11 poziții sexuale pentru o penetrare mai adâncă

Cel mai important lucru pe care tu și partenerul tău ar trebui să-l faceți, când vă veți dori să obțineți o penetrare mai adâncă, este să stați de vorbă. Fiți deschiși unul față de altul, astfel încât să reușiți să vă dați seama ce vă doriți cu adevărat. Ulterior vă va fi mult mai la îndemână să vă alegeți acele poziții sexuale care v-ar ajuta să vă bucurați de senzațiile așteptate. Parcurge articolul de mai jos pentru a cunoaște unele dintre cele mai folosite poziții sexuale în scopul asigurării unei penetrări profunde.

Exemple de poziții sexuale ce vizează o penetrare mai adâncă

„Poziția misionarului asistată"

Aceasta presupune ca partenerul să stea deasupra partenerei, iar aceasta să-și așeze sub șezut sau sub partea inferioară a spatelui o pernă sau două în scopul ca pelvisul să fie mai ridicat și să se formeze un unghi mai bun pentru penis. În acest mod, se va putea realiza o penetrare mai adâncă, iar confortul va fi sporit.

Citește și: Te-ai plictisit de pozitia misionarului? 3 trucuri simple sa o faci mai interesanta

„Fata cowboy"

Nu numai că această poziție permite o penetrare mai adâncă, dar va ajuta partenera să impună ritmul în cadrul activității sexuale. De asemenea, datorită ei vei putea să-ți săruți mai mult partenerul, să ai contact vizual cu el, astfel încât să-ți dai seama dacă se simte bine. Mulțumită acestei poziții, amândoi vă puteți simți mai satisfăcuți.

„Poziția Fata cowboy relaxată"

Pleacă de la poziția „clasică", în care partenerul va sta pe spate, în timp ce partenera va fi deasupra sa, în șezut. Noua poziția presupune aceeași modalitate de așezare a partenerei, doar că ea nu va mai sta cu genunchii strânși, ci se ava așeza aplecată ușor pe spate, sprijinându-se în mâini. În aceste fel, se va asigura o stabilitate mai bună.

„Sandvișul"

Te vei întinde pe spate cu picioarele ridicate, iar partenerul se va apleca deasupra ta ca și cum ar fi vorba despre „Poziția misionarului", dar își va plasa mâna pe dedesubtul spatelui tău, împingându-te mai aproape de nivelul abdomenului său. Pentru tine va fi mai simplu dacă-ți vei ține genunchii mai degrabă orientați în afară decât direct pe spatele lui. Încercați această poziție ori de câte ori simțiți nevoia unei penetrări mai adânci.

„Picioare împreunate"

Vă veți simți mai aproape unul de celălalt și veți putea să vă bucurați de o penetrare mai adâncă dacă veți încerca și această poziție. Partenerul va sta întins pe spate, cu fața în sus, în timp ce tu vei sta deasupra sa, cu picioarele cât mai întinse, astfel încât el să-și poată înfășura picioarele în jurul tău. Vă puteți strânge în brațe și veți încerca ulterior să vă găsiți poziția în care să vă simțiți amândoi în largul vostru.

„Nicovala"

Ca să o puteți pune în practică va fi necesar ca tu să stai întinsă pe spate, precum procedezi pentru „Poziția misionarului". Partenerul se va apleca deasupra ta, iar tu va trebui să-ți ridici picioarele cât mai aproape de piept. El va încerca să te ridice cât mai mult, cu precădere lucrând în zona șoldurilor. Această poziție nu te va avantaja însă dacă ai un abdomen mai proeminent!

„Impact profund"

Așa cum îi spune și numele, este o poziție sexuală ce nu este prea confortabilă, dar poate să asigure o penetrare mai adâncă. Te vei întinde pe spate, iar partenerul își va introduce genunchii sub șezutul tău. În tot acest timp, el te va tot ridica, astfel încât șoldurile să fie cât mai ridicate și să se asigure o stimulare mai bună. Vei putea și să-ți odihnești picioarele în jurul gâtului sau pieptului său.

Omuleti ce par implicati intr-o activitate sexuala

„Peretele dragostei"

În vederea punerii în practică a acestei poziții va fi nevoie ca partenera să stea în picioare,  rezemată de un zid. În schimb, partenerul va sta în fața ei, în timp ce ea își va încolăci un picior în jurul mijlocului său. Pentru a vă menține o stabilitate cât mai bună, este neapărat necesar ca partenera să-și țină partenerul de gât  pe tot parcursul activității sexuale.

Omuleti ce se iubesc

„Câinele"

Pentru a-ți fixa mai bine această poziție, ar fi ideal să ai la îndemână o pernă mai mare. Tot ce vei avea de făcut va fi să te așezi în patru labe, cu spatele la partenerul tău, în timp ce acesta se va apropia cât mai mult de tine.

„Jocheul"

Și această poziție este similară celei numite „Câinele", în sensul în care se va realiza penetrarea din spate. Va trebui să stai întinsă pe pat, cu fața în jos. Ca să te simți mai bine, este ideal să îți ții capul pe o pernă.

„Broasca țestoasă"

Despre această poziție se spune că poate să asigure o penetrare adâncă indiferent de mărimea penisului. Tu vei sta ghemuită strâns, cu genunchii cât mai aproape de piept, cu brațele înfășurate în jurul genunchilor, în timp ce partenerul va îngenunchia și el și se va realiza o penetrare din spate.

