Steablock, un supliment alimentar ce ajută la protejarea ficatului și participă la diminuarea efectelor negative ale ficatului gras

Andrada Popa

Steablock este un protector hepatic ce contribuie la buna funcționare a celulelor hepatice și participă la regenerarea celulei hepatice în afecțiuni precum hepatite sau ciroze hepatice. De asemenea diminuează efectele negative ale steatozei hepatice în afecțiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet. Poate fi cumpărat sub formă de cutie cu un flacon a 60 capsule, respectiv necesarul de administrare pentru 2 luni de zile.

Steablock are o formulă complexă — silimarină, acid alfa lipoic și seleniu — ce are la bază Tripla Terapie Antioxidantă. Este recomandat persoanelor care suferă de surmenaj fizic și mental, consum de alcool, fumat, stres, alimentație dezechilibrată, consum cronic de medicamente, diabet, sindrom metabolic, dislipidemii, steatoză hepatică și hepatită.

Eficiența produsului SteaBlock a fost demonstrată clinic, prin studiu medical de mari dimensiuni realizat în Romania, studiu ce a inclus pacienți cu mai multe tipuri de afectare hepatică (steatoza, hepatita, ciroza). Studiul Steablock a avut o durata de 27 luni, a debutat în luna martie 2018 și ultimele date au fost colectate în luna mai 2020. Este probabil cea mai ampla cercetare de acest fel, cercetare care a inclus pacienții din toate domeniile afectării hepatice, fară a impune un anume regim sau stil de viață.

Studiul se numește “Tripla terapie antioxidantă, o alternativă pentru pacienții cu afecțiuni hepatice cronice” și este un studiu de tip prospectiv, intervențional, multicentric.

La studiu au participat 1.718 de pacienți cu afecțiuni hepatice cronice din Romania, timp de 6 luni fiecare, monitorizați de 145 medici, din 134 centre la nivel national. Dintre pacienți, 80% prezentau doar steatoza hepatica, 13% hepatita și 7% dintre aceștia aveau și ciroza. Studiul și-a propus să demonstreze eficienta produsului Steablock în reducererea afectării hepatice utilizând doar produsul Steablock. Datele obținute în urma acestui studiu au arătat: 

 • Din totalul pacienților diagnosticați cu steatoza hepatică, 9% au fost vindecați. Iar 60% dintre aceștia au prezentat o regresie a steatozei.
 • Scăderea semnificativa a TGP cu o medie de 22%. Este indicatorul de citoliză pe care îl explorăm cel mai frecvent, inclusiv pentru a detecta leziunile hepatice minime.
 • Scădere a TGO cu o medie de 19%.
 • Scădere a TGP de 15%, ce arată o îmbunătățire a activității hepatice, fapt ce este esențial pentru pacienții care prezinta afecțiuni hepatice.
 • Scădere medie de 15% a trigliceridelor. Un beneficiu în plus este reducerea costurilor în cazul pacienților cu boli hepatice cronice – terapia triplă antioxidantă (propusa de produsul Steablock) fiind mult mai avantajoasă financiar, față de tratamentul cu interferon sau transplantul hepatic.

Despre ficat

Indiferent că o persoana manifestă în prezent afecțiuni hepatice cronice, este ușor supraponderală sau doar trăiește în societatea modernă de astăzi, menținerea unui nivel normal al funcției ficatului devine o necesitate. Responsabil pentru aproximativ 500 din funcțiile corpului, ficatul este esențial pentru viață. Ficatul este organul central care produce, transportă, modifică și stochează grăsimile din organism. Anumite afecțiuni pot perturba acest proces, conducând la depozitarea excesiva a grăsimilor în ficat.

Ficatul gras sau steatoza hepatică este o afecțiune reversibila ce se manifestă prin acumularea trigliceridelor în celulele hepatice în timpul procesului numit steatoză: adică reținerea anormală a lipidelor în interiorul celulelor. Această afecțiune se poate manifestă temporar sau pe termen lung, este nedureroasă, asimptomatică și se poate manifesta ca oboseala sau slăbiciune.

Website Steablock: www.steablock.ro

Despre Hyllan Pharma

Fondată în 2007, Hyllan Pharma a fost creată cu un spirit rebel și un țel înalt: să ofere produse superioare, create cu rețete proprii și calitate peste nivelul obișnuit al pieței, urmărind în același timp o direcție pentru o afacere conștientă social. Hyllan Pharma se dorește a fi o companie respectată. Pentru aceasta și-a format o cultură internă ce susține membrii echipei, oferind compensație echitabilă, instruire, un mediu de lucru sănătos, creativ și respect pentru diversitate.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Detoxifierea ficatului cu sare amară
  Detoxifierea ficatului cu sare amară

  Îți dorești să îți detoxifici corpul cu sare amară, dar te întrebi cum funcționează și ce efecte adverse poate să aibă? Îți explicăm în continuare...

  Care este regimul alimentar al copilului când are diaree
  Care este regimul alimentar al copilului când are diaree

  În trecut, recomandarea medicilor pentru copiii care prezintă diaree era adoptarea unei diete bazate doar pe câteva alimente, precum: banane, orez, mere și pâine...

  Ce schimbări negative au loc în corpul tău dacă nu dormi suficient
  Ce schimbări negative au loc în corpul tău dacă nu dormi suficient

  Potrivit specialiştilor, o persoană adultă ar trebui să beneficieze de 7-9 ore de somn pe noapte pentru a se bucura de o stare de sănătate cât mai bună. În schimb, dacă...

  Sintagma „gras și frumos” nu mai există! Dr. Mihai Craiu avertizează părinții despre obezitatea infantilă
  Sintagma „gras și frumos” nu mai există! Dr. Mihai Craiu avertizează părinții despre obezitatea infantilă

  Doctorul pediatru Mihai Craiu avertizează părinții cu privire la o concepție extrem de periculoasă pentru copii: „gras și frumos”. „Sintagma "gras și frumos" nu mai...

  Mancatul in fata televizorului: Efecte negative asupra copilului
  Mancatul in fata televizorului: Efecte negative asupra copilului

  Copilul meu ia masa in fara ecranului, pentru ca doar asa reusesc sa il pacalesc sa manance. In plus, folosim acel timp in scop educativ, iar el se simte bine! Este ceva atat de rau in...

  La 38 de ani şi mamă a 3 copii, Mirela Vaida s-a pozat astfel şi a stârnit valuri de reacţii negative: "Eşti urâtă!"
  La 38 de ani şi mamă a 3 copii, Mirela Vaida s-a pozat astfel şi a stârnit valuri de reacţii negative: "Eşti urâtă!"

  Una dintre cele mai cunoscute personalităţi de televiziune de la noi a postat recent o fotografie cu ea pe o reţea de socializare. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi ce...

  Medicii au spus că bebelușul meu are nevoie de dietă, pentru că „e mic și gras”
  Medicii au spus că bebelușul meu are nevoie de dietă, pentru că „e mic și gras”

  O mamă a dezvăluit că medicii au forțat-o să îți pună bebelușul la dietă pentru că fiica ei ar fi prea grasă și prea mică pentru vârsta ei.

  Frunze de nuc pentru păr: 6 beneficii extraordinare ale acestor minuni ale naturii
  Frunze de nuc pentru păr: 6 beneficii extraordinare ale acestor minuni ale naturii

  Încă de când eram mici, mamele noastre obișnuiau să folosească pentru frumosul nostru păr frunzele de nuc. Poate că multe dintre noi încă le mai folosim și astăzi,...

  © 2022 Qbebe