Gânduri pentru mama: 60 de idei prin care să-i transmiți toată dragostea ta

Gânduri pentru mama: 60 de idei prin care să-i transmiți toată dragostea ta

Mirela Floricescu - Redactor

Mama este cea mai importantă ființă din viața noastră. Mama ne-a ocrotit nouă luni în pântecul ei, iar cu blândețe și răbdare ne-a ghidat primii pași în viață. Indiferent de vârstă, emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când vorbim despre mama. Să nu uitați să le aduceți aminte zilnic mamelor voastre cât de apreciate și iubite sunt. Trebuie să profităm de fiecare clipă pe care o putem petrece alături de mamele noastre, atâta timp cât încă mai sunt lângă noi. De asemenea, în preajma zilei de 8 martie, alege cele mai frumoase cuvinte pentru mama și ai grijă să i le transmiți din suflet. Găsești mai jos peste 60 de idei pline de gânduri frumoase pentru mama de 8 martie. Aceste mesaje reprezintă ceva frumos pentru mama, o mică recompensă pentru toată dragostea și răbdarea ei.

Gânduri despre mama

Atunci când avem o supărare sau când nu putem să rezolvăm ceva, primul gând se duce la mama. La ea putem să apelăm indiferent de zi sau de oră. Mama ne este sprijin și consolare în orice moment al vieții. De aceea, orice mamă trebuie să se simtă apreciată atât prin fapte, cât și prin vorbe. Găsești mai jos gânduri frumoase pentru mama, pe care poți să i le transmiți cu orice ocazie.

femeie-tanara-si-o-alta-mai-in-varsta-stau-cu-fruntile-lipite-si-zambesc

 1. Mama, mulțumesc că mi-ai oferit cele mai bune lucruri în viață: iubirea ta, grija ta și răbdarea ta.
 2. Pentru o mamă, vârsta nu înseamnă nimic. Copiii se fac mari, se schimbă, pleacă de acasă, dar ea rămâne tot mama. Iar în inima ei, fiecare va rămâne copilul ei.
 3. Când ești copil merge înaintea ta, ca să îți fie exemplu. Când ești adolescent merge în spatele tău, ca să fie acolo dacă ai nevoie de ea. Când ești adult merge alături de tine, ca să treceți prin viață împreună. Ea este mama.
 4. Mama iubește necondiționat. Bucuria noastră este bucuria ei, tristețea noastră este durerea ei. Dragostea mamei pentru copilul ei nu se compară cu nimic altceva în lume. Nu cunoaște nicio lege, nici milă, îndrăznește orice și zdrobește fără regret tot ce stă în calea ei.
 5. O mamă se gândește la copiii ei zi și noapte, chiar dacă ei nu sunt lângă ea și îi va iubi într-un mod pe care ei nu îl vor înțelege niciodată.

Gânduri despre mama: Îți mulțumesc pentru...

 1. Îți mulțumesc pentru toate orele în care m-ai ascultat. De la tine am învățat cele mai importante și frumoase lecții de viață.
 2. Îți mulțumesc pentru nopțile nedormite în care ai avut grijă de mine, pentru supa caldă pe care mi-o aduceai la pat, pentru îmbrățișările calde care îmi calmau sufletul când corpul meu era bolnav.
 3. Îți mulțumesc că ai ales să îți schimbi cursul vieții pentru mine, că m-ai purtat în pântece nouă luni și că m-ai adus pe această lume.
 4. Îți mulțumesc pentru dragoste, susținere, înțelegere, sfaturi valoroase care mă ajută atât de mult în viață. Ești cea mai minunată mamă din lume.
 5. Îți mulțumesc ca m-ai făcut să mă simt un om special și m-ai încurajat să îmi găsesc drumul în viață.
 6. Îți mulțumesc pentru toate gândurile, sacrificiile, rugăciunile şi eforturile pe care le-ai făcut pentru mine, fără ca măcar să le conştientizez sau să le percep întreaga dăruire. Îți mulțumesc pentru nopţile în care nu ai dormit din cauza mea, pentru zilele în care nu ai avut linişte din pricina mea, pentru tot ceea ce ai făcut şi vei continua să faci pentru mine.

