Virgil Ianțu este un bărbat împlinit! Trăiește o poveste de iubire de peste 20 de ani și are o fiică minunată

Virgil Ianțu este un bărbat împlinit! Trăiește o poveste de iubire de peste 20 de ani și are o fiică minunată

Alina Nedelcu - Redactor Senior

De-a lungul timpului, Virgil Ianțu s-a remarcat mai ales ca om de televiziune, prezentând emisiuni îndrăgite precum „Copiii spun lucruri trăsnite”, „Copiii spun...”, „Vrei să fii milionar?”, „Te crezi mai deștept?” sau „Câștigă România!”. Preferă să fie o prezență discretă în showbizul autohton însă, în interviurile pe care le-a acordat, nu a ezitat să spună cât este de mândru de familia pe care și-a construit-o. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum arată viața de familie a cunoscutului prezentator! 

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de două decenii

Invitat anul trecut la podcastul „Acasă la Măruță”, Virgil Ianțu a vorbit despre viața sa de familie. Pe de o parte, a adus în prim-plan faptul că este alături de partenera sa de viață, Roxana, de mai bine de 20 de ani și a mărturisit că nu au apucat încă să aibă nunta: „E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele. Am cerut-o într-un mod foarte inedit. S-a născut Jasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria „Tati e timid. Vrei să fii soția lui?”A zis „Da”. Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat.

Pe de altă parte, în cadrul aceluiași interviu, a explicat din ce motive nu s-au grăbit să facă nunta: „Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea. Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori „Te iubesc”, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim”.

În același timp, a dezvăluit și secretul care stă la baza longevității relației dintre el și Roxana: „Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație...”

Totodată, îndrăgitul prezentator nu s-a ferit să vorbească despre partenera sa, despre una dintre calitățile pe care le apreciază la ea în mod special. Potrivit „wowbiz.ro”, a declarat că: „E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: „Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi”, că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur, felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”.

Virgil Iantu alaturi de partenera sa de viata, Roxana

Are o relație strânsă cu fiica lui

Anul acesta, fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, a împlinit 18 ani. Cu ocazia majoratului, părinții săi i-au transmis  un mesaj emoționant, disponibil și în informațiile puse la dispoziție de „playtech.ro”: „Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem, iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă!”

Virgil Iantu fericit, alaturi de partenera lui de viata, Roxana si de fiica lor, Jasmina

Încă de acum câțiva ani, Virgil Ianțu a ținut să aducă în prim-plan unul dintre motivele sale de mândrie: faptul că are o relație strânsă cu fata lui. Spre exemplu, într-un interviu din anul 2017, pentru revista „LIFE.ro”, preciza că atât el, cât și partenera sa de viață, sunt „foarte buni prieteni” cu Jasmina:

„...Foarte buni prieteni. Chiar sunt fericit că şi eu şi mama ei am ştiut (nici acolo nu am fost noi neapărat pregătiţi în mod profesionist) să o creştem cât să devină un copil relaxat şi să-şi ştie exact limitele (acestea trebuie trasate la vârste foarte fragede). Ea a fost ca orice copil, şi-a forţat limitele, dar acum este un copil cu care suntem deschişi, suntem prieteni, ştie exact că suntem părinţi, dar îi argumentăm absolut tot, îi explicăm, vorbim despre absolut orice, glumim în permanenţă. Râdem întruna şi ea are un simţ al umorului foarte dezvoltat, ceea ce mă bucură foarte tare...Ea e cea mai importantă în viaţa mea”. 

De asemenea, în urmă cu doi ani, vedeta a precizat că, deși fiica lui este adolescentă, el și Roxana se pot considera „niște părinți fericiți”. Pentru „Unica”, a menționat: „Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume! Ce fericiți suntem că Jasmina s-a gândit să ne aleagă pe noi!”

Virgil Iantu la Ateneu alaturi de fiica lui, Jasmina

În ceea ce privește pasiunile Jasminei, adolescenta a vorbit despre ele acum patru ani, într-o intervenție pentru revista „VIVA!”: „Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez...”

Brad Pitt despre Shiloh, fiica lui: „Sunt mândru de transformarea ei”

A vorbit despre importanța timpului petrecut în familie

În urmă cu mai bine de 5 ani, în cadrul unei emisiuni de la postul de radio „Itsy Bitsy”, Virgil Ianțu a demonstrat, din nou, că are motive de mândrie: reușește să dedice timp și familiei lui. Pentru postul de radio menționat, a povestit că:

„Țin minte că eram, acum un an sau doi, împreună, toată familia – eu cu mama Jasminei și cu Jasmina. Și ea a simțit nevoia, fară să fie vreo tensiune între mine și mama ei, să ne ia mâinile și să ni le împreuneze. E atât de emoționant să facă un copil treaba asta! A simțit ea asta atunci. Cine știe? Poate era ceva din altă zi. O fi simțit ceva. Sau poate, pur și simplu, se bucura că suntem toți trei împreună. Așa de frumoase sunt momentele astea și așa de fraieri suntem, câteodată, să credem că sunt din oficiu, că ni se cuvin. Nu. Trebuie să ne bucurăm și să le păstrăm, să le alimentam cu grijă și cu dragoste”.

