A venit bebe? Descoperă ce cadou îi poți face de acum, pentru toată viața

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Alegerea unui cadou nu este un demers tocmai ușor, mai ales dacă îți dorești neapărat să fie cu totul special, unicat. Cu atât mai mult cu cât darul celebrează venirea pe lume a unui copil, să te orientezi spre unul memorabil devine parcă mai dificil. Fie că este vorba despre propriul tău copil, fie că este vorba despre cel al unei persoane dragi, un tablou personalizat este un cadou demn de luat în seamă. Pe de o parte, va reprezenta un dar care nu își va pierde valoarea odată cu trecerea timpului, ci, dimpotrivă, va deveni mai valoros. Pe de altă parte, un tablou personalizat are rolul de a trezi întotdeauna o emoție, de a rememora un moment unic. Nu în ultimul rând, reprezintă un obiect care, datorită prezenței sale permanente, va deveni parte din viața celui care l-a primit și va putea rămâne pentru întotdeauna piesa de rezistență a unui decor.

Nașterea unui copil este un moment unic, rememorat cu ajutorul tabloului „Stars & Letters Baby Poster”

Clipa în care îți vei vedea bebelușul este marcată de emoții incredibile și vei dori să o păstrezi vie pentru întotdeauna. De asemenea, părinții vor fi oricând bucuroși când vor putea să le arate copiilor, pe măsură ce aceștia cresc, o imagine care să-i dezvăluie așa cum erau în prima lor zi de viață. În aceste context, un tablou care să redea întocmai (1:1) dimensiunile bebelușului din ziua nașterii reprezintă un cadou deosebit, ce va fi prețuit nu numai de părinți, ci și de către copil.

Tabloul Stars & Letters Baby Poster include o schiță realizată mai întâi în creion și apoi digitalizată, fiind personalizat cu numele bebelușului, cu data și cu locul nașterii și, în funcție de preferințe, cu un citat, cu un mesaj, cu un vers etc.

Pentru a evoca și mai mult unicitatea momentului în care un copil a venit pe lume, tabloul este completat de o hartă a cerului, ce include constelațiile vizibile într-o anumită zi, la o anumită oră și lună dintr-un an, pentru un anumit loc. Ea arată exact ca în momentul special al nașterii unui copil și, alături de stelele sale norocoase, poate reda și planetele vizibile atunci. Harta cerului este redată cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație (bazată pe un algoritm ce permite acoperirea oricărui loc de pe Glob, dar și a oricărei date din trecut și din viitor- de la 1900 la 2100), îmbinându-se precizia cu unicitatea artei, astfel încât tabloul să contribuie la crearea unui decor elegant și minimalist în orice încăpere.

„Stars & Letters Baby Poster” este un cadou adecvat atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, care îl va surprinde pe un copil atât în primii săi ani de viață, când va începe să întrebe curios cine este în acel tablou, cât și când va ajunge la adolescență și nu îi va veni să creadă cât de mult a crescut. De asemenea, tabloul acesta va stârni mereu nostalgie părinților, care vor fi parcă mai fericiți că „mâna de om” a devenit o persoană cu care se pot mândri din toate punctele de vedere.

tablouri-personalizate-Stars-&-Letters-Baby-Poster

Iubit din prima clipă- tabloul „Sweet Baby Sky Poster” personalizat

Acest tablou personalizat nu doar că va arăta, o dată în plus, că un copil luminează viața părinților săi și că se bucură de dragostea lor din primele clipe în care a venit pe lume, ci va arăta, totodată, că este imposibil să nu fie iubit de la început de către cei ce îl vor primi în dar. Ceea ce îl transformă într-un cadou cu o valoare sentimentală deosebită este atât schița cu dimensiunile exacte ale bebelușului la naștere (greutate și cm), cât și redarea hărții cerului din ziua, luna și locul în care s-a născut acesta. Datorită acestei hărți, tabloul va fi o rememorare perfectă a momentului în care stelele au strălucit parcă mai aparte pentru a-i ura „Bine ai venit!”.

Alături de harta cerului, tabloul ilustrează și zodia în care s-a născut copilul, putând fi personalizat cu numele acestuia, cu locul nașterii și cu un citat/un mesaj. În același timp, poate fi lăsat simplu, schița gingașă și background-ul în tușe de pictură în acuarelă putând „să vorbească”, să transmită emoții și să evoce amintiri prețioase.

Sweet Baby Sky Poster”, prin simplitatea și eleganța sa, se va remarca oriunde va fi pus, cum ar fi în camera unui copil, într-un dormitor, în living sau chiar într-un birou.

tablou-personalizat-Sweet-Baby-Sky-Poster

Pentru cele două suflețele- care sunt cele mai de preț comori ale tale- tabloul „Duo Star Map & Letters Birth Poster”

Când devii părinte pentru prima dată, te simți cu adevărat împlinit. Dar când reușești să ai lângă tine două suflețele dragi, bucuria este mai mare și simți că stelele tale norocoase ți-au surâs mai mult ca niciodată. Tot ce îți dorești este să păstrezi cât mai vie, pentru toată viața, amintirea momentului în care copiii tăi au venit pe lume.

Îți vei putea îndeplini această dorință și dacă vei avea ocazia să privești zi de zi un tablou care să-i înfățișeze sub forma unor schițe unicat, care să reflecte dimensiunile lor exacte din ziua în care s-au născut. Mai mult decât atât, alături de schițe pot apărea numele lor, data și ora nașterii și chiar o hartă a stelelor, exact așa cum au fost ele aliniate în clipa în care minunile tale au intrat în viața ta.

