Rânduri pentru doamna învățătoare în care să-i arăți recunoștința

Rânduri pentru doamna învățătoare în care să-i arăți recunoștința

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Ți-a pus creionul în mână, te-a introdus în universul literelor și al cifrelor, te-a învățat lucruri esențiale despre lumea înconjurătoare. Cu alte cuvinte, se poate spune că te-a ajutat să pătrunzi în tainele cunoașterii. Dar munca ei nu s-a rezumat la atât: cu dragoste și cu pricepere, a știut să te încurajeze și să creadă în tine, având un rol esențial în formarea ta. Cu siguranță ți-ai dat seama despre cine este vorba: despre doamna învățătoare. Odată ce ți-ai lăsat micuțul în grija ei, ai știut că se află pe mâinile cele mai bune, ale Mamei de la școală. Cu emoție, cu respect și cu recunoștință, îndreaptă-ți gândurile către ea și, alături de copilul tău, încercați să creionați câteva rânduri pentru doamna învățătoare, prin care să-i transmiteți tot ceea ce simțiți. Pentru mai multe idei din acest punct de vedere, inspirați-vă și din articolul de mai jos, în care veți descoperi câteva modalități prin care să vă exprimați mulțumirea față de draga doamnă învățătoare.

Un gând bun pentru doamna învățătoare

Nu va fi greu să scrii câteva rânduri pentru doamna învățătoare dacă vei realiza o trecere în revistă a motivelor pentru care ar trebui să-i fii recunoscător/ recunoscătoare. Printre acestea se regăsesc:

  • Dedicarea de care a dat mereu dovadă- Capacitatea de a se dedica elevilor săi este una dintre cele mai importante calități ale unui dascăl, dar când vine vorba despre învățători aceasta contează parcă mai mult. Astfel, zi după zi, doamna învățătoare se străduiește să dăruiască tot ceea ce are mai bun copiilor, generozitatea ei fiind de neegalat. Mereu perseverentă, va fi mulțumită doar când va vedea că fiecare a reușit să progreseze, să dobândească noi cunoștințe
  • Blândețea- Chiar dacă a avut și momente în care s-a simțit nemulțumită de cum s-au comportat sau de cum au învățat elevii, a știut să le depășească și să fie pentru ei ca a doua lor mamă care, în ciuda faptului că îi mai și dojenește, nu le vrea decât binele, știind să-i aline când le-a fost mai greu. De asemenea, cea mai mare bucurie este când vede evoluția lor, când realizează că eforturile ei nu au fost în zadar
  • Munca asiduă- Nu sunt puține momentele în care un cadru didactic petrece ore în șir, inclusiv târziu în noapte sau în zilele libere, în scopul de a găsi cele mai bune soluții pentru a transmite cunoștințele. Aceste eforturi nu trebuie niciodată omise când vrei să-ți exprimi un gând bun pentru doamna învățătoare!
  • Capacitatea de a îndeplini mai multe roluri- Când vrei să-i adresezi mulțumiri doamnei învățătoare, ai în vedere și acest aspect: ea nu este doar cadru didactic, este mult mai mult decât atât. De pildă, știe să fie mediator, psiholog, paznic, asistentă medicală, pictoriță, matematician, cântăreață etc. Cu alte cuvinte, nu poți să nu spui că nu este un om bun la toate!
  • Creativitatea- De fiecare dată când te pregătești să-ți ajuți copilul să scrie câteva rânduri pentru doamna învățătoare sau dacă le vei scrie tu însăți, nu poți să nu te gândești și la creativitatea extraordinară de care aceasta dă dovadă de atâtea ori. Creativitatea se manifestă în tot ceea ce face, putând ajunge să constituie un adevărat model, o inspirație pentru elevii ei
  • Faptul că mereu are o vorbă bună- Pentru a-și motiva elevii să devină tot mai buni, are așteptări mari de la ei, dar nu ratează ocaziile în care să atragă atenția asupra lucrurilor pozitive, lăudându-le fiecare progres. Doamna învățătoare știe când și cum să realizeze acest demers, înțelegând cât de mult contează construirea încrederii în sine, în forțele proprii, încă din copilărie

