Uite cine este și cum arată fiica Margaretei Pâslaru. Este la fel de frumoasă ca mama ei

Bianca Petcu - Redactor Senior

Doamna muzicii ușoare românești, așa a fost denumită Margareta Pâslaru, în vârstă de 75 de ani continuă să păstreze un farmec aparte. Astăzi ne face cunoștință cu fiica sa - la fel de fermecătoare precum mama!

Margareta Pâslaru a uimit generații întregi de oameni atât prin glasul său extraordinar, cât și prin aspectul de păpușă. Fiind una dintre cele mai frumoase interprete românce ale momentului respectiv, Margareta a stat foarte mult timp în atenția publicului.

margareta-paslaru-si-fiica-sa

75 de ani mai târziu, ea zâmbește cu același farmec în fața publicului, dar și cu o „mică” surpriză: fiica sa, Ana Maria. În vreme ce frumusețea este moștenită fără doar și poate, talentul muzical nu a urmărit-o pe Ana Maria. Ea s-a stabilit în America încă din anii 1990, alături de mama sa, însă în cele din urmă Margareta a decis să revină în țară.

fiica-margaretei-paslaru-ana-maria-sencovici

Ana Maria a plecat alături de Margareta și soțul său, Gheorghe Sencovici, în America, cu mulți ani în urmă. Ulterior, Margareta și Gheorghe au decis să revină în țară, însă pentru Ana nu a mai existat cale de întoarcere. La momentul actual ea se bucură de o carieră de succes în America, fiind președintele unei companii din New York, care se ocupă cu oferirea serviciilor de consultanță în management. Compania în cadrul căreia este angajată are o valoare estimativă de peste 3,5 milioane de dolari. Nici viața de familie nu este lăsată mai prejos - Ana Maria Sencovici este căsătorită cu un latino-american, pe nume Juan. Alături de acesta se bucură de doi copii minunați.

Ana Maria Sencovici biografie

Ana Maria Sencovici a rămas în Statele Unite încă de la începutul anilor `90, atunci când părinții ei au părăsit România. Deși câțiva ani mai târziu, familia ei s-a întors pe plaiurile mioritice, pentru Ana Maria Sencovici, nu a mai existat cale de întoarce spre țara natală. Rămânând în Statele Unite, Ana Maria Sencovici a obținut o diplomă de master în cadrul Universității din Pennsylvania, la Wharton Business School. Ana Maria nu a moștenit talentul muzical al mamei sale, dar are, în prezent, o carieră de invidiat în domeniul managementului.

Ana Maria Sencovici vârstă

Fiica Margaretei Pâslaru, Ana Maria Sencovici, își ține viața intimă departe de public. De aceea, nu există informații despre vârsta ei sau a membrilor familiei. Imaginile cu Ana Maria Sencovici sau cu familia ei sunt scumpe la vedere, deoarece informațiile de pe rețelele sociale sunt legate numai de meseria pe care o are. În rest, Ana Maria preferă să nu ofere niciun detaliu despre ceea ce se întâmplă în viața ei.

Ana Maria Sencovici

Ana Maria Sencovici și-a început cariera în 1992, când a obținut un post de conducere în cadrul unei sucursale americane, pentru care ar fi generat un profit anual estimat la câteva milioane de dolari. Fiica Margaretei Pâslaru a lucrat și pentru American Express, o companie importantă de servicii financiare din SUA.

ana-maria-sencovici-imagine-alb-negru

Înainte de 1989, Securitatea a lansat un zvon în care se spunea că Ana Maria Sencovici ar fi orbit în urma unei operații de scchimbare a culorii ochilor. Potrivit zvonului, Margareta Pâslaru și-ar fi dorit atât de mult ca fiica ei să îi moștenească ochii albaștri încât i-ar fi făcut o operație care a lăsat-o fără vedere. Un alt zvon lansat tot de Securitate a fost acela că Gheorghe Sencovici, tatăl Anei Maria, s-ar fi spânzurat în podul casei.

Motivul plecării Margaretei Pâslaru a fost un mister pentru românii de pretutindeni, care i-au învinuit pe securiști pentru mutarea artistei în Statele Unite. Cu toate aceasta, ea a decis să își urmeze soțul, care era la vremea respectivă sportiv de performanță și să o ia cu ei pe Ana Maria Sencovici.

Gheorghe Sencovici

Gheorghe Sencovici s-a născut pe 1 iulie 1945, în București, și a fost un trăgător sportiv român care a concurat la evenimentul de skeet de la Jocurile Olimpice de vară din Mexic, din anul 1968. După ce și-a încheiat cariera sportivă, Gheorghe Sencovici a intrat în lumea ingineriei și a devenit proprietarul unei firme din New Jersey. La câțiva ani distanță de la începutul afacerii sale, Gheorghe Sencovici a devenit și directorul unui institut de consultanță în domeniul microcalculatoarelor. Gheorghe Sencovici a fost cunoscut și prin prisma numelui de familie, tatăl său, Alexandru Sencovici, fiind un fost demnitar comunist român.

