Contributors
Manute Creative

Drepturile mamelor

Afla tot ce trebuie sa stii despre drepturile mamelor!  Iti oferim informatii despre concediile la care ai dreptul ca mama, indemnizatia de crestere a copilului, precum si toate drepturile tale ca salariata.

Acordarea tichetelor de cresa: o lege controversata!
Acordarea tichetelor de cresa: o lege controversata!

Legea 193/2006, privind acordarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa - o lege ce nu a fost pusa in aplicare. De ce? Pentru ca cei care beneficiau de ea nu au solicitat acest drept.

Adoptia internationala: sistata in Romania
Adoptia internationala: sistata in Romania

In cazul adoptiilor primeaza interesul superior al copilului. Iar daca acest lucru este adevarat, este corect faptul ca le-a fost subminata posibilitatea de a fi adoptati de familii din alte...

Adoptia si implicatiile sale juridice
Adoptia si implicatiile sale juridice

Printre vedetele internationale, adoptia a devenit o moda. In Romania, este mai degraba una dintre putinele modalitati prin care un cuplu cu probleme de fertilitate poate sa aiba un copil.

Legea mamelor in 2012

Vei deveni mamica in 2012? Afla totul despre legea mamelor din 2012, drepturile care ti se acorda si indemnizatia pentru mame. Iti prezentam atat concediile pe care le poti solicita cat si conditiile de acordare si actele necesare pentru fiecare in parte. Fii o mamica informata si bucura-te de toate drepturile pe care ti le ofera statul!

© 2021 Qbebe