ECONOMIDA

25 de reacții ale copiilor care îți vor da fiori

Când ai copii, nu trebuie să te miri dacă vei auzi de la ei lucruri care de care mai ciudate. În unele cazuri însă, așa cum vei afla și din articolul de mai jos, ai noștri copii ne pot împărtăși gânduri ce ne vor da fiori în orice clipă. Să cunoaștem 25 de reacții neobișnuite ale copiilor, unele dintre ele părând a fi desprinse din filmele de groază.

O fetiță de 6 ani a avut în fața tatălui ei o reacție cel puțin ciudată, ce te îngrozește pur și simplu. Astfel, când era în mașină alături de acesta, i-a spus că îl va ucide când va avea opt ani. Modalitatea în care ar fi vrut să facă acest demers te va înfiora într-adevăr: îl va călca pe tată cu mașina, pe cap.

Fetita trista, in masina

O fetiță de 3 ani a avut o reacție ce te poate îngrozi. Nu a stat mult pe gânduri și, în timp ce se juca în cadă, i-a spus mamei ei următoarele: „Mami, dacă o să mă muști și să-mi mănânci toate degetele, nu te voi mai iubi deloc".

Un copil de doi ani, al cărei mamă era însărcinată, a încercat să o îmbrățișeze pe aceasta și, când i-a atins abdomenul, a spus următoarele cuvinte: „Micuțul frate bolnav". Nu după mult timp, mama copilului a pierdut sarcina.

Un băiețel de 4 ani i-a zis tatălui ceva ce nu te poate lăsa indiferent: „Tati, vreau să-ți scobesc burta, să mă târăsc înăuntru și să-ți mănânc cina".

Când le explicăm diverse copiilor, ne putem aștepta la tot felul de reacții din partea lor. În unele cazuri, acestea pot fi bizare și ne pot îngrozi. Spre exemplu, o mamă a încercat să-i explice fetiței ei că există lucruri ce nu pot fi schimbate la oameni. Printre acestea se numără înălțimea și faptul că oamenii îmbătrânesc. În loc să-i spună mamei ceva în legătură cu acest subiect, micuța s-a rezumat la: „Și tu vei fi moartă în curând".

Un băiețel i-a spus unuia dintre părinți ceva care îți poate da fiori. Înainte de culcare a zis următoarele cuvinte: „Când vei stinge lumina, cercurile negre vor veni. Ele vor coborâ și după aceea vor pătrunde înăuntru (copilul a arătat cu mâinile că acestea vor intra în corpul său). A adăugat apoi, cu lacrimi în ochi: „Urăsc asta!".

Un băiețel de 4-5 ani aproape că a prezis că un accident rutier se va întâmpla, ceea ce l-a înfiorat pe tatăl său. Aflându-se în mașină după un drum lung și greu, în condiții de iarnă, băiatul i-a spus tatălui său că „Nu vrea să primească gheață în față!".
Nu a trecut mult și în fața lor a avut loc un accident, dar ei au reușit să-l evite.

Tot un băiețel de 4 ani i-a spus mamei sale ceva care îți poate da fiori oricând. Într-o dimineață, copilul a zis:„Mami, când dormeai, lângă tine stătea o fantomă fără față, care ți-a scos visele din corp cu gura".

Pe măsură ce cresc, ai noștri copii pot avea reacții tot mai ciudate, uneori înfiorătoare de-a dreptul. De exemplu, un băiețel de 8 ani i-a spus mamei sale, pe când aceasta îi spunea cât este de fericită că îl are în viața ei, următoarele cuvinte: „Nu mi-am ales viața asta. Nu am putut să controlez modul în care ea a început. Dar pot să am controlul asupra modului în care se va încheia".

Un copil ce are febră poate spune lucruri ce dau fiori. Spre exemplu, un băiețel i-a spus mamei sale, în timp ce delira, că în cameră era un bărbat de care-i era frică.
După ce s-a făcut bine, mama sa i-a arătat poza tatălui său biologic, ce murise cu câțiva ani în urmă, iar copilului i-a zis: „Bărbat înfricoșător!".

O fetiță de 3 ani și-a speriat mătușa pe când se jucau cu o pătură. Fetița a acoperit capul acesteia și, când femeia i-a zis să o lase să se ridice, copilul i-a spus furios: „Nu poți ieși de-aici pentru că eu nu te mai vreau".

O fetiță de 4 ani și-a uimit mama într-o seară, înainte de culcare. Astfel, i-a spus mamei sale: „Mami, ai o față care stă în spatele tău". Întrebată fiind cum arată acea față, copilul a zis: „Ca tine, doar că mai bătrână". Mama fost foarte surprinsă, în condițiile în care tocmai se gândea la mama ei, care murise mai demult, iar cei din jur îi spuneau adesea cât de mult seamănă cu aceasta.

Prietenii imaginari ai copiilor noștri îi pot determina pe aceștia să aibă reacții ce pot îngrozi. O fetiță a reușit să-și sperie mama când i-a spus despre Casey Junior, cu care se va juca în dormitor. Întrebată fiind de unde îl cunoaște, fetița a spus că este mort.

Fetita gata de culcare, ce arata cu degetul spre cer

Copiii mici ne pot surprinde în orice moment cu reacții ce ne pot da fiori. De pildă, o mamă povestește cum fetița ei de 3 ani a spus ceva cu totul neobișnuit. În contextul în care bunica stătuse în casa lor pentru câteva luni și, după plecarea ei, camera a rămas cu numele de „Camera Bunicii", copilul a zis într-o zi: „Cine e acea doamnă bătrână din camera bunicii?"

O fetiță de doi ani poate avea oricând o reacție menită să îngrozească adulții din jur. De pildă, o fetiță ce stătea alături de părinții și de mătușa ei, le-a spus acestora, când priveau poza bunicii decedate, că aceasta este „Prietena ei specială care-i cântă".

