Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Răspunsuri haioase date de copii la lucrările de control

Când vine vorba de a da răspunsuri neobișnuite, copiii din lumea întreagă sunt maeștri în așa ceva. Una dintre ocaziile în care pot dovedi din plin acest fapt sunt și lucrările de control. Indiferent de materia la care sunt testați, copiii ne pot suprinde cu tot felul de răspunsuri haioase. În articolul de mai jos veți găsi o selecție a unor astfel de răspunsuri, care aparțin atât elevilor din străinătate, cât și celor din țara noastră. Citiți-le și amuzați-vă pe cinste!

Exemple de răspunsuri haioase date la lucrările de control, ce aparțin copiilor din străinătate

Datorită rețelelor de socializare, nu este greu să vezi ce răspunsuri inedite pot da elevii din alte țări atunci când sunt testeți la diverse materii. Așa cum veți vedea și din următoarele exemple, deși lucrările de control pot fi foarte simple, unii dintre ei nu s-au străduit deloc să se pregătească și să dea răspunsuri corecte. Din contră, fiindcă nu au învățat, din lipsă de motivație, din plictiseală sau poate doar pentru a arăta că pot fi „cool", au oferit răspunsuri la care probabil că noi nici nu ne-am fi gândit. Să le cunoaștem pe unele dintre cele mai haioase:
Un copil a primit, probabil, un test la biologie. Deși a încercat să răspundă corect la întrebare, în final a ieșit un răspuns ce stârnește râsul. Mai exact, copilul a spus că nu ar înota în apa respectivă pentru că „este gunoi acolo și băiatul din imagine este gras".

Raspuns haios dat la o lucrare de control la cunoasterea mediului

Fiind un fan înfocat al starului Beyoncé și al piesei „I'm a single Lady", când a primit la un test întrebarea „De ce planeta Saturn are inele", acest copil a preferat să asocieze planeta cu o „doamnă singură". Mai mult decât atât, a continuat cu: fiindcă „Dumnezeu a plăcut-o, i-a dăruit un inel".

Raspuns haios dat la o lucrare de control despre planete

Copiii pot fi inventivi în orice situație, inclusiv la lucrările de control în care le sunt verificate cunoștințele despre verb. De pildă, ignorând lista de verbe primită, unii preferă să scrie doar că le place să facă mișcare. Ce să mai spunem decât că le dorim un viitor strălucit ca instructori de aerobic!

Raspuns haios de la o lucrare de control despre verb

Iată un copil sigur pe el, care știe că-i place „să ciulească urechile" sau să „încarce o armă”. Cam bizar ca unui copil să-i placă astfel de activități, nu-i așa?

Raspuns haios dat la o lucrare de control de catre un copil din strainatate

Un test legat de identificarea emoțiilor și sentimentelor îi poate pune în dificultate pe unii copii. Cu siguranță că și pe această fetiță, care nu a reușit să asocieze băiatul din imagine cu „tristețea", preferând să se rezume la faptul că este „urât".

Raspuns haios de la o lucrare de control despre emotii si sentiment

 

Citește și: 5 Activitati care sa iti invete copilul empatia

La întrebarea „Cum ar putea câștiga bani de acasă", un copil s-a exprimat cu o sinceritate debordantă. Mai întâi a recunoscut că nu câștigă bani, spunând ulterior că este un „free loader". Este de apreciat însă că nu s-a lăudat că este „free lancer" și că poate câștiga bani !

Raspuns haios dat de catre un elev din strainatate la o lucrare de control

Și la lucrările de control la matematică răspunsurile copiilor pot fi haioase. De exemplu, în loc să efectueze un calcul și să demonstreze că răspunsul lui Tracey este incorect, un elev a preferat să dea următorul răspuns: nu are dreptate „fiindcă este femeie".

Raspuns haios de la o lucrare de control la matematica

Când ești fan înrăit, încerci să faci legătura cu starul preferat în orice circumstanță. Așa a procedat și acest copil care, primind întrebarea „Ce este dragostea?", a preferat să răspundă prin celebrul refren al piesei („What is Love?") a trupei Haddaway: „Iubito, nu mă răni, nu mă mai răni!"

Raspuns haios dat la intrebarea „Ce este dragostea”

Lucrările de control la chimie îi pun pe mulți în dificultate. Așa că este cel mai simplu să răspunzi la nimereală și să recunoști că ai făcut-o, la fel ca și copilul din următorul exemplu. La întrebarea „Fii atent la aceasta, câți electroni are?", a răspuns „2", iar când i se atrage atenția că „Cea mai comună greșeală pentru acest răspuns este", nici nu se mai obosește și spune din nou „Probabil 2".