Altă dovadă că faimosul prezentator și partenera lui de viață reușesc să creeze timp de calitate pentru familia lor este legată și de ceea ce a dezvăluit Virgil Ianțu într-un interviu pentru „Unica”: „...Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele”.

Virgil Iantu, Roxana si fiica lor, Jasmina, fericiti in timpul unei vacante

Surse foto: instagram.com/virgiliantuofficial/, youtube.com

Surse articol: a1.ro, elle.ro, itsybitsy.ro, libertatea.ro, life.roplaytech.ro, unica.ro, viva.ro, wowbiz.ro

Articolul urmator
Eugen Cristea trăiește o minunată poveste de iubire alături de Cristina Deleanu, de aproape patru decenii. Nu au copii, dar se au unul pe celălalt
Eugen Cristea trăiește o minunată poveste de iubire alături de Cristina Deleanu, de aproape patru decenii. Nu au copii, dar se au unul pe celălalt

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Fiica cea mare a Principelui Nicolae al României a împlinit 2 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis acesta
    Fiica cea mare a Principelui Nicolae al României a împlinit 2 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis acesta

    Bucurie mare in familia Principelui Nicolae al României! Maria-Alexandra, fiica acestuia si a Alinei Binder, a împlinit 2 ani pe 7 noiembrie, iar fotografiile de la petrecerea...

    Am avut o aventură cu un bărbat căsătorit. Acum fiica noastră are 7 ani
    Am avut o aventură cu un bărbat căsătorit. Acum fiica noastră are 7 ani

    Este greu de crezut că în 2013 voiam să mor. A început totul când am cunoscut un bărbat căsătorit online, un blogger spiritual care m-a acostat pe Facebook și cu care...

    O poveste despre curaj și iubire: Călătoria extraordinară a unei familii cu cvadrupleți
    O poveste despre curaj și iubire: Călătoria extraordinară a unei familii cu cvadrupleți

    Chance, Cheston, Chesley May și Chatham sunt cvadrupleți și au venit pe lume în luna iulie a anului trecut. Cele două seturi de gemeni identici - două fetițe și doi băieți -...

    Cel mai important sfat despre iubire pe care vreau să-l știe fiica mea
    Cel mai important sfat despre iubire pe care vreau să-l știe fiica mea

    Fiecare dintre noi definim iubirea diferit. Fie că vrem sau nu, le transmitem și copiilor noștri aceleași idei despre iubire pe care le avem și noi. Uite ce a învățat-o această...

    La 40 de ani am decis sa fac un copil de una singură. Nu am nevoie de un bărbat să îmi cresc fiica
    La 40 de ani am decis sa fac un copil de una singură. Nu am nevoie de un bărbat să îmi cresc fiica

    Michelle St. Fleur are 45 de ani și o fetiță de 3 ani. A rămas însărcinată la 41 de ani, prin inseminare artificială, devenind astfel mamă fără să fie căsătorită sau să...

    Am 57 de ani și timp de 2 ani și 2 luni am fost "amanta" unui bărbat însurat. Când am decis să-i spun totul nevestei lui, am dat peste o altă amantă
    Am 57 de ani și timp de 2 ani și 2 luni am fost "amanta" unui bărbat însurat. Când am decis să-i spun totul nevestei lui, am dat peste o altă amantă

    Fac parte din generația veche și știu că prima regulă atunci când ai ceva de spus este să te prezinți. Mă numesc Didina, am 57 de ani și pot spune că am fost o femeie...

    Tatăl meu este supraviețuitor al holocaustului. Abia la 43 de ani am aflat întreaga lui poveste
    Tatăl meu este supraviețuitor al holocaustului. Abia la 43 de ani am aflat întreaga lui poveste

    Maralyn Turgel a aflat povestea tatălui său, supraviețuitor al holocaustului, abia la vârsta de 43 de ani. Femeia ne spune cum a fost viața cu un tată care nu a putut vorbi despre...

    Fiul lui Céline Dion a împlinit 21 de ani! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis artista
    Fiul lui Céline Dion a împlinit 21 de ani! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis artista

    Céline Dion este mama a trei copii. Ieri, pe 25 ianuarie, fiul ei cel mare, René-Charles, a împlinit frumoasa vârstă de 21 ani. Mama sa nu a ratat această ocazie...

    © 2024 Qbebe