Expresii despre mama

Cuvântul „mama” este foarte sensibil pentru oricare dintre noi. Tocmai pentru a reaminti de rolul esențial pe care o mamă îl are în viața copilului ei, am ales numeroase expresii despre mama, spuse chiar de oameni foarte cunoscuți din istorie. Aceste expresii dacă sunt spuse din inimă se transformă în cele mai frumoase gânduri pentru mama. Nu uita că nu îți trebuie o ocazie specială pentru a-i transmite mamei tale câteva gânduri minunate.

femeie-cu-parul-alb-scurt-si-alta-cu-parul-saten-si-mai-tanara-sunt-imbratisate-si-zambesc

 1. „O mamă este acea persoană care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită de nimeni.” – Cardinal Mermillod
 2. „Mamele bune nu sunt cele cărora nu le-a fost greu. Sunt cele care au trecut peste toate greutățile.” - Anonim
 3. „Sufletele de mamă n-au nicio cumpătare la recunoștință, cum n-au nici la iubire.” – Hortensia Papadat-Bengescu
 4. „Fie că suntem copii sau bătrâni, fie că o vedem zilnic sau mult mai rar, de Ziua Mamei, îi datorăm cinstire și mărturisim că acasă, de fapt, înseamnă mama.” – Carol Caperelli
 5. „Ca să fi bogat este de ajuns să-ți strigi mama, iar ea să-ți răspundă.” – Anonim
 6. „Inima unei mame este un adânc abis în străfundurile căruia vei găsi întotdeauna iertarea.” - Honore de Balzac
 7. „Dragostea unei mame este combustibilul care îi permite unei ființe umane normale să facă și imposibilul.” - Marion Garretty
 8. „Când ești mamă, nu ești niciodată cu adevărat singură în gândurile tale. O mamă trebuie întotdeauna să se gândească de două ori: o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei.” - Sophia Loren
 9. „O mamă își poate ține doar o vreme copilul de mână, dar de inimă nu-i dă drumul până la sfârșitul vieții.” – Anonim
 10. „Mama este numele pentru Dumnezeu de pe buzele și din inimile copiilor.” – William  Makepeace Thackeray

Texte frumoase despre mama

Dacă nu ai idee de un text frumos pentru mama ta, te poți inspira din cele pe care le găsești mai jos. Cuvintele simple, dar spuse din inimă fac mai mult decât orice cadou scump, iar mamele așteaptă doar ca iubirea pe care ele au împărțit-o toată viața, să le fie întoarsă și de către copii, la rândul lor.

fetita-satena-si-o-femeie-adulta-satena-tin-fiecare-cate-o-mana-lipite-iar-cu-degetele-formeaza-o-inima

 1. Mama e acolo la fiecare examen, la fiecare dezamăgire și la fiecare bucurie. E acolo la fiecare zâmbet și la fiecare lacrimă, la fiecare criză de furie și la fiecare val de entuziam. E ca o mare care poartă copilul pe valurile ei, încercând să îl conțină și să îl țină tot mai sus, deasupra, să îl poarte spre soare.
 2. Mama e un om, e un loc, e o stare, e un tot. Pentru copilul ei e o sursă nesecată de sprijin și iubire. E o prezență, e o lumină, e un soare ce stă mereu în spatele copilului și îi dă căldură și îl face să strălucească. Chiar și atunci când copilul e la rândul său părinte și soare pentru copiii săi.
 3. Ai un suflet bun și o inimă binevoitoare. Datorită bunătății și sincerității tale atragi orice persoană. Ochii tăi sunt ca stelele în timpul nopții, iar zâmbetul tău este ca soarele în timpul zilei. Poți fi numită pe bună dreptate ocrotitoarea familiei noastre. Ești cea mai bună mamă pe care o poate visa orice copil!
 4. Mamă, mâinile tale sunt cele mai afectuoase și mai blânde! Mai mult decât orice, îmi place să simt căldura mâinilor tale. Îmi place când mă îmbrățișezi – de parcă m-au cuprins razele soarelui și mi-au încălzit adâncul sufletului meu! Mâinile tale mă vindecă, pentru că în ele se regăsesc iubirea și grija.
 5. Mamă! În ziua în care te-ai născut, cea mai strălucitoare stea s-a aprins pe cer și a devenit un aliat în călătoria ta. Ai atât de multă energie, atât de multă atitudine pozitivă față de viață! Și anii nu te îmbătrânesc în niciun fel! Ești veselă și tânără în inimă și uneori mă îndoiesc cine dintre noi e mai în vârstă! Comunicând cu tine, înțeleg că viața este un lucru minunat!

