Bona eroină: și-a dat viața pentru a o salva pe cea a copilului de care avea grijă

Pentru unele persoane, responsabilitatea, dragostea față de copii și spiritul de sacrificiu sunt valori supreme. De toate acestea a dat dovadă și o femeie în vârstă de 52 de ani, care nu a stat pe gânduri când a fost vorba să îl salveze cu prețul vieții ei pe copilul pe care îl avea în grijă. Descoperă povestea impresionantă a lui Arcellie „Celi” Muschamp!

O bonă a salvat viața copilului de care avea grijă

Originară din Belize, bona care și-a dat viața pentru a o salva pe cea a copilului avut în grijă, Arcellie „Celi” Muschamp imigrase în SUA acum mai bine de 20 de ani. În cea mai mare parte a timpului, ea a lucrat ca bonă. 

Luna trecută, femeia, care era bonă pentru copilul în vârstă de 1 an al cuplului Katie și Patrick Mullen Duhaime, a fost lovită de un camion în timp ce trecea strada împingând căruciorul în care se afla micuțul Rowan. Departamentul de Poliție din New York a precizat că Arcellie trecea o stradă din zona Park Slope, Brooklyn. Când și-a dat seama că un camion ar fi lovit din plin căruciorul în care se afla Rowan, nu a stat pe gânduri și l-a împins pentru a-l feri de impact. A fost însă rănită grav și a ajuns la Spitalul New-York Presbyterian Brooklyn Methodist.

Surse foto: capturi Facebook.com (facebook.com/arcelliemarina, facebook.com/ymuschamp), youtube.com

Despre ce s-a întâmplat în acea zi cu Arcellie a relatat pentru „PEOPLE” tatăl copilului salvat de aceasta. De asemenea, bărbatul a anunțat că a fost deschisă și o pagină GoFundMe pentru strângerea de fonduri destinate susținerii cheltuielilor cu tratamentele și spitalizarea bonei. 

„Minunata și iubitoarea noastră bonă Arcellie „Celi” Muschamp a fost lovită din plin de un vehicul în timp ce se afla la plimbare cu fiul nostru, Rowan... Ei se aflau la o trecere de pietoni marcată la intersecția dintre Union St. și 5 the Ave și treceau corect strada, dar vehiculul nu a oprit la timp. În prezent, Celi se află în stare critică și este internată la Spitalul New-York Presbyterian Brooklyn Methodist și ne străduim să strângem bani pentru a-i susține familia cu costurile care țin de îngrijirea ei medicală și de recuperare.”

Bona și-a pierdut viața

După mai bine de o săptămână în care a fost în comă indusă, Arcellie Muschamp a decedat. Între timp, pe pagina GoFundMe se strânseseră zeci de mii de dolari pentru ea.

Pe 1 ianuarie, Patrick Duhaime a anunțat ce s-a întâmplat cu cea care salvase viața băiețelului său. Conform sursei menționate anterior, a venit cu următoarele detalii:

„Din păcate, Celi a decedat ieri în urma rănilor suferite. Suntem cu inima frântă în urma acestei pierderi a unui suflet minunat și știu că acum ea ne veghează de sus. Suntem umili și copleșiți de dragostea, de susținerea și de generozitatea pe care dorim să le transmitem lui Celi și familiei sale... a fost o soție, o mamă și o soră iubitoare, care a locuit în vecinătatea Park Slope din Brooklyn timp de mai mulți ani.” 

Îndurerat, Patrick Duhaime nu a uitat să-și exprime recunoștința pentru cea care și-a dat viața pentru a o salva pe cea a lui Rowan. Pentru aceeași sursă, a declarat că:

„Atât eu, cât și soția mea, o vom considera mereu ca fiind îngerul-păzitor al fiului nostru, Rowan, pe care l-a salvat prin acțiunile sale și prin sacrificiu. Suntem alături de familia și de copiii ei. Dumnezeu să o binecuvânteze!”

Sacrificiul său a impresionat

După ce a aflat de bona care și-a dat viața pentru a o salva pe cea a copilului avut în grijă, senatorul statului New York a ținut să menționeze, potrivit „Daily Mail”, următoarele: 

„Celi este o eroină. A fost curajoasă și a salvat viața copilului de 1 an pe care îl avea în grijă. Mă rog pentru familia ei și pentru cei ce îi sunt apropiați. Și vom face în continuare eforturi pentru a face străzile noastre mai sigure în fața violenței din trafic.”