invatatoare-zambitoare-alaturi-de-elevii-ei

Gânduri pentru doamna învățătoare

Va fi mult mai la îndemână să pui cap la cap câteva rânduri pentru doamna învățătoare dacă te vei gândi la ceea ce i-ai spune dacă ar fi în fața ta. Când copilul tău își va dori să-i scrie, îndeamnă-l să se raporteze la lucrurile pentru care îi este recunoscător, la momentele din zilele de școală sau de la activitățile extracurriculare care au avut mai mult impact pentru el sau pur și simplu la cum o vede el.

Gânduri pentru doamna învățătoare de la copii

Ori de câte ori copilul va dori să transmită câteva mesaje pentru doamna învățătoare sau să-i transmită un sincer „Mulțumesc”, vă puteți inspira și din următoarele sugestii:

  • „Doamnă învățătoare, de la dumneavoastră am învățat mai mult decât literele alfabetului. Pentru că ați fost atât de grijulie, m-ați ajutat să învăț de toate și să fiu mai bun/ă. Vă mulțumesc, dragă doamnă învățătoare!”
  • „A venit momentul să vă spun, doamnă învățătoare, că sunteți minunată. Vă mulțumesc pentru că ați muncit mult ca să faceți mereu lecțiile interesante și amuzante.”
  • „Sunt atât de norocos/norocoasă că sunt în clasa dumneavoastră. Sunteți bună, aveți grijă de mine în fiecare zi și mă ajutați să am noi idei, să fiu inspirat/ă.”
  • „Nu sunteți doar învățătoarea mea, sunteți prietena mea, ghidul meu și a doua mea mamă. Vă sunt recunoscător/recunoscătoare pentru bunătatea dumneavoastră, pentru dragostea dumneavoastră și pentru că mă ajutați întotdeauna.”
  • Nu aș fi ajuns aici dacă nu ați fi fost dumneavoastră, dragă doamnă învățătoare”- Acest mesaj poate fi inclus în rândurile pentru doamna învățătoare scrise de un copil care a terminat școala primară și care, având rezultate bune la învățătură, simte nevoia să-i mulțumească din toată inima

invatatoare-explicandu-i-ceva-unui-elev-al-ei

Gânduri pentru doamna învățătoare de la părinți

Când vezi cât de frumos a evoluat copilul tău și știi cât de încântat a fost mereu la școală, nu mai sta pe gânduri și pregătește câteva cuvinte frumoase pentru doamna învățătoare:

  • „Vă mulțumim din suflet, apreciem mult ceea ce faceți/ați făcut”
  • Sacrificiile dumneavoastră nu au trecut neobservate, vă suntem recunoscători pentru tot!”
  • „Ați făcut lucrurile atât de ușor de înțeles pentru copilul meu!”
  • „Copilul meu a fost atât de încântat de ceea ce le-ați spus în clasă, încât acum vrea să învețe mai mult despre...”
  • „Însemnați atât de mult pentru copilul meu, mereu vorbește de dumneavoastră!”
  • „În calitatea noastră de părinți, încercăm să facem tot ce este mai bine pentru copilul nostru acasă. Stăm însă liniștiți întrucât știm că va avea parte de tot ceea ce este mai bun și la școală, întrucât acolo sunteți dumneavoastră.”

