Chiloții menstruali Femi.Eko sunt prietenoși cu pielea, confortabili și oferă mai multe niveluri de protecție

Qbebe.ro

Îngrijirea intimă la menstruație s-a schimbat pentru femeile din toată lumea datorită chiloților menstruali. Acest nou tip de lenjerie intimă discută în termeni moderni îngrijirea intimă a femeilor: mai sigură, mai economică și cu siguranță eco-friendly.

Chiloții menstruali au devenit populari în toată lumea, alături de cupele menstruale și de absorbantele reutilizabile. Au fost concepuți special pentru menstruație, dar pot fi purtați oricând. Multe femei urmează noul trend și e posibil să te cucerească și pe tine. Citește articolul și află ce avantaje unice oferă chiloții menstruali realizați de brandul danez, lansat și în România. 

chiloti menstruali

Vei afla despre:

 • Ce sunt chiloții menstruali
 • Ce avantaje oferă
 • Ce model de chiloți menstruali e potrivit pentru tine și cum să-l alegi
 • Unde se găsesc chiloți menstruali online, cu livrare în România
 • Cum să economisești bani cu pachetele smart de chiloți menstruali FemiEko

O îngrijire intimă altfel: chiloții menstruali

Chiloții menstruali FemiEko au fost concepuți în Danemarca pentru nevoile femeilor moderne. De curând, au devenit disponibil și în România. Chiloții menstruali sunt un nou tip de lenjerie intimă specială, realizată din materiale 100% naturale și certificate medical. Designul a fost conceput să se potrivească perfect liniilor corpului femeilor. Oferă maxim de siguranță și protecție în perioada menstruală, dar pot fi utilizați și pentru incontinență urinară sau în perioada postpartum.

Pentru femeile care își doresc siguranță în timpul menstruației, dar și protecția mediului și a bugetul personal, chiloții menstruali au devenit prima opțiune.

Chiloți menstruali: avantaje

 • Design super comod
 • Niveluri de protecție diferite: super-heavy, moderate sau light
 • Se pot reutiliza timp de 2 ani și mai mult (cu îngrijire adecvată)
 • Sunt UȘOR de curățat
 • Siguranță în timpul menstruației
 • Pot fi purtați până la 10 ore (în funcție de fluxul tău)
 • Material natural
 • 100% eco-friendly
 • Pachete economice

Chiloții menstruali nu conțin substanțe chimice care ar putea afecta sănătatea

Sunt realizați din materiale fără PFA, cu certificare OEKO-TEX. Certificarea OEKO-TEX înseamnă că materialul a fost testat din punct de vedere medical și este sigur pentru a intra în contact cu pielea. Atunci când porți chiloți menstruali nu există riscul de iritații de piele sau alte probleme. Chiloții menstruali reprezintă alternativa modernă, sigură și confortabilă la metodele clasice. Multe femei îi preferă în locul lenjeriei obișnuite, în fiecare zi. Sunt UȘOR de curățat, pot fi reutilizați și sunt super comozi.

Chiloți menstruali: întreținere

Fiind realizați din materiale de foarte bună calitate, fii sigură că te vei bucura de perechile tale de chiloți menstruali pentru mult timp. Proprietățile staturilor protectoare din acești chiloți menstruali se vor menține 100%, atât timp cât urmezi câteva recomandări simple de întreținere, precum:

•   clătire cu apă rece, urmat de spălare la o temperatură de maxim 40 de grade, fără călcare, clor sau balsam

Chiloții menstruali sunt sustenabili

Chiloții menstruali sunt o alegere cu beneficiu dublu: ecologic și economic. Dat fiind faptul că o femeie petrece de-a lungul vieții aproximativ 10 ani #pestop, costurile pot fi foarte ridicate. În consecință, a decurs firesc nevoia pentru o soluție diferită: mai prietenoasă cu mediul înconjurător și cu bugetul tău, sustenabilă, modernă, dar fără compromisul calității. Atunci când vorbim de îngrijirea la menstruație, pur și simplu nu există niciun compromis permis.

Chiloții menstruali îți oferă maximul de siguranță și protecție, dar designerii au avut în vedere și impactul îngrijirii intime asupra mediului înconjurător și bugetului personal. Când optezi pentru chiloți menstruali, optezi pentru siguranța ta, dar și a lumii în care trăim.

Pachete de chiloți menstruali FemiEko

Pachetele FemiEko conțin chiloți menstruali de diferite mărimi și cu niveluri de absorbție pentru toate fluxurile menstruale, astfel încât poți să alegi exact tipul de îngrijire intimă de care ai tu nevoie.

