25 de reacții ale copiilor care îți vor da fiori

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Când ai copii, nu trebuie să te miri dacă vei auzi de la ei lucruri care de care mai ciudate. În unele cazuri însă, așa cum vei afla și din articolul de mai jos, ai noștri copii ne pot împărtăși gânduri ce ne vor da fiori în orice clipă. Să cunoaștem 25 de reacții neobișnuite ale copiilor, unele dintre ele părând a fi desprinse din filmele de groază.

O fetiță de 6 ani a avut în fața tatălui ei o reacție cel puțin ciudată, ce te îngrozește pur și simplu. Astfel, când era în mașină alături de acesta, i-a spus că îl va ucide când va avea opt ani. Modalitatea în care ar fi vrut să facă acest demers te va înfiora într-adevăr: îl va călca pe tată cu mașina, pe cap.

Fetita trista, in masina

O fetiță de 3 ani a avut o reacție ce te poate îngrozi. Nu a stat mult pe gânduri și, în timp ce se juca în cadă, i-a spus mamei ei următoarele: „Mami, dacă o să mă muști și să-mi mănânci toate degetele, nu te voi mai iubi deloc".

Un copil de doi ani, al cărei mamă era însărcinată, a încercat să o îmbrățișeze pe aceasta și, când i-a atins abdomenul, a spus următoarele cuvinte: „Micuțul frate bolnav". Nu după mult timp, mama copilului a pierdut sarcina.

Un băiețel de 4 ani i-a zis tatălui ceva ce nu te poate lăsa indiferent: „Tati, vreau să-ți scobesc burta, să mă târăsc înăuntru și să-ți mănânc cina".

Când le explicăm diverse copiilor, ne putem aștepta la tot felul de reacții din partea lor. În unele cazuri, acestea pot fi bizare și ne pot îngrozi. Spre exemplu, o mamă a încercat să-i explice fetiței ei că există lucruri ce nu pot fi schimbate la oameni. Printre acestea se numără înălțimea și faptul că oamenii îmbătrânesc. În loc să-i spună mamei ceva în legătură cu acest subiect, micuța s-a rezumat la: „Și tu vei fi moartă în curând".

Un băiețel i-a spus unuia dintre părinți ceva care îți poate da fiori. Înainte de culcare a zis următoarele cuvinte: „Când vei stinge lumina, cercurile negre vor veni. Ele vor coborâ și după aceea vor pătrunde înăuntru (copilul a arătat cu mâinile că acestea vor intra în corpul său). A adăugat apoi, cu lacrimi în ochi: „Urăsc asta!".

Un băiețel de 4-5 ani aproape că a prezis că un accident rutier se va întâmpla, ceea ce l-a înfiorat pe tatăl său. Aflându-se în mașină după un drum lung și greu, în condiții de iarnă, băiatul i-a spus tatălui său că „Nu vrea să primească gheață în față!".
Nu a trecut mult și în fața lor a avut loc un accident, dar ei au reușit să-l evite.

Tot un băiețel de 4 ani i-a spus mamei sale ceva care îți poate da fiori oricând. Într-o dimineață, copilul a zis:„Mami, când dormeai, lângă tine stătea o fantomă fără față, care ți-a scos visele din corp cu gura".

Pe măsură ce cresc, ai noștri copii pot avea reacții tot mai ciudate, uneori înfiorătoare de-a dreptul. De exemplu, un băiețel de 8 ani i-a spus mamei sale, pe când aceasta îi spunea cât este de fericită că îl are în viața ei, următoarele cuvinte: „Nu mi-am ales viața asta. Nu am putut să controlez modul în care ea a început. Dar pot să am controlul asupra modului în care se va încheia".

Un copil ce are febră poate spune lucruri ce dau fiori. Spre exemplu, un băiețel i-a spus mamei sale, în timp ce delira, că în cameră era un bărbat de care-i era frică.
După ce s-a făcut bine, mama sa i-a arătat poza tatălui său biologic, ce murise cu câțiva ani în urmă, iar copilului i-a zis: „Bărbat înfricoșător!".