Raspuns haios de la o lucrare de control la chimie

Geometria poate fi atât de „fascinantă" pentru unii, încât să îi facă să asocieze corpurile geometrice cu prietenii lor. După cum se poate vedea din imaginea de mai jos, acest copil le-a dat nume de persoane unor corpuri geometrice, în loc să spună denumirile lor. Este într-adevăr un răspuns haios, nu-i așa?

Raspuns haios de la o lucrare la geometrie

Există copiii care dau la lucrări răspunsuri care de care mai „profunde". Iată un exemplu elocvent: la întrebarea „Cum se numește știința care se ocupă de clasificarea ființelor vii?", un copil a răspuns simplu: „Rasism!"

Raspuns haios dat la o lucrare de control

Din nou, avem o dovadă clară a faptului că geometria îi pune de multe ori în dificultate pe copii.
Pentru a nu se mai chinui să calculeze latura unui triunghi, notată cu „x", la cerința „Aflați valoarea lui x", un copil dă un răspuns mai mult decât direct: „Aici este x", încercuind pur și simplu litera notată pe latura triunghiului respectiv. Nu putem decât să spunem că a dovedit maximă ingeniozitate!

Raspuns haios de la o lucrare de control la geometrie

Nu putem să nu recunoaștem că a fi „Emo" este încă la modă. Ne va demonstra acest fapt chiar și un copil, care i-a atribuit unei celule însușirea de a fi „singură".

Raspuns haios dat la o lucrare de control de un copil din strainatate

Unii copii își doresc atât de mult să evite un răspuns greșit, încât sunt în stare să șteargă întrebarea la care nu vor să răspundă!

Pentru a se evita un raspuns, s-a sters intrebarea

Se pare că matematica este adesea o „piatră de încercare" pentru copii. De aceea, unii preferă să-și ocupe timpul în care ar putea rezolva exerciții desenând. Și există suficiente dovezi că unii copiii chiar au înclinații artistice!

In loc sa raspunda la cerinte, un copil a desenat

Decât să ne îngrijorăm când copiii nu știu să efectueze niște calcule simple, este mai bine să ne bucurăm, măcar puțin, că sunt sinceri și că au cunoștințe medicale de bază. Avem în față exemplul acestui copil care, în loc să calculeze numărul de bomboane, a preferat să spună că băiatul din problemă are diabet. Este și acesta un răspuns haios, care ne pune totodată pe gânduri!

Raspuns haios de la o lucrare la matematica

Citește și: Cum iti inveti copilul matematica: idei de activitati pe varste

Când nu vor să se obosească punându-și mintea la contribuție, copiii pot găsi și altte metode ingenioase de a răspunde la întrebările din lucrările de control. Astfel a procedat și acest copil, de care nu trebuie numai să ne amuzăm, ci și să-i apreciem dovada de respect (făcând abstracție, desigur, de greșeala de ortografie) față de Abraham Lincoln:

 Raspuns haios dat la o lucrare de control

Preferințele copiilor pot fi vizibile inclusiv în cadrul unor banale lucrări de control. Este cazul și cu acest copil, care în loc să dea o definție pentru „PEMDAS", a preferat ca din fiecare literă a acestei prescurtări să alcătuiască un fel de vers pentru o melodie rapp.

Raspuns haios dat la o lucrare de control

Sunt și copii care vor să pară duri în orice ocazie. Spre exemplu, un copil nu a vrut să răspundă care sunt liniile de apărare și a făcut apel la pumnii săi. Cam dur, dar și simpatic în același timp!

Raspuns haios de la o lucrare de control

Răspunsuri haioase date de elevii români la lucrările de control

Se spune că noi, românii, suntem foarte inventivi. Desigur, această însușire este vizibilă și la copiii noștri, mai ales în momentele în care sunt puși la încercare. Astfel de încercări pot fi inclusiv lucrările de control, la diverse materii. Să vedem ce răspunsuri haioase pot da elevii din țara noastră:

La Limba și Literatura Română:

„Creangă a scris povești ca: „Cocoșul babei", „Găina leneșă", „Punguța cu bani mărunți", „Lupul si capra".

Baietel in timpul unei lucrari de control

„Semnificația versurilor din strofa respectivă este că poetul are neamuri ciudate, anume că frații lui sunt salcâmi și nu oameni obișnuiți".