Unele pachete conțin alături de chiloți menstruali și cupe menstruale sau absorbante reutilizabile. Îți recomandăm să descoperi acest nou concept de îngrijire intimă la menstruație și să testezi ce îți place și ți s-ar potrivu perfect.

De exemplu, Combo Moderate conține 3 perechi de chiloți menstruali, potriviți pentru absorbție moderată. Iar dacă îți dorești pachetul de chiloți menstruali cu super absorbție, atunci pachetul Combo Super este pentru tine.

În plus, pentru pachetul tău de chiloți menstruali FemiEko poți să alegi nivelul de protecție, mărimea, culoarea și chiar și tipul de croială: brazilian, G-string sau cu talie înaltă. De asemenea, există modele de chiloți menstruali fără cusături, în ediție limitată. Colecția de chiloți menstruali a brandului danez este proaspătă mereu. La fel ca orice femeie care are grijă de igiena sa intimă, indiferent că e la menstruație, sau într-o zi obișnuită.

Chiloții menstruali sunt un produs modern și fresh. Comozi, ușori de utilizat și foarte simplu de curățat, siguri din punct de vedere medical, chiloții menstruali sunt alegerea economică și ecologică pe care îți recomandăm să o testezi.

După ce încerci o pereche de chiloți menstruali, e foarte posibil să devii fană. Încearcă chiloții menstruali concepuți de brandul danez, dar și celelalte produse moderne de îngrijire intimă din colecția FemiEko și nu uita să ne împărtășești opinia ta.

Ar putea ajuta o altă femeie să-și schimbe în mult mai bine modul în care se îngrijește la menstruație.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Un copil a ajuns de urgență la spital, cu pielea galbenă, după ce a mâncat prea multe portocale. Ce diagnostic a primit
  Un copil a ajuns de urgență la spital, cu pielea galbenă, după ce a mâncat prea multe portocale. Ce diagnostic a primit

  Portocalele sunt o sursă excelentă de vitamina C şi antioxidanţi cu rol în menţinerea sănătăţii. Contribuie la întărirea sistemului imunitar, previn constiparea,...

  Cu chiloţii până la genunchi: cum se adaptează cuplurile moderne la viaţa de părinţi
  Cu chiloţii până la genunchi: cum se adaptează cuplurile moderne la viaţa de părinţi

  Uneori, în frenezia vieţii noastre agitate, mă opresc şi, precum tot omul care trebuie să supravieţuiască, fac haz de necaz. Necazurile în cazul meu se rezumă la...

  Care sunt persoanele scutite de purtarea măștii de protecție
  Care sunt persoanele scutite de purtarea măștii de protecție

  Măștile de protecție au devenit un accesoriu indispensabil, însă există și câteva excepții de la această regulă. Iată ce categorii de persoane sunt scutite de purtarea...

  Masca de protecție, metoda de a ține COVID-19 la distanță! Iată câte tipuri sunt și cum ne ajută!
  Masca de protecție, metoda de a ține COVID-19 la distanță! Iată câte tipuri sunt și cum ne ajută!

  CDC recomandă tuturor persoanelor - bolnave sau sănătoase - să poarte o mască de față în locurile în care poate deveni dificil sau chiar imposibil să se păstreze...

  Alertă! Aceste creme de protecție solară au fost retrase de pe piață. ”Consumatorii sunt sfătuiți să arunce aceste produse”.
  Alertă! Aceste creme de protecție solară au fost retrase de pe piață. ”Consumatorii sunt sfătuiți să arunce aceste produse”.

  Alertă medicală după ce Johnson & Johnson a restras voluntar de pe piață produse destinate protecției solare care conțin un ingredient chimic ce cauzează cancer.

  Sanosan – mai multă grijă pentru pielea bebelușului tău
  Sanosan – mai multă grijă pentru pielea bebelușului tău

  Bebelușul tău este o minune! La fel e și pielea lui. Este delicat și sensibil – și, prin urmare, necesită o îngrijire adecvată.

  Pielea sensibilă nu mai este o problemă! Sfaturi pentru a preveni apariția iritațiilor
  Pielea sensibilă nu mai este o problemă! Sfaturi pentru a preveni apariția iritațiilor

  Știai că pielea unui bebeluș este de 10 ori mai sensibilă și cu aproximativ 30% mai subțire decât cea a unui adult? Mai mult decât atât, în primul an de...

  Cele mai eficiente soluții pentru pielea atopică
  Cele mai eficiente soluții pentru pielea atopică

  Pe lângă faptul că este cel mai mare organ al nostru și îndeplinește o serie de funcții care ajută la menținerea sănătății, pielea este și cea mai expusă parte a...

  © 2022 Qbebe