Cele mai amuzante citate despre părinți

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Să fii părinte nu este deloc simplu și, după știm, nu există un „manual" care să te învețe tot ce presupune parentingul. Dincolo de implicațiile profunde ale „meseriei" de părinte, trebuie să găsim mereu resursele interioare ce ne vor conferi forța de a ne îndeplini cu succes minunata „misiune". De aceea, este bine ca măcar din când în când să ne și amuzăm gândindu-ne la diverse aspecte ale vieții de părinte. În articolul de mai jos veți câteva exemple de citate amuzante despre ce înseamnă să fii părinte, care cu certitudine vă vor binedispune și vă vor ajuta să vă mai și relaxați.

Exemple de citate amuzante despre mame

„Știi cu adevărat că ești mamă casnică în momentele în care copiii tăi te întreabă unde te duci dacă încerci să-ți pui pe tine o simplă pereche de blugi."

„Benzile de leucoplast au puteri magice
1 minut, 5 minute și 10 minute înseamnă acum
Hainele sunt pentru muritori
Somnul este pentru cei slabi,
Iar cuvintele „mamă" și „servitor" sunt sinonime."

„Mami, îmi pare rău că ești obosită! Glumeam. De fapt, nu îmi pasă deloc".

„Ascult-o pe mama cât de frumos ne strigă! Oare ea nu știe că nu îi vom răspunde decât în momentul în care va începe să țipe ca o țăcănită?"

Mama stresata si obosita, copii neascultatori

„Stai și fă-ți curățenie în casă timp de 2 ore. Apoi stai și privește cum ființele cărora le-ai dat viață distrug totul în 10 minute. Repetă acest demers timp de 18 ani. Acest lucru te va face să înțelegi într-adevăr ce înseamnă să fii părinte."

„În calitate de mamă casnică, am crezut adesea că, dacă ai mei copii mai sunt vii când soțul meu se întorcea de la muncă, mi-am făcut datoria." (Roseanne Barr)

Mama disperata de haosul provocat de copii

„Înainte să am copii eram foarte egoistă. Obișnuiam să fac duș zilnic." (Maryellen Hooper)

„Îmi doresc ca ai mei copii să aibă tot ceea ce nu am avut eu parte. Iar după aceea aș vrea să mă mut cu ei." (Phyllis Diller)

„Nu le spune copiilor tăi că ai avut o naștere ușoară dacă vrei ca ei să te respecte.
Timp de mai mulți ani obișnuiam să o trezesc pe fiica mea și să-i spun: „Melissa, m-ai rupt în bucăți. Acum vezi-ți de treabă și culcă-te la loc!"

„Dacă există într-adevăr un proces de evoluție, atunci de ce mamele au doar două mâini?" (Milton Berle)

Mama ce ar avea nevoie de mai multe maini

„În acest punct, somnul este doar un concept, ceva abstract pe care încerc să-l investighez în viitor." (Amy Poehler)

Citește și: Sacrificii  de mama

„Un studiu al Harvard Medical School a arătat că cea mai bună metodă de a lua temperatura unui bebeluș este prin intermediul termometrului rectal.
Mai mult, se pare că această metodă îl poate învăța într-adevăr pe micuț cine este șeful." (Tina Fey)

„Vreau să am copii atâta timp cât părinții mei sunt suficient de tineri pentru a se putea ocupa de aceștia." (Rita Rudner)

Exemple de citate amuzante legate de parenting

„Știți ce înseamnă să ai patru copii? Imaginați-vă că vă înecați și apoi cineva vine și vă pune în brațe un bebeluș." (Jim Gaffigan)

„Parentingul va produce comportamente bizare și nu vorbesc despre copii. Comportamentul lor este mereu firesc." (Bill Cosby)

„Dacă ai tăi copii îți dau dureri de cap, atunci urmează instrucțiunile de pe ambalajul de la aspirină, în special cea în care se zice: „Nu lăsa la îndemâna copiilor" (Susan Savannah)

„Să ai un copil de doi ani este ca și cum ai avea un blender, dar nu ai și un capac pentru el." (Jerry Seinfeld)

„Tocmai mi-am învățat copii despre taxe: am mâncat 38% din înghețata lor". (Conan O'Brien)

„Cel mai simplu mod de a le atrage atenția copiilor tăi este să stai jos și să pari că te simți în largul tău." (Lane Olinhouse)

„Să ai doi copii este mai ușor decât să ai unul singur, întrucât aceștia se pot juca împreună. Când ai doar un singur copil, trebuie să faci mereu show. Când ai doi, ești doar un însoțitor...
Dacă ai doar un copil vei fi mereu pe jos, jucându-te în nisip. Să ai deci un singur copil este oribil! Faceți o grămadă de copii sau nu faceți deloc!" (Chris Rock)`

„Dacă am avea câte un dolar pentru fiecare ocazie în care copilul nostru ne zice „ciudaților"...