Cum să procedezi pentru ca penetrarea adâncă să fie cât mai confortabilă

Alege perioada din lună mai potrivită

Medicii atrag atenția asupra următorului aspect: cervixul tinde să fie mai ridicat și mai moale în preajma ovulației și se va menține așa și în timpul acesteia. În aceste condiții, șansa de a te simți bine în cazul unei penetrări adânci sunt mai mari în perioada respectivă.

Ai grijă să fii cât mai bine lubrifiată

Pentru a evita, pe cât posibil, să ai parte de disconfort în timpul actului sexual, este esențial ca vaginul să fie cât mai bine lubrifiat Dacă se va întâmpla așa, riscul de a suferi de dureri, în cazul unei penetrări mai adânci, va fi minim.

Mizează pe pozițiile sexuale care presupun ca tu să stai deasupra partenerului

În acest fel, vei putea să controlezi mai bine ritmul în care se va produce penetrarea și astfel te vei simți mai confortabil. De asemenea, vei putea să fii mereu cu fața la partenerul tău și să-i observi reacțiile pentru a ști exact ce ai de făcut pentru ca amândoi să fiți satisfăcuți.

Încearcă să te folosești de perne

Experții în sexologie consideră că pernele ar trebui să fie nelipsite când ne dorim o penetrare mai adâncă, în condițiile în care vor ușura găsirea celor mai bune poziții în acest scop. Fie că pernele vor fi introduse sub șezut, sub abdomen sau sub spate, ele vor fi oricând binevenite.
O altă recomandare de care ar fi bine să ții cont este ca pernele alese să fie dintre cele din spumă cu memorie, ce-și păstrează mult mai bine poziția decât pernele obișnuite și sunt mai rezistente.

Nu te feri nici de jucării sexuale sau de vibratoare

În ceea ce privește jucăriile, cel mai bine este să stai mai întâi de vorbă cu partenerul pentru a vedea dacă ar fi într-adevăr de acord cu așa ceva. Spre exemplu, puteți să vă folosiți de dispozitive speciale care pot adăuga câțiva centrimetri penisului, astfel încât penetrarea adâncă să producă senzații deosebite.
În cazul în care se optează pentru un vibrator , ideale sunt cele mai lungi.

Tu știai până acum cele mai cunoscute poziții sexuale necesare obținerii unei penetrări adânci?

Citește și: Cele mai bune pozitii sexuale in functie de varsta

Surse:
www.badgirlsbible.com, www.kinkly.com, www.refinery29.co
m

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai bune poziții pentru relațiile intime când ești însărcinată
  Cele mai bune poziții pentru relațiile intime când ești însărcinată

  Sexul în sarcină nu va semăna cu cel de dinainte să fii însărcinată deoarece se vor schimba nu doar corpul tău, ci și preferințele tale. În plus, chiar dacă...

  De 5 zile autoritățile încearcă să scoată dintr-o fântână adâncă un băiețel de 2 ani
  De 5 zile autoritățile încearcă să scoată dintr-o fântână adâncă un băiețel de 2 ani

  Spania așteaptă cu sufletul la gură deznodământul operațiunii de salvare a băiețelului de 2 ani căzut într-o fântână adâncă!

  Profesoare acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii lor, una dintre ele chiar în clasă
  Profesoare acuzate că au întreținut relații sexuale cu elevii lor, una dintre ele chiar în clasă

  Relațiile intime dintre profesoare și elevii lor minori, întâlnite din ce în ce mai des în ultima perioada, generează panică în rândul părinților...

  12 lucruri pe care orice femeie trebuie să le ştie despre relaţiile sexuale în timpul menstruaţiei
  12 lucruri pe care orice femeie trebuie să le ştie despre relaţiile sexuale în timpul menstruaţiei

  Posibilitatea de a desfăşura activităţi sexuale în perioadele marcate de menstruaţie este exclusă adesea de cele mai multe dintre ei. Ca să afli mai multe detalii legate de...

  Poziții de alăptare prin care te asiguri că bebe primește suficient lapte
  Poziții de alăptare prin care te asiguri că bebe primește suficient lapte

  Alăptarea este procesul natural prin care bebelușul primește cel mai bun start în viață. Laptele matern are o compoziție unică de vitamine și minerale ce ajută la fortificarea...

  5 fetițe din Olt acuză un șofer de microbuz de agresiuni sexuale, însă autoritățile nu le dau crezare
  5 fetițe din Olt acuză un șofer de microbuz de agresiuni sexuale, însă autoritățile nu le dau crezare

  Când statul nu îi crede pe copii... Cinci fetițe din Olt susțin că au fost agresate sexual de șoferul unui microbuz școlar, însă procurorul care se ocupă de acest...

  BOR se opune legii educației sexuale în școli:”Este o îndoctrinare și un atentat asupra inocenței copiilor”
  BOR se opune legii educației sexuale în școli:”Este o îndoctrinare și un atentat asupra inocenței copiilor”

  Obligativitatea educației sexuale în școli este contestată de BOR: „Un atentat asupra inocenței copiilor!”, se arată în documentul publicat de Patriarhia...

  O profesoară lansează un apel către Iohannis, în legătură cu legea educației sexuale în școli: „Vă rog să vă ridicați deasupra mocirlei politice”
  O profesoară lansează un apel către Iohannis, în legătură cu legea educației sexuale în școli: „Vă rog să vă ridicați deasupra mocirlei politice”

  Cristina Tunegaru, o profesoară care predă Limba Română, face apel către președintele Klaus Iohannis să nu promulge legea privind educația sexuală în școli în...

  © 2021 Qbebe