Descoperă ținutul Animaterrei și pornește în căutarea creaturilor magice!

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că suntem mari, fie că suntem mici, suntem oricând atrași de lumile fabuloase, populate de creaturi cu virtuți neobișnuite. Puteți avea parte de o experiență inedită, la finalul căreia să învățați lucruri noi și să câștigați premii importante, dacă veți participa la Campania Animaterra. Din articolul de mai jos veți afla mai multe detalii despre aceasta. Veți fi surprinși să vedeți cât de interesantă este și cât de ușor vă puteți implica în ea!

Ce reprezintă Campania Animaterra și în ce perioadă se desfășoară

Pe parcursul lunilor mai și iunie, mai exact între 1 mai și 25 iunie, rețeaua de hypermarket-uri Kaufland România lansează Campania Animaterra-Lumea Fantastică. Aceasta a fost creată pentru a le oferi tuturor copiilor oportunitatea de a descoperi o lume magică, plină de aventură, alături de creaturi mitologice fascinante.

Cum se va derula Campania Animaterra-Lumea Fantastică

Pentru a pătrunde în minunata lume Animaterra, este necesar să colecționați 47 de carduri cu locuri magice sau cu creaturi fantastice, precum sirene, cai înaripați, căpcăuni, păsări care scuipă foc etc.. Puteți intra în posesia lor prin efectuarea de cumpărături din magazinele Kaufland. Astfel, la fiecare 50 de lei, cu condiția ca suma să se afle pe același bon fiscal, veți primi un pachet de 2 carduri Animaterra.
Un alt avantaj al acestei campanii este următorul: dacă veți achiziționa anumite produse, selectate în fiecare săptămână (din perioada 1 mai -25 iunie 2019), puteți obține gratuit un pachet cu 2 carduri speciale Animaterra. Acestea pot fi luate de la raftul cu produse din promoția Animaterra, în limita stocului disponibil.

Jocul Animaterra, disponibil în cadrul campaniei, vă va cuceri

Vă puteți distra oricând cu ajutorul acestui joc, de tip boardgame. El poate fi jucat cu cel puțin 2 participanți și cu cel mult 4.
Ca să vă puteți juca, veți avea nevoie de 47 de cartonașe de joc, între care se află 42 de carduri cu creaturi și 5 carduri „templu". Ele pot fi colecționate la cumpărături, cu condiția să existe valoarea de cel puțin 50 de lei, pe același bon.
În vederea punerii în practică a jocului, veți avea nevoie și de 4 pioni, 5 jetoane, dar și de o hartă și de regulamentul jocului. Oricare dintre acestea pot fi achiziționate separat din magazinele Kaufland.

Dacă vreți să vă colecționați mai rapid colecția de carduri, apelați la produsele din promoție și veți obține cardurile speciale, rolul lor fiind de a vă aduce extra puncte de magie.
De asemenea, trebuie să știți că există două variante de joc Animaterra: una simplă (Care presupune ca jucătorul ce are cele mai multe carduri descoperite pe hartă să câștige jocul) și una complexă (În cadrul ei, va ieși învingător jucătorul care a obținut cele mai multe puncte de magie, care apar înscrise pe fiecare card).

Un alt detaliu prețios legat de jocul Animaterra este: jocul se poate organiza fie cu setul complet, fie cu orice număr de carduri, inclusiv cu dubluri. Condiția este să existe cel puțin 10 carduri pentru 2 jucători sau 20 de carduri pentru 3-4 jucători. Puteți să găsiți și mai multe detalii datorită regulamentului jocului, primit odată cu achiziționarea acestuia.

Alături de jocul Animaterra, cei mici se pot bucura și de o carte de colorat sau de un rucsac, care pot fi cumpărate din magazinele Kaufland până pe data de 25 iunie.

Lumea Animaterra poate fi descoperită și datorită unei aplicații de pe telefonul mobil

Pentru mai multă distracție, oriunde și oricând, profitați de aplicația Animaterra Lumea Fantastică, disponibilă în magazinele Google Play sau App Store. Tot ce veți avea de făcut va fi să scanați cardurile cu creaturile fantastice, iar fiecare dintre ele va reuși să prindă viață, în format 3 D.

