Drama Ralucăi Moianu. Soțul i-a murit in brațe, la un an de la decesul tatălui. Prezentatoarea tv și-a crescut singură fiica

Drama Ralucăi Moianu. Soțul i-a murit in brațe, la un an de la decesul tatălui. Prezentatoarea tv și-a crescut singură fiica

Bianca Geica - Redactor Senior

Este imposibil să nu asociezi numele „Raluca Moianu” cu una dintre cele mai urmărite emisiuni ale anilor 2000, „Iartă-mă!”. Puțini știu, însă, povestea de viață a fostei prezentatoare tv. În spatele zâmbetului blând, pe care îl afișează la fiecare apariție publică, Raluca Moianu ascunde o mare dramă. Și-a pierdut tatăl în urmă cu 6 ani, iar un an mai târziu, soțul i-a murit în brațe. A fost nevoită să își crească singură fiica, Mara, acum în vârstă de 18 ani, fără care nu știe cum ar fi trecut peste evenimentele nefericite care i-au marcat viața.

UPDATE 25 iulie 2023: Viața nu a fost deloc blândă cu Raluca Moianu și a primit lovituri extrem de grele, dar a reușit să țină capul sus și să înfrunte cu demnitate provocările. A fost nevoită să-și crească singură fiica, dar culege acum roadele eforturilor depuse, Mara fiind mândria ei. 

Recent, vedeta a postat în mediul online faptul că fiica ei a fost admisă la Facultatea de Drept, așa cum și-a dorit și a ținut să-i transmită și public cât de mult se bucură și ce mândră este de reușita ei. 

"Atunci când era mică o alintam Blonda.Acum, după examenul de admitere la Universitatea Bucureşti pot să îi spun Blonda de la drept.
Mulţumesc, my Precious", a fost mesajul Ralucăi Moianu, care a însoțit o imagine frumoasă cu ele două. 

Raluca Moianu, o viață dedicată televiziunii

Raluca Moianu s-a născut în București, pe 24 iulie 1969, însă a copilărit în Bogota, Columbia, alături de tatăl ei. Acolo a urmat cursurile liceului bilingv „Louis Pasteur”, după care s-a întors în București și s-a înscris la Colegiul Național „Sfântul Sava”. A absolvit, apoi, Facultatea de Chimie din Bucureşti, însă parcursul său profesional a luat o altă turnură.

În 1994 s-a angajat în presă, iar după ce a urmat cursurile celor de la BBC în jurnalism, s-a angajat la postul de televiziune Soti. Acolo a prezentat o emisiune latino, denumită „În arşiţa muzicii”, iar în 1997 a luat inclusiv un premiu pentru munca sa.

raluca moianu

Raluca Moianu a lucrat și în radio, la fostul Radio Contact, și a primit premiul „Microfonul de aur”, acordat celei mai bune voci feminine din industria radioului. A devenit, însă, cunoscută în toată țara în anii 2000, după ce a prezentat timp de mai mulţi ani emisiunea „Iartă-mă” de la postul de televiziune TVR 1. Acum o putem asculta pe Raluca la Radio Gold FM.

Tragediile nu au ocolit-o, însă, pe fosta prezentatoare tv, care și-a pierdut și-a pierdut tatăl și soțul în doar un an!

Raluca Moianu și-a pierdut tatăl și soțul în doar un an

În vara anului 2017, Raluca Moianu și-a pierdut tatăl, iar la câteva luni a aflat că soțul ei, Marius Ancuța, avea cancer. Fosta prezentatoare tv a avut o căsnicie frumoasă alături de acesta. Cei doi erau căsătoriți din februarie 1998, însă au divorțat pentru o scurtă perioada, în 2013. S-au împăcat ulterior, cu puțin timp înainte ca Ancuța să fie diagnosticat cu cancer. Acesta a murit în 2018, la doar un an după ce Raluca își pierduse tatăl.

„A murit acasă, la mine în brațe”, povestește Raluca Moianu, despre ziua în care și-a pierdut soțul. „E prezent în viețile noastre. Și dacă mâine m-aș căsători, el rămâne prezent în viața mea. Am obiectele, diplomele, cupele lui, e tatăl fiicei mele. Nu e ceva ce trece, face parte din viața noastră, nu e ceva ce se șterge cu buretele, nu ar fi normal. El e prezent în viețile noastre și va rămâne mereu. Noi am avut o frumoasă poveste de iubire, am divorțat în condițiile cele mai civilizate, ne-am împăcat când nu se mai aștepta nimeni să ne împăcăm și eu am fost lângă el până în ultimul moment”, a mai explicat fosta prezentatoare tv, potrivit wowbiz.ro.

Raluca Moianu și-a crescut singură fiica

Raluca Moianu și Marius Ancuța au avut împreună o fiică, Mara, care avea 13 ani când tatăl ei a pierit. Fosta prezentatoare tv a povestit, în repetate rânduri, că fata, acum în vârstă de 18 ani, a suferit enorm după moartea tatălui ei, tragedie care a făcut-o să se maturizeze prematur.

raluca moianu si fiica sa
Raluca Moianu și fiica ei, Mara | Foto: Facebook

„Au fost niște ani grei. Este fata tatălui ei. E sportivă și hotărâtă, exact cum era tati. Suferința te face să te maturizezi prematur, viața așa a fost. Ea mi-a zis că băiatul cu care o să iasă o să fie un tip care o să semene cu taică-su pentru că e clar că o să simtă nevoia să umple acel gol. E un gol acolo despre care nu a dorit să vorbească prea mult. E o fată foarte puternică, nu a fost nevoie să meargă la psiholog, nu a vrut, a zis că tot ce are de vorbit vorbește cu mine. Suntem prietene, dar până la o limită.