Mulțumiri doamnei învățătoare

Până când vor prinde contur rândurile pentru doamna învățătoare, nu va fi greu să te raportezi la câteva dintre lucrurile pe care aceasta le-a făcut/ le face pentru copilul tău. Ceea ce este enumerat mai jos reprezintă doar o parte din ceea ce a dăruit zi de zi elevilor ei și care nu poate trece neobservat, fără cele mai sincere mulțumiri:

  • Este cel mai bun ghid al copilului- Doamna învățătoare este, încă din prima zi de școală, o adevărată lumină călăuzitoare, îndrumându-i pe cei mici nu doar în tainele învățăturii, ci și în tainele vieții, ajutându-i să deprindă abilități ce le vor fi oricând utile 
  • Muncește enorm pentru a dărui tot ce e mai bun- Neobosită, se străduiește cât mai mult să se facă înțeleasă, să transmită informațiile într-un mod cât mai atractiv, scopul ei fiind să le deschidă copiilor dragostea pentru școală, pentru carte
  • O grijă permanentă- Nu numai că se preocupă să aibă grijă ca elevii să fie în siguranță și să se simtă cât mai bine la școală, dar își face griji pentru ei și când nu sunt acolo, încercând să vină cu soluții în cazul în care cineva ar avea probleme de orice natură
  • Capacitatea de a vedea ceea ce este mai bun la fiecare- Încă de la primii pași ai copilului în școală, pe măsură ce a început să-l cunoască, a încercat să-i descopere calitățile și să-l ajute să le pună în valoare, sprijinindu-l totodată să-și învingă temerile, nesiguranțele, insuflându-i încredere și încurajându-l 
  • Își ajută elevii să-și descopere pasiunile- Antrenându-i în activități variate, încercând să aducă mereu ceva nou, îi poți aduce mulțumiri doamnei învățătoare și pentru că are un rol semnificativ în a-l sprijini pe copilul tău să-și descopere noi pasiuni, noi interese 
  • Fericirea ei este succesul copilului tău- Generozitatea, dedicarea ei, o determină să se umple de emoție și de bucurie pentru fiecare progres, pentru orice realizare, celebrând succesele sale ca și cum ar fi ale propriului ei copil sau chiar ale ei. Practic, se va „hrăni” cu acestea și, în situațiile în care vor surveni și provocări, va face tot posibilul să-și încurajeze elevii să meargă mai departe cu energie și determinare

cadru-didactic-alaturi-de-copii-la-un-cerc-de-astronomie

La mulți ani, doamna învățătoare

Profită de aniversarea doamnei învățătoare și urează-i un „La mulți ani!” plin de dragoste ca să-i arăți, o dată în plus, cât de importantă este pentru tine. În mod cert că va fi încântată dacă ar primi mesaje în care să se regăsească și următoarele rânduri:

„Doamnă învățătoare, să aveți parte de toată căldura omenirii, de un ocean de sănătate și de toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„Doamnă învățătoare, trandafirii pe care i-ați adunat în cununa vieții dumneavoastră să se împletească azi într-un buchet de împliniri. Fie ca florile iubirii să vă împodobească viața și să vi se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„La mulți ani, doamnă învățătoare! Viața să vă fie frumoasă și colorată ca acest buchet de flori.”

„Doamnă învățătoare, cu ocazia zilei de naștere vă doresc în primul rând ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu dumneavoastră, iar fericirea să vă însoțească la fiecare pas. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„Pentru că bucuria noastră sunteți dumneavoastră, doamnă învățătoare, vă doresc să fiți înconjurată doar de dragoste și bucurii. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este, neîndoielnic, învățătorul. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„Toate visele dumneavoastră să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„Astăzi, la aniversare, vin și eu cu o urare:

de noroc și sănătate

și realizări în toate!

Visele să se-mplinească,

dragostea să înflorească,

fericire doar să fie

și enormă bucurie!

Multă sănătate și fericire! La mulți ani, doamnă învățătoare!”