Gânduri despre mama care a murit

Pierderea mamei este o durere ce nu poate fi stinsă niciodată. Tot ce poți face este să-i menți amintirea vie și să-i transmiți în continuare dragostea ta. De acolo de sus, mama este îngerul tău păzitor, care te ferește de toate necazurile vieții. Găsește alinare în gândurile despre mama care a murit de mai jos.

maini-ale-unor-femei-in-varsta-impreunate

 1. Mama nu încetează niciodată să existe, chiar și atunci când nu mai e. Căci mama este mereu mamă, chiar și dincolo de această lume. Iar legătura dintre mamă și copil străbate toate lumile posibile și trece dincolo de legile naturii, așa cum le cunoaștem.
 2. Mama, ai putea să te întorci și să mai stai o vreme? Vreau să-ți aud vocea și să-ți mai văd zâmbetul. Vreau să te strâng puternic în brațe și să nu-ți mai dau drumul să pleci. Și mai ales să-ți spun cât de mult te iubesc.
 3. Mi-ai lipsit ieri, îmi lipsești și azi și îmi vei lipsi și mâine. Îmi va fi dor de tine tot restul vieții mele și te voi iubi mereu, mamă.
 4. „Sub stele trece apa/Cu lacrima de-o seamă/Mi-e dor de a ta privire/Mi-e dor de tine, mamă!” (Grigore Vieru)
 5. „Mamă, vin la crucea ta c-o floare!/Lacrmi curg din cer...sub nori de pleoape/Sufletul mi-e plin de întristare/S-a trezit în mine atâta noapte.” (Rodica Nicoleta Ion)
 6. „Mama mea, tu ești departe/Acolo unde mergem toți/Eu te simt totuși aproape/Ești printre vii, nu printre morți.” (Mihai Leonte)

Scrisoare pentru mama

Dacă un mesaj nu transmite tot ceea ce ai vrea, atunci îți recomandăm să dai frâu sentimentelor într-o scrisoare sinceră către mama ta. Este un gest inedit și cu siguranță ea va aprecia toate cuvintele speciale pe care i le-ai scris. Pentru mai multă inspirație, găsești mai jos câteva modele de scrisori pentru mama.

femeie-care-se-uita-pe-o-felicitare-cu-o-inima-desenata-pe-ea-si-zambeste-si-are-langa-ea-o-fetita-si-un-baietel