„Să ai copii este ca și cum ai locui în casa unei frății-Nimeni nu doarme, totul este distrus și este multă vomă." (Ray Romano)

„Dacă nu ai fost până acum într-un incendiu dintr-o mină de cărbuni, află că a fi părinte este cel mai rău lucru ce ți se poate întâmpla." (Tom Lennon)

„Cele mai fericite familii sunt cele în care copiii sunt organizați astfel încât să stea la cel puțin 10 picioare distanță unii față de alții".

„Copiii nu sunt fericiți dacă nu au ceva pe care să-l ignore și se pare că tocmai în acest scop au fost creați părinții". (Ogden Nash)

„Când ajungi să ai mai mult de un copil, poți spune că te trezești nervos dimineața". (Kevin Hart)

Citește și: Sfatul foarte amuzant al unei mame pentru soțul ei

Voi mai puteți să dați și alte exemple de citate amuzante despre părinți?

Surse:
www.ro.pinterest.com; www.quotesgram.com; www.quotes-about-parenting.weebly.com; www.thelaughingstork.com

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce inseamna sa fii parinte? Cele mai amuzante si sincere definitii
  Ce inseamna sa fii parinte? Cele mai amuzante si sincere definitii

  Daca vrei sa stii ce inseamna sa fii parinte, n-ai nevoie de studii, carti sau specialisti. E suficient sa urmaresti statusurile din retelele de socializare. Vei gasi acolo cele mai sincere...

  Cele mai amuzante locuri unde adorm copiii
  Cele mai amuzante locuri unde adorm copiii

  Oriunde este mai bine sa adormi, dar nu in pat. Copiii gasesc cele mai neobisnuite locuri pentru somn. Scaunul, scarile, carutul pentru cumparaturi au intrat intr-un proiect de reinventare....

  Top 10 cele mai amuzante poze cu elevi care învaţă online
  Top 10 cele mai amuzante poze cu elevi care învaţă online

  Pentru a înţelege mai bine cum reacţionează copiii din întreaga lume la învăţarea în sistem online, parcurge şi articolul de mai jos. Cu siguranţă că te vei...

  Cele mai amuzante jocuri cu ghicitori pentru copii
  Cele mai amuzante jocuri cu ghicitori pentru copii

  Ți-am pregătit cele mai distractive jocuri cu ghicitori pentru copii, numai bune pentru a testa istețimea prichindelului tău. În termeni populari, ghicitorile sunt cunoscute și...

  Cele mai amuzante perle de la BAC 2019
  Cele mai amuzante perle de la BAC 2019

  Profesorii de limba română sunt cu adevărat uimiți de noile perle de la BAC. Se pare că elevii petrec mult prea mult timp pe telefon și internet și nu mai investesc atât de...

  Cele mai frumoase și amuzante ghicitori cu animale sălbatice pentru copii
  Cele mai frumoase și amuzante ghicitori cu animale sălbatice pentru copii

  Ghicitorile cu animale sălbatice sunt o metodă amuzantă și interactivă de învățare. Sub formă de joc, copii învață cu ajutorul ghicitorilor lucruri despre lumea care ne...

  40 de citate despre prietenie: transmite celor mai dragi amici cât îi prețuiești
  40 de citate despre prietenie: transmite celor mai dragi amici cât îi prețuiești

  Prietenia este o relație bazată pe sentimente pure. Loialitatea, suportul moral și empatia sunt calitățile speciale care fac ca o relație de prietenie să fie unică. Un prieten...

  Cele mai amuzante şi bizare lucruri pe care şi tu le-ai spus copilului tău la un moment dat
  Cele mai amuzante şi bizare lucruri pe care şi tu le-ai spus copilului tău la un moment dat

  Fie că micuţul tău te-a pus în faţa celor mai stranii întrebări, fie că şi-a exprimat intenţii la care nici nu te-ai fi gândit sau fie pur şi simplu pentru că ai...

  © 2022 Qbebe