20 cele mai ciudate lucruri pe care le-au spus copiii

20 cele mai ciudate lucruri pe care le-au spus copiii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Așa cum vom afla și din articolul de mai jos, chiar și cei mai mici copii pot să ne spună lucruri care de care mai ciudate. Iată doar câteva exemple, multe dintre ele dându-ne pur și simplu fiori.

O mamă se poate aștepta să audă din partea copilului ei tot felul de vorbe, dar în mod sigur nu ceva de genul: „Nu-ți face griji mami, nu o să te omor niciodată". Chiar dacă tonul pe care sunt spuse este unul calm, dulce, tot ne-ar trece fiorii să auzim așa ceva, nu-i așa?

Dragostea copiilor față de părinți poate fi atât de mare, iar imaginația lor va crea cele mai stranii „declarații" de iubire.
Spre exemplu, un băiețel i-a spus tatălui său: „Tati, te iubesc atât de mult încât ți-aș tăia capul și l-aș lua peste tot cu mine, astfel încât să-ți văd mereu fața".

Citește și: Copilul tau mai stie sa iubeasca? 5 lectii de dragoste pentru parinti

Se pare că moartea părinților este un subiect ce-i preocupă pe ai noștri copii încă de la o vârstă fragedă. Cu siguranță că ni s-ar părea cel puțin ciudat să auzim din gurița lor cuvinte precum acestea:

„Mami, când vei muri te voi pune într-un borcan de sticlă pe masa din sufragerie...nu-ți face griji, o să mă asigur că soția mea o să știe cum să te șteargă de praf, așa că nu te vei murdări".

Din nou ne vom afla în fața unor lucruri extrem de ciudate dacă vom lua în seamă următoarea situație, ce ține tot de trecerea în neființă a părinților.
Un băiețel de 4 ani îi spune mamei sale, în timp ce călătoreau cu trenul: „Mami, o să te iubesc toată viața, până când vei muri. Dar după ce vei muri, te voi urâ".
Întrebat fiind de către mamă ce motive ar avea să o urască după ce nu va mai fi în viață, copilul nu a răspuns decât atât: „Pentru că nu vor rămâne decât oasele din tine și o să- dau voie lui Juno (câinele familiei) să le mănânce".

Chiar și problemele cele mai banale pe care le discutăm cu copiii noștri îi pot face pe aceștia să ne spună lucruri ciudate, la care nu ne-am aștepta.
De pildă, un tată ce discuta cu fiul său despre modul în care se cultivă cartofii, acesta i-a dat următorul răspuns: „Știam și eu toate acestea pentru că le făceam de obicei când eram bătrân".

Un copil refuza să se ducă la culcare. Fiind întrebat de ce, le-a zis părinților că „El este în spatele vostru acum". Nu a vrut să dea explicații suplimentare, dar cu certitudine replica sa le-a dat fiori acestora.

O mamă a auzit de la fetița ei un lucru foarte ciudat și înspăimântător totodată: „Vreau să-ți jupoi pielea de pe tot corpul". De fapt, mama începuse să se cojească pe față după ce stătuse la plajă și se arsese.

Fetita ce sta in fata mamei si fratiorului ei, nou-nascut

Este binecunoscut faptul că micuții noștri pot avea teamă de întuneric . Dar uneori imaginația îi poate face să spună lucruri ce ne vor da fiori, întrucât reprezintă mai mult decât această teamă de întuneric.
Mai exact, o fetiță le-a spus părinților ei că nu poate să se culce în patul ei. Fiind întrebată de ce, ea nu a spus decât atât, în timp ce plângea: „Om rău". Părinții au rugat-o să le spună unde este acesta. Copilul le-a arătat către punctul cel mai întunecat din cameră.
Din acel moment, fetița s-a repezit în patul părinților și a vrut să doarmă neapărat alături de ei.

Fetita ce se pregateste de culcare si tine in brate un ursuletUn băiețel de numai 3 ani nu s-a sfiit să-i spună mamei un lucru ce pare mai mult decât ciudat și care cu siguranță a pus-o pe aceasta pe gânduri.
În timp ce copilul își însoțea mama la cimitir, a făcut următoarea constatare: „Fratele meu se află aici". Mama i-a reamintit băiețelului că nu a avut niciu frate, dar acesta a insistat spunând: „Nu, mamă. Fratele meu de dinainte. Când doamna cealaltă era mama mea".