 1. Dragă mamă, brațele tale au fost mereu deschise când am avut nevoie de o îmbrățișare, iar inima ta m-a înțeles atunci când am avut nevoie de un prieten. Ochii tăi blânzi au devenit asprii atunci când a trebuit să îmi învăț lecția de viață. Puterea și dragostea ta m-au îndrumat și mi-au dat aripi pentru a mă ajuta să zbor. Pentru toate astea, îți mulțumesc!
 2. Draga mea mamă, știu, este o zi oarecare, însă am câteva cuvinte pentru mama mea pe care simt nevoia să i le transmit. Mamă, vreau să îți spun câtă iubire există în sufletul meu pentru tine. Aș vrea să știi că cel mai bun lucru pe care aș putea să îl fac este să îți mulțumesc clipă de clipă pentru că m-ai ajutat să îmi găsesc drumul în această lume. Vreau să îți aduci aminte că ești de neprețuit în toate aspectele. Ești bucuria sufletului meu si ești soarele zilelor mele. Te iubesc, mama!
 3. Dragă mamă, te iubesc nespus! Și îți mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru mine de-a lungul anilor. Și pe care încă le faci. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat viață. Din viața ta. Te iubesc, mama! Cu încrederea neștirbită în cuvintele tale. Cu admirația pentru dăruirea ta. Cu dorința de a-ți aduce alinare. Îți mulțumesc, mama, pentru lumea de poveste pe care mi-ai creat-o ținându-mă departe de suferință. Pentru că astfel am putut să iau cu mine în timp o parte din această lume și să îmi păstrez din inocența mea de copil. Și am putut astfel să pășesc cu încredere în viață.
 4. Dragă mamă, îţi scriu această scrisoare cu ocazia tuturor zilelor în care ar fi trebuit să-ţi vorbesc. Te apreciez, dragă mama, pentru toate sacrificiile tale pe care abia acum le înţeleg. Iţi mărturisesc că încă ai rămas îngerul copilăriei mele. Eşti îngerul care mi-a luminat calea în viaţă, mi-a predat curajul că prima lecţie şi mi-a oferit că tema întreagă mea existenţa. Iartă-mă, dragă mama, mi-am dat seama atât de târziu că te-am rănit câteodată şi că ai avut momente în care ai suferit pentru fericirea mea.
 5. Dragă mamă, când zâmbești, fața ta strălucește și sufletul meu se umple de căldură. Râsul tău este cel mai plăcut și mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată și când îl aud, întregul meu corp râde odată cu tine. Când simt atingerea ta, simt fiecare bătaie a inimii tale. Când mă îmbrățișezi, simt căldura, bunătatea și dragostea ta neegoistă, dragoste pe care numai o mamă o poate da. Mi-ai învățat că speranța poate fi găsită în locurile cele mai puțin așteptate. M-ai învățat că fericirea nu se găsește în lucruri scumpe, materiale și tranzitorii, ci în cele mai mici plăceri și detalii pe care le simțim și le vedem în fiecare zi. În oamenii care ne înconjoară. Dar cel mai important, în noi înșine.

Gânduri pentru mama de ziua ei

Cu ocazia zilei sale de naștere, îi poți oferi mamei tale în dar un mesaj special. Amintește-i câte sacrificii a făcut pentru ca tu să devi omul care ești astăzi, dar și câtă iubire necondiționată ascunde inima ei. De asemenea, amintește-i că nu ai uitat de toate sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul vieții pentru tine. Mai jos sunt mai multe gânduri pentru mama de ziua ei.

femeie-cu-par-alb-si-in-varsta-tine-un-cadou-si-un-buchet-de-flori-in-mana-si-sta-cu-fruntea-lipita-de-o-femeie-tanara

 1. Cu tandrețe și iubire, mamă, te felicit astăzi de ziua ta. Lasă viața să-ți fie ca o grădină de flori magice, unde cresc trandafiri albi de sănătate, trandafiri roșii de dragoste, romanițe de fericire și margarete de bunătate. Și toate florile să fie parfumate cu căldură și tandrețe. Fie ca toată credința, speranța și iubirea să fie tovarășii tăi pe viață.
 2. În această zi, îmi amintesc întotdeauna de copilărie, care este strâns legată de tine, mama. Poate anii și ne schimbe chipurile, dar imaginea ta sfântă va rămâne în memoria mea pentru totdeauna neschimbată. La mulți ani, mamă!
 3. La mulți ani, cea mai dragă femeie din lume! Îți sărut mâinile pentru că nu le-ai jelit, ridicându-mă în picioare. Mă închin la picioarele tale, pentru că m-ai purtat în copilărie în brațe. Te cuprind strâns pentru că nu ai fost zgârcită la bunătate și afecțiune!
 4. Iubită mamă, astăzi vreau să te felicit cu ziua de naștere, îți doresc mereu să zâmbești, pentru că zâmbetul tău face ca această lume să fie mai strălucitoare și frumoasă, să nu plângi niciodată, pentru că nimic în lume nu merită lacrimile tale. Să crezi mereu în tine, pentru că ești cea mai uimitoare femeie pe această planetă!
 5. Cea mai apropiată și dragă persoană din lume, draga mea mamă! Cu prilejul zilei de naștere doresc să-ți urez sănătate, viață lungă și fericire la nesfârșit. Fie că micile noastre certuri să rămână în trecut, iar cu fiecare zi ce trece înțelegerea și dragostea noastră să fie cât mai puternică. La mulți ani!