Expresii frumoase despre doamna învățătoare

Pentru ca rândurile scrise pentru doamna învățătoare să emoționeze și să bucure deopotrivă, este necesar să fie presărate de cuvinte alese cu mare grijă. Mai multă inspirație poate fi găsită și urmărind expresiile frumoase despre doamna învățătoare enumerate mai jos:
  • „Când v-am găsit, nu am găsit în dumneavoastră doar o doamnă învățătoare, ci și o mamă”
  • „Doamna mea învățătoare este ca a doua mamă pentru mine”
  • „După mama mea, pe care o ascult, următoarea sunteți DUMNEAVOASTRĂ, întrucât nu sunteți doar învățătoarea mea, ci și mama mea de la școală, care m-a învățat tot ce știu astăzi”
  • „Suflet nobil, iubitoare ca o mamă, veghează ca un înger asupra noastră, izvor de bucurie, pentru noi copiii; o pildă luminoasă de trăire și purtare; un mentor spiritual de care avem mare nevoie; o ființă bună și înțelegătoare.” (sursă: tpu.ro)
  • „Pot uita totul, dar nu voi uita niciodată dragostea pe care mi-ați dăruit-o, forța cu care m-ați înzestrat, cunoașterea pe care ați împărtășit-o cu mine.”
  • „Pentru restul lumii poate sunteți doar o învățătoare, dar pentru elevii dumneavoastră sunteți o eroină”
  • „Cu optimismul și cu încurajările dumneavoastră mi-ați luminat zilele”
„Când la școală-n prima zi, 
învățătoarea zâmbind, m-a luat dintre copii,
eu am început să plâng.
Ca o mamă iubitoare
M-a rugat cu tonu-i blând:
„Hai, zâmbește ca o floare, 
Nu vreau să te văd plângând”
Cu căldura ei de mamă,
Spre mine s-a aplecat.
Mi-a spus să nu-mi fie teamă
Și fruntea mi-a sărutat” (fragment din poezia „În prima zi de școală”, de Dumitru Delcă)

Compunere de mulțumire pentru doamna învățătoare

Să poți redacta o compunere de mulțumire pentru doamna învățătoare și să o citești apoi în fața acesteia sau să i-o trimiți va fi pentru ea un motiv de mare bucurie. Secretul reușitei va fi ca mai întâi să schițezi câteva rânduri pentru doamna învățătoare, pe care să le reunești apoi și în funcție de ceea ce îți vei mai aminti pe moment. Nu ezita să consulți și următoarele modele de compuneri:
„Dragă doamnă învățătoare,
Vreau să scriu câteva rânduri pentru a vă spune cât de mult mă bucur pentru că am putut fi în clasa dumneavoastră. Nu pot să nu mă gândesc la cât de special/ă m-ați făcut să mă simt. 
Sunteți un cadru didactic excepțional pentru că aveți atât de multă dedicație pentru elevii dumneavoastră. Mai ales când a fost vorba de matematică, despre care știați că este punctul meu mai slab, v-ați asigurat mereu că am înțeles bine. Fără dumneavoastră, nu aș fi reușit niciodată să pot socoti așa cum reușesc acum. Faptul că m-am putut baza mereu pe ajutorul dumneavoastră a fost mereu ceva special pentru mine și mi-a arătat cât de mult vă pasă de bucuria și de succesul copiilor.
Nu voi uita niciodată toate activitățile distractive pe care le-am desfășurat ca să ne ajutați să învățăm. Mi-a plăcut mai ales că mereu ați legat lecțiile de viața de zi cu zi ca să înțelegem mai bine. 
Vă mulțumesc pentru un an școlar minunat și pentru că mereu ați fost alături de noi. Vă apreciez mai mult decât vă închipuiți!
Cu drag,
X”  
Sursă: wikihow.com
 
„Rămas bun, doamna învățătoare!
Pentru noi ați fost ca o mamă. Vă mulțumim că ați fost alături de noi , că ne-ați învățat ce este bine și ce este răul. Vrem să vă mulțumim cu mare drag că ne-ați învățat să scriem și să citim, dacă nu erați dumneavoastră acum nu știam să scriem. Vă mulțumim că ne-ați dat sfaturi de fiecare dată când am avut nevoie. Când nu știam un exercițiu, dumneavoastră mi-ați explicat cu multa dragoste până când am înțeles.
Vă mulțumim că ați organizat cu noi foarte multe excursii în diferite orașe: Brașov, București. Vă mulțumim foarte mult, doamnă! Ne-ați ajutat să avem rezultate cât mai bune și să învățăm, să ajungem la olimpiade.
Vă iubim foarte mult și vă promitem că nu vă vom uita niciodată pentru tot ce ați făcut pentru noi în toți acești 4 ani. În acești 4 ani am învățat foarte multe de la dumneavoastră. Când vom avea nevoie de un sfat de la dumneavoastră, vă promitem că vom veni cu mare drag și vă vom cere părerea ! Cu lacrimi în ochi, vă spunem: Rămas bun, doamna învățătoare !”
elevi-care-vin-cu-un-buchet-de-flori-catre-doamna-invatatoare 

Dragă doamnă învățătoare...