Nu știm ce ni se întâmplă mâine, este nevoie să privim viața cu bucurie în fiecare zi, să ne amintim de ce-i dragi și să folosim ceea ce ne-au învățat cei care nu mai sunt. Eu m-am înecat în muncă, mi-a prins foarte bine. Am vreo șapte job-uri, part-time. Predau la universitate, țin cursuri la public-speaking, lucrez ca și consultant de imagine, facem comunicare de top, dau voce unor personaje. Îmi pare rău că Mara crește fără tată, dar asta e viață. Unoeri, Dumnezeu știe de ce face lucrurile așa, nu aveam nicio explicație, trebuie doar să le acceptăm pentru că altfel nu putem privi cu bucurie ziua următoare. El rămâne cu noi. Acum pot să vorbesc despre el mai ușor ca înainte. Nu mă mai bușește plânsul în secunda următoare, la cimitir nu mă pot abține, dar în emisiuni nu mai plâng”, a povestit Raluca, potrivit aceleiași surse.

Mara Ancuța, fiica Ralucăi Moianu
Mara Ancuța, fiica Ralucăi Moianu | Foto: Facebook

Mara Ancuța este elevă în clasa a Xll-a la Liceul Caragiale din București și se pregătește să dea admitere la Facultatea de Drept.

„Mara vrea să se înscrie la Drept, să se facă magistrat. Termină liceul anul acesta. Studiază la Caragiale, la matematică-informatică. Și învață gramatică, economie… pentru Facultatea de Drept. Avem o relație bună. Suntem exact în perioada în care ea a crescut și mă scoate la cafea (...) Își dorește foarte mult să intre la facultate, să aibă o meserie care îi place. Încă nu știe exact dacă va fi: avocat, procuror, notar… Important este să descopere în timp ce vrea să facă, spre ce are înclinație. Dar, știi cum e, asta o atrage în acest moment și învață pentru acest lucru. Iar eu sunt foarte încântată. Mai ales că învață din proprie inițiativă, nu pentru că stau eu cu gura pe ea. Că nu este așa”, mărturiseste Raluca Moianu, într-un interviu pentru VIVA!.

Surse foto: Facebook

Surse articol: viva.ro, wowbiz.ro, stiridirecte.ro

Articolul urmator
Drama unui pompier SMURD chemat la un accident unde victima era chiar singura sa fiică
Drama unui pompier SMURD chemat la un accident unde victima era chiar singura sa fiică

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Soțul meu a murit după ce a reușit să-și țină în brațe cel de-al cincilea copil
    Soțul meu a murit după ce a reușit să-și țină în brațe cel de-al cincilea copil

    Paul, tatăl a cinci copii, din Sydney, a murit din cauza COVID înainte de a-și putea îmbrățișa fetița nou-născută. Soția lui ș mama copiilor, Renae,...

    Își crește singură cei 12 nepoți pentru că fiica ei a murit la scurt timp după ce a născut ultima oară
    Își crește singură cei 12 nepoți pentru că fiica ei a murit la scurt timp după ce a născut ultima oară

    O bunică își crește singură cei 12 nepoți, după ce fiica ei a murit la scurt timp după ce a născut ultimul copil! Femeia a trecut prin clipe extrem de grele, însă a...

    Soțul și fiica mea au murit la doar câteva zile distanță. Am condus două coșciuge pe ultimul drum și asta m-a devastat
    Soțul și fiica mea au murit la doar câteva zile distanță. Am condus două coșciuge pe ultimul drum și asta m-a devastat

    O mamă de peste hotare povestește experiența traumatizantă prin care a trecut, aceea de a-și pierde soțul și fiica, la doar câteva zile distanță.

    Fiica biologică a răposatului meu soț m-a contactat, după decesul lui, dar eu vreau să o țin departe de copiii mei
    Fiica biologică a răposatului meu soț m-a contactat, după decesul lui, dar eu vreau să o țin departe de copiii mei

    Să gestionezi toate problemele din familie nu este deloc simplu, în special dacă ești părinte singur. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre mai mulți copii și...

    Soțul ei a murit pe front. I-a deschis laptopul și acolo a gasit ceva neașteptat pentru ea și fiica ei
    Soțul ei a murit pe front. I-a deschis laptopul și acolo a gasit ceva neașteptat pentru ea și fiica ei

    Emma a rămas văduvă. Soțul ei și-a pierdut viața pe frontul de război din Afganistan. Laptopul lui a ajuns la ea și, abia după două zile de la înmormântarea lui ea...

    Am crescut în umbra surorii mele care a murit bebeluș și asta mi-a afectat toată copilăria
    Am crescut în umbra surorii mele care a murit bebeluș și asta mi-a afectat toată copilăria

    Unii copii știu cum este să se simtă în umbra fraților, însă atunci când se află „în competiție” cu un frate care a decedat, situația devine și...

    Fratele meu geamăn a murit și eu am refuzat să-i adopt fiica
    Fratele meu geamăn a murit și eu am refuzat să-i adopt fiica

    Elena a copilărit alături de fratele său geamăn, Andrei, în orfelinatele din România. Crescând în acest mediu, Elena și-a dat seama că nu își dorește...

    Povestea tatălui fără mâini și picioare care și-a crescut fetele singur, după ce mama le-a abandonat
    Povestea tatălui fără mâini și picioare care și-a crescut fetele singur, după ce mama le-a abandonat

    Dragostea și devotamentul sunt valori ce se transmit din generație în generație și care trebuie prețuite. De aceste valori a dat dovadă toată viața o mamă din Paraguay, care...

    © 2024 Qbebe