Hai cu mic, cu mare la Concurs!

Desigur că iubiți concursurile cu premii mari, așa că nici Campania Animaterra nu s-a lăsat mai prejos în a vi le oferi pe cele mai atrăgătoare.
Ca să vă înscrieți la concurs, va trebui să veniți la cumpărături la Kaufland și să aveți pe un bon fiscal suma de cel puțin 50 de lei. De asemenea, nu va trebui să uitați să scanați cardul Kaufland Card la casa de marcat.

În fiecare săptămână puteți câștiga cele 5 carduri de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare. Condiția necesară pentru a vă înscrie la acest concurs este să participați săptămânal la etapele competiției. În total, acestea sunt 8, ultima fiind între 19 și 25 iunie. Pentru a intra în extragerea etapei trebuie să vă înscrieți săptămânal. 

În privința premiilor mari, aveți șansa să le obțineți dacă veți avea 4 înscrieri, în 4 etape diferite. Datorită lor, puteți câștiga fie o excursie la Dino Park Râșnov (pe urmele dinozaurilor), fie una la „Universal Studios", în Los Angeles.

Voi ați început să colecționați cardurile din campania Animaterra?

Campanie Kaufland Animaterra

Logo Kaufland

Surse poze:
www.youtube.com

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Poze magice cu mămici care alăptează gemeni sau tripleți. Îți vor topi inima!
  Poze magice cu mămici care alăptează gemeni sau tripleți. Îți vor topi inima!

  Aceste poze cu mame care alăptează gemeni sau tripleți te vor impresiona până la lacrimi, mai ales dacă și tu treci sau ai trecut printr-o astfel de situație. Alăptarea este,...

  Dimineți magice printr-o apăsare de buton
  Dimineți magice printr-o apăsare de buton

  Summer collapsed into fall... Soarele blând îți mângâie chipul încă de la primele ore, în timp ce aroma boabelor de cafea proaspăt măcinate te...

  Micul explorator pornește în aventura Ice Age!
  Micul explorator pornește în aventura Ice Age!

  Zâmbetul pur al copiilor, venit din inimă, este ceea ce face un părinte cu adevărat fericit. Tu cum ai grijă de sănătatea zâmbetului celui mic? Primul lucru pe care...

  Sărbători de iarnă magice în Club Tefal
  Sărbători de iarnă magice în Club Tefal

  Rețete delicioase, fericire pură și cele mai cool premii! Așa se anunță sărbătorile de iarnă în Club Tefal, unde te întâmpină o super comunitate de food lovers....

  Pornește cu dreptul în diversificare! Iată 5 produse absolut necesare!
  Pornește cu dreptul în diversificare! Iată 5 produse absolut necesare!

  Una dintre cele mai mari provocări din primii ani de viață ai copilului tău este și diversificarea alimentației. Datorită ei însă micuțul va ajunge să se familiarizeze cu...

  Descoperă robotul Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care, pentru delegare absolută și curățenie ultra precisă
  Descoperă robotul Rowenta X-Plorer Seria 95 Total Care, pentru delegare absolută și curățenie ultra precisă

  Ultra performant, cu dotări inteligente și mereu conectat la aplicații? Rowenta a înțeles cerințele tale în materie de tehnologie și îți prezintă X-Plorer Seria 95...

  Descoperă România în siguranță!
  Descoperă România în siguranță!

  Freewheel este primul brand din România care oferă un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice, trotinete electrice și hoverboard-uri!

  Descoperă legătura dintre probiotice și tulburările atopice
  Descoperă legătura dintre probiotice și tulburările atopice

  Specialiștii avertizează că fenomenul alergiilor este tot mai acut în ultima perioadă. Astfel, se estimează că aproximativ 20-30% dintre copiii din statele dezvoltate din...

  © 2022 Qbebe