O fetiță de 3 ani și-a speriat mătușa pe când se jucau cu o pătură. Fetița a acoperit capul acesteia și, când femeia i-a zis să o lase să se ridice, copilul i-a spus furios: „Nu poți ieși de-aici pentru că eu nu te mai vreau".

O fetiță de 4 ani și-a uimit mama într-o seară, înainte de culcare. Astfel, i-a spus mamei sale: „Mami, ai o față care stă în spatele tău". Întrebată fiind cum arată acea față, copilul a zis: „Ca tine, doar că mai bătrână". Mama fost foarte surprinsă, în condițiile în care tocmai se gândea la mama ei, care murise mai demult, iar cei din jur îi spuneau adesea cât de mult seamănă cu aceasta.

Prietenii imaginari ai copiilor noștri îi pot determina pe aceștia să aibă reacții ce pot îngrozi. O fetiță a reușit să-și sperie mama când i-a spus despre Casey Junior, cu care se va juca în dormitor. Întrebată fiind de unde îl cunoaște, fetița a spus că este mort.

Fetita gata de culcare, ce arata cu degetul spre cer

Copiii mici ne pot surprinde în orice moment cu reacții ce ne pot da fiori. De pildă, o mamă povestește cum fetița ei de 3 ani a spus ceva cu totul neobișnuit. În contextul în care bunica stătuse în casa lor pentru câteva luni și, după plecarea ei, camera a rămas cu numele de „Camera Bunicii", copilul a zis într-o zi: „Cine e acea doamnă bătrână din camera bunicii?"

O fetiță de doi ani poate avea oricând o reacție menită să îngrozească adulții din jur. De pildă, o fetiță ce stătea alături de părinții și de mătușa ei, le-a spus acestora, când priveau poza bunicii decedate, că aceasta este „Prietena ei specială care-i cântă".

O fetiță de 3 ani și-a pus mama serios pe gânduri când i-a spus acesteia că a învățat să se uite cruciș de la un băiat. De fapt, în casă nu era niciun băiat, dar mama și-a amintit că fratele ei, care murise pe când ea avea 7 ani, o învățase să se joace astfel.

O fetiță de aceeași vârstă și-a surprins tatăl când i-a spus niște lucruri pe care ea nu le auzise niciodată în casă. Astfel, tatăl își aducea aminte de bunicul său, care-i promisese că îl va duce la pescuit, dar niciodată nu a reușit să-și țină promisiunea.
Bărbatul nu a vobit niciodată cu soția despre bunicul său. Într-o zi, fiica lor a venit și a spus: „Tati, trebuie să mergem la pescuit!". Întrebat fiind de ce, copilul a răspuns doar: „Pentru că domnul Pop Pop (aceasta era porecla bunicului tatălui) a spus să facem așa!".

Tot la această vârstă, o i-a zis mătușii ei un lucru straniu: că avea un bebeluș, dar că acesta s-a înecat. Numele lui era Unt de Arahide.

Nu este plăcut pentru un părinte să audă de la un copil de nici 4 ani următoarele cuvinte: „Tati, bebelușii fac baie în sânge?"

Mama unei fete de 17 ani își amintește cum aceasta, pe când avea 4 ani, i-a spus în irlandeză niște cuvinte, pe care ea nu le-a înțeles. Desigur că a fost șocată să-și audă copilul vorbind cu accent irlandez, deși ei nu erau irlandezi și fetița nu mai auzise până atunci această limbă.

Un copil de 2 ani a avut o reacție deloc obișnuită când câinele familiei a murit: „Toate gândurile lui au ieșit din corp".

Desenele copiilor pot ascunde și ele mesaje pe care nu le înțelegem mereu și care ni se pot părea cel puțin stranii.
O fetiță a desenat un om cu ochii de culori diferite, iar când a fost întrebată de ce a procedat așa, ea a răspuns: „Pentru că el poate vedea furtuna ce vine".