Fiica lui Arcellie, Rahzel, și-a descris mama ca fiind generoasă, lipsită de egoism și iubind foarte mult copiii. Din informațiile furnizate de publicația „Latin Times”, Rahzel a spus: „Mama mea nu era deloc egoistă și dovedea acest lucru prin acțiunile ei. Îi iubea într-adevăr pe copiii de care avea grijă.”

Potrivit aceleiași surse, Rahzel a insistat asupra ideii că șoferul camionului (în vârstă de 68 de ani) este vinovat pentru moartea mamei sale și că trebuie să-și primească pedeapsa: „Șoferul a fost vinovat. Nu a cedat trecerea...Oricine își dorește dreptate. Este greu să îți imaginezi că o persoană va scăpa după ce a ucis pe cineva. Nu este ceva de care să se poată scăpa.”

Surse: dailymail.co.uk, explore.newsner.com, latintimes.com, people.com

Sursă poză principală: capturi Facebook.com (facebook.com/arcelliemarina, facebook.com/ymuschamp), youtube.com

Surse foto: facebook.com, youtube.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  5 lecții care pot salva viața copilului tău
  5 lecții care pot salva viața copilului tău

  Asupra copiilor noștri este exercitată în mod constant presiunea de a dezvolta aptitudinile necesare adaptării la această lume care se află în continuă schimbare....

  Bona mi-a convins copiii ca ea este mama lor. Iar eu sunt doar cea care aduce bani și le ia mancare și jucării
  Bona mi-a convins copiii ca ea este mama lor. Iar eu sunt doar cea care aduce bani și le ia mancare și jucării

  Coșmarul unei mame a început când a primit o nouă bonă pentru copiii ei. Bona i-a convins pe copiii ei că ea este mama lor adevărată, și a făcut-o atât de bine...

  Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor! Mesajul tulburător al unui copil bolnav, către cea care i-a dat viață
  Mami, nu mai rezist, sunt pregătit să mor! Mesajul tulburător al unui copil bolnav, către cea care i-a dat viață

  Cel mai crunt este să îți vezi copilul bolnav și să știi că ești complet neputincios în fața bolii. Un caz similar este trăit și de către un băiețel în...

  Lili Sandu, despre viața de cuplu cu copil: ”Nu avem bonă. Eu cu țâțica, el se ocupă cu adormitul. Avem momente și pentru noi. Hormonii au luat-o...”
  Lili Sandu, despre viața de cuplu cu copil: ”Nu avem bonă. Eu cu țâțica, el se ocupă cu adormitul. Avem momente și pentru noi. Hormonii au luat-o...”

  Printre vedetele care au născut în pandemie, se numără și Lili Sandu, care în luna august a adus pe lume un băiețel superb, pe nume Thomas Jay. Copilul a fost foarte dorit...

  Meghan Markle și prințul Harry și-au concediat bona din a doua seară. Care a fost motivul
  Meghan Markle și prințul Harry și-au concediat bona din a doua seară. Care a fost motivul

  Anul trecut, Meghan Markle și Prințul Harry lansau oficial anunțul că au nevoie de o bonă pentru fiul lor Archie, iar criteriile de selecție nu erau deloc ușoare. Chiar și așa,...

  “O vreau pe mama” - acel sentiment pe care îl vei avea toată viața
  “O vreau pe mama” - acel sentiment pe care îl vei avea toată viața

  Sunt unele sentimente care, indiferent ce vârstă ai avea și cât timp ar trece, nu vor dispărea. Dorința de a o avea aproape pe mama ta este unul dintre ele. Pentru că acum...

  „Nu ți-a spus nimeni că bebelușul are capul prea mic?” Diagnosticul de la naștere care mi-a dat viața peste cap
  „Nu ți-a spus nimeni că bebelușul are capul prea mic?” Diagnosticul de la naștere care mi-a dat viața peste cap

  „Nimeni nu v-a spus atras atenția asupra circumferinței capului său? Este foarte mică”. În acel moment mi s-a frânt inima”. Mama unui bebeluș cu...

  Actorul și-a înșelat iubita cu bona copiilor! „Am fost un idiot. M-am comportat groaznic”
  Actorul și-a înșelat iubita cu bona copiilor! „Am fost un idiot. M-am comportat groaznic”

  Putem spune că actorul Jude Law este mai cunoscut pentru infidelitățile sale, decât pentru cariera lui în cinematografie. Cine nu își mai aduce aminte de celebrul...

  © 2022 Qbebe