Având în vedere modul în care a fost gândit tabloul „Duo Star Map & Letters Birth Poster”, se poate afirma, pe drept cuvânt, că reprezintă un cadou deosebit nu numai pentru bebeluși, ci și pentru părinți sau pentru copiii mai mari, care vor fi fascinați de schițele desăvârșite. 

tablou-personalizat-Duo-Star-Map-&-Letters-Birth-Poster

„Steluțele norocoase urează vise plăcute celui mai scump copil”- tablou copii personalizat cu harta stelelor

Iată un tablou care va încânta cu siguranță din prima clipă în care va fi primit, din mai multe motive. Pe de o parte, este personalizat cu o hartă a stelelor ce se află, la rândul ei, într-o stea mai mare. Pe de altă parte, îmbină redarea hărții cerului cu un design delicat, în tușe de watercolor, în nuanțe pastelate. Nu în ultimul rând, întrucât steaua mai mare ce include harta stelelor găzduiește personaje drăgălașe, cufundate în cel mai dulce somn, tabloul este un cadou deosebit atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Spre exemplu, varianta „Pink Dreams” cucerește pe dată prin înfățișarea unor personaje foarte îndrăgite de micuțele prințese: un unicorn și un iepuraș roz, care le invită parcă într-o lume de basm.

tablou-personalizat-harta-stelelor-Pink-Dreams

În schimb, varianta „Blue Dreams” înfățișează un ursuleț simpatic și dolofan, dormind confortabil în pijamale de băieței.

tablou-personalizat-harta-stelelor-Blue-Dreams

Indiferent de varianta de tablou pentru care vei opta, acesta poate fi personalizat cu numele copilului, cu data, cu ora și locul nașterii sau cu un mesaj/citat și se va încadra de minune mai ales într-o cameră de copil.

Pe lângă variantele de tablouri personalizate descrise mai sus, poți descoperi și altele, la fel de frumoase și de unice, urmărind colecția de cadouri pentru copii și părinți disponibilă aici.

Indiferent de tipul de tablou pentru care vei opta, trebuie să știi că acesta se bazează pe un print de o înaltă calitate (cu dimensiunea de 50 cm X 70 cm), pe hârtie foto impecabilă și că va fi înrămat pentru un plus de eleganță și pentru conferirea unui look elegant și minimalist. Timpul de execuție pentru tablouri este cuprins între 3 și 5 zile lucrătoare.

Ori de câte ori ești în căutarea unui dar deosebit, de neuitat, pentru persoanele dragi din viața ta, nu uita să consulți și variantele de cadouri pentru bebeluși și adulți disponibile în magazinul online artcover.ro/shop/

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: artcover.ro, istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Iată de ce nu te poți ține de diete: greșeala pe care toată lumea o face
  Iată de ce nu te poți ține de diete: greșeala pe care toată lumea o face

  Faci asta după fiecare răsfăț sau exces culinar. Îți promiți că de mâine vei mânca sănătos și că vei renunta la dulciuri și la alimentele care îți plac,...

  Ce poți face cu o pungă de mazăre congelată? 6 rețete rapide pentru toată familia
  Ce poți face cu o pungă de mazăre congelată? 6 rețete rapide pentru toată familia

  Ai o pungă de mazăre congelată în frigider? Ce poți face cu ea? Atât de multe! Și nu ne referim aici la a o folosi pentru a reduce o inflamație, ci la rețete cu adevărat...

  Ariana se luptă de la 11 luni pentru viața ei: a făcut pareză de la varicelă iar acum, la 14 ani, se luptă și cu 2 tumori cerebrale. Cum poți să o ajuți să aibă o viață normală
  Ariana se luptă de la 11 luni pentru viața ei: a făcut pareză de la varicelă iar acum, la 14 ani, se luptă și cu 2 tumori cerebrale. Cum poți să o ajuți să aibă o viață normală

  Ce îți dorești, tu, dragă părinte, cel mai mult pentru copilul tău? Să aibă o viață normală, nu-i așa? Asta își doresc și părinții Arianei, ca fiica lor frumoasă,...

  Un somn de calitate pentru mami și bebe! Descoperă produsele
  Un somn de calitate pentru mami și bebe! Descoperă produsele

  Somnul este la fel de necesar pentru organism precum apa și mâncarea. Atunci când dormim, organismul se reface după activitatea din ziua anterioară și se încarcă cu...

  10 moduri prin care poți să dăruiești cel mai de neprețuit cadou Crăciunul acesta: timpul tău
  10 moduri prin care poți să dăruiești cel mai de neprețuit cadou Crăciunul acesta: timpul tău

  Cum se apropie perioada Crăciunului, cum începem să ne agităm în legătură cu darurile pentru cei dragi. Ce ar fi ca anul acesta, în loc să alergi prin magazine după...

  Lavinia Pîrva pune copilul pe primul loc:”Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut”
  Lavinia Pîrva pune copilul pe primul loc:”Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut”

  Lavinia Pîrva (35 de ani) formează un cuplu cu Ștefan Bănică Junior (52 de ani) și este una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbiz-ul românesc. Aceasta a...

  Cel mai important cadou pe care poți să îl oferi copilului tău: să pui sănătatea ta pe primul loc
  Cel mai important cadou pe care poți să îl oferi copilului tău: să pui sănătatea ta pe primul loc

  O mamă este capabilă de sacrificiu suprem, dar de multe ori cel mai important cadou pe care îl poți oferi copilului tău este mai simplu decât îți imaginai: să pui...

  Hidratarea este importantă! Descoperă noul produs care te ajută să ai un stil de viață sănătos
  Hidratarea este importantă! Descoperă noul produs care te ajută să ai un stil de viață sănătos

  Auzim peste tot că hidratarea este foarte importantă pentru o a avea o viață sănătoasă. În fiecare zi facem tot posibilul să respectăm sfaturile specialiștilor și să...

  © 2022 Qbebe