Ora de naștere poate determina personalitatea copilului

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Conform specialiștilor, ziua este împărțită în 12 unități de timp, care sunt responsabile de energia noastră, dar și de trăsăturile personalității. Așa cum veți vedea și din articolul de mai jos, în funcție de ora la care s-au născut copiii noștri ne putem gândi la cum va evolua personalitatea lor pe măsură ce vor crește. Va fi interesant să urmărim pe parcurs câte din elementele prezentate mai sus se regăsesc în comportamentele, pasiunile și atitudinile lor.

Care sunt trăsăturile de personalitate ale celor ce sunt născuți între miezul nopții și ora 2 dimineața

Experții sunt de părere că una dintre trăsăturile de bază ale celor născuți în acest interval orar este că sunt visători, că încearcă să-și îndeplinească întotdeauna dorințele.
De asemenea, ei vor căuta stabilitatea și securitatea, părând în ochii celor din jur persoane rezervate. Le va plăcea să se afle în situații cu care sunt familiari.
Totodată, o altă caracteristică a personalitățiilor celor născuți în acest interval orar este că vor fi profund atașați de familie și că vor dori să le insufle celor din jur ideea că cel mai bine este să trăiești respectând valorile morale pozitive.

Fetita se uita la stele, de la geamul din camera ei

Cum arată personalitatea copiilor născuți între 2 și 4 dimineața

Dacă al tău copil s-a născut între aceste ore, poți să te aștepți să fie o fire curioasă, dornică de cunoaștere. De altfel, se spune că aceia care se nasc dimineața, înainte de răsăritul soarelui, au toate șansele să devină intelectuali și comunicatori excelenți. Referitor la acest ultim aspect, se spune că este foarte posibil să fie mereu prieteni buni și confidenți căutați de cei din jur.
Printre hobby-urile lor se vor număra, cel mai probabil, călătoriile, lectura, dar și scrisul.

Ce trăsături de personalitate au cei ce se nasc între 4 și 6 dimineața

Despre cei care se nasc în acest interval se spune adesea că, pe măsură ce se maturizează, trebuie să învețe să se gândească și la ei, nu numai la ceilalți, în condițiile în care activitățile lor preferate se leagă de a împărtăși și de a se ocupa de binele altora.
Copiii născuți între 4 și 6 dimineața vor fi firi romantice, care își fac griji pentru viitor. Uneori însă pot fi tentați să rămână blocați în niște idei fixe.

Baietel ce incearca sa consoleze o fetita

Citește și: 5 Activitati care sa iti invete copilul empatia

Ce trăsături ale personalității îi definesc pe cei născuți dimineața devreme (între 6 și 8)

Pe de o parte, ei vor fi lideri excelenți, care pot ajunge să-și sacrifice adesea timpul pentru ceilalți, fiind totodată prea exigenți cu ei înșiși și uneori și cu cei din jur.
Pe de altă parte, copiii născuți la orele menționate vor fi înclinați către partea artistică și vor avea o imaginație bogată. Se vor simți grozav dacă vor avea condițiile ce le vor permite să-și dezvolte această latură artistică, care-i va face să se simtă într-adevăr importanți.

Ce se poate spune despre personalitatea celor născuți între 8 și 10 dimineața

În primul rând, ei vor fi firi sensibile, care-și vor găsi împlinirea în a-i ajuta pe ceilalți să-ți găsească liniștea și armonia.
În al doilea rând, celor născuți între 8 și 10 dimineața le place mult să stea singuri, nu au nevoie să cunoască faima și să aibă o multitudine de relații sociale.
Nu în ultimul rând, ei preferă să mediteze, găsindu-și astfel resursele interioare și simțindu-se astfel în cea mai bună formă.

Personalitatea celor care se nasc în intervalul 10 dimineața și 12

Despre cei născuți în acest interval orar se spune că sunt firi deschise, care vor fi mereu tentate să-și facă prieteni, să împărtășească cu aceștia tot felul de experiențe amuzante și aventuri.
Copiii născuți până în prânz vor învăța ușor să fie buni coechipieri, îi vor atrage pe ceilalți precum un magnet și le va plăcea teribil să fie alături de cei ce cu care împărtășesc aceleași scopuri.

Copii veseli, tinandu-se de mana

Ce fel de personalități vor fi cei care se nasc între 12 și 14 ziua

Specialiștii îi văd pe cei născuți între aceste ore ca pe niște persoane ambițioase și responsabile, care vor fi mereu capabile să răspundă solicitărilor primite, cât mai bine posibil. Tocmai această trăsătură a personalității va fi cea care le poate dăuna la un moment dat, întrucât pot tinde să pună în prim plan viața profesională în detrimentul celei personale.
Tot în legătură cu acest aspect se poate spune că aceia care se nasc la orele prânzului au nevoie să fie admirați pentru capacitatea lor de a-și îndeplini sarcinile și pentru seriozitate.

