pentru tine! Îți doresc să treci cu succes acest examen, totul să meargă ușor și rapid, simplu și fără probleme. Ține-te curajos, nu te panica și crede în tine. Mult noroc pentru tine și prosperitate.

Imagini de încurajare pentru prieteni

Imaginile pot transmite de multe ori mai multe față de un simplu mesaj. Dacă nu vrei să transmiți simple mesaje de încurajare pentru prieteni sau mesaje de încurajare în viață, există pe internet poze cu mesaje de încurajare. Cu siguranță persoana căreia îi vei trmite astfel de mesaje frumoase de încurajare își va recăpăta imediat optimismul.

femeie-care-zambesc-si-se-imbratiseaza

Mesajele de încurajare sunt potrivite pentru orice vârstă. Și asta pentru că fiecare avem și momente mai puțin plăcute peste care ne dorim să trecem. Numai cu ajutorul persoanelor apropiate reușim să zâmbim din nou. Tocmai de aceea găsești mesaje de încurajare pentru copii la școală sau pentru cei care au examene sau mesaje de încurajare pentru sora, fratele sau alți membrii ai familiei. Dacă vrei ca impactul mesajului să fie și mai mare poți încerca să transmiți mesaje creștine de încurajare cu poze. Indiferent de ce mesaje de încurajare alegi să transmiți, cuvintele tale îi vor inspira pe cei din jurul tău.

Surse: postmodern.ro, ideas.hallmark.com, felicitari.online, felicitari-ocazii.ro, claudianicolae.ro, medicalonet.com, mesajmix.com, bzi.ro, booknation.ro, mesaje-dragoste.com, stiridinlume.ro

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Mama mai are doar câteva luni de trăit, așa că am rugat-o să mă însoțească la balul de absolvire. Am vrut să se simtă specială
Mama mai are doar câteva luni de trăit, așa că am rugat-o să mă însoțească la balul de absolvire. Am vrut să se simtă specială

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  O mamă face păpuși cu dizabilități pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme să se simtă acceptați
  O mamă face păpuși cu dizabilități pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme să se simtă acceptați

  Peste 150 de milioane de copii din întreagă lume au dizabilități și se simt excluși din societate încă din primii ani de viață. Printre aceștia se numără și fetița...

  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte
  Mesaje de la mulți ani frumoase și scurte

  Sărbătorirea zilei de naștere este unul dintre cele mai așteptate momente din an pentru fiecare persoană. Amintește-le celor dragi cât înseamnă pentru tine cu ajutorul...

  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 16 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei
  Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 16 ani! Ce frumoasă este Violeta și ce mesaje i-au transmis părinții ei

  Andreea Marin și Ștefan Bănică au format, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale...

  Pentru prietenii care nu-mi mai răspund la mesaje de când am devenit părinte…
  Pentru prietenii care nu-mi mai răspund la mesaje de când am devenit părinte…

  Viața unei persoane se schimbă radical atunci când devine părinte, iar asta include și relațiile cu ceilalți. Nu mai ai la fel de mult timp și disponibilitate pentru prietenii...

  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI
  Mesaje ingeri luna septembrie – GEMENI

  “Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci...

  Psihologia online-ului: ce semne de punctuaţie nu trebuie să pui în mesaje
  Psihologia online-ului: ce semne de punctuaţie nu trebuie să pui în mesaje

  Punctul de la sfârşitul mesajelor este neprietenos şi impersonal, au descoperit cercetătorii. Este corect, conform normelor gramaticale dar greşit, conform normelor psihologice.

  Dana Rogoz: mesaje emoționante despre copiii ei. „Dacă mai durează mult senzația, voi leșina”
  Dana Rogoz: mesaje emoționante despre copiii ei. „Dacă mai durează mult senzația, voi leșina”

  Trebuie să recunoaștem că atunci când vrem să ne luăm porția zilnică de drăgălășenie, mai aruncăm un ochi pe contul de Instagram al Danei Rogoz. Poate te întrebi de...

  Solidaritate de tătic: cum și-a ajutat fiul să nu se simtă complexat de cicatricea lui
  Solidaritate de tătic: cum și-a ajutat fiul să nu se simtă complexat de cicatricea lui

  Un tată și-a făcut un tatuaj pe piept în semn de solidaritate pentru cicatricea pe care fiul său a dobândit-o în urma unei operații pe cord care i-a salvat viața.

  © 2024 Qbebe