Copiii Curcubeu: 10 semne care îți arată că ai unul acasă

Bianca Geica - Redactor Senior

Fii sinceră! Ai avut de multe ori impresia că prichindelul tău are ceva special, doar că nu ți-ai putut da seama exact ce anume, așa-i? Ei bine, s-ar putea să fii fericitul părinte al unui copil Curcubeu!

Copiii Curcubeu: caracteristici și personalitate

Despre copiii Curcubeu se spune că sunt o generație de copii speciali, veniți pe lume pentru a ajuta umanitatea să evolueze. Majoritatea acestor copii au venit pe lume în jurul anului 2000 și după, pentru a aduce energia iubirii și a blândeții pe Pământ, pentru a deschide inimile tuturor și pentru a-i învăța că valorile spirituale sunt mai presus decât cele materiale.

Fetita cu baloane alergand pe camp

Copiii Curcubeu au în suflete energia curcubeului, o energie care vindecă mintea, trupul și sufletul. Sunt perfect echilibrați, intuitivi și au abilități extrasenzoriale. Sunt suflete pure, neincarcate din punct de vedere karmic și operează numai din dragoste, nu din nevoie sau impuls.

Copiii Curcubeu sunt ultimii din grupul copiilor Stelari, care au venit pe Pământ cu scopul de a ajuta umanitatea să își crească frecvențele vibraționale și să se înalțe spiritual. Părinții copiilor Curcubeu sunt copiii de Cristal, care au venit pe lume în anii 1980 și au pregătit scena pentru magia copiilor Curcubeu.

Copiii Curcubeu: cum știi că și micuțul tău este unul

Cum îți dai seama că ai un copil Curcubeu? Fii atentă la următoarele semne:

1. Copiii Curcubeu sunt ființe telepatice

Copiii Curcubeu primesc și transmit mesaje fără niciun efort, tocmai de aceea mulți dintre ei încep să vorbească înainte de vârsta de 2-3 ani. Ei realizează încă de la vârste fragede că nu toți oamenii au aceleași capacități ca și ei, așa că vor începe să vorbească pentru a se face auziți.

2. Copiii Curcubeu sunt neînfricați

Copiii Curcubeu nu cunosc sensul cuvântului ”teamă”, prin urmare nu se tem să dea frâu liber sentimentelor și emotiilor și nu se tem să spună lucrurilor pe nume. Sunt capabili să se recupereze foarte repede după o dezamăgire sau după orice altă trăire care pentru alții ar însemna o tragedie.

Asta se întâmplă pentru că nu au nicio karmă de echilibrat și nici drame ale trecutului de depășit. Copiii Curcubeu au venit pe Pământ pentru a se bucura de viață și a învață încontinuu.

3. Copiii Curcubeu sunt echilibrați

Copiii Curcubeu sunt ființe echilibrate, foarte înțelepte și senine. Sunt mult mai interesați să dăruiască decât să primească.

4. Copiii Curcubeu sunt încăpățânați

Știi că ai un copil Curcubeu dacă acesta este foarte încăpățânat și nu se abține să își exprime dorințele și nevoile încă de la o vârstă fragedă. Această încăpățânare vine de la faptul că au foarte mare încredere în ei, știu foarte bine de ce sunt capabili și nu se lasă până nu își ating obiectivele.

5. Sunt optimișți și au o inimă deschisă

Copiii Curcubeu sunt foarte optimiști, au un suflet bun și iertător, iar asta pentru că nu au prejudecăți și nici idei preconcepute. Au încredere în umanitate și cred că fiecare om poate fi schimbarea de care întregul Univers are nevoie.

6. Copiii Curcubeu sunt prieteni cu natura

Copiii Curcubeu simt o conexiune incredibilă cu natura. Ei iubesc plantele și animalele, așa că nu ar trebui să te mire dacă micuțul tău se întoarce acasă, de la joacă sau de la plimbare, cu o pisica abandonată sau dacă în loc să se joace când ajungeți la plajă sau în parc, începe să strângă gunoiul lăsat de ceilalți.

Fetita roscata cu fluture pe nas

7. Copiii Curcubeu sunt plini de energie

Copiii Curcubeu sunt plini de energie și nu au nevoie de foarte mult somn pentru a face față unei zile pline de provocări. Sunt mai mereu binedispuși și fac orice activitate cu foarte mult entuziasm.

