Iubita mea nu vrea să facem un băiat pentru că mă consideră prea scund

Andrada Popa

Un bărbat mărturisește că partenera sa însărcinată este îngrijorată că ar putea avea un băiat. Motivul? Femeia se teme ca nu cumva faptul că logodnicul ei este scund ar putea influența în vreun fel înălțimea copilului.

„Iubita nu vrea sa facem un băiat fiindcă se teme ca acesta să nu fie la fel de scund ca mine”

O femeie însărcinată a fost criticată pe Reddit după ce logodnicul ei a dezvăluit că aceasta nu vrea ca viitorul lor copil să fie băiat, deoarece se teme că acesta nu va fi înalt când va crește. Bărbatul a explicat, în postarea sa, că atât el, cât și partenera lui au 1.70 m, lucru care a îngrijorat-o pe femeie și a făcut-o să nu își dorească să aibă un băiat, de teamă ca cel mic să nu fie la fel de scund ca ei.

Conform spuselor bărbatului, logodnica lui este la a doua naștere, are deja un „băiat înalt” cu un partener anterior, acesta fiind și motivul pentru care femeia este ferm convinsă că noul venit va fi semnificativ mai scund din cauza genelor bărbatului.

„Eu și logodnica mea așteptăm un copil. A fost o sarcină neplanificată, dar suntem entuziasmați și abia așteptăm să-l cunoaștem. Nu știm încă sexul copilului. Pe logodnica mea nu a deranjat-o nicio clipă, până acum, faptul că sunt puțin mai scund decât ea. Știam că preferă bărbații mai înalți, dar până la urmă s-a ales cu mine. Niciodată nu am fost nesigur în legătură cu înălțimea mea, pentru că nu este ceva ce pot controla. De ce să fiu nesigur în legătură cu ceva ce nu pot evita? Sigur, s-a râs de mine pentru că sunt scund, dar nu e vina mea că sunt scund. Niciodată nu m-am învinovățit pentru asta”, a scris bărbatul pe Reddit.

Citește și: Greutatea la copii si inaltimea - Tabelul dezvoltarii copilului de la 0 la 3 ani

Acesta spune că logodnica lui se gândește cu groază la momentul în care copilul lor, în eventualitatea în care ar fi băiat, ar putea fi batjocorit pentru că este scund.

„Logodnica mea mi-a spus că speră să nu avem un fiu pentru că acesta ar fi scund. A continuat să spună că băieții scunzi sunt hărțuiți și că este mai bine pentru ei să fie înalți. M-a făcut să mă simt într-un anumit fel, ca și cum ea chiar nu și-ar dori un fiu mic de înălțime. Celălalt fiu al ei este deja înalt, iar eu m-am simțit cam prost să aud asta. Ca bărbat mic de înălțime, nu mi-aș dori să fiu mai înalt. Sunt fericit așa cum sunt. De ce nu ar fi fericită cu un copil scund? Cui îi pasă?”, a scris bărbatul cerând, pe această cale, părerea internauților.

Peste 300 de persoane i-au răspuns acestuia la postarea de pe Reddit, iar multe dintre ele au subliniat că dacă doi oameni sunt mici de înălțime, nu înseamnă obligatoriu că ai lor copii vor fi scunzi. Alții au spus că a fi înalt nu te va împiedica neapărat să fii agresat, deoarece copiii pot o mulțime de lucruri de care să râdă.

Cineva a postat: „Cred că își dă seama că, în general, copiii sunt batjocoriți indiferent cum arată. Poate că este vorba de înălțime, de mărimea urechilor, de pistrui, de ochelari... orice”.

„Înălțimea este un lucru atât de prostesc pe care să te concentrezi. Ce-ar fi să ne concentrăm pe formarea caracterului?”, a mai scris cineva.

Iar altcineva a adăugat: „Copilul tău poate fi agresat din orice motiv sau fără niciun motiv. Cred că logodnica ta ar trebui să coboare puțin cu picioarele pe Pământ”.

Citește și: Greutatea si inaltimea copilului: tabel de dezvoltare, 3-18 ani

Alte persoane l-au sfătuit pe bărbat să nu se îngrijoreze și să nu mai pună la suflet comentariile logodnicei sale, pentru care, în această perioadă, hormonii fac legea.

O persoană a scris: „Încearcă să o ignori. Femeile însărcinate pot zice multe lucruri stupide. Eu, de exemplu, am vrut ca al meu copil să aibă părul blond (eu sunt blondă, iar tatăl lui are părul afro). Apoi îți dai seama că îți iubești copilul chiar dacă are două capete”.

O altă persoană a fost de acord cu acest lucru, adăugând: „Odată ce copilul va veni pe lume, îl va iubi indiferent cum ar arăta. Așa că, nu vă faceți griji în privința asta. Nu are nicio importanță”.

Citește și: Greutatea bebelusului si inaltimea - Grafic de crestere in primii 7 ani

 • Surse: Reddit, mirror.co.uk

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Soția mea nu vrea să o adoptăm pe sora mea orfană pentru că am convenit să nu facem copii
  Soția mea nu vrea să o adoptăm pe sora mea orfană pentru că am convenit să nu facem copii

  Un utilizator de Reddit trece printr-o situație disperată, spune el, pentru că soția sa refuză să accepte adopția surorii lui care a rămas fără ambii părinți.

  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție
  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție

  Un tătic povestește, pe Reddit, că actuala lui iubita s-a supărat destul de tare când a descoperit în telefonul său mai multe poze cu fiica lui din prima căsătorie,...

  Iubita mea lucrează la Zoo și nu știu cum să îi spun că miroase urât fără să o supăr
  Iubita mea lucrează la Zoo și nu știu cum să îi spun că miroase urât fără să o supăr

  Să găsești persoana potrivită pentru tine este un drum, de cele mai multe ori, lung și sinuos. Iar atunci când crezi că ai găsit-o, îți dorești să o păstrezi...

  Ar trebui să îmi iubesc soția în același fel în care mi-aș dori ca fiica mea să fie iubită
  Ar trebui să îmi iubesc soția în același fel în care mi-aș dori ca fiica mea să fie iubită

  Pentru un copil, tatăl este primul erou din viața sa și unul dintre principalele modele. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre o fată, prezența tatălui în viața...

  Fiica mea de 14 ani vrea să se mărite cu iubitul ei și îmi spune asta obsesiv
  Fiica mea de 14 ani vrea să se mărite cu iubitul ei și îmi spune asta obsesiv

  O mămică de peste Ocean povestește, pentru kidspot.com.au, că fiica ei în vârstă de 14 ani îi repetă obsesiv că vrea să se mărite cu iubitul ei. Aceasta spune că...

  Mama mea mi-a obligat iubita însărcinată să doarmă pe jos. Spune că a făcut-o pentru binele bebelușului
  Mama mea mi-a obligat iubita însărcinată să doarmă pe jos. Spune că a făcut-o pentru binele bebelușului

  Când o femeie se pregătește să devină mamă, te-ai aștepta ca toată lumea să o trateze cu cât mai multă grijă. Această așteptare este și mai mare când te...

  Iubita mea mi-a adoptat copilul biologic și apoi l-a răpit
  Iubita mea mi-a adoptat copilul biologic și apoi l-a răpit

  Pentru mine și iubita mea (să îi spunem „M”), „pentru totdeauna” a început într-o zi fericită de mai, în 2004. Am stat în fața...

  © 2023 Qbebe