„Bacovia și-a ales plumbul, pentru că toată lumea purta aur și argint și el a vrut să fie mai special"

„La bătrânețe împăratul naște un fecior".

„El mergea pe bicicletă cu picioarele goale, băgate în portbagaj".

Fetita la o lucrare de control

La istorie:

,,În vremea lui Carol I au început să funcționeze: partidul litoral și... am uitat!"

Eleva se plictiseste la o lucrare de control

„Cezarul împărtășește soarta și se pare că-l vede plutind ca o rățuscă pe deasupra valurilor zdrumicate".

„Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al cărui picior se mai vede și astăzi".

„Ștefan cel mare era un bărbat bine îmbrăcat la costum venea de la un război cu o mână în ghips pentru că căzuse de pe cal".

La științele exacte (matematică, fizică, geografie, biologie)

„Cubul are fețele în formă de dreptunghi, iar paralelipipedul are fețele în formă de pătrat!"

„Fulgerul este un fenomen chimic artificial".

„Vectorii sunt niște linii verticale, dispuse orizontal".

Baietel ce da un raspuns haios la o lucrare de control

„America a fost descoperită de Columb în urma unei călătorii în India".

„Capitala SUA este Casa Albă".

„Despăduririle sunt niște păduri în care se găsește pomi, păsări".

„Habitatul urban e un proces de ionizare."

„O pădure virgină este o pădure în care mâna omului n-a pus niciodată piciorul".

„Vacile sunt animale cu coarne mulse de mai multe ori pe zi".

„Țesutul muscular este de două feluri: spongios și compact și se află inserat în oase".

Voi mai știți și alte răspunsuri haioase, date de copii la lucrările de control?

Surse:
www.buzzfeed.com;www.clopotel.ro; www.estnews.ro; www.funchild.ro; www.geografilia.blogspot.ro; www.util21.ro

Surse poze:
https://twitter.com

 

Un copil inteligent pune sute de întrebări pe zi și nu se lasă până nu primește răspunsuri la ele

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Exomega CONTROL - îngrijirea controlată a pielii atopice la orice vârstă
  Exomega CONTROL - îngrijirea controlată a pielii atopice la orice vârstă

  Dermatita atopică este o afecțiune ce se manifestă mai ales în copilărie, dar poate debuta la toate grupele de vârstă. Potrivit studiiilor*, 15% până la 30% dintre...

  10 întrebări despre antibioticele la copil cu răspunsuri de la medic
  10 întrebări despre antibioticele la copil cu răspunsuri de la medic

  Majoritatea părinților ajung la un moment dat să administreze antibiotic copilului. Pentru că apar întrebări precum dacă este bine să primească lapte cât timp primește...

  Date alarmante de la specialiști: s-ar putea naște tot mai puțini băieți în următorii ani
  Date alarmante de la specialiști: s-ar putea naște tot mai puțini băieți în următorii ani

  Un studiu japonez recent a ajuns la concluzia că, pe viitor, schimbările climatice vor afecta procentul nașterilor de băieți.

  Top 5 intrebari si raspunsuri delicate despre sex
  Top 5 intrebari si raspunsuri delicate despre sex

  Intrebari delicate bantuie mintea oricarei femei si nu intotdeauna e usor sa le si formulezi cu voce tare. Site-ul Sheknows.com reda un top 5 al celor mai delicate si frecvente intrebari...

  Au început lucrările pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România
  Au început lucrările pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România

  Asociația Dăruiește Viață cere ajutorul companiilor să redirecționeze 20% din impozitul pe profit la finalul acestui an, pentru realizarea celui mai important proiect de...

  M-am dus pentru un control ginecologic postnatal și am ajuns să fiu arestată
  M-am dus pentru un control ginecologic postnatal și am ajuns să fiu arestată

  Cine ar fi crezut că un simplu consult postpartum se va încheia cu un apel la poliție? Ei bine, nici Jessica Porten, o mamă din California, nu se aștepta să fie eroina principală...

  Raportul Kaspersky Lab de control parental arată care sunt căutările online ale copiilor
  Raportul Kaspersky Lab de control parental arată care sunt căutările online ale copiilor

  Cel mai recent raport Kaspersky Lab despre activitățile online ale copiilor - pe baza statisticilor din soluțiile și modulele sale cu funcții de control parental activate - subliniază...

  © 2019 Qbebe