Fie că este vorba despre începutul unui nou an școlar, fie că este vorba despre finalul acestuia și îți dorești ca și în următorul să te bucuri de aceeași atmosferă magică la școală, în câteva rânduri pe care să le scrii din tot sufletul pentru doamna învățătoare se pot regăsi și câteva dorințe, câteva așteptări. Poți începe cu o adresare caldă, precum este și „Dragă doamnă învățătoare”, urmând să menționezi apoi oricare dintre următoarele lucruri:

  • „Acordă-mi atenția ta”-  Ori de câte ori ai posibilitatea, încearcă să stai de vorbă cu mine, separat, chiar și pentru câteva clipe. În acest mod, vei avea ocazia să mă cunoști mai bine, iar eu voi mai deschis/ă față de tine
  • „Pune-mi cât mai multe întrebări”- Acestea nu ar trebui să fie legate doar de școală, ci și de viața mea din afara acesteia. Așa îmi vei arăta cât de mult îți pasă de mine
  • „Zâmbește-mi”- Un zâmbet îmi va lumina ziua, mă va ajuta să mă simt mai confortabil și voi vedea că te bucuri să fii cu noi în clasă
  • „Lasă-mă să-ți pun cât mai multe întrebări”- Când vei vedea că sunt interesat/ă de ceva, înseamnă că mi-ai stârnit interesul și ar trebui să fii bucuroasă. Înseamnă că mi-ai deschis gustul pentru cunoaștere!
  • „Acordă-mi timp”- Nu este vorba doar de timpul pe care ni-l acorzi nouă tuturor, pregătindu-ne zi de zi lecții cât mai fascinante, ci și timpul pe care ar trebui să mi-l lași pentru a reține, pentru a reflecta la ceea ne-ai spus. De asemenea, am nevoie să am și timp de joacă, încă sunt la vârsta la care ador să mă joc, nevoia mea de a mă juca fiind la fel de mare ca aceea de a învăța lucruri noi. De altfel, prin jocuri pot învăța mereu câte ceva!
  • „Încurajează-mă”- Se poate întâmpla oricând să am îndoieli asupra mea, să simt că nu pot face față unor provocări. Dar știu că tu ești lângă mine și că vei face tot ce poți ca să mă stimulezi să merg înainte, să am mai multă încredere în mine
  • „Nu mă determina să simt umilință”- Deși îți va fi greu să-mi faci față în anumite zile, știu că te pot face să îți pierzi răbdarea, încearcă să mă înțelegi și să mă ajuți să-mi îndrept greșelile. Fii cât mai corectă cu mine, orientează-mă spre calea cea bună, recunoaște dacă ți s-a întâmplat și ție să greșești
  • „Fixează-ți așteptări mari pentru mine”- În acest mod, mă vei determina să mă autodepășesc, să-mi pun în valoare calitățile și să lucrez la „punctele” mai slabe. Cu perseverența ta, nu mă lăsa până când nu vei observa că mă descurc tot mai bine
  • „Nu mă feri de provocări”- Când vei face așa, învață-mă și cum să le fac față. Fii permanent lângă mine și ghidează-mă așa cum ai făcut-o de fiecare dată!
  • „Ai încredere în mine”- Crede-mă când îți spun că voi realiza un lucru. Acordă-mi șansa de a-ți demonstra că pot. Ți-am promis și voi face tot posibilul să-ți arăt că voi reuși!
  • „Visează alături de mine”- Ajută-mă să-mi imaginez lucruri pe care le-aș putea face, încurajează-mă să-mi îndeplinesc visele. Să nu ratăm ocaziile ce ne permit să ne punem creativitatea la treaba, poate rezulta ceva nemaipomenit de aici!