O fetiță, tot de 3 ani, i-a spus tatălui ei un lucru tare bizar. În timp ce se uita la frățiorul ei nou-născut, a rostit aceste cuvinte:

 

„Tati, este un monstru... ar trebui să-l îngropăm!"

Un băiețel de 4 ani i-a spus bunicii sale un lucru într-adevăr ciudat. Astfel, aflându-se la spital după ce mașina în care se afla alături de mătușa și de vărul său a fost lovită de un șofer în stare de ebrietate, băiețelul a întrebat-o pe bunică dacă a reușit să-i vadă și să le mulțumească celor doi bărbați care au fost în mașină când a fost accidentul și care i-au ținut în brațe pe el și pe vărul său.
Desigur că bunica a fost surprinsă de această întrebare, dar și medicii de acolo, ce au constatat că cei trei scăpaseră din accident fără nicio rană serioasă.

Nici copiii foarte mici nu se pot abține de la a spune cele mai bizare lucruri. De exemplu, un băiețel de 2 ani i-a spus tatălui său, când acesta i-a zis „Noapte bună", că nu este timpul pentru „Noapte bună", ci pentru „La revedere".

Un alt copil, de doar 2 ani și jumătate, poate face și spune lucruri mai mult decât ciudate, la care nici n-am fi putut să ne gândim. De exemplu, o fetiță s-a închis în baie pentru a sta acolo în liniște. Și-a strigat bunicii și le-a spus doar: „Nimeni nu mă va urmări aici".
Copilul a refuzat să iasă acolo timp de câteva ore. După ce a deschis în cele din urmă ușa, a zis că „Am murit, dar acum sunt din nou aici!".

Din nou, chiar și cei mai mici copii pot să spună lucruri cel puțin ciudate, dar și amuzante totodată. De pildă, o fetiță de 3 ani i-a zis mamei sale, în timp ce o privea pe aceasta când își fixa un absorbant zilnic: „Mami, acela este un plasture pentru fundul tău?"

Copiii noștri pot face constatări care să ne lase mai mult decât șocați. Iată ce a ales un băiețel să-i spună tatălui său: „Tati, ai putea să mai slăbești dacă ai scăpa de ceea ce se află în interiorul spatelui tău". Când tatăl l-a întrebat la ce se referă, copilul a spus că este vorba despre „Iepurii fără ochi și fără blană".

Pe măsură ce cresc, copiii nu încetează să ne uimească spunându-ne lucruri bizare. Iată ce i-a spus tatălui ei o fetiță de 7 ani, după ce a acesta a fost surprins că aceasta a reușit să mănânce doi hamburgeri la grătar: „Înseamnă că voi reuși să am un penis mai mare decât al tău".

În unele situații, copiii pot avea premoniții care ne șochează de-a dreptul. Iată un exemplu: o fetiță ce se afla la medic cu bunica ei, așteptând-o și pe mamă, i-a spus bunicii: „Mama nu va veni azi aici. Ea a avut un accident foarte urât".
Nu a durat mult și bunica a fost anunțată de către mamă că într-adevăr suferise un accident de mașină grav, dar că nu a pățit nimic rău.

Întrucât tocmai am menționat capacitatea copiilor de a face premoniții, nu putem să nu ne referim și la exemplul de mai jos. Fără îndoială că vom rămâne fără cuvinte!
O mamă din SUA povestește cum fiul ei, care în toamna anului 2001 mergea la grădiniță, a avut o reacție cel puțin ciudată. Astfel, deși a fost foarte încântat că a început grădinița, a doua zi de dimineață (pe 11 septembrie), copilul s-a trezit plângând și i-a spus mamei că nu vrea să iasă din casă: „Mami, azi va fi o zi foarte rea!".
Mama a încercat în zadar să-l liniștească și a trebui să-l lase să stea câteva minute pe canapea. Între timp, a deschis televizorul și a aflat că în New York tocmai se prăbușiseră Turnurile Gemene în urma unui atentat terorist.