Gheorghe Sencovici a fost căsătorit timp de 38 de ani cu interpreta de muzică ușoară Margareta Pâslaru, iar împreună au o fiică, anume pe Ana Maria Sencovici. Cei trei au părăsit România în anul 1983, iar de atunci Gheorghe Sencovici a trăit în orășelul Summit din New Jersey, Statele Unite. Gheorge Sencovici a murit în 2006, dar cauzele morții sale nu au fost dezvăluite de familie.

Gheorghe Sencovici poze

Nu există foarte multe imagini cu Gheorghe Sencovici, iar acelea aflate în sfera publică îl înfățișează pe acesta împreună cu familia sa. După mutarea în Statele Unite, de la începutul anilor `90, Gheorghe Sencovici a dispărut cu totul din atenția publicului. De asemenea, Margareta Pâslaru a preferat întotdeauna să-și țină viața privată departe de presă și nu a împărtășit niciodată prea multe imagini cu familia ei. Pe internet există doar câteva imagini alb-negru cu soțul Margaretei Pâslaru, Gheorghe Sencovici, oferite de către artistă din arhiva personală.

Fiica Margaretei Pâslaru, Ana Maria Sencovici, este stabilită în Statele Unite încă de la începutul anilor `90, atunci când se mutase acolo împreună cu părinții săi. Deși la câțiva ani distanță, Margareta Pâslaru s-a întros în România, Ana Maria Sencovici a preferat să-și construiască o carieră pe pe pământ american. Fiica Margaretei Pâslaru este la fel de discretă cu viața ei precum a fost și interpreta de-a lungul carierei sale de peste jumătate de secol, puține fiind informațiile care există despre Ana Maria.

Surse: a1.ro, fanatik.ro, unica.ro, bzi.ro, biografii.famouswhy.ro, m.click.ro, curteaveche.ro, ro.wikipedia.org

Surse foto: facebook.com/AnaMariaSencovici/

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fiica lui Kate Moss are deja 17 ani! Uite cât este de frumoasă
  Fiica lui Kate Moss are deja 17 ani! Uite cât este de frumoasă

  Lila Moss urmează şi ea o carieră în lumea fashion-ului, la fel ca mama ei. Descoperă cum arată adolescenta parcurgând articolul de mai jos!

  Oau! Fiica lui Virgil Ianțu, model pentru colecția Andreei Raicu la numai 15 ani! Uite cât este de frumoasă
  Oau! Fiica lui Virgil Ianțu, model pentru colecția Andreei Raicu la numai 15 ani! Uite cât este de frumoasă

  Andreea Raicu și Virgil Ianțu sunt prieteni vechi, de mai bine de 17 ani, de când prezentau împreună emisiunea-fenomen ”Big Brother”. Chiar dacă în showbiz...

  Fiica Antoniei a împlinit 10 ani! E la fel de frumoasă ca mama ei!
  Fiica Antoniei a împlinit 10 ani! E la fel de frumoasă ca mama ei!

  Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România. Are o carieră muzicală de succes, dar și o familie frumoasă, ea formând un cuplu cu Alex...

  Cea mai frumoasă fetiţă din lume a împlinit 18 ani. Uite cum arată acum
  Cea mai frumoasă fetiţă din lume a împlinit 18 ani. Uite cum arată acum

  Thylane Blondeau, cunoscută încă de la o vârstă fragedă pentru defilările pe podium pentru creatori de modă celebri, continuă să facă parte din lumea modei. Descoperă...

  Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin. Are aproape 14 ani și o relație specială cu mama ei!
  Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin. Are aproape 14 ani și o relație specială cu mama ei!

  Incredibil cât de repede trece timpul. Parcă ieri presa anunța că Andreea Marin a adus-o pe lume pe Ana Violeta, fetița ei și a lui Ștefan Bănică. De atunci, însă, au...

  Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin! La 12 ani, Violeta este aproape cât mama ei de înaltă
  Cât de frumoasă este fiica Andreei Marin! La 12 ani, Violeta este aproape cât mama ei de înaltă

  Prezentă la o gală caritabilă, Andreea Marin a postat pe contul ei de facebook două fotografii alături de fiica ei, Violeta, un gest pe care aceasta îl face foarte rar. Violeta...

  Ştiai cât de frumoasă este fiica lui Mr.Bean? Iată de ce este supărată pe tatăl ei
  Ştiai cât de frumoasă este fiica lui Mr.Bean? Iată de ce este supărată pe tatăl ei

  Lily, fiica actorului britanic Rowan Atkinson (cunoscut mai ales pentru întruchiparea personajului Mr.Bean), a fost implicată şi ea în lumea filmului, jucând alături de...

  Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata
  Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata

  În urmă cu 15 ani Florin Piersic Jr. și Dorina Chiriac, doi dintre cei mai apreciați actori ai României, primeau pe lume pe Sonia, fetița lor de nota 10. Acum fetița lor...

  © 2022 Qbebe