O femeie naște în cadă acasă live pe Facebook pentru că medicii i-au confundat sarcina cu o răceală

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Natosha Kramer (din Ohio, SUA), a născut anul trecut acasă, în cadă, după ce fusese la spital și i se spusese că are o gripă stomacală. A fost ajutată la naștere de părinții săi, iar fetița ei s-a născut sănătoasă. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi povestea Natoshei!

S-a prezentat la spital întrucât avea contracții și vărsături

Natosha Kramer (artist și fotograf) se afla în ultimul trimestru de sarcină când a ajuns la „Atrium Medical Center” din Middletown (Ohio), acuzând dureri de stomac și vărsături. Totul se întâmpla pe 12 iunie anul trecut, la ora 6 dimineața. Medicii au examinat-o și i-au făcut o ecografie. S-a putut observa că bebelușul se afla deja pe canalul vaginal, dar cu toate acestea i s-a spus că nu năștea și a fost trimisă acasă, cu un diagnostic de gripă stomacală.

doctorita-care-ii-face-ecografie-unei-femei-insarcinata

Potrivit „Mirror”, viitoarea mamă a explicat că: „Nu știam că mă aflam în travaliu întrucât mi-au spus că este vorba despre un virus digestiv. Nu credeam că de fapt nășteam...Era pentru prima dată. Nu știam.”

Ajunsă acasă, unde se aflau părinții ei, care se aflau în vizită, Natosha a născut, cu ajutorul acestora, în cada din locuința ei, în jurul orei 3:30 după-amiază.

Și-a filmat nașterea

A explicat faptul că a ținut să aibă nașterea filmată indiferent de modul în care s-ar fi petrecut aceasta, astfel încât să aibă amintiri de la acest eveniment major din viața ei: „Îmi doream să am o amintire de la naștere, fie că era la spital, fie că era acasă...”.

Pe parcursul nașterii a avut parte permanent de sprijinul părinților ei. A dezvăluit că mama sa a fost cea care a prins bebelușul (o fetiță, care a primit numele Nola) în momentul în care a venit pe lume: „Mama mea a fost cea care a prins-o pe Nola în timp ce eu stăteam acolo”.

De cealaltă parte, tatăl ei a încercat să se ocupe de cordonul ombilical al fetiței până la sosirea ambulanței. Din informațiile din „DailyMail”, proaspăta mămică a menționat, despre acesta, că: „Cei de la 911 l-au sfătuit pe tatăl mei să găsească o soluție pentru a lega cordonul ombilical, așa că, panicându-se, el a încercat să-și scoată șireturile de la pantofi, dar din fericire tocmai atunci a sosit și ambulanța.”

A avut dificultăți în a obține certificat de naștere pentru fiica ei

În condițiile în care nu născuse la spital, Natosha Kramer s-a confruntat cu diverse obstacole. De pildă, nu i s-a eliberat certificatul de naștere pentru fetița sa și nici nu a primit sprijin guvernamental. Potrivit „Mirror”, mamei care își născuse copilul acasă i s-a repetat că și situația creată de pandemie este de vină pentru că nu a primit sprijinul de care ar fi avut nevoie: „Îmi tot spuneau că din cauza COVID totul ar mai putea dura cam 1 an, dar nu sunt eu de vină că am născut acasă.”

Odată ce a contactat spitalul pentru a cere informații, a mărturisit că nimeni nu a luat-o în seamă: „Când am mers la spital, nimeni nu știa despre ce vorbesc și m-au tratat de parcă aș fi fost nebună”. Mai mult decât atât, reprezentanți ai „Atrium Medical Center” au insistat asupra ideii că politica federală impune ca mamele care nasc în afara spitalului să solicite eliberarea certificatului de naștere al copilului de la departamentul local de sănătate. Au adăugat și faptul că nu le este permis să divulge informații despre pacienți când primesc întrebări legate de aceștia.

În toamna anului trecut, Natosha Kramer a dezvăluit, așa cum reiese și din datele disponibile în publicația „Mirror”,  că fetița ei se dezvoltă bine, că este sănătoasă și că îndrăgește muzica: „Este perfect sănătoasă...Are erupție dentară de două luni. Se târăște și iubește jazz-ul.”

Surse: channelmum.com, dailymail.co.uk, dailyrecord.co.uk, mirror.co.uk

Sursă poză principală: facebook.com/toshaandnolakramer

Surse foto: facebook.com, youtube.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Medicii mi-au confundat cancerul de colon cu depresia postnatală
  Medicii mi-au confundat cancerul de colon cu depresia postnatală

  În timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină, Natalie Phelps, pe atunci în vârstă de 38 de ani, a început să acuze dureri mari în zona lombară și...

  O femeie nu a știut că naște. Pompierii i-au salvat bebelușul din hazna
  O femeie nu a știut că naște. Pompierii i-au salvat bebelușul din hazna

  Caz șocant într-o localitate din Constanța! O femeie a născut în toaleta din curtea gospodăriei sale și a scăpat bebelușul nou-născut în hazna. Potrivit...

  Afacerea momentului pe Facebook: Gravidele își vând testele pozitive de sarcină
  Afacerea momentului pe Facebook: Gravidele își vând testele pozitive de sarcină

  Ce poți face cu un test de sarcină pozitiv? Îl poți păstra că una dintre cele mai frumoase amintiri sau îl poți vinde pe internet, așa cum o fac de foarte mulți ani...

  Această femeie naște direct în Ocean, iar imaginile sunt absolut superbe
  Această femeie naște direct în Ocean, iar imaginile sunt absolut superbe

  O mamă care și-a adus copilul pe lume în Oceanul Pacific oferă o nouă semnificație conceptului de „naștere în apă”. Imaginile care surprind momentul sunt...

  Un bebeluș din Cluj a murit după ce a fost născut pe ascuns și abandonat în cadă
  Un bebeluș din Cluj a murit după ce a fost născut pe ascuns și abandonat în cadă

  Caz cutremurător în Cluj, unde un bebeluș a murit după ce a fost născut pe ascuns și abandonat în cadă. Copilașul s-a născut viu, dar a fost găsit fără suflare...

  Medicii au externat-o, spunând părinților ca e doar o migrenă. Fetița de 7 ani a murit a doua zi acasă
  Medicii au externat-o, spunând părinților ca e doar o migrenă. Fetița de 7 ani a murit a doua zi acasă

  O copilă de numai 7 ani s-a stins din viață, după ce medicii au considerat că suferă de o simplă migrenă și au externat-o din spital.

  Regulament Concursuri LIVE Qbebe
  Regulament Concursuri LIVE Qbebe

  Organizatorul concursului Organizatorul concursului este SC Rădulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea București, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1,...

  De ce nu stă Smiley pe acasă, deși Gina Pistol mai are puțin și naște: „Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou”
  De ce nu stă Smiley pe acasă, deși Gina Pistol mai are puțin și naște: „Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou”

  Îți vine să crezi că mai este doar o luna până când Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți? Nici lor! Cei doi se pregătesc temeinic pentru momentul în care...

  © 2022 Qbebe