Mama si fiica se uita pe o carticica

Citește și: Invata sa descifrezi semnificatia din spatele desenelor copilului tau

Nu numai părinții pot fi martorii unor reacții ciudate ale copiilor, ci și alte persoane care petrec mult timp în preajma lor. Printre acestea se numără și cadrele didactice. De pildă, o profesoară care preda engleză într-o școală în care se vorbea în spaniolă, dar nu dorea ca elevii ei să știe că ea știa și această limbă, a primit de la o elevă o replică neobișnuită.Copilul s-a apropiat de ea și i-a zis "Te vas a la muerte"( „O să mori"). Profesoara a fost foarte șocată, ceea ce a determinat-o pe fetiță să spună: „Aha, deci știi și spaniolă!".

Citește și: 13 copii care și-au pus părinții la punct

Voi ați fost până acum martore la reacții ale copiilor voștri, care v-au dat pur și simplu fiori?

Surse:
www.buzz.auntyacid.com

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Poze magice cu mămici care alăptează gemeni sau tripleți. Îți vor topi inima!
  Poze magice cu mămici care alăptează gemeni sau tripleți. Îți vor topi inima!

  Aceste poze cu mame care alăptează gemeni sau tripleți te vor impresiona până la lacrimi, mai ales dacă și tu treci sau ai trecut printr-o astfel de situație. Alăptarea este,...

  Care sunt zodiile care dau mereu în mintea copiilor și nu se vor maturiza niciodată
  Care sunt zodiile care dau mereu în mintea copiilor și nu se vor maturiza niciodată

  Iau decizii sub impulsul momentului, nu au deloc răbdare și sunt foarte încăpățânați. Chiar dacă sunt adulți în toată firea, unii nativi nu dau semne că s-ar...

  Parentingul în artă: cele mai faimoase picturi cu mame și copii care îți vor tăia respirația
  Parentingul în artă: cele mai faimoase picturi cu mame și copii care îți vor tăia respirația

  Relația părinte-copil, cu precădere cea dintre mamă și copil, a fost sursă de inspirație pentru marii pictori ai lumii. Fie că este vorba despre cei din epoca Renașterii sau din...

  Tripleții care au cucerit internetul: fotografiile care îți vor face ziua mai frumoasă
  Tripleții care au cucerit internetul: fotografiile care îți vor face ziua mai frumoasă

  Dacă în trecut, frecvența sarcinilor multiple era de 1 la 8.000, acest lucru pare să se fi schimbat în ultimele două decenii. Metodele de reproducere asistată au contribuit...

  15 semne care te vor ajuta să îți înțelegi copilul înainte să vorbească
  15 semne care te vor ajuta să îți înțelegi copilul înainte să vorbească

  Atunci când devii părinte pentru prima oară cel mai dificil lucru pare să înțelegi ce vrea bebelușul tău să îți transmită. Fie că este vorba despre un anumit tip...

  Zodiile care îți vor distruge viața
  Zodiile care îți vor distruge viața

  Fiecare zodie are calitățile și defectele sale, care îi conturează personalitatea. Există nativi care sunt îngeri pe Pământ, la fel cum există zodii de care ar fi...

  30 de întrebări de cunoaștere care te vor ajuta să îți întărești relația
  30 de întrebări de cunoaștere care te vor ajuta să îți întărești relația

  Indiferent de durata relației în care te afli, nu poți niciodată să îl cunoști pe celălalt în totalitate. Oamenii se schimbă și evoluează constant, așa că...

  Fetița dependentă de jucăria de care uitase și alte dependențe ale copiilor
  Fetița dependentă de jucăria de care uitase și alte dependențe ale copiilor

  Fetița mea de 11 ani nu prea se mai joacă cu jucării de pluș, dar recent a făcut obsesie pentru broscuța sa interactivă de pluș pe care o are de la naștere. Toată ziua se plimba cu...

  © 2023 Qbebe