eleva-aflandu-se-in-fata-clasei-si-cadru-didactic-incurajand-o-zambind

Rânduri pentru doamna învățătoare 

Să-ți arăți dragostea, admirația și mulțumirile pentru doamna învățătoare va fi mai la îndemână cu ajutorul rândurilor pe care le vei scrie pentru ea. Pune-le într-o scrisoare, într-un bilețel pe care să i-l lași pe catedră sau pur și simplu într-un buchet de flori:

  • „Dragă doamnă învățătoare, Vă mulțumesc pentru ceea ce m-ați învățat în acest an. Mi-a plăcut mult la școală, îmi va fi dor de dumneavoastră până la noul an școlar. Vă mulțumesc pentru surprizele din zilele de vineri, pentru excursii și pentru că ați fost atât de drăguță. Cred că sunteți cea mai bună învățătoare din lume. Cu dragoste, X”
  • „Dragă doamnă învățătoare, M-am bucurat să fiu în clasa dumneavoastră în toți acești ani. Mi-a plăcut cum ne-ați învățat, cum ați făcut lucrurile interesante și distractive. Mi-ar plăcea să-mi fiți mereu învățătoare!”
  • „Vă mulțumesc pentru un an școlar plin de lecții interesante. Am fost cel mai încântat/cea mai încântată în ziua în care am făcut împreună piesa de teatru la care au venit și părinții. Voi fi întotdeauna recunoscător/recunoscătoare pentru că am avut o învățătoare ca dumneavoastră!”
  • „Când vin la școală și vă întâlnesc, știu că voi avea o zi minunată. Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de bună și pentru că aveți mereu grijă de noi!”
  • „Dragă doamnă învățătoare, Vă mulțumesc pentru un an școlar plin de satisfacții și de bucurii. M-ați ajutat să învăț atât de multe lucruri noi. Chiar vă apreciez bunătatea și răbdarea, că ori de câte ori nu am înțeles ceva v-ați făcut timp să îmi explicați iar. O să-mi fie dor de dumneavoastră până când va începe școala!”

fetita-zambitoare-care-se-afla-in-aer-liber-si-deseneaza-si-scrie-pe-o-masa

Dragi părinți, nu mai stați pe gânduri și pregătiți și voi câteva rânduri pentru doamna învățătoare, prin care să-i demonstrați cât de mult îi apreciați eforturile și dedicarea de care dă dovadă:

  • „Vă mulțumesc pentru faptul că ați fost o învățătoare atât de bună pentru copilul meu. Știu că dascălii perfecți sunt greu de găsit, dar dumneavoastră ați fost cea mai bună învățătoare pe care ar fi putut să o aibă fiica mea/fiul meu.”
  • „Vă mulțumesc pentru dragostea și grija pe care i-o arătați zi de zi copilului meu. Apreciez mult asta și vă sunt recunoscător/oare!”
  • „Mă simt foarte liniștită când știu că o persoană precum dumneavoastră stă în preajma copilului meu și când îl văd atât de încântat când vine de la școală. Vă mulțumesc mult pentru tot ceea ce faceți!”
  • „Vreau doar să știți cât de mult vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră de fiecare zi. Știu că nu am mai spus-o suficient, dar sunteți cea mai bună învățătoare pe care ar fi putut să o aibă copilul meu. Vă mulțumesc!”
  • „Sper că știți că sunteți un cadru didactic minunat. Vă apreciem mai mult decât putem spune în cuvinte. Copiii noștri au trecut prin numeroase schimbări pozitive și știm că acestea vi se datorează. Fiți tot așa și de acum înainte! Vă mulțumim pentru tot!”