O fetiță de 3 ani și-a pus mama serios pe gânduri când i-a spus acesteia că a învățat să se uite cruciș de la un băiat. De fapt, în casă nu era niciun băiat, dar mama și-a amintit că fratele ei, care murise pe când ea avea 7 ani, o învățase să se joace astfel.

O fetiță de aceeași vârstă și-a surprins tatăl când i-a spus niște lucruri pe care ea nu le auzise niciodată în casă. Astfel, tatăl își aducea aminte de bunicul său, care-i promisese că îl va duce la pescuit, dar niciodată nu a reușit să-și țină promisiunea.
Bărbatul nu a vobit niciodată cu soția despre bunicul său. Într-o zi, fiica lor a venit și a spus: „Tati, trebuie să mergem la pescuit!". Întrebat fiind de ce, copilul a răspuns doar: „Pentru că domnul Pop Pop (aceasta era porecla bunicului tatălui) a spus să facem așa!".

Tot la această vârstă, o i-a zis mătușii ei un lucru straniu: că avea un bebeluș, dar că acesta s-a înecat. Numele lui era Unt de Arahide.

Nu este plăcut pentru un părinte să audă de la un copil de nici 4 ani următoarele cuvinte: „Tati, bebelușii fac baie în sânge?"

Mama unei fete de 17 ani își amintește cum aceasta, pe când avea 4 ani, i-a spus în irlandeză niște cuvinte, pe care ea nu le-a înțeles. Desigur că a fost șocată să-și audă copilul vorbind cu accent irlandez, deși ei nu erau irlandezi și fetița nu mai auzise până atunci această limbă.

Un copil de 2 ani a avut o reacție deloc obișnuită când câinele familiei a murit: „Toate gândurile lui au ieșit din corp".

Desenele copiilor pot ascunde și ele mesaje pe care nu le înțelegem mereu și care ni se pot părea cel puțin stranii.
O fetiță a desenat un om cu ochii de culori diferite, iar când a fost întrebată de ce a procedat așa, ea a răspuns: „Pentru că el poate vedea furtuna ce vine".

Mama si fiica se uita pe o carticica

Citește și: Invata sa descifrezi semnificatia din spatele desenelor copilului tau

Nu numai părinții pot fi martorii unor reacții ciudate ale copiilor, ci și alte persoane care petrec mult timp în preajma lor. Printre acestea se numără și cadrele didactice. De pildă, o profesoară care preda engleză într-o școală în care se vorbea în spaniolă, dar nu dorea ca elevii ei să știe că ea știa și această limbă, a primit de la o elevă o replică neobișnuită.Copilul s-a apropiat de ea și i-a zis "Te vas a la muerte"( „O să mori"). Profesoara a fost foarte șocată, ceea ce a determinat-o pe fetiță să spună: „Aha, deci știi și spaniolă!".

Citește și: 13 copii care și-au pus părinții la punct

Voi ați fost până acum martore la reacții ale copiilor voștri, care v-au dat pur și simplu fiori?

Surse:
www.buzz.auntyacid.com

 

Rușinea: virusul societății care aduce suferință copiilor noștri

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Andreea Marin uimește cu un nou look, care a stârnit un val imens de reacții printre fani
  Andreea Marin uimește cu un nou look, care a stârnit un val imens de reacții printre fani

  Luna aceasta, Andreea Marin a fost surprinsă la un eveniment monden cu o schimbare radicală a look-ului.

  Reacții dure împotriva Poliției Române, după mesajul privind apelurile false la 112: Copilul meu sunt eu
  Reacții dure împotriva Poliției Române, după mesajul privind apelurile false la 112: Copilul meu sunt eu

  Cazul de la Caracal a lăsat traume severe nu doar în familia victimei, ci și în mentalul social. Însă a atras după sine și un comportament revoltător în rândul românilor: un val...

  Jos pălăria! Acest băiețel a fost surprins făcându-și temele la lumina unui stâlp. Ce reacții a provocat
  Jos pălăria! Acest băiețel a fost surprins făcându-și temele la lumina unui stâlp. Ce reacții a provocat

  Un băiat de 12 ani din Peru a fost surprins de camerele de supraveghere de pe stradă în timp ce își făcea temele la lumina unui stâlp de electricitate....

  Care e cel mai bun ulei pentru alimentatia copiilor?
  Care e cel mai bun ulei pentru alimentatia copiilor?

  Indiferent de ceea ce gatim in bucatarie, e dificil sa preparam feluri de mancare fara ulei. Folosim ulei pentru aproape orice: salate, mancaruri gatite cu sos, ciorbe, chiar si deserturi. ...

  5 greseli ale parintilor care dau medicamente copiilor. Afla cum ii poti pune viata in pericol
  5 greseli ale parintilor care dau medicamente copiilor. Afla cum ii poti pune viata in pericol

  Educatia pentru sanatate este un capitol important de care orice parinte trebuie sa tina seama. Fara o educatie pentru sanatate se poate ajunge la situatii grave care sa puna in pericol...

  Top 5 ceaiuri care tratează constipația copiilor
  Top 5 ceaiuri care tratează constipația copiilor

  Constipația este una dintre cele mai frecvente probleme digestive ale copiilor și poate apărea la orice vârstă. Așa cum vei afla și din articolul de mai jos, constipația la...

  4 studii care demonstrează rolul important al oului în dezvoltarea sănătoasă a copiilor
  4 studii care demonstrează rolul important al oului în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

  Oul face parte dintre primele alimente solide pe care i le vom oferi copilului nostru. Așa cum veți afla și din articolul de mai jos, oul se remarcă datorită prezenței unor substanțe...

  © 2019 Qbebe