8. Copiii Curcubeu sunt vulnerabili negativității umane

Ființe incocente, curate din punct de vedere karmic, copiii Curcubeu au nevoie de protecție și de un mediu în care să se simtă confortabil spiritual și energetic. Ei cunosc foarte bine și partea întunecată a existenței umane și se luptă pentru a o transforma în energie pozitivă.

9. Sunt iertători și au un suflet iubitor

Copiii Curcubeu sunt foarte sensibili, empatizează poate mai mult decât ar trebui cu suferințele celor din jur și au un suflet iubitor. Tocmai de aceea, mulți vor încerca să profite de bunătatea lor, însă nu îți face griji! Copiii Curcubeu au o intuiție extem de bine dezvoltată și simt când energia lor este atacată.

10. Se nasc în familii armonioase

Pentru că acești copii nu au nicio karmă de echilibrat, adică nu au mai trăit o altă viață pe acest Pământ, ei se nasc în familii armonioase, care pun accent pe o dezvoltare emoțională sănătoasă și echilibrată. Părinții copiilor Curcubeu ii vor lăsa pe aceștia să își îndeplinească menirea și nu le vor impune niciodată o anumită meserie sau o cale anume de urmat în viață. 

Copiii Curcubeu sunt îngerii noștri pe Pământ. Câte dintre aceste semne ți-au dat fiori și te-au făcut să te gândești că poate ești părintele unui copil Curcubeu?

Sursă: psychic-readings-guide.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  8 semne care îți arată că ai un copil stresat
  8 semne care îți arată că ai un copil stresat

  Probabil te gândești că un copil nu are motive să fie stresat. Adevărul este, însă, că cei mici sunt și ei expuși stresului, care deseori poate lua forma anxietății....

  Îl neglijezi, iar el îți va arăta asta! 6 semne că micuțul tău are nevoie să stai mai mult timp cu el
  Îl neglijezi, iar el îți va arăta asta! 6 semne că micuțul tău are nevoie să stai mai mult timp cu el

  Copiii au nevoie să simtă că părinții îi sprijină și că sunt implicați în creșterea lor în mod constant. Atunci când nu se întâmplă acest lucru...

  4 semne care îți arată că suferi de stres
  4 semne care îți arată că suferi de stres

  Cu toții trecem prin perioade stresante, nu-i așa? Unii dintre noi sunt stresați din cauza locului de muncă, alții sunt stresați acasă, iar alții sunt stresați din cu totul alte...

  8 semne clare care îți arată că nu ai un somn de calitate
  8 semne clare care îți arată că nu ai un somn de calitate

  Potrivit unui raport al ”National Sleep Foundation”, realizat pe baza a 277 de studii legate de somn, s-au putut stabili criterii care să definească un somn de calitate....

  Sfâșietor! Cum arată viața unei asistente medicale, care s-a mutat de acasă pentru a-și proteja familia: "Îmi văd copiii prin geam"
  Sfâșietor! Cum arată viața unei asistente medicale, care s-a mutat de acasă pentru a-și proteja familia: "Îmi văd copiii prin geam"

  Viețile oamenilor din toată lumea s-au schimbat radical de la apariția pandemiei de coronavirus. O asistentă medicală, care luptă în prima linie pentru combaterea virusului, ne...

  15 semne care te vor ajuta să îți înțelegi copilul înainte să vorbească
  15 semne care te vor ajuta să îți înțelegi copilul înainte să vorbească

  Atunci când devii părinte pentru prima oară cel mai dificil lucru pare să înțelegi ce vrea bebelușul tău să îți transmită. Fie că este vorba despre un anumit tip...

  Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”
  Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

  Au trecut 30 de ani de la celebra replică ”Mi-am făcut familia să dispară”. Macaulay Culkin a fost supranumit copilul-minune al cinematografiei americane, după ce a cunoscut...

  6 semne că îți lauzi prea mult copilul
  6 semne că îți lauzi prea mult copilul

  Studii realizate în ultimele decenii au ajuns la concluzia că laudele aduse copiilor pot avea efecte pozitive asupra lor, dar acestea vor fi vizibile numai dacă părinții vor ști...

  © 2022 Qbebe