Cele mai frumoase gânduri pentru mama de 8 martie

Ziua Internațională a Femeii reprezintă un alt prilej pentru a-i arăta mamei tale cât de mult o apreciezi. Un mesaj venit din suflet o va face foarte fericită. Mai jos ai câteva gânduri frumoase pentru mama de 8 martie.

imagine-cu-ziua-internationala-a-femeii-8-martie-cu-inimi-rosii-albe-si-bleu-in-jur

 1. 8 martie este ziua tuturor femeilor, iar eu vreau să o felicit pe cea mai specială dintre acestea. La mulți ani împliniți și voioși, mamă dragă! Viața să îți fie o continuă primăvară!
 2. Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, dragă mamă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La mulți ani de 8 martie!
 3. Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine.Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mama mea!
 4. Dacă aș avea câte o floare pentru fiecare clipă în care mă gândesc la tine, mamă, ar însemna să mă plimb veșnic într-o grădină de flori. La mulți ani de 8 martie, mamă!
 5. Odată cu venirea primăverii, ai venit tu! A răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine. Și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară. Te iubesc! La mulți ani de 8 martie, mama!

Mesaje pentru mama

Exprimarea recunoștinței nu ține de o zi anume din calendar. Un mesaj spus din suflet poate fi transmis în fiecare zi. Orice mamă merită să i se spună zilnic că este iubită și protejată. Dacă nu ai idee ce gânduri frumoase pentru mama trebuie să alegi, atunci te poți inspira din lista de mai jos.

barbat-cu-o-camasa-bleu-sta-imbratisat-cu-o-femeie-in-varsta-cu-ochelari-si-amandoi-zambesc

 1. Mamă, te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte. Este cea mai bună prietenă a mea, iar fără tine aș fi o persoană pierdută. Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut omul care sunt acum.
 2. Primul lucru pe care l-am văzut în viața mea a fost chipul tău iubitor și ochii strălucitori. Ți-am auzit vocea dulce. Mi-ai cântat cântece noaptea și mi-ai spus povești înainte de a mă întâlni în această lume! Pentru mine ești perfecțiune, mamă!
 3. Mama, îți mulțumesc pentru dragoste, grijă și afecțiune. Îți doresc toate cele bune. Trăiește astfel încât sufletul tău să cânte și Dumnezeu să se bucure. Voi încerca să te ajut cu asta.
 4. Fericirea este una dintre cele mai trecătoare și incerte stări umane. Și totuși eu ți-o doresc la infinit! Pentru că te iubesc, mamă!
 5. Oriunde mă aflu, știu că mama mă așteaptă mereu. Pot să vin la tine și să te îmbrățișez, să-ți povestesc despre toate și împreună să fim fericiți sau triști. Îți mulțumesc pentru tot. Fii mereu fericită și sănătoasă.
 6. Îți mulțumesc pentru încurajările constante de a ieși din zona de confort, de a depăși obstacole și de a lupta pentru ceea ce îmi doresc. Visurile mele sunt tot mai frumoase și asta datorita ție, mamă.
 7. Mamă, niciun mesaj nu poate transmite cât de mult te iubesc și cât de recunoscător/toare sunt față de tine! Fie ca toate visele tale să devină realitate!
 8. Nu pot transmite toată recunoștința pentru tine printr-un simplu mesaj. Nu voi găsi astfel de cuvinte care să-mi exprime dragostea totală. Trebuie doar să îngenunchez și să spun: „Mulțumesc pentru viață, mama!”
 9. Mama – doar patru litere, dar o semnificație eternă! Mamă, ești persoana mea iubită și dragă, mi-ai dat viață și m-ai învățat totul, ai deschis întreaga lume în fața mea și mi-ai spus cum funcționează. Te voi aprecia întotdeauna, te voi prețui și te voi iubi!
 10. Mama, fiecare zi să o începi cu un detaliu simplu, dar foarte important – cu un zâmbet! Iar eu voi încerca în fiecare zi să fiu motivul pentru acest zâmbet! Te iubesc.