Ce trăsături de personalitate au cei născuți între orele 14 și 16

Dacă ai un copil născut în acest interval orar, pregătește-te să trăiești alături de el tot felul de aventuri, întrucât principala sa trăsătură va fi spiritul de aventură. Astfel, vei vedea că va fi mereu dornic să exploreze ceva nou, iar pe măsură ce va crește va încerca să-și lărgească permanent orizonturile.
Va deveni un adult în căutarea răspunsurilor la tot felul de întrebări, căruia îi va displăcea rutina și predictibilitatea, preferând necunoscutul și imprevizibilul.

Ce se poate spune despre cei născuți între orele 16 și 18

Principala trăsătură a personalității unei persoane născute între aceste ore ale zilei este că este pozitivă și energică, încercând să pătrundă misterele vieții. Cu toate acestea, adesea se întâmplă să fie mai degrabă speriată în a-și deschide sufletul în fața celorlați
Cei născuți la aceste ore sunt în căutarea dragostei și încrederii.

Ce trăsături de personalitate au cei născuți între orele 18 și 20

Ceea ce-i definește pe cei născuți la aceste ore este mai ales empatia și dorința de a ajuta. Ei sunt înțelegători, nu pun prea multe întrebări și iau oamenii așa cum sunt. În același timp, nu le place să fie puși în fața cu confruntările, de aceea le evită pe cât posibil.

Ce se poate spune despre cei născuți seara, între orele 20 și 22

La fel ca și cei născuți în intervalul orar precedent (între orele 18 și 20), și aceștia sunt altruiști și le place să-i ajute ceilalți. Totodată, le place să fie apreciați de cei din jur.
Dacă ai un copil ce s-a născut între aceste ore, are toate șansele să fie un perfecționiști și să se străduiască mereu să evite tot felul de greșeli.

Ce trăsături de personalitate îi definesc pe cei care vin pe lume între orele 22 și miezul nopții

Cei născuți la aceste ore ale nopții vor ști clar ceea ce vor în viață, fiind plini de vitalitate și de bucurie. Își doresc să aibă parte de faimă, de atenție și pentru a le dobândi sunt capabili să-și depășească limitele.

Citește și: Ce spune zodia despre copilul tau

Voi știați până acum că există o legătură între ora la care ne-am născut și personalitatea noastră?

Surse:
www.playbuzz.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Greutatea mamei și a copilului în primii ani de viață determină sănătatea vieții de adult
  Greutatea mamei și a copilului în primii ani de viață determină sănătatea vieții de adult

  Prin studii recente a fost adus în atenție următorul fapt: un stil de viață sănătos, dar și menținerea unui indice al masei corporale normal al mamelor în perioada...

  Zi de naștere specială! O fetiță s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22 dimineața
  Zi de naștere specială! O fetiță s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22 dimineața

  Orice zi de naștere este specială, însă ziua de naștere a lui Judah Grace este poate cea mai specială. Micuța s-a născut pe 22.02.2022 la ora ... 2:22 dimineața. Familia ei...

  Când trecem la ora de iarnă? Ceasurile se vor da cu o oră înapoi luna aceasta
  Când trecem la ora de iarnă? Ceasurile se vor da cu o oră înapoi luna aceasta

  Când trecem la ora de iarnă în 2021? Acesta ar putea fi ultimul an în care România trece la ora de iarnă, după ce în cadrul Comsiei Europene s-a cerut...

  Lili Sandu izbucnește înainte de naștere: ”Nu pot înțelege cum un tată nu-și poate ține copilul în brațe
  Lili Sandu izbucnește înainte de naștere: ”Nu pot înțelege cum un tată nu-și poate ține copilul în brațe

  Frumoasa vedetă numără zilele până la nașterea primului ei copil, iar fericirea îi este umbrită de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus în ceea ce...

  Ce teste determină ADHD-ul la copil?
  Ce teste determină ADHD-ul la copil?

  ADHD-ul la copil se manifestă prin deficit de atenție, hiperactivitate și impulsivitate. Studiile din ultimii ani ne spun că aproximativ 5% dintre copiii din întreaga lume au...

  Sexul copilului va fi scos de pe certificatul de naștere? Ce recomandă specialiștii
  Sexul copilului va fi scos de pe certificatul de naștere? Ce recomandă specialiștii

  Asociația Medicală Americană (AMA) a publicat într-un raport din iunie că pledează pentru eliminarea sexului „masculin” și „feminin” de pe certificatele...

  Adda, mesaj emoţionant la ziua de naştere a copilului ei: "Fac greşeli din prea multă iubire"
  Adda, mesaj emoţionant la ziua de naştere a copilului ei: "Fac greşeli din prea multă iubire"

  Una dintre cântăreţele tot mai cunoscute în ultimul timp a ţinut să-i transmită fiului ei un mesaj cu ocazia împlinirii vârstei de 4 ani. Iată ce i-a scris Adda...

  Învățătoarea copilului meu mi-a spus să invit toți cei 24 de la colegi la ziua lui de naștere, cu părinți cu tot
  Învățătoarea copilului meu mi-a spus să invit toți cei 24 de la colegi la ziua lui de naștere, cu părinți cu tot

  Un tătic s-a enervat teribil după ce a primit un telefon de la învățătoarea fiului sau de 6 ani, care îi cerea să invite toți cei 24 de copii din clasa și pe părinții...

  © 2022 Qbebe