Surse: angelamaiers.com, blog.parentsquare.com, brainly.ro, citatepedia.ro, etandoz.com, felicitarifrumoase.com, felicitari.info, futureofwoking.com, ibhubsmedium.com, kidactivities.net, memesbams.com, mesajeurarifelicitari.com, perfecte.ro, ramseysolutions.com, tonsofthanks.com, tpu.ro, wikihow.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com, youtube.com

Articolul urmator
Scrisoare pentru mamele care își bat copiii
Scrisoare pentru mamele care își bat copiii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Rânduri pentru fiica mea: 45 de mesaje prin care îi spun cât de mult o iubesc
    Rânduri pentru fiica mea: 45 de mesaje prin care îi spun cât de mult o iubesc

    Legătura dintre mamă și fiică este unică. Indiferent dacă vorbim despre ziua de naștere sau una oarecare, mamele vor să-și arate sentimentele pe care le au pentru fiicele lor. Iar...

    O învățătoare din Târgu Mureș agresează verbal elevii în timpul orelor. Mărturiile părinților care și-au retras copiii de la școală
    O învățătoare din Târgu Mureș agresează verbal elevii în timpul orelor. Mărturiile părinților care și-au retras copiii de la școală

    „Minte îngustă!”, „unul mai bătut în cap că altul”, „la școală specială cu ăștia care nu învață!”. Îți vine să nu să...

    Un copil de șapte ani a fost bătut de învățătoare, însă femeia neagă acuzațiile. „Eu am dovezile pe mine. Pielea mea e dovada, nu vorbele”
    Un copil de șapte ani a fost bătut de învățătoare, însă femeia neagă acuzațiile. „Eu am dovezile pe mine. Pielea mea e dovada, nu vorbele”

    Un copil de 7 ani din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a fost bătut de învățătoarea sa. Deși aceasta neagă acuzațiile, băiatul are zgârieturi și...

    Un băiat de 8 ani din Bistrița Năsăud a fost legat de scaun și tras de urechi de învățătoare
    Un băiat de 8 ani din Bistrița Năsăud a fost legat de scaun și tras de urechi de învățătoare

    Un dascăl din Bistrița Năsăud ar fi tras de urechi un elev și l-ar fi legat cu scotch de scaun în timpul orelor. Copilul ar fi aruncat cu o bucățică de plastilină într-o...

    Învățatoare din Bacău anchetată după ce a jignit un copil cu autism: "Eu răspund doar de copiii OK, care se integrează"
    Învățatoare din Bacău anchetată după ce a jignit un copil cu autism: "Eu răspund doar de copiii OK, care se integrează"

    O învățătoare din județul Bacău, absolventă de Psihologie, este anchetată de Inspectoratul Școlar Județean, pentru că a adresat pe Whatsapp un mesaj jignitor unui elev cu...

    Două învățătoare din Iași au bătut cu bestialitate un copil de șapte ani: „Era cu obrajii și urechile învinețite”, spune mama copilului
    Două învățătoare din Iași au bătut cu bestialitate un copil de șapte ani: „Era cu obrajii și urechile învinețite”, spune mama copilului

    Două învățătoare de la un afterschool din Iași au bătut cu mâinile și picioarele un băiețel de 7 ani. Agresiunile au avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2022...

    Înregistrare cu o învățătoare din București, țipând la elevi: „Analfabeto! Hai, lasă boceala!”
    Înregistrare cu o învățătoare din București, țipând la elevi: „Analfabeto! Hai, lasă boceala!”

    Mama unui copil care învață la una dintre cele mai cunoscute școli din București a venit recent cu o reclamație la adresa unei învățătoare. Pentru a-și susține punctul...

    Caz unic în lume: familia cu două rânduri de gemene interasiale, câte una din fiecare rasă. Genetica este spectaculoasă!
    Caz unic în lume: familia cu două rânduri de gemene interasiale, câte una din fiecare rasă. Genetica este spectaculoasă!

    Un cuplu de britanici a devenit prima familie din lume cu 2 perechi de gemeni interasiali, câte unul din fiecare rasă.

    © 2024 Qbebe