Mama nu este doar un cuvânt sau o persoană, ci întregul nostru punct de echilibru. Mama este aceea care ne-a adus pe lume, care ne-a ghidat pașii în viață și care a avut grijă să nu ne lipsească nimic. Fiecare purtăm în minte o multitudine de gânduri pentru mama. Este important să i le transmitem în fiecare zi, nu doar de 8 martie, pentru că nici sacrificiile făcute de ea nu s-au oprit doar într-o zi. Totodată, trebuie să ne bucurăm în fiecare moment că avem lângă noi o persoană sănătoasă, caldă și înțelegătoare, pe care o putem numi „mamă”. Atunci când ea nu mai este, ajungem să regretăm toate cuvintele pe care nu i le-am spus la un moment dat. Bucură-te de mama ta și încearcă să-ți creezi zilnic lângă ele, amintiri de neuitat pentru o viață întreagă.

Surse: ro.pinterest.com, andreearaicu.ro, garbo.ro, booknation.ro, divahair.ro, mamaplus.md, mesajmix.com, fericitazi.com, impact.ro, huggingfairy.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Nu mai suport copilul vecinilor care plânge și țipă toată ziua așa că am depus plângere la administrație
Nu mai suport copilul vecinilor care plânge și țipă toată ziua așa că am depus plângere la administrație

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  8 ganduri care nu te lasa sa dormi noaptea
  8 ganduri care nu te lasa sa dormi noaptea

  A nu putea dormi este unul dintre cele mai frustrante lucruri cu care trebuie sa te confrunti. Te simti exasperat, obosit, istovit si epuizat, toate odata, dar tot nu poti reusi sa adormi....

  Un fotograf din România a devenit faimos cu imagini ce capturează dragostea de mamă de peste tot din lume
  Un fotograf din România a devenit faimos cu imagini ce capturează dragostea de mamă de peste tot din lume

  Legătura dintre o mamă și copiii săi este cea mai puternică și cea mai importantă care există în lume. Mamele joacă un rol esențial în viețile copiilor, fiindu-le...

  Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut
  Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

  Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai faimoase cupluri din showbiz, iar de curând s-a aflat că urmează să devină părinți. Viitoarea mămică are numeroase pofte,...

  Poți ghici care este mama și care este fiica? Toată lumea crede că sunt surori!
  Poți ghici care este mama și care este fiica? Toată lumea crede că sunt surori!

  Una are 19 ani, cealaltă 43. Sunt mamă și fiică, dar nu îți dai seama de acest lucru. Ba chiar ai putea crede că sunt surori!

  Nimic ca dragostea de mamă: o pisicuță oarbă își salvează puii, cerând ajutorul unui trecător
  Nimic ca dragostea de mamă: o pisicuță oarbă își salvează puii, cerând ajutorul unui trecător

  Clue este o pisică abandonată care a supraviețuit pe străzile din orășelul texan Corpus Christi, SUA. Complet oarbă și cu trei pui, pisicuța a realizat că va fi greu să aibă...

  Cuplurile din zodiac care nu pot renunța la dragostea lor
  Cuplurile din zodiac care nu pot renunța la dragostea lor

  Pe de o parte, anumite cupluri trec proba timpului întrucât partenerii au preocupări, valori și interese similare. Pe de altă parte, unele cupluri sunt puternice pentru că,...

  3 zodii care sacrifică dragostea pentru libertate
  3 zodii care sacrifică dragostea pentru libertate

  Răsturnare de situație neașteptată pentru 3 zodii, care începând din 24 septembrie, când Luna va face conjuncție cu Uranus, vor simți, mai degrabă, nevoia de...

  De ce mama mea este și cea mai bună prietenă a mea
  De ce mama mea este și cea mai bună prietenă a mea

  În toți anii mei de viață, nu am întâlnit niciodată un om mai frumos, mai puternic și mai grijuliu ca mama mea! Mamă, ai fost alături de mine toată viața mea,...

  © 2023 Qbebe