Imaginația copiilor îi poate face să spună, uneori, lucruri care să ne înfioare pur și simplu. De pildă, o fetiță i-a spus mamei ei, în timp ce stăteau pe canapea, că își imaginează că peste ele vor veni valuri de sânge.

O fetiță de 5 ani și-a pus mama într-o situație cel puțin ciudată: în timpul nopții, mama a auzit-o că vorbea în somn în spaniolă, spunând replici dintr-un desen animat. În realitate, fetița nu știa deloc spaniolă.

Citește și: 25 de reacții ale copiilor care îți vor da fiori

Voi v-ați confruntat de multe ori cu situații în care ai voștri copii să vă spună lucruri deosebit de ciudate, la care nici nu v-ați fi gândit?

Surse:
www.buzz.auntyacid.com; www.buzzfeed.com ; www.danoah.com; www.teamjimmyjoe.com

 

Articolul urmator
Ce au făcut copiii mei când le-am spus că pot să își păstreze telefoanele în cameră noaptea
Ce au făcut copiii mei când le-am spus că pot să își păstreze telefoanele în cameră noaptea

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  9 lucruri aparent ciudate, dar normale, la bebeluși care nu trebuie să te sperie
  9 lucruri aparent ciudate, dar normale, la bebeluși care nu trebuie să te sperie

  Atunci când ai un bebeluș, mai ales dacă este primul, nu știi întotdeauna la ce să te aștepți. E ușor să te îngrijorezi, însă vestea bună este că unele...

  3 lucruri îngrozitoare pe care le-am spus copilului meu
  3 lucruri îngrozitoare pe care le-am spus copilului meu

  A fi părinte nu este un lucru deloc ușor. Dincolo de clișeu, este ceea ce va spune orice părinte. Și simt asta în fiecare zi, de cinci ani încoace, de când o am pe...

  „M-au trimis acasă, mi-au spus că nu mai pot face nimic pentru copiii mei și a doua zi au murit”. Povestea cutremurătoare a unei mame care și-a pierdut gemenii
  „M-au trimis acasă, mi-au spus că nu mai pot face nimic pentru copiii mei și a doua zi au murit”. Povestea cutremurătoare a unei mame care și-a pierdut gemenii

  O femeie din Australia a născut gemeni, doar ca să-i vadă murind o oră mai târziu. Medicii i-au spus că nu pot face nimic pentru cei doi, însă ea crede și simte altceva.

  5 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre infertilitate
  5 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre infertilitate

  Infertilitatea este o problemă medicală cu care se confruntă tot mai multe cupluri și care afectează partenerii din punct de vedere psihic, emoțional și financiar. Mărturia unei...

  Copiii gemeni: informatii ciudate, dar adevarate
  Copiii gemeni: informatii ciudate, dar adevarate

  Gemenii au fost de-a lungul timpului un subiect foarte interesant pentru toata lumea. Atat cercetatorii, cat si parintii insusi si-au pus multe intrebari referitoare la gemeni. Probabil...

  Ți s-a spus și ție că devine mai ușor când cresc copiii? Ei bine, ai fost mințită!
  Ți s-a spus și ție că devine mai ușor când cresc copiii? Ei bine, ai fost mințită!

  Am făcut zeci de ture în jurul tejghelei din bucătărie cu un nou-născut în brațe, așteptând ca soțul meu să ajungă acasă și să am și eu parte de un moment de...

  Cele mai noi imagini cu copiii familiei regale. Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton
  Cele mai noi imagini cu copiii familiei regale. Ce mari au crescut copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton

  Prințul George, cel mai mare dintre copiii prinților de Wales, a împlinit anul acesta 10 ani. Sora lui, Prințesa Charlotte, are 8 ani, iar mezinul familiei, Prințul Louis, are 5...

  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu
  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu

  De câte ori nu v-ați întrebat cum își crește un pediatru copilul? Oare urmează sfaturile pe care ni le dă și nouă, părinților? Ei bine, iată că era Social Media...

  © 2024 Qbebe